新教材2021-2022北师大版英语选择性必修第一册检测:UNIT 3 CONSERVTION (一)TOPIC TALK WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022北师大版英语选择性必修第一册检测:UNIT CONSERVTION 一TOPIC TALK WORD版含解析 新教材 2021 2022 北师大 英语 选择性 必修 一册 检测
- 资源描述:
-
1、UNIT 3课时跟踪练(一)TOPIC TALKA级语言点基础练.单词拼写1The researchers found that a lack of money to pay for land conservation (保护) is affecting efforts.2I looked inside his plastic (塑料制的) bag and saw some carrots with soil.3There was an item (一条) in the paper about him.4They leave citizens cards informing them what
2、 they can and cant recycle (回收利用), and let them know how their efforts work.5One winter day while he was hunting (猎取), he saw the tracks of animals in the snow.6Were in the process of switching (转换) over to a new system of invoicing.7These books, while informative (知识性强的), are not necessarily truthf
3、ul.8Coal mining (采矿业) has always been a dangerous occupation.单句语法填空1Some of the greatest problems we face today are the destruction (destroy) of our environment.2But the rising sea level and the carbon pollution causing warming oceans are threatening (threat) their existence.3They were charged with
4、bringing goods into the country illegally (illegal)4The hunter (hunt) agreed to take us to go hunting tomorrow.5Some experts appealed to people to rescue many species from extinction (extinct)6Urgent (urge) measures have been taken to prevent car emission.选词填空have a role, do ones part, stop . from .
5、, at present, in danger, the amount of, switch to, as soon as possible1In the past decade, the administration hasnt done its part in environmental conservation.2As a member of the international society, we have a role to play.3You cant stop people from saying what they think.4Shed like to be a film
6、actress,but at present shes a model.5He is in danger of losing his job if he goes on like this.6She was quite positive about the amount of money involved.7I asked her to get in touch with Henry as soon as possible.8Select the application you want to switch to or close.补全句子1I hope I can get a good ma
7、rk and that I can go to college.我希望我能取得一个好成绩,然后我能上大学。2I have an urge to tell him the secret.我渴望去告诉他这个秘密。3I was very lucky to get the book so cheap.我很幸运能以这么便宜的价格买到这本书。4The way we choose to bring up children is vitally important.抚养子女选用何种方式是极其重要的。B级话题语篇练.阅读理解ASnow leopards (豹) are so hard to photograph
8、 that scientists arent even sure how many of these endangered animals still live in the wild.The Snow Leopard Conservancy (SLC) set up 20 cameras in Russia in 2010 to learn more about the big cats. After a full six months, they had exactly zero picture! Thats when the organization understood they ne
9、eded help. And the only people who could help them in finding the leopards were the very people from whom they wanted to protect the animals local hunters (猎人)Hunting snow leopards is against the law in Russia, but in the terrible climate of Siberia, the few people living there had to turn to poachi
10、ng (盗猎) to feed their families.In 2013, Russian naturalist Sergei Spitsyn approached Mergen Markov, a local hunter, and told him his project. Markov agreed to set up the camera where he knew he would find leopards, and it worked.Markov, once a poacher, works full time for the conservationists now an
11、d has 10 cameras monitoring leopards. “I visit each camera once a month. I have known this whole region since I was a child,” he said proudly.The World Wildlife Fund (WWF) began working with other local villagers in 2015. The village would be paid 40,000 rubles at the end of the year if the image of
12、 a snow leopard is caught. WWF also rents horses from the villagers so that they do not need to make money by poaching anymore. “Today there are far fewer leopard poachers but leopards still get caught in traps set for other animals, so I have to stay watchful,” said Markov.Changing guns for cameras
13、 has made a big difference in the lives of these former poachers, the village, and the Russian snow leopards. The number of snow leopards has been rising and their population is expected to recover to normal levels within 10 years.语篇解读:本文是一篇说明文。为了获知雪豹这种濒危动物的具体数量,雪豹管理局安装摄像头去拍摄雪豹的照片,但因照片极难捕捉而一无所获,于是他们
14、找猎人寻求帮助,世界自然基金会也和猎人们合作,向他们支付报酬,猎人因此不再通过捕杀雪豹谋生,雪豹的数量一直在增加。1Why was no picture of snow leopards taken in six months?ASLCs 20 cameras failed to work properly.BThe number of snow leopards in the wild was too small.CThe local poachers destroyed these cameras on purpose.DThe researchers knew little about
15、the animals living habits.解析:选B推理判断题。根据第一段内容可知,雪豹如此难以拍摄,以至于科学家们甚至不确定有多少这种濒危动物仍在野外生存。因为是濒危动物,说明数量非常少,很难被拍摄到,所以推断6个月内没有照片是因为数量太少了,故选B。2What did Sergei Spitsyn persuade Markov to do?AFind the poachers.BRepair cameras in the forest.CCatch more leopards.DWork for SLC.解析:选D细节理解题。根据第四段内容以及下文 “Markov, once
16、a poacher, works full time for the conservationists now and has 10 cameras monitoring leopards.”可知,Sergei Spitsyn劝说 Markov是为了保护雪豹,由此可以推断是为雪豹保护协会工作,故选D。3Why did the WWF begin working with local villagers?ATo get some pictures of snow leopards.BTo help villagers make a living.CTo prevent villagers fro
17、m hunting animals.DTo rent their horses at a low price.解析:选A细节理解题。根据倒数第二段中的“The World Wildlife Fund (WWF) began working with other local villagers in 2015. The village would be paid 40,000 rubles at the end of the year if the image of a snow leopard is caught.”可知,世界自然基金会同当地村民合作就是为了获取雪豹的图像,故选A。4How c
18、an we describe the WWFs cooperation with the villagers?APractice makes perfect.BCuriosity kills the cat.CKill two birds with one stone.DOld habits die hard.解析:选C推理判断题。根据倒数第二段内容可知,世界自然基金会通过支付报酬换取雪豹图像的方式与当地村民合作并向村民出租马匹以便他们不再通过偷猎赚钱。可见世界自然基金会和当地村民的合作既可以帮助基金会获取雪豹的图像,又可以减少偷猎者的数量。由此推断他们的合作同C选项描述更贴切,故选C。BOv
19、er the past halfcentury, North America has lost more than a quarter of its entire bird population, or around 3 billion birds.“We saw this great net loss across the entire bird community,” says Ken Rosenberg, a scientist in Ithaca, NY. “But we also knew that other bird populations were increasing. An
20、d what we didnt know is whether there was a net change.”“Common birds with decreasing populations include darkeyed juncos and redwinged blackbirds,” says Rosenberg. “Grassland birds have suffered a 53% decrease, and more than a third of the shorebird population has been lost. Bird populations that h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545820.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
第二单元 《习作:写日记》(教学课件)-【上好课】三年级语文上册 部编版.pptx
