2020-2021学年高中外研版英语选修8素养评价:MODULE 3 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中外研版英语选修8素养评价:MODULE 3INTEGRATING SKILLS WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价九Module 3Integrating Skills. 单句语法填空1. She gradually(gradual) built up a reputation as a successful lawyer. 2. Japan is going to wake up not just its consumers(consume) but its producers, too. 3. As a consequence of a great fire the
2、house was completely destroyed. 4. They were entertained(entertain) by top singers, dancers and celebrities. 5. She has gained remarkable(remark) achievements in scientific research. 6. They used to make it a rule to have a party at the end of every term. 7. The word is transformed from a verb to a
3、noun. 8. He got into a situation where it is hard to decide what is right and wrong. 9. The park is named after Walt Disney, the famous film maker. 10. Child as/though he was, he knew what was the right thing to do. 11. There was good food in abundance at the party. 12. The building being built was
4、on fire and many workers were trapped in it. 13. Based(base) on the careful plan and preparation, his experiment was a complete success. 14. Some sharp remarks(remark), though they are eye-catching, may have misleading effects on the youth. 15. They chatted casually(casual) for a few seconds and the
5、n began to do their work. . 选词填空set fire to, as a consequence of, whats more, on close terms with, in short, be based on, fall in love with, remark on, entertain. . . to. . . , dress up1. In short, our study shows which schools offer the best return on your investment. 2. Judgment should be based on
6、 facts, not on hearsay. 3. A boy set fire to a firework, and it burned on the sticks. 4. It is a useful book and, whats more, not an expensive one. 5. They fell in love with each other the first time they met. 6. All his friends have remarked on the change in him since his returning from the USA. 7.
7、 The private school was closed down as a consequence of its terribly bad management. 8. Bob and Lisa entertained us to dinner last night, during which Bob told us many jokes. 9. Dont bother to dress upcome as you are. 10. The two countries are on close terms with each other now. It is five years sin
8、ce they were at war. 句型转换1. We are living in an age in which many things are done on computers. We are living in an age when many things are done on computers. 2. Can you think of two situations in which the word is used? Can you think of two situations where the word is used? 3. His native language
9、 is French rather than English. His native language is not English but French. 4. No matter what he says, I dont believe him. Whatever he says, I dont believe him. 5. The student who is dressed in white is my daughter. The student dressed in white is my daughter. . 阅读理解A(2020北京高二检测)If youre a male a
10、nd youre reading this, congratulations! Youre a survivor. According to statistics, youre more than twice as likely to die of skin cancer than a woman, and nine times more likely to die of AIDS. Assuming you make it to the end of your natural term, about 78 years for men in Australia, youll die on av
11、erage five years before a woman. Therere many reasons for thistypically, men take more risks than women and are more likely to drink and smoke but perhaps more importantly, men dont go to the doctor. “Men arent seeing doctors as often as they should, ” says Dr. Gullotta. “This is particularly so for
12、 the over-40s, when diseases tend to strike. According to a recent survey, 95%of women aged between 15 and early 49s see a doctor once a year, compared to 70%of men in the same age group. “A lot of men think theyre unbeatable, ”Gullotta says. “They only come in when a friend drops dead on the golf c
13、ourse and they think, Geez, if it could happen to him. . . ”Then theres the ostrich(鸵鸟)approach. “Some men are scared of what might be there and would rather not know, ” says Dr. Ross Cartmill. “Most men get their cars serviced more regularly than they service their bodies, ” Cartmill says. He belie
14、ves most diseases that commonly affect men could be addressed by preventive check-ups. “Prevention is cheaper in the long run than having to treat the diseases. Besides, the final cost is far greater, its called premature death. ”【文章大意】本文是一篇说明文。据统计, 男性死于皮肤癌的可能性是女性的两倍多, 死于艾滋病的可能性是女性的九倍多。即使是自然终老, 男性一般
15、比女性少活5年, 究其原因, 最重要的一点是, 男性不经常去医院做体检。1. Why does the author congratulate male readers at the beginning of the passage? A. They can live longer than they expected. B. They are sure to enjoy a longer and happier life. C. They have lived long enough to read this article. D. They are more likely to survi
16、ve serious diseases now. 【解析】选C。细节理解题。由第一段“If youre a male and youre reading this, congratulations! Youre a survivor ”可知, 如果你是男性, 你正在读这篇文章, 恭喜你! 你是一个活到现在的人。所以作者要在文章开头祝贺男性读者是因为男性活到读这篇文章的年龄。故选C项。2. Which of the authors statements is the most important reason that men die five years earlier on average
17、than women according to the passage? A. Men drink and smoke much more than women. B. Men dont seek medical care as often as women. C. Men are more likely to suffer from deadly diseases. D. Men arent as cautious as women in face of danger. 【解析】选B。细节理解题。由第二段“but perhaps more importantly, men dont go t
18、o the doctor. ”可知, 但也许更重要的是, 男性不去看医生。所以男人不像女人那样经常求医是男性平均比女性早死五年的最重要原因。故选B项。3. Which of the following best completes the underlined sentence “Geez, if it could happen to him. . . ”? A. it could happen to me, too. B. it would be a big misfortune. C. I should avoid playing golf. D. I should consider my
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450061.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
