新教材2020-2021学年英语人教版必修第三册课时素养评价 UNIT 4 READING FOR WRITING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年英语人教版必修第三册课时素养评价 UNIT 4READING FOR WRITING WORD版含解析 新教材
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十二Unit 4Reading for Writing . 单句语法填空1. You should do it regularly(regular). 2. I limit myself to three cups of beer a day. 3. She attached a stamp to the envelope. 4. They provided some necessary support for the sufferers. 5. So from the
2、global (globe) perspective, it is very important. 6. He gave up without argument(argue). 7. There are many kinds of resources(resource) like coal, tungsten, oil, and copper. 8. How much would you spend on sport products? 9. I have found the solution to this problem. 10. I provide him with all his ri
3、ghts. . 完成句子1. Reading English aloud in the morning will do you a lot of good . 早晨大声朗读英文会给你带来许多好处。2. I dont know whether to accept or refuse the offer. 我不知道是接受还是拒绝这个提议。3. It is no good learning without practice. 学而不实践是没用的。 4. As long as you do your best, you never fail to get what you want. 只要你竭尽全力,
4、 一定能够得到你想要的。5. All of us can make a difference to our society. 我们所有人都会对我们的社会产生影响。6. So every one of us has the duty to fight against fake commodities for our society and for ourselves. 因此, 为了我们的社会, 也为了我们自己, 我们每个人都有责任与伪劣产品作斗争。7. As you will see from my resume, I meet the requirements for the position
5、. 正如您从我的简历中看到的, 我符合这个职位的要求。8. In closing, I am very grateful to you for your timely help. 最后, 我非常感谢你的及时帮助。9. It rained heavily yesterday. As a result, the train was delayed. 昨天下大雨了。所以, 火车延误了。10. It took them almost five years to finish building the dam. 建完大坝花了他们几乎五年的时间。 . 阅读理解AThe sky is a large pla
6、ce, and though it has been carefully examined for centuries, new features still turn up. Last March it was the rule of Uranus(天王星), and last week astronomers announced what may turn out to be a new planet, though a very small one, in the solar system. The object was first sighted last month by Charl
7、es Kowal, an astronomer at the Hale Observatories in Pasadena, Calif. Mr Kowal observed a faint trail of light on photographic plates, indicating that something was moving in relation to the background of stars. Other observers have confirmed the discovery. The “mini-planet”, identified for the time
8、 being as “Object-Kowal”, appears to be about 1. 5 billion miles away, between the orbit of Saturn(土星) and Uranus, and its diameter(直径) has been estimated at between 100 and 400 miles. Its orbit has not been determined yet, but if the orbit proves to be roughly circular, like that of the major plane
9、ts, the new object would probably take 66 to 70 years to make a circuit of the sun. Some astronomers have speculated that Mr Kowals discovery may be the first indication of an asteroid(小行星) belt beyond Saturn. 【文章大意】本文介绍了目前在太阳系新发现的一颗疑似小行星的天体。1. What may have been found in the solar system according
10、to the first paragraph? A. A small new planet. B. A new solar system. C. A large new object. D. A large new planet. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段第二句可知, 在太阳系中新发现了一颗疑似小行星的天体。2. What can we learn from the second paragraph? A. What the object is like. B. How the object was found. C. Where the astronomers live. D.
11、Why the object was moving. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段内容可知, 天文学家Charles Kowal在照相底片上观察到了一条淡淡的光亮路径, 指出有东西在相关的恒星后面移动, 其他观察者也证实了这一发现, 所以第二段主要讲述了该行星是如何被发现的。3. What magazine might this passage be taken from? A. Astronomy. B. Industry. C. Spaceflight. D. Agriculture. 【解析】选A。文章出处题。根据全文可知, 本文主要介绍了目前在太阳系新发现的一颗疑似小行星的天体
12、, 这类文章最可能出自与天文学相关的杂志。BA new study suggests that dark markings on the planet Mars represent sandnot water. The research in 2015 suggested that lines on some Martian hills were evidence of water. Yet American scientists now say these lines appear more like dry flows of sand. If water is present, it is
13、 likely to be a small amount. Water in liquid form would be necessary for microbial(微生物的) life. NASA, the American space agency, said more research is needed. Michael Meyer is the lead scientist for NASAs Mars exploration programme. He noted that the latest study does not reject the presence of wate
14、r. But he admitted, “It just may not be as exciting as the idea of rivers going down the sides of cliffs(悬崖). ”The new findings come from a team led by Colin Dundas of the United States Geological Survey. His team measured 151 of these lines in 10 areas. Most of the lines end with slopes between 28
15、degrees and 35 degrees. These measurements are similar to active sand dunes(沙丘) on both Mars and Earth. A small covering of dust that moves and sometimes becomes lighter might help explain the markings. They usually appear in the Martian summer time, and then disappear until the next year. If these
16、lines are dry, this suggests that recent Mars has not had large volumes of liquid water. Dundas and his research team say that many questions remain. “I still think that Mars has a great potential for having had life early in its history, ” Meyer said. “As long as thats true, we also have a reasonab
17、le possibility of life still being on Mars. It just happens to be cryptic or well hidden. ”NASA currently has no robotic vehicleeither on Mars or in developmentwith the ability to climb steep slopes. The lack of such equipment has engineers coming up with ideas like Martian helicopters or planes wit
18、hout pilots. 【文章大意】本文主要讲述了美国科学家的一项新的研究发现: 火星上黑色的标记是沙子而不是水。4. What do American scientists find on Mars now according to their study? A. A lot of little life. B. An amount of water. C. Some Martian hills. D. Dark markings are sand. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段第一句可知, 科学家发现火星上的黑色标记是沙子不是水。5. When do the markings c
19、ome out? A. In Martian spring. B. In Martian summer. C. In Martian autumn. D. In Martian winter. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段倒数第三句可知, 这样的标记会出现在火星的夏季。6. Whats Meyers opinion about having life on Mars? A. Doubtful. B. Trustful. C. Indifferent. D. Objective. 【解析】选B。观点态度题。根据第四段内容可推知, Meyer还是相信火星上有生命。7. What does
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-544590.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
