2020秋英语人教版必修5课时作业19 UNIT 5 LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋英语人教版必修5课时作业19 UNIT LEARNING ABOUT LANGUAGE USING WORD版含解析 2020 英语 人教版 必修 课时 作业 19 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解Australias Great Barrier Reef is the largest living structure on Earth. But similar to how a forest is more than just trees, corals are only part of what makes the Great Barrier Reef so great.The ecosystem is filled with wildlife, including fish, whales, dolphins and birds. Six
2、varieties of sea turtles also come to the reefs to breed. One of those turtles recently filmed a video to help humans see things from its point of view. This wasnt the turtles idea, of course; it was outfitted with a GoPro camera by WWF Australia, which wanted to “better understand the behaviour of
3、tagged green turtles.” The group also hopes the video will serve a broader goal: drawing global attention to trouble in this aquatic paradise.The Great Barrier Reef was named a UNESCO World Heritage site in 1981, but that hasnt been enough to protect it from manmade threats. Climate change now endan
4、gers its reefs through ocean acidification, a problem caused by water pollution, ship traffic and coastal development.In 2014, UNESCO threatened to list the Great Barrier Reef as “in danger”. Along with other ecological problems, this was spurred by an Australian plan to dump waste sediment from a p
5、ortexpansion project near the reef. An “in danger” listing is meant to raise awareness and possibly funds to protect a site, although if the danger is not addressed, it could be a sign of losing World Heritage status altogether.The Australian government balked at this warning, raising new funds for
6、pollution control and reef monitoring. And in a decision issued on July 1, 2015, UNESCO repeated its concerns about the reefs health but stopped short of listing it as “in danger”. Australia now has to prove its rescue plan is working, and until 2019 to show that it has halted the reefs decline. Fai
7、lure to do so could lead to an “in danger” listing in 2020.位于澳大利亚的大堡礁面临生态环境的恶化。联合国教科文组织敦促澳大利亚采取措施保护大堡礁。1The Great Barrier Reef is similar to a forest probably because both of them _.Aare large in sizeBhave many treesCare filled with wildlife Dbenefit humans quite a lot答案:C解析:推理判断题。根据第一段最后的But simila
8、r to how a forest is more than just trees, corals are only part of what makes the Great Barrier Reef so great,再联系第二段开头的介绍可知,它们都有丰富的野生动植物资源。2A video has been filmed in order to _.Amonitor the behaviour of turtlesBcall on people to care about oceanic ecologyCattract more visitors from the whole worldD
9、help people to see things in a correct way答案:B解析:细节理解题。根据第二段最后的The group also hopes the video will serve a broader goal: drawing global attention to trouble in this aquatic paradise可知,其目的是唤起人们对海洋生态的关注。3The Great Barrier Reef would lose World Heritage status if _.Apolicies couldnt be carried out corr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447196.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
