浙江省天台县平桥第二中学高中英语 Unit 4 Warming and reading课件 新人教版选修7.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 浙江省天台县平桥第二中学高中英语 Unit Warming and reading课件 新人教版选修7 浙江省 天台县 第二 中学 高中英语 reading 课件 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 4 SharingWarmingup and readingWhat do the signs stand for?The sign of United Nations Volunteer in China(中国青年志愿者北京2008年奥运会志愿者标志March,5th is UNV day.80,000,000 volunteers in China.December,5th is International Volunteer DayWhat are the volunteers doing?fight against the flood and rescue the old a
2、nd the sickplant trees and protect our environmenthelp the disabledclean the communityTeach the kids in the mountainous areasThere are many volunteers working in different mountainous areas or developing countries,among which Papua New Guinea(PNG)is one.What do you know about Papua New Guinea?Indepe
3、ndent State of Papua New Guineahouses made of bamboo and grassthe tribe(部落)the villagersJo was a volunteer who worked in Papua New Guinea(PNG)for two years.The following photoswere taken by Jo in PNG.Look at the photos and answer the questions.1 My class2 Students putting new grass on classroom roof
4、s3 Building a new science labPhotos 1 to 3 1 What was Jos job in PNG?A teacher.2 What kind of students were in her class?Teenage boys.They are poorly dressed.3 Describe the classrooms.The classrooms are small.They have no windows.They are made of wood and bamboo and have grass roofs.4 View of the vi
5、llage from the ridge5 Some of Tombesfamily with Mukap on the left6 Kiak preparing vegetables7 Tombes family and Jenny waiting for the meal to cook8 A woman and baby we saw on the way home9 Tombe with his grandfather whos digging up peanuts10 Village hutsA LETTER HOMESkimmingWhats the main idea of th
6、e text?Jo wrote a letter to her friend Rosemary to talk about her experience as a volunteer teacher in Papua New Guinea.Skimming1.The condition of Jos school is _.A.normal B.first class C.simple and rough2.The attitude of Tombes family towards Jo and Jennys visit is _.A.indifferent B.enthusiastic C.
7、dislikeTry to divide it into four parts,and summarize what each part is about.Part 1(Paragraph 1):Part 2(Paragraphs 2-3):Part 3(Paragraphs 4-8):Part 4(Paragraph 9):Jos school and her teaching work.Jos visit to Tombes home in the village.Introducing the topic Jos life in PNG.Part 1(Paragraph 1):Part
8、2(Paragraphs 2-3):Part 3(Paragraphs 4-8):Part 4(Paragraph 9):End of the letter.Complete the sentences with the characters mentioned in the letter:1._ was dying to hear all about Jos life in Papua New Guinea.2._ walked a long way to get to the school.3._ didnt have any textbooks.4._ started jumping o
9、ut of the windows during a chemistry experiment.RosemaryThe boysThe boys and JoscanningThe boys5._ visited a village that was the home of one of the boys,Tombe.6._ started crying“ieee ieee”to welcome them.7._ led us to a low bamboo hut.8._ was going to share the platform with Jenny and Jo.9._ softly
10、 talked to each other in their language Jo didnt understand.Jenny and JoKiakMukapKiakTombes familyl.Why does Jo call the school where she teaches a bush school?A.Because the school was built in a bush.B.Because the classrooms are made from bamboo and the roofs from grass.C.Because there is nothing b
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448145.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四川省大英县育才中学高一语文 对联课件 新人教版 .ppt
