2021-2022学年高中英语外研版必修第二册课后巩固提升:第三单元测评 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语外研版必修第二册课后巩固提升:第三单元测评 WORD版含答案 2021 2022 学年 高中英语 外研版 必修 第二 课后 巩固 提升 第三 单元 测评 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第三单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Jack,how do you like the play?M:Its a simple story with a happy ending,but,luckily,they had a very strong actor,and he managed to carry the whole play
2、.1.What does the man like about the play?A.The story.B.The ending.C.The actor.答案CW:Why are you all wet?M:I didnt take my umbrella with me.The weather forecast said it would be sunny today.W:But you could see rain clouds this morning.2.What was the weather like in the morning?A.Cloudy.B.Windy.C.Sunny
3、.答案AM:Well,the exam is finally over! Lets go out and relax a little.W:Going out is too tiring.Why not come over to my house and well have some fun there?3.What does the woman ask the man to do?A.Go to her home.B.Go out and relax.C.Go to have the exam.答案AM:Would you like to come to the sports club wi
4、th me tonight and watch the finals of the 2019 American Open?W:Great! Thanks for the invitation.4.What will the speakers do tonight?A.Go to the American Open.B.Go to the sports club.C.Stay at home.答案BM:How did your dancing lesson go today?W:Exciting! But it was hard work.I really need a rest now.M:Y
5、eah,I can see that.Go and get relaxed.5.How does the woman feel now?A.Relaxed.B.Excited.C.Tired.答案C第二节(共15 小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:Hey there,how are you doing?M:Good,how about you?
6、Whatre you doing today?W:Im good.Ill probably go to the park and play some soccer in the afternoon.M:Oh,thats cool.Do you like playing football?W:Yeah.I like tennis,too.M:Tennis is fun.My favourite sport is baseball.W:Oh,really? Ive never played baseball.M:Its tons of fun! Maybe I should show you ho
7、w.6.Where is the woman likely to go in the afternoon?A.To the sports centre.B.To the sports ground.C.To the park.答案C7.What is the mans favourite sport?A.Baseball.B.Basketball.C.Table tennis.答案A听第7段材料,回答第8至10题。W:Hi.Come have a seat in the living room.The soccer game will be starting soon.M:I cant wai
8、t.It should be a great game.W:Youre right.Whichever team wins this game will go on to play in the final game.M:Both teams have been good this year.W:There are plenty of snacks on the coffee table.Do you want anything to drink? Orange juice or coffee?M:Iced tea would be great.W:OK.Here you go.M:Thank
9、s.Oh look,the game is starting.8.What kind of game will the speakers watch?A.A basketball game.B.A football game.C.A volleyball game.答案B9.What would the man like to drink?A.Iced tea.B.Coffee.C.Orange juice.答案A10.Where are the speakers talking?A.At the stadium.B.At the mans home.C.At the womans home.
10、答案C听第8段材料,回答第11至13题。M:Well done! Congratulations,Alice! Everyone on your team ran so fast.W:Thank you,Tony,though I felt so sorry for Lily when she dropped the relay stick.M:Yes,me too,but you all won in the end! So do you know the result of the boys high jump yet? Who won?W:No,I havent heard.Oh,lis
11、tenthats the announcement of the high jump results.M:Ah,David from our class won!W:Well done! Your class! By the way,who won the boys 400-metre race?M:Im not sure.Oh,I must go.The boys 200-metre race is next.W:Good luck to you and your team.M:Thank you!11.Why did Alice feel sorry?A.Lily missed the g
12、ame.B.Lily dropped the relay stick.C.Her team lost the game.答案B12.Who won the high jump?A.Tony.B.David.C.Alice.答案B13.What is Tony going to do?A.Attend the boys 200-metre race.B.Attend the boys 400-metre race.C.Go to look for David.答案A听第9段材料,回答第14至17题。W:So,Smith,how was the bowling match?M:Not bad,I
13、won the first one but I lost the second one.W:Yeah.Hows your arm feeling?M:Not bad.My hands are a little tired but my arm is fine.W:OK,so,are you going to go home and put some ice on it?M:No,I dont think so.Its really hot and I think Ill go to the bar to get a beer.W:A beer.OK,actually as soon as we
14、 finish this Ill be right with you.Why is bowling so popular do you think?M:Its cheap and thats the main reason for it.You can spend as much time here as you want.Thats what I like about it.We can just take our time.And you dont need any special skills to play it.Anybody can do it.W:Yeah.How long ha
15、ve you been bowling?M:Not long.Maybe Ive only been ten to fifteen times in my whole life.W:Oh,really?Well,you look pretty good for only ten or fifteen times.M:Thanks.14.Which part of the mans body feels a little tired?A.His hands.B.His feet.C.His arms.答案A15.Whats the weather like?A.Cool.B.Warm.C.Hot
16、.答案C16.Where will the man go?A.To the bar.B.To his home.C.To the office.答案A17.How many times has the man played bowling?A.Five to ten times.B.Ten to fifteen times.C.Fifteen to twenty times.答案B听第10段材料,回答第18至20题。Lets first talk about the importance of exercise.Many people today live a “modern” life.Yo
17、u may,for instance,drive to work,sit in an office all day,then drive home and spend the evening watching TV.That kind of lifestyle is not very healthy.In fact,it can lead to all kinds of health problems.One of the most common problems is heart disease,but other common results are being overweight an
18、d having high blood pressure.Let me suggest some ways to exercise.In the first place,you should start exercising slowly,15 to 20 minutes each day,and slowly increase your amount of exercise.In this way you can avoid injury.Another thing is to choose an activity you enjoy,and one youll stick to.In ge
19、neral,exercising is much more fun if you do it with other people.18.What does the speaker talking about?A.The importance of exercise.B.Ways to live a modern life.C.Healthy lifestyles.答案A19.How do people go to work today?A.By bicycle.B.By car.C.On foot.答案B20.How do you feel if you do exercise with ot
20、hers according to the text?A.Boring.B.Curious.C.Interesting.答案C第二部分阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AAt Beaver Meadows Ranch on Red Feather Lakes,Colorado,there is a long list of outdoor winter activities for the entire family.Take a winter vacation there.Ice
21、FishingFor $10 a day,visitors can try their hand at ice fishing.Ice fishing is available from 9:30 am to 4 pm seven days a week.You will need to bring your own ice fishing equipment because it cannot be rented.You will need to have your fishing license too.For more about it,call 800-462-5870.Hot Cho
22、colate & Cookies Sleigh RidePassengers take a 15-to 20-minute sleigh ride through beautiful Colorado country.During the sleigh ride,youll have the experience of stopping at an old-time cabin,warming yourself by a fire and eating cookies while drinking hot chocolate.You will need to contact them at 9
23、70-231-1955 to set up a time for your sleigh ride.Winter Horseback RidingExperience winter horseback riding while viewing the breathtaking beauty of the surrounding 840 acres where Beaver Meadows Ranch makes its home.Youll be guided on a tour by one of the expert wranglers (牧马人) when the weather per
24、mits.One-hour rides cost $35 per person and two-hour rides cost $50.For more information,contact them at 866-881-7679 to set up your horseback riding winter activity.Other Winter Activities InformationFor more information about Beaver Meadows Ranch,or if youd like to book a room for an adventurous h
25、oliday,call 970-881-2450.Its not very often you can find a one-stop adventure spot full of winter activities.Take advantage of your free time this winter season and enjoy the outdoor scenery in Colorado.【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了几种Beaver Meadows Ranch的冬季户外活动,涉及活动内容、花费和联系方式。21.If you want to enjoy sleigh r
26、ides,you will call . A.800-462-5870B.970-231-1955C.970-881-2450D.866-881-7679答案B解析细节理解题。根据题干中的关键词sleigh rides 可知,应该去第二项活动Hot Chocolate & Cookies Sleigh Ride中寻找联系方式。故选B项。22.How much does a couple have to pay if they want to have a two-hour horseback ride?A.$50.B.$70.C.$100.D.$140.答案C解析细节计算题。根据Winter
27、Horseback Riding中“One-hour rides cost $35 per person and two-hour rides cost $50.”可知,如果一对夫妇想骑两个小时的马,需要支付502=100美元。故选C项。23.Where can you most probably read this passage?A.In the latest news.B.In a childrens book.C.In a travel guide.D.In a sportsmans diary.答案C解析推理判断题。本文介绍了几种Beaver Meadows Ranch的冬季户外活动
28、,因此最有可能出自旅游指南。故选C项。BA month before my first marathon,one of my ankles was injured and this meant not running for two weeks,leaving me only two weeks to train.Yet,I was determined to go ahead.I remember back to my 7th year in school.In my first PE class,the teacher required us to run laps and then hi
29、t a softball.I didnt do either well.He later informed me that I was “not athletic”.The idea that I was “not athletic” stuck with me for years.When I started running in my 30s,I realised running was a battle against myself,not about competition or whether or not I was athletic.It was all about the ba
30、ttle against my own body and mind.A test of wills!The night before my marathon,I dreamt that I couldnt even find the finish line.I woke up sweating and nervous,but ready to prove something to myself.Shortly after crossing the start line,my shoe laces (鞋带) became untied.So I stopped to readjust.Not t
31、he start I wanted!At mile 3,I passed a sign: “GO FOR IT,RUNNERS!”By mile 17,I became out of breath and the once injured ankle hurt badly.Despite the pain,I stayed the course walking a bit and then running again.By mile 21,I was starving!As I approached mile 23,I could see my wife waving a sign.She i
32、s my biggest fan.She never minded the alarm clock sounding at 4 am or questioned my expenses on running.I was one of the final runners to finish.But I finished!And I got a medal.In fact,I got the same medal as the one that the guy who came in first place had.Determined to be myself,move forward,free
33、 of shame and worldly labels,I can now call myself a “marathon winner”.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者不畏艰难,挑战自我,坚持跑完马拉松,实现了一次身心蜕变的励志故事。文章旨在向人们传递积极的价值观:只要勇于挑战,拼搏进取,人人皆为胜者。24.A month before the marathon,the author .A.was well trainedB.felt scaredC.made up his mind to runD.lost hope答案C解析细节理解题。根据第一段可知,虽然作者在马拉松比赛
34、前一个月脚踝受伤需休息两周,但他仍然决心去参加马拉松长跑。25.Why did the author mention the PE class in his 7th year?A.To acknowledge the support of his teacher.B.To amuse the readers with a funny story.C.To show he was not talented in sports.D.To share a precious memory.答案C解析推理判断题。根据第二段最后两句可知,作者不擅长体育运动,由此推断作者是想表达自己在运动方面没有天赋。26
35、.How was the authors first marathon?A.He made it.B.He quit halfway.C.He got the first prize.D.He walked to the end.答案A解析细节理解题。根据倒数第二段内容可知,作者坚持跑完了这次马拉松,虽然成绩很差。27.What does the story mainly tell us?A.A man owes his success to his family support.B.A winner is one with a great effort of will.C.Failure i
36、s the mother of success.D.One is never too old to learn.答案B解析主旨大意题。作者脚踝有伤,且不具有运动天赋,但他不畏艰难,凭着强大的意志力,最后成功到达终点。B项“胜利者是意志力很强的人”就是文章想要告诉读者的。CMount Hood is the highest mountain in Oregon,a state in the western United States.At 3,400 metres it is attractive to many people,some of whom,of course,run into tr
37、ouble.Each year 25 to 50 people have accidents or get lost on Mount Hood and require rescue.Although most of these are understandable accidents,a few result from careless risk-taking.In one recent case,three experienced climbers went hiking (远足) in the middle of a snowstorm in December.Most hikers c
38、limb Mount Hood in May or June when the weather conditions are favourable.But in December,the mountain is covered in snow and ice.Winds up to 135 kilometres per hour blow the snow around making it difficult to see.Temperatures can drop below freezing.As one rescue worker put it,“What were they think
39、ing?They were just asking for it.”During a rescue a few years ago,a helicopter full of rescue workers crashed (坠毁) and the rescue workers were almost killed.Linda Carle,who lives in the Mount Hood area,asks,“If someone made a poor decision,why should rescue teams have to risk their lives to save the
40、m?Why do people take unnecessary risks and do things that arent right if they know that they can get into trouble?”Most of the Mount Hood rescue workers are either volunteers or part of the local sheriffs department.There is no charge for these rescues.It is the taxpayers (纳税人) who pay the bill.Lind
41、a Carle suggests that people who take careless risks and require rescue should be charged for the rescue.She feels it is only fair that costs for things like damaged helicopters and medical care for rescuers be paid for by the people who took the risks.What would you do if you were the local sheriff
42、 at Mount Hood?【语篇导读】本文是一篇议论文。文章呼吁那些打算攀登胡德山的人们要选择最佳登山时间,以免出现危险给救援人员造成不必要的困难,甚至牺牲生命。28.What can we learn about Mount Hood?A.It lies in the south of the United States.B.It is the highest mountain in the United States.C.The best time to climb the mountain is in May or June.D.Hundreds of people get lost
43、 in the mountain every year.答案C解析细节理解题。根据第二段第二句可知,每年五、六月份是攀登胡德山的最佳时间,故选C项。29.What Linda Carle says in the third paragraph shows a feeling of .A.peaceB.prideC.lonelinessD.anger答案D解析推理判断题。根据第三段中Linda Carle所说的这番话可推断出,Linda Carle对那些不理智的登山者感到非常气愤,故选D项。30.According to Linda Carle,risk-takers should .A.pay
44、 for all the costs neededB.learn to save themselvesC.be taxed at a higher rateD.work as volunteers答案A解析细节理解题。根据最后一段第四、五句可知,Linda Carle认为那些不理智的登山者应该承担所有的救援费用,故选A项。31.The authors purpose in writing the text is to .A.ask the government to provide more rescuersB.introduce Mount Hood to mountain climbers
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447677.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
