2020-2021学年高中外研版英语选修8模块素养提升:MODULE 1 DEEP SOUTH WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中外研版英语选修8模块素养提升:MODULE 1DEEP SOUTH WORD版含解析 2020 2021 学年 中外
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。模块素养提升(一) Module 1. 单句语法填空1. Trapped (trap) in the hole, Tom still wore a smile, waiting to be rescued. 2. If I cant get promotion (promote) soon, Ill look for another job. 3. Its a great privilege to know (know) you, a world-famous physi
2、cs scientist. 4. The girl is an extremely (extreme) popular student in the class, because she is very kind. 5. My father did all the cooking in my mothers absence(absent). 6. In the long run, one should save money for emergencies (emerge). 7. Perhaps the creator of Indiana Jones was inspired (inspir
3、e) by what he saw in the painting. 8. All the students are advised to keep a balanced (balance) diet for their health. 9. I was so tired (tire) when I got home from work last night that I had a quick nap. 10. There was a depressing (depress) feeling in the office when the news of job cuts was announ
4、ced. 11. The new employees were very slow to adapt to the unusual rules of the company. 12. She talked in detail about future plans for the school. . 短语填空1. Most students have a little difficulty in adapting to (适应)the social life after graduating from university. 2. The old lady likes all her grand
5、children, but she is especially fond of (喜欢) Helen. 3. Times up; I dont have enough time to explain it to you in detail (详细地). 4. As the plane came down through the clouds, green fields and white houses come into sight(进入视野). 5. It was not until then that I realized their marriage was breaking up (破
6、裂)because they had little in common. 6. I am interested in stories in general, and in detective stories in particular(尤其). 7. How many times do you dine out per week on average(平均而言)? 8. Very few experts have come up with (想出) complete new answers to the worlds economic problems. 9. Last week, they
7、finally set foot on(踏上) the long-awaited honeymoon trip. 10. Obviously, we should bear in mind what we are supposed to do first in case of(万一) an emergency. . 阅读理解AShort and shy, Ben Saunders was the last kid in his class picked for any sports team. “Football, tennis cricketanything with a round bal
8、l, I was useless”, he says now with a laugh. But back then, he was the object of jokes in school gym classes in Englands rural Devonshire. It was a mountain bike he received for his 15th birthday that changed him. At first the teen went biking alone in a nearby forest. Then he began to cycle along w
9、ith a runner friend. Gradually, Saunders set his mind building up his body, increasing his speed, strength and endurance. At age 18, he ran his first marathon. The following year, he met John Ridgway, who became famous in the 1960s for rowing an open boat across the Atlantic Ocean. Saunders was hire
10、d as an instructor at Ridgways school of Adventure in Scotland, where he learned about the older mans cold-water exploits (成就). Intrigued, Saunders read all he could about Arctic explorers and North Pole expeditions, then decided that this would be his future. Journeys to the Pole arent the usual ho
11、lidays for British country boys, and many people dismissed his dream as fantasy. “John Ridgway was one of the few who didnt say, You are completely crazy, ” Saunders says. In 2001, after becoming a skilled skier, Saunders started his first long-distance expedition toward the North Pole. He suffered
12、frostbite, had a closer encounter with a polar bear and pushed his body to the limit. Saunders has since become the youngest person to ski alone to the North Pole, and hes skied more of the Arctic by himself than any other Briton. His old playmates would not believe the transformation. This October,
13、 Saunders, 27, heads south to explore from the coast of Antarctica to the South Pole and back, an 1800-mile journey that has never been completed on skis. 【文章大意】本文介绍了桑德斯从十五岁生日收到山地自行车开始改变, 到成为跨越南极和北极的第一人的非凡成就。1. We can learn from the text that Ridgway . A. dismissed Saunders dream as fantasyB. built
14、up his body together with SaundersC. hired Saunders for his cold-water experienceD. won his fame for his voyage across the Atlantic【解析】选D。推理判断题。根据文章第三段可知第二年, 他遇到了约翰里奇韦, 他在20世纪60年代因划船横渡大西洋而出名。由此得出, Ridgway因为横穿大西洋的航行而出名。2. What do we know about Saunders? A. He once worked at a school in Scotland. B. H
15、e followed Ridgway to explore the North Pole. C. He was chosen for the school sports team as a kid. D. He was the first Briton to ski alone to the North Pole. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第三段可知, 桑德斯被聘为苏格兰里奇韦冒险学校的讲师, 在那里他了解到了这位老人的成就。由此得出, 桑德斯曾经在苏格兰的一所学校工作过, 故选A。3. The underlined word “Intrigued” in the third par
16、agraph probably means . A. ExcitedB. ConvincedC. DelightedD. Fascinated【解析】选D。词义猜测题。根据文章第三段Saunders read all he could about Arctic explorers and North Pole expeditions桑德斯读了所有他能读到的关于北极探险家和北极探险的书。可知, 桑德斯对极地探险很感兴趣, 并尽可能地了解相关的信息。4. It can be inferred that Saunders journey to the North Pole . A. was acco
17、mplished by his old playmatesB. set a record in the North Pole expeditionC. was supported by other Arctic explorersD. made him well-known in the 1960s【解析】选B。推理判断题。根据文章倒数第二段Saunders has since become the youngest person to ski alone to the North Pole, and hes skied more of the Arctic by himself than a
18、ny other Briton. 可知, 他在北极探险中创了个纪录, 成为单独滑到北极的最年轻的人。B(2020长春高二检测)Running on the beach can certainly be a good thing. Its completely different from running on the pavement, a track or trails with soft surfaces. For starters, sand can be hard because it has an uneven(不平的) surface and constantly moves un
19、der your feet. As you push off, youre going to lose some of your push as the sand moves. So, youre not going to be able to push yourself forward as you would on a track or pavement! But this unevenness has an upside: It gives your body an extra workout, forcing you to exercise muscles that dont get
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450041.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
