《三维设计》2017届高三英语(人教版新课标)一轮复习课时练习必修四 UNIT 2 高考提能练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 三维设计 三维设计2017届高三英语人教版新课标一轮复习课时练习必修四 UNIT 高考提能练 WORD版含解析 2017 届高三 英语 人教版 新课 一轮 复习 课时 练习 必修 高考 提能练
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家必修四 Unit 2 高考提能练阅读理解组块专练练速度(限时:35分钟).阅读理解A(2016青岛高三自主诊断)My dad is the kind of parent that has to know where I am and what time Ill be home. He is strict with me because he cares about me more than anything in the world. My dads strictness comes from the way he was raised. He grew up
2、working long hours on his family farm and his dad would throw wooden boards at him when he did something wrong. In high school, my dad woke up at four in the morning to get his chores (日常杂务) done and walked to school so that he would make it to basketball practice by five. After school he went home
3、to start a long night of chores.On top of all the responsibilities my dad had at home, he played three sports and went to school. School would have been easy, but my dad had dyslexia (诵读困难)Every teacher my dad had thought that he was just unable to learn. My dad struggled in school until one teacher
4、 took the time to sit down and teach him how to read and write. To this day my dad tells me how grateful he is to that teacher who gave him a chance.The best part about my dad is his attitude toward our family. When he comes home from a terrible day at work, he always puts a smile on his face becaus
5、e he knows the family is a lot more important than his own problems.I know that I get my best qualities from my dad. He has shown me that with hard work I can accomplish something, and have fun while doing it. I know that my dad has strict rules because he loves me and wants me to learn responsibili
6、ty.语篇解读:本文是一篇记叙文。作者向读者展示了一个严厉、勤奋、重视家庭的父亲形象。1The authors father seems to _.Aget angry very easilyBbe deeply affected by his fatherChave a bad relationship with his fatherDbe very curious about the authors life解析:选B推理判断题。根据第一段中的“My dads strictness comes from the way he was raised.”以及“his dad would .wh
7、en he did something wrong”可知,作者的父亲深受他父亲的影响,从而对作者很严格。2What do we know about the authors father in high school?AHe hated going to school.BHe had to do heavy housework.CHe often stayed up late for study.DHe often missed classes because of sports.解析:选B细节理解题。根据第一段中的“In high school, my dad woke up at four
8、 in the morning to get his chores (日常杂务) done”以及“After school he went home to start a long night of chores.”可知,作者的父亲在上高中时每天都需要做很多的家务。3When at home, the authors father is always_.Avery tiredBquite seriousCfairly cheerful Dmildly humorous解析:选C细节理解题。根据第三段中的“When he comes home from a terrible day at wor
9、k, he always puts a smile on his face”可知,父亲在家里的时候总是表现出很高兴的样子。4How does the author look at his fathers strictness?ACautiously. BPositively.CSkeptically. DCritically.解析:选B推理判断题。根据第一段中的“He is strict with me because he cares about me more than anything in the world.”以及最后一段中的“I know that my dad has stric
10、t rules .responsibility.”可推知,作者认为父亲对自己严格是因为他爱作者,想让作者学会有责任感,所以作者对此态度很积极。B(2016济南市教学质量调研考试)The Netherlands on Monday launched its firstever “intelligent bicycle”, fitted with a set of electronic devices to help bring down the high accident rate among elderly cyclists in this country.The intelligent bi
11、cycle runs on electricity. Its seat shakes when other cyclists approach from behind, while the handlebars do the same when obstacles appear ahead to inform cyclists to pay attention to the danger. It also has a cradle (置物架) in which a computer can be inserted, to wirelessly connect and “talk” to the
12、 bicycle through a particular application. The computer also flashes a bright signal if there is an approaching obstacle in the bicycles path, like a tree, or if another cyclist comes up from behind intending to pass.A commercialavailable bicycle is expected to be on the market in the next two years
13、 and should sell for between 1,700 euros to 3,200 euros per bicycle. It weighs about 55 pounds but researchers are working on making the onboard systems smaller.“Accidents often happen when cyclists look behind them or get a fright when they are passed at high speed,”said Maurice Kwakkernaat, one of
14、 the scientists involved in the project, “The onboard system technology has already been at work in the automotive industry.”“More and more elderly people are using a bicycle, not only for short distances, but also for longer distances,”Dutch Environment Minister Melanie Schultz van Haegen said.“Thi
15、s type of bicycle is truly needed in the Netherlands because it will help us bring down the number of elderly people who are injured every year and allow them to continue enjoying cycling,” she said.语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了荷兰在星期一推出的首辆“智能自行车”及其功能和优势。5What does the text mainly talk about?AThe newlyinvented
16、 bicycle can warn of danger.BThe intelligent computer runs on electricity.CMore elderly people enjoy electronic devices.DThe means of transportation in the Netherlands.解析:选A主旨大意题。根据第一段内容“The Netherlands on Monday launched . in this country.”可知,荷兰在星期一推出了首辆“智能自行车”,这种自行车配备了一套电子设备,用来帮助降低该国老年骑车者的高事故发生率。故
17、选A。6When a car appears ahead, the intelligent bicycle will_.Astop by itself Bmake a noiseCwarn its cyclist Dchange its color解析:选C细节理解题。根据第二段第二句“Its seat shakes . pay attention to the danger.”可知,当前方出现障碍物时,自行车把手会摇晃,提醒骑行者注意危险。故选C。7What do you know about the intelligent bicycle?AIt uses gas as the fuel.
18、BIt is widely used now.CIt will be lighter in weight.DIt will be free for everyone.解析:选C细节理解题。根据第三段最后一句可知,研究人员正致力于使车载系统变得更小。由此可推知,这款自行车以后会更轻。故选C。8More and more elderly people in the Netherlands_.Atry to invent intelligent bicyclesBenjoy themselves by cyclingCdrive cars for longer distancesDdevote th
19、emselves to computers解析:选B细节理解题。根据最后一段中的“More and more elderly .for longer distances”以及“This type of bicycle . allow them to continue enjoying cycling .”可知,越来越多的荷兰老年人享受骑车带来的快乐。故选B。C(2016河南省普通高中毕业班适应性测试)Registration Is Now Open for Summer 2016Request_a_brochure_or apply_today!The Great Books Summer P
20、rogram is an experience like no other in American education. For the past thirteen years, GBSP has gathered exceptional middle and high school students from across the world to read, discuss and debate selections from the greatest works of literature, experience collegelevel discussions and seminars
21、, and enjoy summer fun with other literaryminded students. We offer summer camps at Stanford University, Amherst College and Oxford University. A sample of life at Great Books: Read and discuss the likes of Plato, Jefferson, Tolstoy, Borges and Vonnegut with an international community of literaturel
22、oving students and distinguished college faculty.Then join our arts and literature electives to write in a creative fiction workshop, paint“en plein air (在户外)”, learn a new instrument, act in a Shakespeare play, or closely read a Russian novel with a group of new friends. Join us in the evening for
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459941.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
