分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型广西藤县2017高考英语阅读理解一轮基础练习及参考答案 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:546385
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:96KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广西藤县2017高考英语阅读理解一轮基础练习及参考答案 WORD版含解析 广西 藤县 2017 高考 英语 阅读 理解 一轮 基础 练习 参考答案 WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家广西藤县2017高考英语阅读理解一轮基础练习及参考答案【2015新课标全国卷I】阅读理解A Monthly Talks at London Canal MuseumOur monthly talks start at 19:30 on the first Thursday of each month except August.Admission is at normal charges and you dont need to book.They end around 21:00.November_7thThe Canal Pioneers, by Chris

    2、 Lewis.James Brindley is recognized as one of the leading early canal engineers.He was also a major player in training others in the art of canal planning and building.Chris Lewis will explain how Brindley made such a positive contribution to the education of that group of early “civil engineers”Dec

    3、ember_5thIce for the Metropolis, by Malcolm Tucker.Well before the arrival of freezers, there was a demand for ice for food preservation and catering.Malcolm will explain the history of importing natural ice and the technology of building ice wells, and how Londons ice trade grew.February_6thAn Upda

    4、te on the Cotsword Canals, by Liz Payne.The Stroudwater Canal is moving towards reopening.The Thames and Severn Canal will take a little longer.We will have a report on the present state of play.March_6thEyots and AitsThames Islands, by Miranda Vickers.The Thames had many islands.Miranda has underta

    5、ken a review of all of them.She will tell us about those of greatest interest.Online bookings:21世纪教育网canalmuseum.org.uk/bookMore info:21世纪教育网canalmuseum.org.uk/whatsonLondon Canal Museum1213 New Wharf Road, London NI 9RT21世纪教育网canalmuseum.org.uk 21世纪教育网canalmuseum.mobiTel:020 77130836【试题分析】文章主要介绍了在伦

    6、敦运河博物馆每个月的讲座安排。内容包括讲座的时间、做讲座的人以及讲座内容的简介。1. When is the talk on James Brindley? AFebruary 6th.BMarch 6th. CNovember 7th. DDecember 5th.解析:细节理解题。根据文章第二段第二句“James Brindley is recognized as one of the leading early canal engineers.”所对应的日期“November 7th”。故选C。答案:C2. What is the topic of the talk in Februar

    7、y? AThe Canal Pioneers. BIce for the Metropolis CEyots and AitsThames Islands DAn Update on the Cotsword Canals解析:细节理解题。根据文章第四段“February 6th”中的第一句“An Update on the Cotsword Canals, by Liz Payne.The Stroudwater Canal is moving towards reopening.”可以得出答案。故选D。答案:D3. Who will give the talk on the islands

    8、 in the Thames. AMiranda Vickers BMalcolm Tucker CChris Lewis DLiz Payne解析:细节理解题。根据文章第五段第一句“Eyots and AitsThames Islands, by Miranda Vickers.”可以知道做报告的人是Mirands Vickers。故选A。答案:A社会生活型阅读理解(一)- (二)Life is to be enjoyed. Theres no point in giving up something you enjoy unless you get something back thats

    9、 even better. When people eat more healthfully, exercise, quit smoking, and manage stress better, they find that they feel so much better that it reconstructs the reason for making these changes from fear of dying to joy of living. The latest studies show that when you exercise and eat right:YOUR BR

    10、AIN receives more blood flow and oxygen, so you become smarter, think more clearly, have more energy, and need less sleep. Two studies showed that just walking for three hours per week for only three months caused so many new neurons (神经细胞) to grow that it actually increased the size of peoples brai

    11、ns!YOUR FACE receives more blood flow, so your_skin_glows more and wrinkles less. You look younger and more attractive. In contrast, an unhealthy diet, chronic emotional stress and smoking reduce blood flow to your face so you age more quickly. Smoking accelerates aging because nicotine causes your

    12、arteries (动脉) to narrow down, which decreases blood flow to your face and makes it wrinkle earlier. This is why smokers look years older than they really are.YOUR GENES change. In May, a study was published in the Proceedings of the National Academy of Sciences showing that changing your lifestyle c

    13、hanges your genes.YOUR TELOMERES (染色体端粒) get longer. Telomeres are the ends of our chromosomes (染色体) that control how long we live. As telomeres become shorter, then cells age more quickly, thus shortening our lives.Besides, one of the most interesting findings in the study was that the mothers awar

    14、eness of stress was more important than what was really occurring in their lives. The researchers gave the women a questionnaire and asked them to rate on a threepoint scale how stressed they felt each day, and how out of control their lives felt to them. The women who were aware that they were unde

    15、r heavy stress had significantly shortened and damaged telomeres compared with those who felt more relaxed. On the contrary, some of the women who felt relaxed despite raising a disabled child had more normalappearing telomeres.In other words, if you feel stressed, you are stressed; if you feel fine

    16、, you are fine.1Which of the following are good for lengthening ones life, according to the passage? eat healthy food drink plenty of water take exercise get up early go to sleep early release ones stressABCD2The underlined words “your skin glows” in Paragraph 3 are closest in meaning to “_”Ayour sk

    17、in becomes white as there is plenty of sunshineByour skin becomes smooth as there is much blood in itCyour skin looks pink as you are healthyDyour skin becomes soft as you exercise enough3In the authors opinion, when you exercise and eat right, you will experience some changes EXCEPT _Abrains becomi

    18、ng clevererBfaces having fewer wrinklesCarteries turning narrowerDgenes being changed4From the last but one paragraph we learn that _Amothers will have more damaged telomeres if they raise a disabled childBmothers dont know how to handle stress effectivelyCsome women were asked to fill out a questio

    19、nnaire about educating childrenDmothers positive attitudes are the key to managing their stress5The best title for the passage would be “_”AEat better, live betterBFeel better, live longerCLess stress, fewer diseasesDSmoke more, age sooner(二)【要点综述】本文是一篇调查报告,讲述了生活方式对健康的重要性。1A细节理解题。根据文章第一段“When people

    20、 eat more healthfully,exercise,quit smoking,and manage stress better”可知答案。2C词义猜测题。根据前文信息“YOUR FACE receives more blood flow”可知,glow 在文中的意思为“脸色红润”。故选择C项。3C推理判断题。根据文章第三段“Smoking accelerates aging because nicotine causes your arteries(动脉) to narrow down”可知,尼古丁使动脉变窄。故C项错误。4D推理判断题。根据文章倒数第二段第一句话以及后面的调查结果可

    21、知,母亲们对压力的态度对成功应付压力起着重要的作用。故D项正确。5B主旨大意题。综合文章第二至五段可以看出,当心情好时,新的神经细胞不断生长、动脉变宽、基因改变、染色体端粒变长,因此人的寿命也会相应地变长,所以选择B,其他选项都是片面的。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。About a third of all common cancers in the United States, China and Britain could be prevented each year if people ate healthier food, drank less

    22、alcohol and exercised more, health experts said on Friday. Reports from the World Cancer Research Fund (WCRF) suggest that making simple lifestyle changes could prevent some 40 percent of breast cancers alone in Britain and the United States, as well as tens of thousands of stomach cancers. “Even in

    23、 2011, people are dying unnecessarily from cancers that could be prevented through keeping a healthy weight, diet, physical activity and other lifestyle factors,” said a WCRF medical and scientific adviser. WCRF findings are supported by World Health Organization (WHO) reports, which say regular exe

    24、rcise can prevent many diseases such as cancers and heart diseases. Cancer is a leading cause of death around the world and its incidence(发病率) is rising. Each year around 12.7 million people discover they have cancer and 7.6 million people die from some form of the disease. There are about 200 known

    25、 types of cancer. Rachel Thompson, the WCRFs head of science, said that while the message was simple that not smoking, eating good food and being a healthy weight can help ward off many cancers it was still a difficult one to get across. The WHO says adults should do at least 150 minutes of exercise

    26、 a week. This could be done by walking for 30 minutes five times per week or by cycling to work every day. Peter Baldini, head of the World Lung Foundation, also called on all governments to introduce smoke-free laws and raise the price of cigarettes. Tobacco kills millions of smokers every year, an

    27、d tobacco-related lung cancers also kill hundreds of thousands of people who dont smoke but have been exposed to it second-hand. “There isnt a magic bullet to cure all forms of cancer, but we have the opportunity and the duty to protect people from developing cancer wherever possible,” Baldini said.

    28、63. Which of the following words can best take the place of the phrase “ward off” in the sixth paragraph? A. protect B. prevent C. develop D. cure【答案】B【解析】词义猜测题。根据not smoking, eating good food and being a healthy weight can help及many cancers可以推测是不吸烟,吃好的食物及有一个健康的体重有助于阻止癌症的发生,故选B。64. Which of the foll

    29、owing statements is Not true according to the text? A. Exercising and eating healthily can help to reduce cancer risk. B. Each year about 12.7 million people are diagnosed with cancer around the world. C. Every year millions of people die from smoking and lung cancers. D. Adults should walk for fift

    30、y minutes three times per week.【答案】D【解析】细节理解题。根据The WHO says adults should do at least 150 minutes of exercise a week. This could be done by walking for 30 minutes five times per week or by cycling to work every day.世界卫生组织建议一周五次一次30分钟的锻炼时间,故选D。65. Which of the following can be the best title of this

    31、 text? A. Simple life changes could stop millions of cancers B. Cancer is a leading cause of death C. Our bad lifestyle caused many diseases D. The incidence of common cancers is rising【答案】A【解析】标题归纳题。根据making simple lifestyle changes could prevent some 40 percent of breast cancers及短文的内容可知要人们平时注意生活能够

    32、阻止癌症的发生,故选A。66. By writing the passage, the author mainly intends to _. A. advise people to develop healthier lifestyle. B. warn people of the danger of cancers C. explain why many people die from cancers every year. D. introduce the ways to protect people from developing cancers【答案】A【解析】细节理解题。根据短文的

    33、内容可知主要建议人们发展健康的生活,故选A。67. We can infer from Peter Baldinis opinion in the last two paragraphs that _. A. all the lung cancers are linked to smoking B. there is no medicine to cure the cancers but its our duty to find one C. all governments should take measures to control smokers and protect peoples

    34、health D. its our opportunity and duty to persuade people to give up smoking【答案】C【解析】推理判断题。根据called on all governments to introduce smoke-free laws and raise the price of cigarettes.建议政府要采取措施控制人们吸烟进而来保护人们的身体健康,故选C。社会生活型阅读理解(一)- (三)Online shoppers would rather receive an offer for a product or servic

    35、e than make their own offers according to a study led by a Michigan State University scholar that has implications for the fastgrowing ecommerce industry. The findings may come as a surprise that shopping online is an anonymous(匿名的)process that seemingly can give consumers more confidence to drive a

    36、 hard bargain,said Don Conlon,professor of Management in MSUs Broad College of Business.But the study found that participants who made their own offers were less successful in sealing the deal and,when they were successful, worried they overpaid. Many shoppers found the process of researching an off

    37、er to be a hassle. “Americans are very busy,and its less timeconsuming to be the one receiving the offer rather than the one proposing the offer,” Conlon said. “People tend to be happier when theyre in the receiver role. ”Online spending in the United States is expected to jump 45 percent in the nex

    38、t three years,from $ 226 billion this year to $ 327 billion in 2017,according to Forrester Research Inc. Nevertheless, researches into this prosperous market remain largely focused on the strategies of companies, rather than those shoppers. Conlons study is,obviously, a rare exception.Conlon got the

    39、 idea for the study after considering the difference between two popular sites for hotels and airline flights, , which takes bids, and ,which provides offers. Using these two models,Conlon and his fellow researchers conducted a series of experiments with more than 850 people who were charged with bo

    40、oking a fictional hotel room and acquiring a fictional antique car. Not only did participants prefer to receive bids, Conlon said,but they also secured more deals in that receiver role. Further when they had to make the bids,they were left more mentally taxed and regretful.From an industry perspecti

    41、ve,putting customers in the receiver role may help fill more hotel rooms and airplane seats. “If youre a business with a lot of products,” Conlon said,“you may want to be the one making the offers. ” However, when selling single items, such as an antique car, accepting bids may be a better option si

    42、nce that typically drives up the price, he said.1What can we learn from Para. 1?AThe result of the study gives customers more confidence.BScholars arent surprised at the findings of the study.COnline shoppers dont bargain as much as expected.DEcommerce industry drives more hard bargains.2It can be c

    43、oncluded from Conlons experiments that_Aonline shopping is timeconsumingBgiven prices help promote online salesConline businesses provide a lot of productsDreceiving offers makes online shoppers regretful3The underlined word “taxed” in Para. 4 probably means “_”Aburdened BnumbedCrelieved Dchallenged

    44、4The passage is mainly about_Athe big advantages of online shoppingBthe rapid development of online shoppingConline shoppers preferences for taking offersDonline companies strategies to improve service (三)【要点综述】本文是一篇调查结果,讲述了网络购物者更喜欢接受价格这一现象。1C细节理解题。从第一段中“Online shoppers would rather receive an offer

    45、 for a product or service than make their own offers”可知,网上购物的人并不像预料的那样讨价还价。故选C项。2B推理判断题。从文章可知,销售商给出价格可以帮助促进网络销售。故选B项。3A词义猜测题。从并列的形容词regretful可知,选项是与regretful内涵范围一致的词。taxed负荷的,有负担的。4C主旨大意题。从第一段中“Online shoppers would rather receive an offer for a product or service than make their own offers”可知,这篇文章讲的是网络购物者更喜欢接受价格。故选C项。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广西藤县2017高考英语阅读理解一轮基础练习及参考答案 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546385.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1