分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型河北省承德市2014高考英语阅读理解综合选练(4)及答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:516689
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:552.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省 承德市 2014 高考 英语 阅读 理解 综合 答案
    资源描述:

    1、河北省承德市2014高考英语阅读理解综合选练(4)及答案【深圳市2014高考英语综合能力测试题(4)】One in three Americans get news through Facebook, according to a study from the Pew Research Center.People go to Facebook mainly to share personal moments - and they discover the news almost incidentally, Amy Mitchell, director of journalism researc

    2、h at Pew, said in a statement.The survey is the first part of a series of studies that the Pew Research Center, together with the John S. and James L. Knight Foundation is conducting to examine social media and news consumption.The study said that about two-thirds of all U.S. adults use Facebook, th

    3、e worlds largest social media site which displays a platform wh8ere people and publishers can share news. Only 4 percent of Facebook news consumers said the platform is the most important way they obtain their news.Social media is playing an increasingly important role in how people find news. The t

    4、rend is growing especially among young people who prefer to get news through platforms like Twitter or Facebook rather than through traditional forms of print or broadcast television.In an earlier study, Pew found that 34 percent of people aged 18-24 get news through social media compared with 10 pe

    5、rcent of adults between the ages of 50 and 64.The current Pew study found that adults aged 18-29 account for a third of Facebook news consumers.Facebook Twitter and LinkedIn are all experimenting with ways to aggregate and share news as a way to keep people coming back to their platforms. On Monday,

    6、 Facebook said that traffic to publishers sites increased by 170 percent through the past year.Facebook users are not discriminating when it comes to the source of news - 70 percent click on news stories because of interest in the topic. Only 20 percent said they read a story based on the news organ

    7、ization.31. What can we learn from this passage? A. Facebook is popular in the world. B. Old people are familiar with Facebook. C. Facebook is the main source of news. D. People happen to discover the news on Facebook.32. Whats the main purpose for people to use Facebook? A. To make friends. B. To d

    8、iscover news. C. To do journalism research. D. To share private moments.33. What is the purpose of the survey in this passage? A. To show American young peoples interests. B. To examine social media and news consumption. C. To introduce Facebook to people all over the world. D. To tell us that there

    9、 are many kinds of news platforms.34. What is TRUE about the social media? A. Social media is a popular way for the young people to get news. B. More adults than teenagers consume news from social media. C. Print and broadcast television are the main ways for the young to get news. D. The news consu

    10、mers are also the news providers in traditional social media.35. Which of the following interests the Facebook users most? A. The structure of the news. B. The topics of news stories. C. The characters of news stories. D. The sources of news stories.【参考答案】31-35 DDBAB 美国的Pew研究中心对Facebook进行了调查,脸谱网站有不同

    11、年龄层次的使用者,他们上网的目的和兴趣有所不同。31. D。细节理解题。根据第二段的.they discover the news almost incidentally.可知答案。32. D。细节理解题。根据第二段的People go to Facebook mainly to share personal moments.可知答案。33. B。细节理解题。根据第三段的.is conducting to examine social media and news consumption.可知答案。34. A。细节理解题。根据第五段的Social media is playing an inc

    12、reasingly important role in how people find news.可以判断。35. B。推理判断题。根据最后一段的.70 percent click on news stories because of interest in the topic.可以得知。介绍说明类Feeling blue about the world? “Cheer up,” says science writer Matt Ridley.” The world has never been a better place to live in, and it will keep on ge

    13、tting better both for humans and for nature.”Ridley calls himself a rational optimistrational, because hes carefully weighed the evidence; optimistic, because that evidence shows human progress to be both unavoidable and good. And this is what hes set out to prove from a unique point of view in his

    14、most recent book, The Rational Optimist. He views mankind as a grand enterprise that, on the whole, has done little but progress for 100,000 years. He backs his findings with hard facts gathered through years of research. Heres how he explains his views. 1) Shopping fuels inventionIt is reported tha

    15、t there are more than ten billion different products for sale in London alone. Even allowing for the many people who still live in poverty, our own generation has access to more nutritious food, more convenient transport, bigger houses, better cars, and, of course, more pounds and dollars than any w

    16、ho lived before us. This will continue as long as we use these things to make other things. The more we specialize and exchange, the better off well be. 2) Brilliant advancesOne reason we are richer, healthier, taller, cleverer, longer-lived and freer than ever before is that the four most basic hum

    17、an needsfood, clothing, fuel and shelterhave grown a lot cheaper. Take one example. In 1800 a candle providing one hours light cost six hours work. In the 1880s the same light from an oil lamp took 15 minutes work to pay for. In 1950 it was eight seconds. Today its half second. 3) Lets not kill ours

    18、elves for climate changeMitigating(减轻) climate change could prove just as damaging to human welfare as climate change itself. A child that dies from indoor smoke in a village, where the use of fossil-fuel(化石燃烧) electricity is forbidden by well-meaning members of green political movements trying to s

    19、ave the world, is just as great a tragedy as a child that dies in a flood caused by climate change. If climate change proves to be mild, but cutting carbon causes real pain, we may well find that we have stopped a nose-bleed by putting a tourniquet(止血带) around our necks. 1. What is the theme of Ridl

    20、eys most recent book? A. Weakness of human nature.B. Concern about climate change.C. Importance of practical thinking.D. Optimism about human progress.2. How does Ridley look at shopping? A. It encourages the creation of things.B. It results in shortage of goods.C. It demands more fossil fuels.D. It

    21、 causes a poverty problem.3. The candle and lamp example is used to show that.A. oil lamps give off more light than candlesB. shortening working time brings about a happier lifeC. advanced technology helps to produce better candlesD. increased production rate leads to lower cost of goods4. What does

    22、 the last sentence of the passage imply? A. Cutting carbon is necessary in spite of the huge cost.B. Overreaction to climate change may be dangerous.C. Peoples health is closely related to climate change. D. Careless medical treatment may cause great pain.【参考答案】42.1-4 DADBAttractionsDo you:Love the

    23、National Park, value it and hope to safeguard its future?Wish to see the beautiful landscape of the Park protected?Like to enjoy peaceful, informal recreation within the Park?AimsThe Friends organization aims are to help protect and improve the Pembrokeshire Coast National Park for all to enjoy. We

    24、are a voluntary organization and registered charity without financial links to the National Park Authority.ActivitiesWe encourage everyone to enjoy the National Park through regular talks and visits to interesting places in the Park with expert guides.We keep an eye on planning applications, Park Au

    25、thority policies and threats to the National Park such as massive leisure complexes. We work with likeminded organizations such as the Campaign for National Parks to make our voice more effective.We help children to understand the National Park by sponsoring publications such as an adventure booklet

    26、 and projects in local schools.BenefitsGuided visits to places of interest which may not always be available to the general public.All members receive our regular News and Views.Talks by experts in their fields on current issues.A discount is available on Friends items for sale.Satisfaction of parti

    27、cipation in work parties, for those willing and able to be involved.If interested, please complete the Application Form at www._fpnp.org.uk.阅读理解 -(2011江苏卷,B)本篇是一份海报,介绍了一个叫做“Friends organization”的组织。9Which of the following is discouraged by the Friends organization?A. To build massive complexes for p

    28、ublic amusement.B. To prevent possible damages to the National Park.C. To help protect and improve the Park for all to enjoy.来源:D. To sponsor publications and projects in local schools.答案:A。细节理解题。由Activities中第二段第一句“We keep an eye on.and threats to the National Park such as massive leisure complexes.

    29、”可知,这一组织不赞成建大量的休闲娱乐设施。10. One of the benefits for members of Friends is to_.A. have Friends goods free of chargeB. visit any place not open to the publicC. take part in work parties if they want toD. give talks in their fields on current issues答案:C。细节理解题。由Benefits中的第五条“Satisfaction of participation

    30、in work parties, for those willing and able to be involved.”可知C项符合题意。11The purpose of this poster is to invite more people to_.A. raise money for the Friends organizationB. join the Friends organization and be members of itC. work as managers for Pembrokeshire National ParkD. enjoy the landscape of

    31、Pembrokeshire National Park答案:B。写作意图题。由文章最后一句“If interested, please complete the Application Form at www.fpnp.org.uk.”可知该海报的目的是邀请更多的人参与。 阅读理解-(201*湖北卷) Howling is a behavior commonly observed among a wolf nark. An animals, wolves work together to hunt and rely on howling was an important means of co

    32、mmunication each other. There are different explants of a wolfs howl and it appears that there may be more to discover. One theory is that wolves howl to bend better together. Its almost as if howling together helps the pack stay together. Perhaps something similar to people feeling a sense of invol

    33、vement with each other when singing a song together . But this theory may be wrong, explains Fred H. Harington, a professor who studies wolf behavior. Indeed, there have been tines when wolves have been seen one moment howling in a exhorts, and the next, quarreling anions each other. It appears that

    34、 usually the lowest-tanking menthes of the pack may actually be “punished” for Joining in the churs at times. So is howling a way to strcagthen a social boad or just a way to reconfirm status among its members? Why do welves howl for sure?What is cleat, however, is that howling is often used among p

    35、ackmates to locate each other. Hunting grounds are distant and it happens that woloves may separate from one another at times. When this happens, howling appcars to be an ercellent means of gathering. Howling, interestingly, is a contagious behaviour. When one wolf starts to howl, very likely others

    36、 will follow. This is often seen to occat in the morning, as if wolves were doing some sotr of “roll rall”where wolves all howl togeter to howl, very likely others will follow. This is often seen to occar in the morning, as if wolves were doing w some sotr of “roll call”where wolves all howl togethe

    37、r to repotr their pteence.55.What the por similarity between wolves how humaes ting in chorus?A.The act of calling each other.B.the sense of accomplishment.C.The act of hunting for something.D.The sense of belonging to a group.56.Why does Harrington think the“secial boad”theory may be wrong?A.Wolves

    38、 separate from each other after howling.B.Wolves tend to protect their hunting grounds.C.Wolves sometimes have quarrels after howling together.D.Wolves of low rank are encouraged to join in the chorus.57.Reseatchers are sure that wolves often howl to_.A.show their ranks B.C.repotr the missing onesD.express their lonelingess58.“Howling is a contagious behaviour”(in the last paragraph)means_.A.howling is a signal for huntingB.howling is a way of communicationC.howling aften occurs in the morningD.howling spreads from one to another 【参考答案】DCBD

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省承德市2014高考英语阅读理解综合选练(4)及答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-516689.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1