分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型山西省晋城市2021届高三下学期第二次模拟考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:522493
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOC
  • 页数:25
  • 大小:113KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山西省晋城市2021届高三下学期第二次模拟考试英语试题 WORD版含解析 山西省 晋城市 2021 届高三 下学 第二次 模拟考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、高三英语考生注意:1.本试卷分选择题和非选择题两部分。满分150分,考试时间120分钟。2.答题前,考生务必用直径0.5毫米黑色墨水签字笔将密封线内项目填写清楚。3.考生作答时,请将答案答在答题卡上。选择题每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑;非选择题请用直径0.5毫米黑色墨水签字笔在答题卡上各题的答题区域内作答,超出答题区域书写的答案无效,在试题卷、草稿纸上作答无效。4.本卷命题范围:高考范围。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段

    2、对话后,你都有1秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是C.。1. What will the man do first?A. Raise the prices. B. Find new suppliers. C. Finish monthly reports.2. Where does the conversation most probably take place?A. In a restaurant. B. In an office. C. In a groce

    3、ry store.3. Why is the woman leaving the office early today?A. To pick up her new car. B. To send a special package. C. To take her mom to the clinic.4. What did the man dislike about his travel?A. The weather. B. The food. C. The scenery.5. Who is the man?A. The womans manager. B. The womans collea

    4、gue. C. The womans customer.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. When will the woman watch a basketball game?A. On Saturday morning. B. On Saturday afternoon. C. On Sunday evening.7 What

    5、 does the woman decide to do on Sunday?A. Join a barbecue. B. Visit Brians mother. C. Go to a rock concert.听第7段材料,回答第8、9题。8. What does the woman say about the mans new computer?A. Its screer is big. B. It is of old style. C. It looks too small.9. What brings a little inconvenience to the man?A. The

    6、mouse. B. The screen. C. The keyboard.听第8段材料,回答第10至12题。10. Why is the man calling the woman?A. To confirm a work schedule. B. To check on a job application.C. To tell her a list of applicants. 11. What will the man do on Tuesday?A. Attend an interview. B. Meet a salesman. C. Select some positions.12

    7、. Where is the man asked to go?A. Room B. B. The reception desk. C. Victoria Smiths home.听第9段材料,回答第13至16题。13. When will the shuttle bus arrive at the Toronto Airport?A. At 11:30. B. At 12:00. C. At 12:30.14. What does the man want to book?A. A return ticket for a shuttle bus. B. A one-way plane tick

    8、et to the UK.C. A one-way ticket for a shuttle bus.15. What does the woman suggest the man do?A. Buy some coffee for the driver. B. Book his return trip in advance.C. Allow her to collect his luggage.16. From which place is the man flying?A. Huston. B. London. C. Toronto.听第10段材料,回答第17至20题。17. Why di

    9、d the speaker hesitate at first?A. The reward was not attractive. B. Her garden would be damaged.C. The renting time was too long.18. What did the crew do to the speakers house?A. They painted the garden gray. B. They brought in a small sofa.C. They dug holes in the ceiling.19. How long did the film

    10、 shoot last in the speakers house?A. Four days. B. A month. C. Two years.20. What was the speakers attitude towards the crews repaint?A. Pleased. B. Uninterested. C. Dissatisfied.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AOne of the best things about London is that s

    11、o many of its world-famous museums are free to the public. Visitors can enjoy some beautiful paintings, portraits(肖像)and art pieces by famous artists from around the world there.Imperial War MuseumLocated in what was once a hospital, Imperial War Museum offers a fascinating look at war and its impac

    12、t. With lots of films, photos, videos and audio recordings included in the displays, visitors will come away with a greater insight into the tragedy(悲剧)of wars, as well as the impact they have on society.National Portrait GalleryHome to over 11,000 portraits, this delightful art gallery focuses on f

    13、amous British people through the ages. Portraits, photos, sculptures and drawings of some of the countrys most influential and well-known figures gaze upon you as you make your way through the gallery. While its most famous portrait is undoubtedly the one of William Shakespeare, more contemporary pi

    14、eces do not look out of place alongside artworks that date back hundreds of years.Royal Air Force MuseumLocated in Hendon, Royal Air Force Museum has over one hundred and sixty aircrafts on display and is a must-see for aviation(航空)lovers. Documenting the history of aviation and aircraft in the Unit

    15、ed Kingdom, the museum has one of the biggest and best collections of military aircraft in the world.Tate BritainFounded by sugar businessman Sir Henry Tate, Tate Britain is a wonderful museum to visit, with lots of fantastic British artworks on show. Tate Britains masterpieces include works by Will

    16、iam Blake and Francis Bacon. Wandering around the exhibitions and galleries is a lovely way to spend the day. With the museum lying on the banks of the Thames, you can take a boat to get there.1. What can we know about Imperial War Museum?A. It houses Francis Bacons works.B. It mainly shows artists

    17、tragedies.C. It originally served as a hospital.D. It once stood on the Thames River.2. In which place can visitors see the picture of William Shakespeare?A. Imperial War Museum.B. Tate Britain.C. Royal Air Force Museum.D. National Portrait Gallery.3. Whats special about Tate Britain?A. It is access

    18、ible by boat.B. It focuses on famous people.C. It attracts many aircraft lovers.D. It was built by a businesswoman.【答案】1. C 2. D 3. A【解析】【分析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了伦敦四个博物馆的一些情况。【1题详解】细节理解题。根据Imperial War Museum中“Located in what was once a hospital, Imperial War Museum.(帝国战争博物馆坐落在曾经是一家医院的地方,它提供了一个令人着迷的战争及其影

    19、响的视角)”可知,Imperial War Museum最初是一家医院。故选C项。【2题详解】细节理解题。根据National Portrait Gallery 中“While its most famous portrait is undoubtedly the one of Wiliam Shakespeare.(尽管它最著名的肖像画无疑是威廉莎士比亚(William Shakespeare)的画像,但与数百年前的艺术品相比,更多当代作品并不显得格格不入)”可知,游客可以在National Portrait Gallery 看到莎士比亚的肖像。故选D项。【3题详解】细节理解题。根据 Tat

    20、e Britain 中“With the museum lying on the banks of the Thames, you can take a boat to get there. (博物馆坐落在泰晤士河岸边,你可以乘船去那里)”可知,Tate Britain的特别之处在于它位于泰晤士河岸边,游客可以乘船抵达。故选A项。BWhen I became president of Sustainable (可持续的) Spartans in May 2020, I had no idea how to successfully run a club on the Internet. My

    21、team and I were challenged with how to attract members and continue sustainable projects on campus (校园) while most students lived at home.Despite the circumstances, my incredible team and I pushed forward. We organized events members could participate in regardless of location. Instead of focusing o

    22、n building a more sustainable campus, we thought it was more important to get more and more students to accept sustainability.In September, our Vermicomposting project began with the support from an online workshop. Vermicomposting is the process by which worms turn food waste and other materials in

    23、to fertilizer. The workshop tied together club members and workshop students, educating and inspiring some to start their own worm bins at home.In October, we held our first SpartansPickUp Day, co-hosted with Spartans Sierra Club. Fourteen teams of students safely picked up trash and posted pictures

    24、 online. The cooperation brought some environmental student organizations together and attracted more student participation.Our most notable accomplishment was working with the Office of Sustainability to build a pollinator (授粉者) garden on campus. The garden would improve the campus climate by attra

    25、cting pollinators, increasing biodiversity and reducing soil loss. We posted some videos of the garden, and students were expecting to return to campus to visit it.Student organizations provide an important aspect of college life and Im proud to say weve carried that into the digital space. Personal

    26、ly, Ive discovered my club is an incredible outlet for me to dive into my sustainability passion and take a step back from the great stress of job search and online learning. I encourage all students to join a student organization to find how you can translate your passion into meaningful projects.4

    27、. What made it difficult for the author to do her work?A. Lack of her teams spiritual support.B. The absence of students on campus.C. The existing environmental problems.D. Her inability to run sustainable projects.5. What was the focus of Sustainable Spartans in 2020?A. To create a safe living envi

    28、ronment.B. To spread the idea of sustainability.C. To raise money for its future projects.D. To build a clean and beautiful campus.6. How did the author manage to carry out the projects?A. By attracting students back to the campus.B. By seeking financial help from authorities.C. By working with some

    29、 other organizations.D. By gathering all students for some field trips.7. What does the author try to convey in the last paragraph?A. Leadership is the basis of success on campus.B. Cooperation is a quality everyone should have.C. Participating in sustainable projects is very easy.D. Joining student

    30、 organizations really matters a lot.【答案】4. B 5. B 6. C 7. D【解析】【分析】本文是一篇记叙文。文章主要记叙了作者作为“可持续的斯巴达人”组织的负责人所开展的项目及其心得。【4题详解】细节理解题。根据第一段“My team and I were challenged with how to attract members and continue sustainable projects on campus (校园) while most students lived at home.(我和我的团队面临的挑战是,当大多数学生都住在家里的时

    31、候,如何吸引成员并在校园里继续可持续发展的项目)”可知,学生不在学校是作者很难开展工作的原因。故选B项。【5题详解】细节理解题。根据第二段“Instead of focusing on building a more sustainable campus, we thought it was more important to get more and more students to accept sustainability.(我们认为更重要的是让越来越多的学生接受可持续发展,而不是专注于建设一个更可持续的校园)”可知,Sustainable Spartans在2020年的重点是传播可持续

    32、的理念。故选B项。【6题详解】细节理解题。根据第三段“In September, our Vermicomposting project began with the support from an online workshop.(9月,我们的蚯蚓堆肥项目在一个在线研讨会的支持下启动)”、第四段“In October, we held our first SpartansPickUp Day, co-hosted with Spartans Sierra Club. (十月,我们与斯巴达塞拉俱乐部共同举办了我们的第一个斯巴达庆祝日)”及第五段“Our most notable accompl

    33、ishment was working with the Office of Sustainability to build a pollinator (授粉者) garden on campus.(我们最显著的成就是与可持续发展办公室合作,在校园内建造了一个授粉园) ”可知,作者通过与其他一些组织合作以开展项目。故选C项。【7题详解】推理判断题。根据最后一段“Personally, Ive discovered my club is an incredible outlet for me to dive into my sustainability passion and take a st

    34、ep back from the great stress of job search and online learning. I encourage all students to join a student organization to find how you can translate your passion into meaningful projects.(就我个人而言,我发现我的俱乐部是一个令人难以置信的出口,让我投入我对可持续发展的热情,并从巨大的求职和在线学习的压力中得到缓解。我鼓励所有的学生加入一个学生组织,以找到将你的激情转化为有意义的项目)”可推断,作者在最后一

    35、段想要传达的是参加学生组织是很有意义的。故选D项。CMarcus Eriksen was studying plastic pollution when he met camel expert Ulrich Wernery. He went deep into the desert and spotted a camel skeleton(骨架).Eriksen was not prepared for what he saw in the desert. It was just appalled, he said. “Inside the camels body was a mass as

    36、big as a medium-sized suitcase, all plastic bags. Wernery is a scientist working in a research lab in Dubai. Since 2008. Wernery s team has examined 30,000 dead camels. Of these, 300 had guts packed with plastic. As camels wander in the desert, they eat plastic bags and other trash that drift into t

    37、rees and pile up along roadsides. To a camel, if it s not sand, its food, explains Eriksen.Tightly packed masses of indigestible things can build up in the gut of people or animals. Scientists call them bezoars. Normally, these are made of vegetable fibers or hair. Wernery and Eriksen call those fou

    38、nd in the camels “polybezoars”. It points to their origin: plastic polymers.A bezoar can be dangerous. As it fills the stomach. an animal may stop eating. No longer feeling hungry, they might starve to death. Plastic can also release harmful chemicals. The polybezoars may even carry bacteria that ca

    39、n poison camels.In a new study, Eriksen and Wernery report data suggesting that each year these polybezoars arc killing off around 1 in every 100 of camels. Of five camel bezoars analyzed for this study, the plastic content ranged from 3 to 64 kilograms. If 1 percent mortality(死亡率)due to plastic is

    40、confirmed by future and more detailed studies, then plastic pollution will certainly represent a reason of concern for camels. says Luca Nizzetto. an environmental scientist. Such studies are important, he says, because they raise social awareness about this pollution”.Banning plastic bags and singl

    41、e-use plastics is crucial for protecting camels and other wildlife, Eriksen says. “Plastic bags are escape artists. They blow out of garbage cans, out of landfills and out of peoples hands. ” Whats more, he adds, “They travel for hundreds of miles.”8. What does the underlined word “appalled” in para

    42、graph 1 most probably mean?A. Ashamed.B. Shocked.C. Confused.D. Annoyed.9. Why do camels eat plastics according to Eriksen?A. They mistake them for food.B. They have to survive on them.C. They find them very delicious.D. They are surrounded by them.10. What can be known about “polybezoars”?A. They m

    43、ake camels feel hungry.B. They consist of vegetable fibers.C. They are rare poisonous bacteria.D. They arc hard to digest for camels.11. What does Luca Nizzetto think of camel-plastic studies?A. They can certainly lead to the ban on plastics.B. They can educate people on plastic pollution.C. They ar

    44、e quite simple but offer enough details.D. They are very convincing but less inspirational.【答案】8. B 9. A 10. D 11. B【解析】【分析】本文是一篇说明文。研究人员发现,骆驼经常会误把沙漠中的塑料当作食物吃下,而这在一定程度上导致了它们的死亡。这项研究发现也反映出人类活动对骆驼的死亡承担的责任,同时呼吁人们禁止使用塑料从而更好地保护骆驼和其他野生动物。【8题详解】词义猜测题。根据第一段“Eriksen was not prepared for what he saw in the de

    45、sert.( Eriksen对他在沙漠中看到的一切毫无准备。)”及“Inside the camels body was a mass as big as a mediurn-sized suitcase, all plastic bags.( 骆驼的身体里有一个中型手提箱那么大的一团东西,全是塑料袋。)”可推断,Eriksen看到骆驼因为塑料污染而死亡的景象而感到震惊。因此画线词的意思是“感到震惊的”与Shocked的意思最为接近。故选B项。【9题详解】细节理解题。根据第二段“As camels wander in the desert, they eat plastic bags and

    46、other trash that drift into trees and pile up along roadsides. To a camel, if its not sand, its food, explains Eriksen.(当骆驼在沙漠中漫步时,它们吃那些飘在树上,堆在路边上的塑料袋和其他垃圾。Eriksen解释说,对骆驼来说,如果不是沙子,那就是食物。)”可知,骆驼吃塑料是因为它们误把塑料当成了食物。故选A项。【10题详解】推理判断题。根据第三段“Tightly packed masses of indigestible things can build up in the

    47、gut of people or animals. Scientists call them bezoars。(在人或动物的肠子里会堆积大量难以消化的东西。科学家叫这些东西牛黄。)”、“Wernery and Eriksen call those found in the camels polybezoars. It points to their origin: plastic polymers.(Wernery and Eriksen把在骆驼身上发现的那些东西叫做“polybezoars”。它指出了它们的起源:塑料聚合物。)”、及第四段“A bezoar can be dangerous.

    48、 As it fills the stomach,an animal may stop eating. No longer feeling hungry, they might starve to death.(牛黄可能是危险的。当它充满胃时,动物可能会停止进食。不再感到饥饿,他们可能会饿死)”可推断,骆驼很难消化polybezoars,这使得它们经常有饱腹感,从而会饿死。故选D项。【11题详解】推理判断题。根据第五段“Such studies are important,he says, because they raise social awareness about this pollu

    49、tion.(他指出这样的研究很重要,因为它们提高了社会对这种污染的意识)”可知,Luca Nizzetto认为关于骆驼和塑料相关性的研究可以让人们更加了解塑料污染。故选B项。DMost of us have something about us that were not 100% in love with, such as an impulsive streak or a short temper. What if those personality traits (个性特征) could be improved with daily use of a smartphone app? Tha

    50、t was the focus of a new study from an international research team led by the University of Zurich.“Personality traits predict several important aspects of life such as success at work, health and even a long.” says first author Mirjam Stieger. PhD. of Brandeis University in Waltham. Massachusetts.

    51、“So we wanted to test whether people can actively shape their personality traits with the help of a digital intervention (干预) within a relatively short period of time.”Around 1.500 participants were provided with a specially developed smartphone app called PEACH for three months. On the app, a virtu

    52、al companion communicated with the participants daily and provided support to help them make the changes they desired. And participants were divided into two groups an intervention group and a waitlist control group. Participants in the waitlist control group selected and indicated their change goal

    53、s before a one-month waiting period, and then they received the same three-month intervention as the intervention group.The researchers found that participants in the waitlist control group didnt change their personality traits during the one-month waiting period. but participants who received the i

    54、ntervention reported changes in the desired direction. “We also found that friends and family members were able to detect personality changes,” Stieger says. “Another surprising finding was that most participants were able to maintain (维持) their personality trait changes until three months after the

    55、 end of the intervention.”While apps could be used to promote personality change, mental health expert Karen Peters warns, its important to remember they are there for support and not as a substitute for an individuals change. “The use of an app itself isnt going to influence change change is influe

    56、nced by internal motivation.” she says. “The new study demonstrates this point by determining that change outcomes were in agreement with the individuals desire to change.”12. Why does the author ask the question in paragraph 1?A. To put forward a problem.B. To recommend a method.C. To lead in the r

    57、ecent study.D. To come up with a new concept.13. What were participants asked to do in the new study?A. Set their change goals.B. Detect others changes.C. Help their companions.D. Get rid of daily apps.14. What is the finding of the new study?A. Most of the participants personalities were unstable.B

    58、. Digital intervention made no difference to personalities.C. The use of an app alone could shape personality traits.D. The participants, personality changes were noticeable.15. What can be a suitable title for the text?A. Are Your Personality Traits Out of Control?B. Are You in Love With Your Perso

    59、nality Traits?C. Can a Smartphone App Change Your Personality?D. Can Digital Intervention Determine Personal Desire?【答案】12. C 13. A 14. D 15. C【解析】【分析】这是一篇说明文。研究发现,人们通过日常使用智能手机应用程序可以改变其个性特征。【12题详解】推理判断题。根据第一段“What if those personality traits (个性特征) could be improved with daily use of a smartphone ap

    60、p? That was the focus of a new study from an international research team led by the University of Zurich. (如果这些个性特征可以通过日常使用智能手机应用程序得到改善呢?这是苏黎世大学领导的一个国际研究小组的一项新研究的重点)”可以推断,提问的目的是为了引入最新的研究。故选C项。【13题详解】细节理解题。根据第三段“On the app, a virtual companion communicated with the participants daily and provided sup

    61、port to help them make the changes they desired.(在该应用程序中,一个虚拟伴侣每天与参与者交流,并提供支持,帮助他们做出他们想要的改变)”以及“Participants in the waitlist control group selected and indicated their change goals before a one-month waiting period(等待名单控制组的参与者在一个月的等待期之前选择并指出他们的改变目标)”可知,研究参与者被要求设立自己的改变目标。故选A项。【14题详解】细节理解题。根据第四段中Stieg

    62、er 所说“We also found that friends and family members were able to detect personality changes(我们还发现,朋友和家庭成员能够察觉性格的变化)”可知,研究参与者的个性变化是明显的。故选D项。【15题详解】主旨大意题。通读全文、尤其根据文章第一段中“What if those personality traits (个性特征) could be improved with daily use of a smartphone app?(如果这些个性特征可以通过日常使用智能手机应用程序得到改善呢?)”及第二段中“

    63、So we wanted to test whether people can actively shape their personality traits with the help of a digital intervention (干预) within a relatively short period of time.(因此,我们想测试人们是否能够在相对短的时间内通过数字干预来积极塑造他们的个性特征)”可知,文章主要通过研究说明,人们通过日常使用智能手机应用程序可以改变其个性特征。选项C“智能手机应用程序能改变你的个性吗?”高度概括突出了主题,适合做标题。故选C项。第二节(共5小题

    64、;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Have you ever woken up worrying about an unfinished project, an email that you forgot to send, or a meeting which you didnt have a chance to schedule? _16_ It turns out that we just need to tell our brains when we will do what we need to do so th

    65、ey dont annoy us.Researchers used to think that this low-level worry about unfinished tasks was our unconscious mind trying to get things done by reminding us of what we still needed to do. _17_But recent research suggests that simply making a plan to deal with an unfinished task makes a huge differ

    66、ence in our ability to focus. When we dont know when or how we will finish the things on our task lists, what will happen? _18_This is because undone tasks impress us more. As it turns out, our unconscious mind isnt actually urging us to do an undone task right now, but rather to make a plan for whe

    67、n we will get it done. To handle this, you can schedule a task on your calendar. _19_ It seems that our brain needs to let something go._20_ So stop worrying about an undone to-do list of things that you hope to accomplish in a given day or week. Instead. you should avoid being distracted by startin

    68、g each day with a concrete plan for what you will work on and when. You dont have to constantly make choices about what to concentrate on: Just follow your schedule.A. It is more about making lists.B. It is vital to stay focused while making plans.C. Or you can list it as an action task or a quick t

    69、ask.D. When we have no specific plans, distractions certainly take over.E. If your answer is yes, your brain is bothered by those undone lists.F. The belief was that the reminders wouldnt stop until the tasks were done.G. Our thoughts will typically wander from our present task to our undone tasks.【

    70、答案】16. E 17. F 18. G 19. C 20. D【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章主要说明了为未完成的待办事项制定具体计划的重要性和方法。【16题详解】根据上文“Have you ever woken up worrying about an unfinished project, an email that you forgot to send, or a meeting which you didnt have a chance to schedule?(你是否曾经一觉醒来就在担心一个未完成的项目,一封忘记发送的邮件,或者一个没有机会安排的会议?)”可知,上文进行了针对

    71、为完成事项的设问,可推测本句应是针对上述问题的回答,E选项中undone对应上文中unfinished。故E选项“如果你的答案是肯定的,你的大脑就会被那些未完成的清单所困扰”符合语境,故选E。17题详解】根据上文“Researchers used to think that this low-level worry about unfinished tasks was our unconscious mind trying to get things done by reminding us of what we still needed to do.(研究人员过去认为,这种对未完成任务的低层

    72、次担忧,是我们的潜意识在提醒我们还需要做什么,试图把事情完成)”可知,上文提到了研究人员过去认为对未完成任务看法,本句为本段最后一句,应承接上文继续说明研究人员对此的看法,F选项中reminders对应上文中reminding。故F选项“一种想法是直到任务完成,提醒才会停止”符合语境,故选F。【18题详解】根据上文“But recent research suggests that simply making a plan to deal with an unfinished task makes a huge difference in our ability to focus. When

    73、we dont know when or how we will finish the things on our task lists, what will happen?(但最近的研究表明,简单地制定一个计划来处理未完成的任务,会对我们的专注能力产生巨大的影响。当我们不知道何时或如何完成任务清单上的事情时,会发生什么?)”以及后文“This is because undone tasks impress us more.(这是因为未完成的任务会给我们留下更深刻的印象)”可知上文就不知道何时或如何完成任务清单上的事情进行了提问,故本句应承接上文回答问题:指出不知道何时或如何完成任务清单上的事

    74、情时,我们的思维通常会从现在的任务转移到尚未完成的任务上,故G选项“我们的思维通常会从现在的任务转移到尚未完成的任务上”符合语境,且与下文构成明显的因果关系。故选G。【19题详解】根据上文“As it turns out, our unconscious mind isnt actually urging us to do an undone task right now, but rather to make a plan for when we will get it done. To handle this, you can schedule a task on your calenda

    75、r.(事实证明,我们的潜意识实际上并不是催促我们现在就去做未完成的任务,而是为我们什么时候能完成它制定一个计划。要处理这个问题,您可以在日历上安排一个任务)”以及后文“It seems that our brain needs to let something go.(似乎我们的大脑需要放下一些东西)”可知,上文提出的建议是把未完成的任务安排在日历上,可推测本句应承接上文继续说明处理这些未完成任务的方式。故C选项“或者你可以把它作为一个行动任务或一个快速任务”符合语境,故选C。【20题详解】根据后文“So stop worrying about an undone to-do list of

    76、things that you hope to accomplish in a given day or week. Instead. you should avoid being distracted by starting each day with a concrete plan for what you will work on and when. You dont have to constantly make choices about what to concentrate on: Just follow your schedule.(所以,不要再为那些你希望在某天或某周内完成的

    77、未完成任务清单而烦恼了。相反,你应该避免分心,以一个具体的计划来开始每一天,你要做什么,什么时候做。你不必总是选择要集中精力做什么:只要按照你的时间表就行了)”可知,本段主要说明了应该避免分心的问题,D选项中being distracted对应后文中distractions。故D选项“当我们没有具体的计划时,分心就会占上风”符合语境,故选D。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。On the morning of my Ph. D. qualifying

    78、 exam. I rolled out of bed. showered, and next came the makeup. I brushed on a layer of foundation and drew thick black lines around my eyes a _21_ that signified (表达) the courage I wanted to show during my presentation. Then I looked in the mirror. I felt confident _22_ to answer questions that wou

    79、ld be thrown at me. Its a way I found thanks to an unlikely _23_: a famous singer.Ive always _24_ with being confident. As an undergraduate, I felt extremely _25_ whenever I tried to answer questions from professors. Later, in graduate school, I especially _26_ giving presentations about my research

    80、. _27_, I could find a solution that could build my confidence.The _28_ came during the month before my qualifying exam when I appreciated the singers new song. As a fan, I noticed it sounded completely _29_. She had switched from her usual dance-pop to soft rock and country. I was _30_ why was she

    81、doing so? She was taking a huge professional _31_, but she was _32_in her music and herself.Her confidence got me thinking: Could I do something similar before I stepped on stage? I _33_ the image I wanted my professional self to possess. I _34_ myself wearing professional clothing and appropriate m

    82、akeup. To me, makeup wasnt a mask. It _35_ courage and confidence.I first experimented with the_36_during a practice presentation at home. It was a great _37_ . So I decided to give my new self a(n) _38_ at my qualifying exam. When I walked into the exam room, I was happy to _39_ I had newfound conf

    83、idence. Sure, I was still nervous but 1 was able to answer questions without _40_.21. A. prayerB. mannerC. lookD. greeting22. A. sorryB. readyC. kindD. shy23. A. inspirationB. meetingC. coincidenceD. incident24. A. connectedB. combinedC. comparedD. struggled25. A. excitedB. nervousC. angryD. delight

    84、ed26. A. fearedB. practisedC. forbadeD. admitted27. A. LegallyB. ImmediatelyC. HopefullyD. Unfortunately28. A. rewardB. dilemmaC. outcomeD. breakthrough29. A. differentB. professionalC. famousD. normal30. A. relievedB. embarrassedC. curiousD. cautious31. A. actionB. sideC. riskD. seat32. A. confiden

    85、tB. interestedC. honestD. expert33. A. laughed atB. gave upC. commented onD. thought about34. A. avoidedB. imaginedC. resistedD. missed35. A. consumedB. representedC. coveredD. replaced36. A. principleB. adviceC. hobbyD. idea37. A. startB. challengeC. futureD. effort38 A. meaningB. endC. goD. altern

    86、ative39. A. wishB. discoverC. predictD. promise40. A. judgingB. speakingC. smilingD. trembling【答案】21. C 22. B 23. A 24. D 25. B 26. A 27. C 28. D 29. A 30. C 31. C 32. A 33. D 34. B 35. B 36. D 37. A 38. C 39. B 40. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。作者从一位歌手处得到启示,试着做出改变,从而建立自信心。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:我刷了一层粉底,在我的眼睛周围画了厚厚的

    87、黑色线条,这表示我在演讲时要展示的勇气。A. prayer祈祷;B. manner举止C. look表情,外表;D. greeting问候。根据前文“I brushed on a layer of foundation and drew thick black lines around my eyes”作者的行动和后文“that signified (表达) the courage I wanted to show during my presentation”定语从句的修饰可知,这是作者要表达勇气的外表“妆容”。故选C项。【22题详解】考查形容词词义辨析。句意:我觉得很自信准备好回答那些可能

    88、向我抛出的问题。A. sorry遗憾的;B. ready准备好的;C. kind善良的;D. shy腼腆的。根据前文“I felt confident”可知,作者准备好了。故选B项。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:这是我找到的一种方式,多亏了一个不太可能的灵感:一位著名的歌手。A. inspiration灵感;B. meeting会议;C. coincidence巧合;D. incident事件。根据前文“Its a way I found”可知,作者通过一个“灵感”地激发才想到的这种方式。故选A项。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:我一直在为保持自信而奋斗。A. connected

    89、连接;B. combined联合;C. compared比较;D. struggled奋斗。根据后文“_7_, I could find a solution that could build my confidence.”可以推知,作者在找到一个能建立我信心的解决方案之前一直在为自信而奋斗。故选D项。【25题详解】考查形容词词义辨析。句意:作为一名本科生,每当我试图回答教授的问题时,我都感到非常紧张。A. excited激动的;B. nervous紧张的;C. angry生气的;D. delighted高兴的。根据后文“_7_, I could find a solution that co

    90、uld build my confidence.”可以推知,作者在建立自信之前,回答教授问题就感到非常紧张。故选B项。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:后来,在研究生院,我特别害怕进行关于我研究的报告。A. feared害怕;B. practised练习;C. forbade禁止;D. admitted承认。根据后文“_7_, I could find a solution that could build my confidence.”可以推知,作者在建立自信之前,作者没有自信,害怕就自己的研究进行报告。故选A项。【27题详解】考查副词词义辨析。句意:希望我能找到一个能建立我信心的解决方

    91、案。A. Legally法律上地;B. Immediately立即;C. Hopefully有希望地;D. Unfortunately不幸地。根据语境以及前文“Its a way I found thanks to an unlikely _3_:a famous singer.”可知,建立自信是作者的希望。故选C项。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:在资格考试前一个月,我欣赏了这位歌手的新歌,取得了突破。A. reward奖励;B. dilemma困境;C. outcome效果;D. breakthrough突破。根据语境以及前文“Its a way I found thanks to

    92、an unlikely _3_: a famous singer.”可知,作者通过一名歌手,取得了突破。故选D项。【29题详解】考查形容词词义辨析。句意:作为一个粉丝,我注意到它听起来完全不同。A. different不同的;B. professional专业的;C. famous著名的;D. normal正常的。根据后文“She had switched from her usual dance-pop to soft rock and country.”可知,这名歌手的演唱前后不同。故选A项。【30题详解】考查形容词词义辨析。句意:我很好奇她为什么这么做?A. relieved感到宽慰的;

    93、B. embarrassed尴尬的;C. curious好奇的;D. cautious谨慎的。根据后文“why was she doing so”可知,作者对歌手的做法不理解,故而好奇。故选C项。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:她冒着巨大的职业风险,但她对自己的音乐和自己充满信心。A. action行动;B. side侧面;C. risk风险;D. seat座位。根据常识以及前文“She had switched from her usual dance-pop to soft rock and country.”可知,一个已经成功的歌手转变风格,观众有可能不接受,所以说是“冒着职业风险

    94、”。故选C项。【32题详解】考查形容词词义辨析。句意:她冒着巨大的职业风险,但她对自己的音乐和自己充满信心。A. confident自信的;B. interested感兴趣的;C. honest诚实的;D. expert内行的。根据句中转折连词but以及后文“Her confidence got me thinking”可知,这名歌手非常有自信。故选A项。【33题详解】考查动词短语词义辨析。句意:我想到了我需要的让我的职业自我拥有的形象。A. laughed at嘲笑;B. gave up放弃;C. commented on评论;D. thought about思考。根据前文“Her conf

    95、idence got me thinking”可知,作者通过思考,想到自己的职业自我应有的形象。故选D项。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:我想象自己穿着职业装,化着合适的妆。A. avoided避免;B. imagined想象;C. resisted抵制;D. missed错过。根据前文“Her confidence got me thinking”和“I _13_ the image I wanted my professional self to possess.”以及后文“wearing professional clothing and appropriate makeup”可知

    96、,作者是在想象自己的形象。故选B项。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:它代表着勇气和信心。A. consumed消耗;B. represented代表;C. covered覆盖;D. replaced替换。根据前文“To me, makeup wasnt a mask.”可知,此处指化妆“代表着”勇气和信心。故选B项。【36题详解】考查名词词义辨析。句意:我第一次尝试这个想法是在家里的一次实践演示中。A. principle原则;B. advice建议;C. hobby爱好;D. idea想法。基于前文的分析可知,作者在思考,在想象自己的职业形象,这是一个想法,此处指,在家里先尝试这个想法

    97、。故选D项。【37题详解】考查名词词义辨析。句意:这是一个很好的开始。A. start开始,开端;B. challenge挑战;C. future未来;D. effort努力。根据前文“I first experimented with the_16_during a practice presentation at home.”和后文“So I decided to give my new self a(n) _18_ at my qualifying exam.”可知,对于作者来说,这是个好的开始。故选A项。38题详解】考查名词词义辨析。句意:所以我决定在我的资格考试中试试我的新自我。A.

    98、 meaning意义;B. end终止;C. go尝试;D. alternative可供选择的事物。根据前文“So I decided”以及后文“When I walked into the exam room, I was happy to _19_ I had newfound confidence.”可知,作者决定在考试中尝试新的自我(充满自信的自我)。故选C项。【39题详解】考查动词词义辨析。句意:当我走进考场时,我高兴地发现我有了新的自信。A. wish希望;B. discover发现;C. predict预测;D. promise承诺。根据前文“So I decided to gi

    99、ve my new self a(n) _18_ at my qualifying exam.”以及本句句意可知,作者决定尝试新的自我,并高兴的发现有了充满自信的新自我。故选B项。【40题详解】考查动词词义辨析。句意:当然。我仍然很紧张,但我能毫不颤抖地回答问题。A. judging判断;B. speaking讲话;C. smiling微笑;D. trembling颤抖。根据前文“I was happy to _19_ I had newfound confidence”可知,作者有了自信,根据常识以及句中“Sure, I was still nervous but”的转折可知,作者虽然紧张但

    100、是没有紧张到颤抖。故选D项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分13分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Lots of cats love having cat companions, but if _41_ (you) doesnt, it might act out by showing fear or aggression.This doesnt _42_ (necessary) mean you have to give one up! ”Cats show great _43_ (flexible) in their social behavior

    101、, says Kristyn Vitale, a researcher at the Human-Animal Interaction Lab at Oregon State University, US.She suggests _44_ (separate) the cats into different areas of the house and slowly reintroducing them to one another by using a method that _45_ (call) “Scent(气味),Sight. Touch: Take a toy or blanke

    102、t from each cat and exchange them. Give each cat the other cats scent item along with lots of praise and rewards so they associate the smell with good things. After doing this several times, set up a space in _46_ the cats will be able to see one another through a physical barrier, like a screen doo

    103、r _47_ a gate. Then feed them, so they start to associate positive feelings with the sight of the other cats. After a few successful feeding _48_ (session), you can try to introduce the cats _49_ a barrier. You can distract each cat with toys during their first meeting in the same room, so they have

    104、 less time _50_ (worry). “If owners go slow and give lots of rewards, many cats can learn to accept a companion cat. Vitale says.【答案】41. yours 42. necessarily 43. flexibility 44. separating 45. is called 46. which 47. or 48. sessions 49. without 50. to worry【解析】【分析】本文是一篇说明文。很多猫都喜欢有猫为伴,但如果你的猫没有,它可能会表

    105、现出恐惧或侵略。本文主要介绍了一种帮助猫建立同伴关系的方法。【41题详解】考查代词。分析句子,该空需要一个名词性物主代词 指代your cat,在句中作主语。所给词you为人称代词,其名词性物主代词yours符合题意。故填yours。【42题详解】考查副词。该空应填副词修饰动词mean,所给词necessary是形容词,其副词形式necessarily符合句意。故填necessarily。【43题详解】考查名词。根据空前的修饰词great可知,此处需要一个名词,作谓语动词show的宾语,所给词flexible是形容词,其派生名词flexibility 符合题意。故填flexibility。【4

    106、4题详解】考查非谓语动词。分析句子成分可知,此处需要动名词作suggest的宾语和后面的reintroducing并列,suggest doing。故填separating。【45题详解】考查谓语动词的时态和语态。分析句子,该空所给词在定语从句中作谓语动词,关系代词that指代先行词method。本段的主时态是一般现在时且此处介绍的是一个事实概念,故此处用一般现在时,又因为动词call和主语a method存在动宾关系,故此处用一般现在时的被动语态。故填is called。【46题详解】考查定语从句。分析句子结构可知,从句是由“介词十关系代词”引导的一个限制性定语从句,从句缺少宾语,先行词是s

    107、pace,故此处用关系代词which指代先行词space作介词in 的宾语。故填which。【47题详解】考查并列连词。根据空前“.through a physical barrier,like a screen door. . ”可知,此处是表示选择关系,a door 或者a gate 。故填or。【48题详解】考查名词复数。session是可数名词,空前有修饰词a few,故此处用所给名词的复数形式。故填sessions。【49题详解】考查介词。根据空前“.through a physical barrier,”及空后“You can distract each cat with toys

    108、 during their first meeting in the same room,”可知,“在给猫投食几次过后,可以选择在介绍两只猫成为同伴的时候不使用障碍物”。故填without。【50题详解】考查非谓语动词。该空应填动词不定式作time的后置定语。have time to do sth意为“有时间做某事”。故填to worry 。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加

    109、:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear Mr. Charles,Im written to express my thanks to you for inviting me to sing a Chinese song at Chinese Music Festival sponsor by your school. As for my singing perform, I have some

    110、ideas.There are a number Chinese songs people from different countries love. The song named Mom in the Candlelight is my favorite. I like it because of its wonderfully theme and its accompaniment of erhu, which are one of the famous Chinese instruments. Id like to accompany myself on erhu in person,

    111、 because I hope you can prepare the one for me.I hope to meet you as sooner as possible. And Im sure we will have funs during the festival.Yours sincerely.Li Hua【答案】1. writtenwriting 2. sponsorsponsored 3. performperformance 4. 在number后加of 5. wonderfullywonderful 6. areis 7. 在the后加most 8. becauseso/

    112、and 9. soonersoon 10. funsfun【解析】【分析】这是一篇应用文。信中,作者表达了对学校主办的音乐节邀请作者演唱中文歌曲的感谢,同时提出一些自己的想法。【详解】1.考查动词语态。句意:我写这封信是为了表达我对你邀请我在你们学校主办的中国音乐节上演唱中文歌曲的感谢。动词write和主语之间是主动关系,此处应用现在进行时(be+doing现在分词)。故将written改为writing。2.考查非谓语动词。句意:我写这封信是为了表达我对你邀请我在你们学校主办的中国音乐节上演唱中文歌曲的感谢。动词sponsor“主办”和所修饰的名词Chinese Music Festival

    113、之间是被动关系,应用其过去分词作后置定语。故将sponsor改为sponsored。3.考查名词。句意:至于我的歌唱表演,我有一些想法。分析句子可知,my singing后面应填名词performance作as for的宾语。故将perform改为performance。4.考查固定搭配。句意:有许多来自不同国家的人喜欢的中国歌曲。a number of“许多的;若干的”是固定搭配,修饰限定名词复数。故在number后加of。5.考查形容词。句意:我喜欢它是因为它精彩的主题和二胡伴奏,二胡是中国最著名的乐器之一。修饰名词theme,应用形容词。故将wonderfully改为wonderful。

    114、6.考查主谓一致。句意:我喜欢它是因为它精彩的主题和二胡伴奏,二胡是中国最著名的乐器之一。分析句子可知,逗号后为非限制性定语从句,关系代词which替代先行词erhu,为单数,在从句中作主语,根据主谓一致,从句谓语动词用单数形式。故将are改为is。7.考查最高级。句意:我喜欢它是因为它精彩的主题和二胡伴奏,二胡是中国最著名的乐器之一。根据句意以及定冠词the可知,此处形容词famous应用最高级,one of the most famous Chinese instruments“中国最著名的乐器之一”是英语习惯用法。故在the后加most。8.考查连词。句意:我想亲自用二胡伴奏,希望你能为

    115、我准备一把。后文“I hope you can prepare the one for me”是前文“Id like to accompany myself on erhu in person”的结果,也可以看作是并列关系。故将because改为so/and。9.考查形容词原级。句意:我希望能尽快见到你。“as+形容词(副词)原级 +as”是固定结构。故将sooner改为soon。10.考查不可数名词。句意:我相信我们在节日期间一定会玩得很开心。名词fun“享乐;乐趣”为不可数名词,没有复数形式。故将funs改为fun。第二节 书面表达(满分25分)52. 你校正在组织英语作文比赛,请你围绕学

    116、校上周六开展的主题为“Sports Make Us Happy”的活动,写一篇短文参赛。内容包括:1.活动时间和地点;2.活动内容;3.你的感想。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯_【答案】One possible version:Last Saturday, our school held an activity themed “Sports Make Us Happy”. That day, all Senior 3 students gathered on the playground at 8:30 am. After an inspirational ope

    117、ning ceremony, all kinds of sports events started one after another. Some played basketball, football, badminton or volleyball; others were running or jumping. The whole playground was alive with excitement. The winners were awarded fruits and vegetables, which added to their delight. As a participa

    118、nt, I think highly of the activity because it not only allows us students to relax in a stressful school life but also prepares us for the future both physically and mentally. I hope such activities can be held regularly.【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生围绕学校上周六开展的主题为“Sports Make Us Happy”的活动,写一篇短文参赛。【详解】1. 词

    119、汇积累激动人心的:exciting inspirational高度评价:highly praised=think highly of接踵而至:follow one by one one after another充满:be filled with=alive with2.句式拓展合并简单句原句:As a participant, I think highly of the activity because it not only allows us students to relax in a stressful school life but also prepares us for the

    120、 future both physically and mentally.拓展句:I who am a participant think highly of the activity because it not only allows us students to relax in a stressful school life but also prepares us for the future both physically and mentally.【点睛】高分句型1:Last Saturday, our school held an activity themed “Sports Make Us Happy”.这句话运用了过去分词作定语的结构。高分句型2:The winners were awarded fruits and vegetables, which added to their delight.这句话运用了which引导的非限制性定语从句。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山西省晋城市2021届高三下学期第二次模拟考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-522493.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1