2020秋高中英语外研版必修5课时作业7 MODULE 3 INTRODUCTION READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高中英语外研版必修5课时作业7 MODULE INTRODUCTION READING 2020 高中英语 外研版 必修 课时 作业
- 资源描述:
-
1、.阅读理解As a kid, I wanted to be a naturalist. When I got to college, I chose what I thought was a more practical path, studying physics along with public policy. That combination led me to atmospheric sciences. Now Im studying low clouds.But I didnt really notice low clouds until I started my study at
2、 the University of Washington, in Seattle. That city had a lot of low clouds. I suddenly realized how important their reflection of heat back into space was for Earths climate. I continued studying low clouds at the University of Colorado in Boulder. There I earned my PhD.Seattles skies may be home
3、to plenty of low clouds, but there are even better places to spot these little clouds. The greatest gatherings tend to occur off the coasts of places like Namibia, in Africa, and northern Chile. These places are home to some of Earths driest deserts. And I like visiting such places.The more I learne
4、d about these little clouds, the more fascinating I found them. Im really interested in the various ways these low clouds respond to their environment. Because there are so many low clouds and they help keep Earth cool by reflecting heat, anything that affects them can also affect overall climate. I
5、t feeds back to the whole energy balance of the planet.Lately Ive been exploring how smoke that drifts (漂浮) over clouds might change the way that these clouds absorb or reflect sunlight. Such smoke from burning trees and grassescan drift thousands of kilometers. If that smoke affects clouds, it migh
6、t also affect climate. Last year, I spent a month on distant Ascension Island in the South Atlantic Ocean setting up instruments to track the interaction (相互作用) between low clouds there and smoke from southern Africa.I appreciate the diversity in my work. Besides the occasional trip to distant islan
7、ds, I also teach and work with other scientists to better understand Earths climate system. Along the way, Im helping bring one type of low clouds to the attention it deserves.作者是一位研究低云的科学家,她正在研究低云对气候的影响。1What do we know about the author?AShe learnt three majors at the same time in college.BShe want
8、ed to study low clouds when she was a kid.CShe knew the importance of low clouds when in university.DShe was always worried about climate change in the world.答案:C解析:细节理解题。根据第二段的“But I didnt really notice low clouds until .I suddenly realized how important their reflection of heat back into space was
9、 for Earths climate.”可知,作者在大学时知道了低云对气候变化的重要性。2Why does the author like visiting places like Namibia and northern Chile?ABecause she enjoys views of deserts.BBecause she loves visiting beautiful coasts.CBecause she has got tired of Seattles skies.DBecause theyre great places for observing low clouds.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448517.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
