2021-2022年新教材高中英语 UNIT 2 Improving yourself Section Ⅳ Writing a reflection课后练习(含解析)外研版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 UNIT Improving yourself Section Writing reflection课后练习含解析外研版选择性必修第二册 2021 2022 新教材
- 资源描述:
-
1、Writing a reflection.阅读理解I was selfish as a teenager.I usually spent my time thinking about myself and taking care of my own needs.I let my older brother do most of the work around the house until he left for college.I let my mom and dad worry about our bills and problems while I read books, played,
2、 and lost myself in my own imagination.This didnt change even when I went to college either.I studied hard but only to make my own life better.Even when I started to explore my faith, it was only to increase my own happiness.I married after graduation and decided to start a family.Of course, I had n
3、o idea what hard knocks reality had in store for my selfish soul.Soon I found myself unemployed, deeply in debt, and with a new baby on the way.I found out that life has little sympathy for spoiled people.In fact, all of the struggles I was going through were beating the selfishness slowly out of me
4、.Still, I didnt give up on happiness.I knew that there must be a way to find it.I finally realized, however, that it had to include more than just my own needs, wants, and desires.The answer began to make itself clear one night shortly after my baby boy was born.I got a bottle and held him in my arm
5、s.As I was feeding him I looked down and saw his big, innocent, trusting eyes.I smiled and talked to him.Then he smiled and I could feel my heart growing, expanding with love.I felt such peace and joy.At that moment I had a hint of the truth: it is by growing our hearts with love that we find our ha
6、ppiness.Carolyn Arends wrote: “The more people you let into your heart, the bigger your heart gets.The more love you get, the more love you have to give.It just keeps growing.” So, keep loving, keep living and keep caring.Keep growing your heart today, tomorrow, and always.语篇解读:本文是一篇夹叙夹议文。作者讲述了自己从一个
7、自私的人变为一个心中对他人有爱的人的成长经历,明白了“爱他人是获得幸福的方法”的道理。1What do we know about the author from the first paragraph?AHe often helped his brother with housework.BHe studied hard for his family.CHe was concerned about his family.DHe put his own needs above others.解析:选D推理判断题。根据第一段中的I usually spent my time thinking a
8、bout myself and taking care of my own needs.可知,作者在青少年时期较为自私,行为处事总是只考虑自己,几乎不为家人考虑,故选D项。2What did the author realize after he suffered in life?ASpoiled people cant survive the hardship of life.BSpoiled people are never happy in life.CLife is cruel to spoiled people.DSelfishness is helpful.解析:选C推理判断题。根
9、据第二段中的Soon I found myself unemployed, deeply in debt, and with a new baby on the way.I found out that life has little sympathy for spoiled people.可推断出,作者在遭遇了人生变故后,意识到生活对被宠坏的人是残酷的,故选C项。3What can be inferred from the passage?AThe author loved kids.BThe author often fed his baby.CThe author realized th
10、e importance of happiness.DWhen caring for his baby, the author got inspired.解析:选D推理判断题。根据第三段中的As I was feeding him I looked down and saw his big, innocent, trusting eyes.I smiled and talked to him.Then he smiled and I could feel my heart growing, expanding with love.I felt such peace and joy.At tha
11、t moment I had a hint of the truth: it is by growing our hearts with love that we find our happiness.可知,作者是在照料孩子的过程中受到了启示,了解到通往幸福的途径是心中充满爱,故选D项。4Which of the following can be the best title for the passage?ALoving Others, a Way to HappinessBThe Elder One Grows, the More He GetsCHelp Others, Help One
12、selfDKeep Growing to Live a Happy Life解析:选A标题归纳题。作者通过讲述自己从一个自私的人变为一个心中对他人有爱的人的成长经历,明白了“爱他人是获得幸福的方法”的道理,故A项(爱别人,一条幸福之路)是最佳标题。.完形填空In a national spelling contest, an 11yearold girl was asked to spell a certain word.But with her 1 voice the judges were not sure if she spelled the word with the letter A
13、 or EFinally, they decided to ask her what she had said.By now, the girl knew she had 2 the word.But instead of lying, she told the truth that she had said the 3 letter so she lost the contest.As the girl walked off the stage, the entire audience stood to their feet, clapping to applaud her 4 .Later
14、, dozens of newspapers reported her honesty, even when it cost her the contest.But the fact is that she 5 the biggest contest that day the contest of her 6 .Probably the biggest test of our character is what we would do if we knew we would never get 7 .This young girl could easily have 8 and nobody
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458585.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
