2020秋英语人教版必修5课时作业7 UNIT 2 LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋英语人教版必修5课时作业7 UNIT LEARNING ABOUT LANGUAGE USING WORD版含解析 2020 英语 人教版 必修 课时 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解What is the most important day of your life? For many people the answer is the wedding daythe day when you marry another person and promise to live together as husband or wife for the rest of your lives.Wedding celebrations differ from country to countryin China the bride wears
2、red; in India the wedding can continue for three days.However, in Britain the bride wears white and the wedding usually lasts for only one day.In the UK it is possible to get married in a religious or civil ceremony.A religious ceremony takes place in a church.A civil ceremony, on the other hand, ca
3、n be held in a registry (登记) office, in a hotel, or even on a boat!On the day of the wedding the bride and bridegroom are kept separate until the ceremony.It is said to be bad luck if the bridegroom sees the bride in her dress before the wedding.The bride arrives at the ceremony accompanied by her f
4、ather and bridesmaids.They officially give her away to her new husband.During the ceremony the happy couple exchange vows (誓言) and give each other wedding rings which they will wear forever.At the end of the ceremony they kiss.Afterwards they go outside where friends and family throw rice or confett
5、i (婚礼中抛撒的五彩纸屑) over them.Then they go on to the reception where there is a lot of food and drink.After the meal the father of the bride and the best man (男傧相) make speeches.Then the bride and bridegroom take the first dance.Its a lot of fun.Finally, at the end of the party the newlyweds leave to go
6、for a honeymoon, usually to a very romantic destination.1What is the function of the first two paragraphs?ATo tell us that we have the most important day in our life.BTo correct some wrong ideas about wedding.CTo attract readers attention to the topicweddings in Britain.DTo tell us that people like
7、celebrations.答案:C解析:推理判断题。前两段介绍婚礼日对大多数人的重要意义及各地不同的结婚习俗,目的在于引出本文的中心:介绍英国婚礼的情况。2What does the underlined word “newlyweds” in the last paragraph refer to?AThe newlymarried couple.BThe bride.CThe bridegroom.DThe best man.答案:A解析:词义理解题。由该句中的“go for a honeymoon (去度蜜月)”可推知newlyweds指的是“新婚夫妇”。3What can we inf
8、er from the passage?AWedding celebrations are more or less the same all over the world.BIn Britain the bride wears whatever colour she likes.CPeople all over the world pay a great deal of attention to the wedding day.DIn India the wedding can continue for weeks.答案:C解析:推理判断题。由第一段可知,人生最重要的日子是结婚的日子,各地婚
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447202.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
