2020-2021学年高中英语 单元综合检测 Unit 4 Breaking boundaries(含解析)外研版选择性必修第二册 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 单元综合检测 Unit Breaking boundaries含解析外研版选择性必修第二册 2 2020 2021
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(四).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AOSCAR THEATREBOOKINGin personThe Box Office is open Monday to Saturday, 10 am.8 pm.by postStating the performance and choice of seats, enclosing a cheque, postal order, or your credit card details to Oscar Theatre Box Office, PO Box 220, Main street.All cheques
2、should be made payable to Oscar Theatre.by telephoneRing 0844 847 2484 to reserve your tickets or to pay by credit card (Visa, MasterCard accepted)onlineComplete the online booking form at .DISCOUNTSSaver: $2 off any seat booked any time in advance for performances from Monday to Thursday inclusive,
3、 and for all matinees(下午场)Savers are available for children up to 16 years old, over 60s and fulltime students.Supersaver: halfprice seats are available for people with disabilities and one companion.It is advisable to book in advance.There is a maximum of eight wheelchair spaces available and one w
4、heelchair space will be held until one hour before the show (subject to availability)Standby: best available seats are on sale for $6 from one hour before the performance for people eligible(有资格的) for Saver and Supersaver discounts and thirty minutes before for all other customers.Group Bookings: th
5、ere is a ten percent discount for parties of twelve or more.Schools: school parties of ten or more can book $9 tickets in advance and will get every tenth ticket free.Please note: we are unable to exchange tickets or refund money unless a performance is cancelled due to unforeseen circumstances.【语篇解
6、读】文章介绍了OSCAR THEATRE的订票方式和折扣信息。1How can you pay for a ticket when you book by post?ABy visiting the website of a post office.BBy going to your local bank in person.CBy enclosing your MasterCard in an envelope.DBy providing your credit card information.D细节理解题。从文章的句子:“Stating the performance and choic
7、e of seats, enclosing a cheque, postal order, or your credit card details to Oscar Theatre Box Office, PO Box 220, Main street.”可知如果通过邮寄的方式购票的话,要提供信用卡信息,故选D。2What benefit can bookers enjoy according to the text?AA group of ten adults going to a performance can claim a discount.BA school party of 15
8、persons that book in advance pay $135 in total for a performance.CSomeone accompanying a wheelchair user to a performance receives a discount.DAn 18yearold teenager is eligible for Saver discounts.C细节理解题。从文章的句子:Supersaver: halfprice seats are available for people with disabilities and one companion.
9、可知陪伴一个使用轮椅的人一起来的人可以得到打折,故选C。3According to the text, who can get Standby tickets?AFulltime students buying tickets 45 minutes before a performance begins.B65yearolds buying tickets an hour and a half before a performance begins.CTheatregoers who are unexpectedly unable to be present at a performance.
10、DAnyone who buys tickets an hour before a performance begins.A细节理解题。从文章的句子:“Savers are available for children up to 16 years old, over 60s and fulltime students.”和“best available seats are on sale for $6 from one hour before the performance for people eligible for Saver.”可知全职的学生在表演开始前45分钟买票的可以买到备用票,
11、故选A。BHigh school biology teacher Kelly Chavis knew smartphones were a problem in her class.But not even the students realized how much of a problem the devices were until Chavis did an inclass experiment.For one class period, students used a whiteboard to count every Snapchat, Instagram, text, call
12、that appeared on their phones.Chavis is among a growing number of teachers, parents and health experts who believe that smartphones are now partly to blame for increasing the levels of student anxiety.“One girl, just during the one hour, got close to 150 Snapchat notifications.150!” she said.Jean Tw
13、enge, a psychology professor at San Diego State University in California, said it is not a coincidence that youth mental health issues have risen with the number of phones.“This use of phones has led to a loss of sleep and facetoface interactions necessary for their growth,” she said.Researchers are
14、 still not sure whether phones cause student depression or depression causes phone use.But nearly 60 percent of parents said they worry about the influence of social media on their childs physical and mental health.Both schools and parents are starting to take steps to deal with the problem.Many pub
15、lic schools pay outside companies to watch students social media activity for signs of anxiety.Other schools invite in yoga teachers and comfort dogs to help calm students.【语篇解读】本文是一篇议论文。作者通过Kelly Chavis的课堂实验展示了智能手机对学生的影响,并引用一些专业人士的观点来支持个人的论证,继而说明了学校就学生使用手机问题应采取的措施。4Whats the purpose of Chaviss expe
16、riment?ATo see how many students have smartphones.BTo find out how popular her students are.CTo show smartphones influence teenagers greatly.DTo tell her students how to use smartphones wisely.C细节理解题。根据第一段的“But not even the students realized how much of a problem the devices were until Chavis did an
17、 inclass experiment.”和下文可知,直到查维斯在课堂上做了一个实验,学生们才意识到这些设备有多大的问题:焦虑、睡眠不足等问题,故查维斯的实验目的是想去展示手机对青少年的影响很大,故选C项。5How did Kelly Chavis feel about the result?AShocked.BExcited.CSatisfied.DFrightened.A推理判断题。根据第二段的“Chavis is among a growing number of teachers.are now partly to blame for increasing the levels of.
18、“One girl, just during the one hour, got close to 150 Snapchat notifications.150!” she said.”越来越多的老师、家长和健康专家认为,学生的焦虑程度越来越高,部分原因是智能手机造成的,查维斯就是其中之一。“一个女孩在一个小时内收到了近150条Snapchat通知。150条!”,可知Chavis对于实验的结果是非常震惊的,故选A项。6Which of the following is true according to Jean Twenge?AStudents are now under great str
19、ess.BStudents spend too much money on smartphones.COverusing phones cause drops in students grades.DOverusing phones may harm students body and mind.D推理判断题。根据第三段的“it is not a coincidence that youth mental health issues have risen with the number of phones.”可知Jean Twenge认为过度使用手机可能会伤害学生的身心。故选D项。7What
20、might be talked about if the passage is continued?AHow other schools deal with students phones.BWhether the ways to handle phones are effective.CHow some parents deal with their childrens phones.DWhether students are willing to give up using phones.C推理判断题。根据最后一段的第一句“Both schools and parents are star
21、ting to take steps to deal with the problem.”可知最后一段讨论的是学校应采取的措施,那么接下来的段落可能会讨论的问题是一些父母如何处理他们孩子的手机。故选C项。CYoung sunflowers turn and swing every day.New findings add to evidence that the plants are animallike.Harmer, a professor in the University of California at Davis, Department of Plant Biology, carr
22、ied out a series of experiments on sunflowers in the field pots outdoors and in indoor growth chambers.By staking plants so that they could not move, Harmer showed that he could destroy their ability to track the sun.He also noticed that sunflowers prevented from moving were not as tough and leafy a
23、s those that were free to move.When plants were moved indoor with a settled overhead light, they continued to swing back and forth for a few days.The indoor plants did start tracking the “sun” again when the apparent source of lighting was moved across the room.The plants could reliably track the mo
24、vement and return at night when the artificial day was close to a 24hour cycle, but not when it was closer to 30 hours.When sunflowers track the sun, the east sides of their stems grew more rapidly than the west sides.At night, the west sides grew faster as the stem swung the other way.The team iden
25、tified a number of genes that were expressed at higher levels on the sunward side of the plant during the day, or on the other side at night.A plant growthregulating hormone, called auxin, appears to be a key driver.The “dance” to the sun cycle obviously slows when the sunflower matures (成熟) and its
26、 flowers open up.At that point, the plants stop moving during the day and settle down facing the sun in the east.“Bees like warm flowers.” Hanner said, adding that the bees are coldblooded, so landing on a warm flower saves them energy and perhaps feels really good.“The morning warmth changes the fl
27、owers in a way to make them more appealing to insects, perhaps causing them to release more attractive scents earlier in the day.” he said “Were currently testing this idea.”【语篇解读】本文讲述了向日葵要追踪太阳的原因。8Why did Harmer do the experiment on sunflowers?ATo see how sunflowers grow up.BTo study why sunflowers
28、 track the sun.CTo show what sunflowers genes are.DTo check if sunflowers swing in cloudy days.B细节理解题。根据下文实验的具体内容步骤可知,本实验的目的是研究向日葵为什么要追踪太阳。故选B。9What does the underlined word “staking” probably mean in Paragraph 3?AFixing.BTracking.CGrowing.DSearching.A词义猜测题。根据下文“so that they could not move”可知,是把向日葵系
29、紧固定住,使他们无法移动。故画线部分单词含义为“系住;绑住”,故选A。10What is the advantage of sunflowers dance to the sun?AThey attract more insects.BThey save more energy.CThey mature more rapidly.DThey produce more flowers.A细节理解题。根据最后一段中“The morning warmth changes the flowers in a way to make them more appealing to insects”可知,通过
30、追踪太阳,他们吸引更多的昆虫。故选A。11What is the text mainly about?AThe power of the sunlight.BThe hidden connection between animal and the plants.CWhy do sunflower always track the sun.DThe growth of the sunflower.C主旨大意题。文章主要讲述了向日葵为什么要追踪太阳的原因,故选C。DIt is National Sleep Awareness Week and reflecting on the importanc
31、e of this basic act is timely.As a preventive cardiologist(心脏病医生), I work with patients who want to improve their health and lengthen their lives.Many of them have major risk factors for heart disease;others already have heart disease or have experienced a heart attack.Traditionally, patients who wa
32、nt to improve their heart health have received four main suggestions from their doctors: eat a healthy diet, get more exercise, quit smoking, and enjoy proper amounts of alcohol.Plenty of research backs up these four pieces of advice: Large studies have found that making improvements in these four a
33、reas lowers the chance of dying of heart disease by 67 percent.But lately, researchers are starting to recognize that there should be five recommendations on that list, not just four.They are discovering that getting enough sleep is a powerful health protector as well.When researchers include enough
34、 sleep in their studies as a fifth cardiopreventive behavior change, they find that it lowers the chance of dying of heart disease even more: adding a good seven hours of sleep a night in addition to making positive changes in diet, exercise, smoking, and alcohol intake lowers the chance of dying of
35、 heart disease by 83 percent.When that news started coming out, doctors began tagging sleep onto their list of recommended health behavior changes.But I dont think sleep belongs at the bottom of the list.I think it should be at the top! I believe that getting enough sleepat least seven to eight hour
36、s per night for most peopleis the most important health behavior change you can make to improve the health of your heart and your overall health.Sure, Id prefer that everyone make all of the big five lifestyle changes, but if I could only choose one, Id pick sleep because when you are wellrested, yo
37、u have more power to make the right choices about what you eat and drink, and you have more energy to exercise and you have the resilience you need to kick bad habits such as smoking and overeating.But when youre exhausted, everything in life is more difficult.【语篇解读】作者是一名心脏病医生。正值National Sleep Aware
38、ness Week(国民睡眠意识周),作者提出预防心脏病的措施除了健康饮食、多锻炼、不吸烟和适量喝酒之外,还应该加上充足的睡眠。12What does plenty of research show about the four common suggestions?AThey are the best ways found so far.BThey are not as helpful as expected.CThey help improve peoples health.DThey should be considered.C细节理解题。根据第二段“Large studies have
39、 found that making improvements in these four areas lowers the chance of dying of heart disease by 67 percent.”一句可知大量的研究表明改善这四个领域可以降低67%的心脏病死亡。故选C。13What does the latest research show?ASeven hours sleep is most important to the heart.BVarious factors lead to good heart health.CThe chance of dying of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453344.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
