新教材2020-2021学年高中英语外研版必修第三册课时检测:UNIT 5 WHAT AN ADVENTURE! PERIOD 4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年高中英语外研版必修第三册课时检测:UNIT WHAT AN ADVENTURE! PERIOD WORD版含解析 新
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养检测 二十Unit 5Period 4. 阅读理解If youre a cycling lover, you will have to pay a lot of attention to your bicycle and maintain it well, for bicycle parts are exposed to wear and tear (磨损) over time and you have to examine the bicycle to see
2、if there are any signs of wearing such as scratches, dents (凹陷) etc. Sometimes, a part may not work because it has exceeded its life expectancy. Sometimes, you will need to find replacement parts for it to keep up the performance of the bicycle. Different parts of a bicycle will wear at different ra
3、tes so it is very important that you have a basic understanding about the role played by each part. One of the most important parts of the bicycle is the frame. You will need to choose a frame that lasts for a very long time. Of course, you will see some paint scratches after some time. When youre s
4、electing a frame, you have to think about the material. Aluminium (铝) frames will not rust easily, but they have a higher chance to dent. Steel frames will be hard to dent, but you will need to make sure they get a good paint job so that they wont rust. Wheels also experience a lot of wear and tear
5、and you should go for a professional seller when you want to buy wheels. There are different types of wheels that you can buy, like Zipp wheels that provide more aerodynamic efficiency (空气动力学效能). Investing in new tyres instead of going for used is a good idea because you will be able to get more use
6、 out of it. The same goes for chain as theres a higher chance of a used chain breaking. You may also experience shifting problems. However, some parts of bicycles such as pedals can be used for a long time and you can find different styles. Other parts that you can buy used are seats, handlebars and
7、 the stem. When you are buying handlebars, you have to see if there are any dents or if they have been bent out of shape. There shouldnt be any cracks in the seat post or the handlebars. There are many shops where you can buy parts, so you will have to check the references to see how customers respo
8、nd to them before you buy anything. 【语篇概述】这是一篇说明文。对于自行车爱好者而言, 了解自行车的各个部分是如何工作的非常重要。文章针对自行车各个部分, 如车架、车轮和链条的选择等等提出了详细的建议。1. According to the passage, cycling lovers should _. A. buy a new bicycle to keep up the performanceB. replace the bicycle parts with signs of wearingC. choose Aluminium frames rat
9、her than steel onesD. learn how each part of the bicycle basically works【解析】选D。细节理解题。第二段第一句Different parts of a bicycle will wear at different rates so it is very important that you have a basic understanding about the role played by each part. 可知自行车的不同部件磨损速度不同, 所以对每个部件的作用有一个基本的了解是非常重要的。即自行车爱好者应该了解自
10、行车的各个部分是如何工作的, 故选D。2. Which parts may be replaced by the used ones? A. Wheels and chains. B. Tyres and seats. C. Handlebars and stems. D. Frames and pedals. 【解析】选C。细节理解题。第四段第一句Other parts that you can buy used are seats, handlebars and the stem. 可知选C。3. The underlined word “references” in the last p
11、aragraph probably means “_”. A. materialsB. pricesC. introductionsD. comments【解析】选D。词义猜测题。根据后文to see how customers respond to them before you buy anything可知你在买任何东西之前, 看看顾客的反应如何, 即对这些零件的“评价”, 故可推测划线部分单词意思为“评价”, 故选D。4. This passage is most likely to be found in _. A. a research reportB. a popular maga
12、zineC. a tourist guide bookD. a product advertisement【解析】选B。主旨大意题。根据文章内容主要为自行车爱好者说明自行车各个部分作用和注意事项, 此类文章最有可能出自一份流行杂志。故选B。. 完形填空A man, aged 26, whose ability to walk was threatened after a car accident in his teens, completed a 200-mile cycle across Baffin Island in the Arctic. It took him eight days
13、to complete the 1. This man was Ben Rockett, from Taunton, England. He battled 2 temperatures of minus 27 and wound up to 100 knots to raise more than $1, 000 for the charity Action for Children. Ben had to cycle in 3 conditions, but was helped with a specially designed bike. He spent months 4 for t
14、he challenge with David Hempleman-Adams, who was the first person to reach the geographic and magnetic North and South Poles. Ben said, “Ive always loved to cycle in 5 places and this was an amazing experience. When I first arrived, it was nearly minus 30, but the wind was the most 6 thingit was ext
15、remely strong and made 7 on the bike extremely difficult. ” He added, “ Any part of the skin that wasnt covered ran the 8 of getting frostbite (冻疮). I had to cycle with my face covered and I wasnt able to 9 any clothing for more than a minute at the most. I also had to keep changing the distribution
16、 of weight on my bike to stop it from 10 into the deep snow! ” Despite the great risk involved, he remained optimistic about his surroundings saying, “The 11 was breathtaking and impressive. My favourite part was cycling on top of a river that was frozen solid. It was so clear that it was like hover
17、ing (盘旋) above the ground! ”Ben decided to 12 his Arctic adventure after completing a PhD at the University of Bath, where he studied the 13 of long-term foster care placements (寄养安排) on children and carers. It was then that he knew about the 14 of Action for Children, and wanted to 15 money and rai
18、se awareness about the charity. 【语篇概述】这是一篇记叙文。一位叫作Ben Rockett的男子通过骑自行车北极挑战, 意识到应该为孩子们做点事了, 他想集资, 提高慈善意识。1. A. projectB. surveyC challengeD. connection【解析】选C。考查名词词义辨析。project项目; survey调查; challenge挑战; connection连接。完成这次挑战花费了他八天时间。故选C。2. A. onB. againstC. withD. at【解析】选B。考查介词辨析。on在表面; against反对, 对抗; wi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545347.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省衡水中学2019届高三上学期三调考试历史试题.pdf
