2021高考英语一轮统考复习第一编Book7Unit20NewFrontiers课时作业含解析北师大版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 高考 英语 一轮 统考 复习 第一 Book7Unit20NewFrontiers 课时 作业 解析 北师大
- 资源描述:
-
1、Unit 20 New Frontiers课时作业.阅读理解A(2020湖北省孝感市第一中学高三月考)Last week, two companies, Kitty Hawk and Uber, announced their plans to bring flying cars to reality very soon.Kitty Hawk president, Sebastian Thrun, announced Kitty Hawks flying car plans last Monday. According to its website, the car is electricpo
2、wered and will be able to travel at a speed up to 40 kilometers an hour. It says such a machine “does not require registration or a pilots license and may be flown in uncrowded areas for recreational purposes.” As of now, the car can only be flown over fresh water.Kitty Hawk is making a list of peop
3、le interested in buying the flying car. They must pay a deposit of $100.Those who get their names on the list early will receive $2,000 off the final cost of the car. However, Kitty Hawk has not yet announced the price. Its first flying cars are expected to go on sale by the end of this year.Unlike
4、the Kitty Hawk company, Uber does not plan to build its flying cars. Uber expects to launch flying taxis in DallasFt. Worth, Texas, US by 2020.Like the Kitty Hawk car, Uber flying taxis will use electric power. Uber says its flying taxis could travel up to 241 kilometers an hour. The company says th
5、at could reduce the travel time between San Francisco and San Jose, California from 2 hours on the road to 15 minutes in the air.Riders could use the Uber app to book a flying taxi to take them to their destinations. The company has not yet said how costly air taxi travel would be compared to road t
6、axi travel. Sooner than you think, flying cars may appear in the sky. Much convenience as they will bring, just imagine having to avoid other flying cars. Also, what if your battery dies when you are in the air? And, how will you know where to land?篇章导读:本文是一篇说明文。上周,Kitty Hawk和 Uber两家公司宣布他们很快就会使飞行汽车成
7、为现实。文章具体介绍了两家公司研制的飞行汽车的一些特点。1.What may Kitty Hawks flying car be used for at present?A.Accelerating the speed. B.Having fun.C.Advertising the company. D.Fetching water.答案:B细节理解题。由第二段第三句“It says such a machine . may be flown in uncrowded areas for recreational purposes.”可知,目前该飞行汽车主要用于消遣娱乐。故B项正确。2.Wha
8、t do we know about Kitty Hawks flying car from the third paragraph?A.It costs two thousand dollars each.B.It can travel over water.C.It offers $100 to its potential buyers.D.It hasnt gone to market.答案:D推理判断题。由第三段中的最后两句“However, Kitty Hawk has not yet announced the price. Its first flying cars are ex
9、pected to go on sale by the end of this year.”可知,Kitty Hawk的飞行汽车还没有定价,预计到今年年底进行销售。由此可以推知,该飞行汽车还没有上市。故D项正确。3.In what way is Ubers flying taxi similar to Kitty Hawks flying car?A.They travel at the same speed.B.They are electricpowered.C.They are supported by the Uber app.D.They require a flying licen
10、se.答案:B细节理解题。由第二段中的“. the car is electricpowered”和第四段中的“Like the Kitty Hawk car, Uber flying taxis will use electric power.”可知,它们都是电动的。故B项正确。4.What is the purpose of the last paragraph of the text?A.To call for public donations.B.To introduce some advantages.C.To promote interest in science.D.To tal
11、k about possible problems.答案:D推理判断题。由最后一段最后三句话,尤其是最后的两个问句可知,该段提出了飞行汽车可能出现的问题。故D项正确。B(2019新疆维吾尔自治区普通高考第二次适应性检测)Technology is forever changing the way we get our news. Most people now get a lot of their news on electronic devices, instead of traditional media, such as newspapers, television or radio.
12、An increasing number of people also report turning to social media for information.Now, there is a new technology that could greatly change the way we get the news: computercreated news readers. China has launched what it called the worlds first artificial intelligence, or AI news presenters.The new
13、s readers, supported by machine learning technology, are based on two reallife Chinese newsmen. One is able to present news broadcast in English; the other,in Mandarin Chinese. A report said machine learning was used to examine video images and sounds of the two newsmen. Similar technology has been
14、used to create video products known as “deepfake videos”. A deepfake video is a video that looks real, but was electronically changed. Such videos can make people appear to say things they never said. Its said that the AI presenters will be a great improvement to the news team because they “can work
15、 24 hours a day” on its website and on social media. One of the presenters even promised to “work tirelessly” to keep people informed. Some machine learning experts said the system showed off Chinas latest progress in voice recognition, texttospeech technology and data analysis. Others wondered abou
16、t the effects robots might have on employment and workers. Some people argued that only lowlevel jobs requiring heavy labor will be easily replaced by robots. Others praised the technology as a way for companies to make money from lowcost labor machines. Anyway, for its great potential, some busines
17、ses have experimented with similar technology for possible use in news operations.篇章导读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了人工智能新闻主播的相关内容。5.People now get information mainly from _.A.electronic devicesBtraditional mediaC.social mediaDAI news presenters答案:A细节理解题。根据第一段第二句中的“Most people now get a lot of their news on elect
18、ronic devices”可知,人们现在主要从电子设备上获取信息。6.The author mentioned “deepfake” in Paragraph 3 because _.A.it was also artificialB.it was also developed by ChinaC.it also used machine learning technologyD.it also gained popularity and recognition答案:C推理判断题。根据第三段第三、四句“A report said machine learning was used . kno
19、wn as deepfake videos”可推知,作者提到deepfake是因为它也用了机器学习技术。7.What can we know about AI news presenters?A.AI news presenters can only “speak” one language.B.Not all the people are in favor of AI news presenters.C.AI news presenters will soon replace human news readers.D.AI news presenters can reflect the im
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-525310.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
