2021-2022新教材英语人教版必修第二册练习:UNIT 3 THE INTERNET READING AND THINKING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材英语人教版必修第二册练习:UNIT THE INTERNET READING AND THINKING WORD版含解析 2021 20
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。七Unit 3Reading and Thinking. 单词拼写1. I am so keen on the events of our school that I will update(更新) the news regularly. 2. One of my friends told me a story while we were chatting(聊天)online. 3. The police are trying to discover the identi
2、ty(身份) of the thief. 4. With a more developed traffic network(网络), we can travel to more places in a short time. 5. You can look up useful information in the large database(数据库). 6. The concert will raise money for several local charities(慈善机构). 7. She had a really tough(艰难的) time the last year and
3、a half. 8. The activity will take place in the conference(会议) hall of our school library at 7: 00 pm next Friday. 9. Updating my blog(博客) has become one of my habits. 10. Almost 80 percent of the state s residents(居民) were born elsewhere. . 语法填空1. Nowadays, surfing(surf) the Internet is very common
4、and popular. 2. The purpose of this activity is to show(show) our rich campus culture and the students various talents. 3. Only when we identify the interests of people with our own happiness can we be remembered as true stars. 4. The inspiring(inspire) riding trip launched by Youth Riding Associati
5、on is coming. 5. Only in this way can we enjoy the pleasure and convenience(convenient) of the shared bikes. 6. It is so interesting a book that I read it again and again. 7. I suggest you apply for Peking University, where you can have access to the best Chinese culture. 8. We often walk to the bea
6、ch, which is within walking distance(distant) of my house. 9. The advice you ve offered to me is very beneficial (benefit) to my English study. . 完成句子1. Now that the children have finished their homework, you can let them go. 既然孩子们已经完成了作业, 你可以让他们走了。2. They were so popular that their fans formed club
7、s in order to get more familiar with them. 他们如此受欢迎以至于粉丝们为了更加熟悉他们而成立了俱乐部。3. He was going through a very difficult time, but he was positive about all the challenges. 他正经历一段困难时期, 但是他积极面对所有的挑战。4. My sister has come from France to keep me company during my illness. 我姐姐已经从法国回来, 在我患病期间陪着我。5. Most online u
8、sers have a search engine page as their homepages. 大多数在线用户使用搜索引擎页面作为主页。6. I think the identity card is a basic and necessary document, and it is a must for tourists. 我认为身份证是一种基本的、必要的文件, 对游客来说是必不可少的。. 阅读理解A(2021蚌埠高一检测)How do you study each day? You may answer it in one second: have classes at school,
9、 take notes and do homework. Feeling a little bored? There are other ways that can make learning interesting and varied. It s called digital learning. Digital learning is a way to help students learn by using the Internet. There are three important kinds of digital learning. Apps are computer softwa
10、re applications (应用). People can download them on their mobiles. The other two kinds are social networking services, including Weibo and WeChat and websites. Every one of them is like your teacher. They help you master what you learn at school. Compared with traditional learning ways, digital learni
11、ng has its advantages. Digital learning is also varied. It covers almost every school subject. More importantly, it always offers students the newest resources (资源) to learn from. Digital learning is also personalised. You can choose what you like to learn. If you don t master what you have learned
12、at school, you can learn again through digital ways. However, digital learning also has disadvantages. When you use digital ways to learn, you ve got little chance of talking with teachers or classmates. As digital learning uses computers or smartphones, watching the screen too long may be bad for y
13、our eyes. It is better to take a rest every 20 minutes. 【文章大意】文章讲述了数字学习一种利用网络学习的方法。1. How do students usually study every day according to the passage? A. Having classes at school and using online tools at home. B. Having classes at school, taking notes and doing homework. C. Learning through digita
14、l ways and having classes in the classroom. D. Having classes, taking notes and doing homework at school. 【解析】选B。细节理解题。由第一段前两句“你每天怎么学习? 你可以在一秒钟内回答: 在学校上课、做笔记、做作业。”可知学生们通常的学习方式就是在学校上课、做笔记、做作业。故选B。2. The underlined word “master” in Paragraph 2 probably means_. A. 复习 B. 主人 C. 掌握 D. 归纳【解析】选C。词义猜测题。由第二段倒
15、数第二句可知, 它们每一个都像你的老师。根据常识可知, 老师可以帮助学生掌握所学知识, 因此master在此处意为“掌握”。画线单词所在句子为“They help you master what you learn at school. (它们帮助你掌握你在学校学到的东西。)”。故选C。3. What is the problem of digital learning? A. You can t communicate with your classmates or teachers. B. You have to use both computers and smartphones. C.
16、 You can t decide what you want to learn by yourself. D. It s impossible to learn from the newest resources. 【解析】选A。细节理解题。由最后一段前两句可知, 然而, 数字学习也有缺点。当你用数字方式学习时, 你几乎没有机会和老师或同学交谈。因此, 使用数字学习时, 与老师和同学的交流就少了。故选A。4. How can you protect your eyes when learning in digital ways? A. Try to take a rest for 20 mi
17、nutes when watching the screen. B. Try to use traditional ways to learn as often as possible. C. Try to take a break every 20 minutes if possible. D. Try to learn through digital ways less than 2 hours a day. 【解析】选C。细节理解题。由最后一段中的“It is better to take a rest every 20 minutes. (最好每隔20分钟休息一下。)”可知, 如果可能
18、的话, 最好每20分钟休息一下, 才能保护眼睛。故选C。B(2021南昌高一检测)Tired of standing in line? Wait a bit longer, and you may never have to again. Amazon has opened 24 of its Amazon Go stores, which use cameras and artificial intelligence (AI) to see what you ve taken off shelves and charge you as you walk out. Some companies
19、 are closely copying Amazon s approach to using AI-powered cameras fixed in ceilings. But others are trying an entirely different way to skip the checkout: smart shopping carts. These companies have added cameras and sensors (传感器) to the carts, and are using AI to tell what you ve put in them. Custo
20、mers pay by entering a credit card, or through an online payment system. When a customer exits the store a green light on the shopping cart shows that their order is complete, and they re charged. The companies behind the smart carts, including Caper and Veeve, say it s much easier to add technology
21、 to the shopping cart than to an entire store. Amazon s Go stores rely on hundreds of cameras in the ceiling. The shelves also include sensors to tell when an item is removed. Ahmed Beshry, co-founder of Caper, believes the technology to run Go is too expensive to use in a large-format grocery store
22、. Neither Caper nor Veeve have said how much their smart shopping carts will cost, making it difficult to compare the different formats. Shariq Siddiqui, CEO of Veeve, said, “We re always happy when Amazon is doing something. They force retailers to get out of their old school thinking. ”Each time a
23、 business uses artificial intelligence and cameras, it raises questions about customers privacy and the effect on jobs. Beshry notes that the cameras in his shopping cart point down into the cart, so only a customer s hand and part of their arm will be captured (拍摄) on camera. 【文章大意】文章主要介绍了亚马逊Go商店的智
24、能购物车以及现在面临的问题和智能购物车的未来。5. What do we know about the smart shopping carts? A. They are linked to the cameras fixed in the ceilings. B. They are able to recognize goods put in them. C. They flash the green light when the order is canceled. D. They can tell customers where to find what they want. 【解析】选
25、B。细节理解题。根据第二段倒数第三句可知智能购物车上增加了摄相机和传感器, 运用AI技术可以告知你购物车里放了什么东西, 故选B。6. What does Beshry think of the technology used in Amazon s Go stores? A. It is far more expensive than their shopping carts. B. It is likely to help retailers to think differently. C. It has attracted many more retailers than before.
26、 D. It may reduce the cost of running a store greatly. 【解析】选A。细节理解题。根据“Ahmed Beshry, co-founder of Caper, believes the technology to run Go is too expensive to use in a large-format grocery store. ”可知Beshry认为把运用到Go商店的技术应用到大型杂货店里太昂贵了, 故选A。7. When it comes to AI and cameras, what makes the public worr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459328.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
