2021高考英语一轮统考复习 Book 5 Module 4 Carnival课时作业(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高考英语一轮统考复习 Book Module Carnival课时作业含解析外研版 2021 高考 英语 一轮 统考 复习 Carnival 课时 作业 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 4 Carnival.阅读理解A(2020贵阳市普通高中高三年级摸底考试)As the old saying goes, “Dont judge a book by its cover.” And neither should we judge movie stars by their ages.At just 21, Elle Fanning made history by becoming the youngest jury (评审团) member at the Cannes Film Festival. This year it lasted from May 14th
2、to May 25th. “I was in complete shock when I got that phone call and that question if I wanted to be a member of the Cannes Jury,” Fanning said during a press conference.As it turned out, it not only shocked the US actress, but also brought criticism from those who believed Fanning was too young com
3、pared to other veterans in the industry. But Fannings acting experience was in fact a good argument for her jury membership. In fact, Fanning has been a Hollywood fixture for longer than you realize.The 21yearold has been in many big productions. She began acting in I AM Sam at age 3. With lead role
4、s in movies like Super 8, We Bought a Zoo and Maleficent under her belt, shes appeared in 60 projects and is one of Hollywoods hottest young stars. Fannings devotion to work numbers her among the few former child stars who continue to act as adults.In her latest movie Teen Spirit, which hit US cinem
5、as last month, Fanning plays a pop singer. Since she had no singing experience, Fanning had to work with Grammywinning music producer Marius de Vries for three months before the filming started. “I would go to his apartment and sing through all the songs every day,” she said. “He videoed me and reco
6、rded me singing everything and made me watch it back again and again to improve my skills.”With such rich acting experience and devotion to her art, Fanning certainly was able to “represent a new class in film” at the Cannes Film Festival.篇章导读:本文是一篇说明文。21岁的艾丽范宁成为戛纳电影节历史上年龄最小的评审团成员。凭借丰富的表演经验和对艺术的热爱,范
7、宁无疑能够在戛纳电影节上“代表电影界的一个新阶层”。1What does the underlined word “veterans” probably mean?AShocked actresses. BGreen hands.CExperienced people. DMusic producers.答案:C词义猜测题。根据第三段第一句可知,范宁当选为戛纳电影节评审团成员招致了一些人的批评,他们认为范宁与业内其他资深人士相比过于年轻。据此可推知,画线词意为“经验丰富的人,老手”,故C项正确。2In which film does Fanning play a pop singer?AI A
8、M Sam. BSuper 8.CWe Bought a Zoo. DTeen Spirit.答案:D细节理解题。根据第五段第一句“In her latest movie Teen Spirit . Fanning plays a pop singer.”可知,D项正确。3What does the writer think of Elle Fanning?AWealthy. BDevoted.CConsiderate. DFriendly.答案:B推理判断题。根据第五段叙述的无唱歌经验的范宁为扮演一位流行音乐歌手所做的努力和尾段中的“With such rich acting experie
9、nce and devotion to her art”可推知,作者认为范宁是一位对工作尽心尽力的演员,故B项正确。4What is the main idea of the text?AElle Fannings earning her honor.BA person judged by appearance.CIntroducing some famous films.DElle Fannings presenting in a new film.答案:A主旨大意题。根据第二段第一句“At just 21, Elle Fanning made history by becoming the
10、 youngest jury (评审团) member at the Cannes Film Festival”并结合全文其他内容可知,本文主要讲述了21岁的艾丽范宁成为戛纳电影节历史上年龄最小的评审团成员,并介绍了她的演艺经历,故A项正确。BI hate Black Friday sales. Its often a gathering of people who are there for many different reasons. Some are looking for a deal on that one item for their loved one, or perhaps
11、themselves. Their intentions are completely unrelated to the festive time of the year.It was several years ago when my wife asked me to meet her at the local department store on Black Friday morning. They had advertised a childs bike that she wanted to purchase for our son. We stood with a very larg
12、e crowd, waiting for the manager to blow the whistle. After a while the whistle blew. It was like throwing a bucket of small fish into a tank of sharks. I told my wife that if we obtained a bike, fine, but if we did not, I was OK with that too.As the pile of bikes began to gradually decrease in size
13、, I saw my polite opportunity to wrap my hands around the corner of one of the boxes. I lifted it up and suddenly felt some mild resistance. I looked up to see one of the largest gentlemen I had ever seen in my life. Frightening was not the word to describe his presence. He wore lots of belts of met
14、al studded leather around both arms and even his neck. Tattoos (纹身) were an obvious passion of his.I started to give up the box but he gently pushed it back in my direction and back into my hands. He then directed it into my shopping cart. He looked at me, smiled, and said, “Merry Christmas.” My wif
15、e and I went to the checkout, paid for the bike and went home. All the way home I was thinking that this moment was by far the best gift I had ever received for Christmas. The kindness of a stranger broke all preconceived notions (预想) I may have had of stereotypes and prejudices.篇章导读:本文是一篇记叙文。作者和妻子想
16、在黑色星期五大抢购时给儿子买辆自行车,无奈百货商店里人山人海。作者本想放弃,没想到一个陌生人把自行车让给了他。这让作者改变了之前对他人的偏见。5How did the author feel when going into the store?AThe crowd was like small fish.BThey might not get the bike.CHe was excited to do the shopping.DThe whistle was blown too late.答案:B细节理解题。根据第二段尾句“I told my wife that if we obtaine
17、d a bike, fine, but if we did not, I was OK with that too.”可知作者进入商店时已经做好了买不到自行车的打算。故选B项。6What happened when the author was buying the bike?AHe was scared by a mans look at first.BA gentleman bought the bike for him.CA stranger helped him lift the box.DHe gave up the bike he first touched.答案:A细节理解题。根
18、据第三段最后三句可知,“吓人”这个词已经不足以形容这个人的出现了。所以作者看到这个人的长相时是恐惧的。故选A项。7What did the author learn from the experience?ALook before you leap.BCustom is a second nature.CDoing is better than saying.DDont judge a book by its cover.答案:D推理判断题。根据第三段中对陌生人的描写可知,作者一开始因陌生人的外表而觉得他是个可怕的人;根据第四段的内容可知,陌生人把自行车让给了作者,作者由此发出感慨“The k
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-525159.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
