分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型河北省鸡泽县第一中学2018届高考冲刺60天精品模拟卷(三)英语试题 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:547003
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:15
  • 大小:142KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省鸡泽县第一中学2018届高考冲刺60天精品模拟卷三英语试题 WORD版含答案 河北省 鸡泽县 第一 中学 2018 高考 冲刺 60 精品 模拟 英语试题 WORD 答案
    资源描述:

    1、【原创精品】2018年高考英语冲刺60天精品模拟卷(三)第1卷 评卷人得分一、阅读理解1、 When firefighters got to the six-story brick building on East 191st Street in Bronx early Saturday, they saw flames shooting from a top-floor window. Strange, sharp popping(爆音) sounds filled the air, a fire lieutenant said later. As a sixth-floor apartme

    2、nt turned into an inferno(火海), a woman who lived there ran downstairs with a small child. Neighbours said she told them her husband was still upstairs trying to get their two other children. Vale Dorsey, 66, who lives on the fifth floor, said he was awakened by his wife. An explosion above had showe

    3、red shattered glass from a sixth-floor window. As they rushed downstairs, they were joined by other people, who were asking one another in Spanish and English what was happening. As the people fled, firefighters hurried up the stairs. When they reached the sixth floor, the fire lieutenant, William K

    4、earns, Firefighter Christopher OBrien and others met a wall of flames coming from the kitchen just inside the door of the burning apartment. Firefighter Rodney Littlejohn used a fire extinguisher to try to keep the fire from spreading, and the heat from the kitchen partly melted his plastics eye shi

    5、eld. While Firefighter Littlejohn sprayed, Firefighter OBrien bent under the flames. There about 10 feet into the apartment, he found the father of the three children lying in a hallway.Firefighters pulled him from the burning apartment. Lieutenant Kearns and a firefighter from Rescue 3 started goin

    6、g through the apartment room by room, feeling their way through the smoke. In a bedroom, the firefighter from Rescue 3 found a 3-year-old in a bed shaped like a race car. Moments later, Lieutenant Kearns found a 1-year-old in a crib. The two children and their father were brought to hospital, fire o

    7、fficials said, where the man was listed in critical condition and the children were in critical but stable condition.On Saturday the apartment where the fire started was badly burned. Inside his apartment on the fifth floor, Mr. Dorsey said, “I was happy that everybody was safe. We got lucky.”1.What

    8、 do we know about Vale Dorsey?A.He was the first to report the fire accident to the fire department.B.He lives on the floor below the apartment that caught fire.C.His apartment was also badly burned but he escaped from the fire.D.He woke up his wife and told her about the strange, sharp popping soun

    9、ds.2.From what part of the apartment did the flames come that the firefighters met?A.The hallway.B.The store room.C.One of the bedrooms.D.The kitchen.3.Who was last found in the burning apartment according to the passage?A.The 1-year-old child.B.The 3-year-old child.C.The mother of the three childre

    10、n.D.The father of the three children.4.We learn from the passage that _.A.the children were in critical but stable condition after the fire accidentB.there about 10 feet into the apartment Kearns found the mother of the three childrenC.Christopher OBrien used a fire extinguisher to try to keep the f

    11、ire from spreadingD.it was Rodney Littlejohn that found the 4-year-old in a bed shaped like a race car2、 City Year UK is founded on the belief that young people can change the world. As“near peer(同等的人)” role models and tutors, our volunteers support pupils from disadvantaged backgrounds to enjoy the

    12、mselves and succeed at school. But thats not all. Over the course of their City Year, they also have the opportunity to develop as leaders, with the passion, values, experience and skills to go on to lead change in their communities long after their year of service. Our Goal Our mission is to inspir

    13、e the role models to help children in need succeed in school: * We give our volunteers the training and personal development they need to become powerful and effective leaders. * We show the power of individual action to drive collective impact. Our Values PROGRESSION: we are devoted to the personal

    14、 and professional development of all. ACTION: we dont just talk, we do. We are always ready. EXCELLENCE: we struggle for nothing less, no matter where we start. Our Future Plans We believe that cumulative (累积的)effect of the work of many devoted people and organizations can have a great impact.We are

    15、 committed to increasing opportunities for young people to “act” and to create more hope. Our ambition is that, by 2020, 10 years after launching in the UK, we will have at least 500 young people a year serving around 40, 000 children across five cities. Our History Click here for further informatio

    16、n about our history, development and achievement.1.Who will probably benefit from City Year UK?A.Young people hoping to build up their body.B.School kids lacking good living conditions or education.C.Teachers who need professional and personal training.D.Leaders trying to make great changes in their

    17、 communities.2.What will you do if you work for City Year UK?A.Help young people to stand out with hope.B.Manage to raise education funds for five cities.C.Take in more volunteers to enlarge the community.D.Do some housework for old and disabled people.3.The underlined word “they ”in Para. 1 refers

    18、to “_”.A.the leadersB.the pupilsC.the volunteersD.the researchers4.What type of writing is this passage?A.A news report.B.An exhibition guide.C.An official document.D.An organization instruction.3、You may not think it very mucha used ice cream tub(纸杯) on the beach, a cigarette butt in the sand. But

    19、these little pieces of litter amount to around 8.8 million tons of trash in the worlds oceans, poisoning and choking sealife, according to figures from the World Wildlife Foundation. Now, in a set of images titled The Price Of Convenience by Waters has shown the destroying effects that casual litter

    20、ing has on creatures. In one image called “your convenience is their extinction”, a sea turtles shell is hollowed out(掏空) and filled with banana skins, soda cans, and other debris. “It is shocking the amount of trash in the oceans,” Waters, 23, said, describing his project which he has begun a campa

    21、ign to the WWF. “When you leave litter on the beach,you are treating the ocean like a trash can. When you throw trash over the side of a boat, youre treating the ocean like a trash can. And when you leave litter at a beach festival or party, its the same.Obviously it would be impossible to clean the

    22、 oceans but I felt I had to try something.”Waters explained that he, like many other Westerners, has always been aware of environmental concerns but did not begin to do something about i. The turning point came as he visited Malaysia with his girlfriend last year. He reached the shore to find piles

    23、of trash.But it was beautiful, the smell of the air, of the ocean.I had a strong feeling for it after I started researching trash in the ocean. A few months later, he came across the video of a sea turtle in obvious agony(痛苦) with a drinking straw stuck up its nostrils(鼻孔).That video inspired the fi

    24、rst of Waters three images. “Sea turtles are such gentle creatures. I felt sick watching that video.Trash left on a beach by humans caused so much pain and suffering.These animals dont have voices so weve got to speak up for them.” he added. Waters has not yet received a response from WWF regarding

    25、his images.For now, he says, he is inspired to develop more campaigns that raise awareness of environmental concerns.1.What can be found in the sea turtles shell according to the passage?A.Some ice cream.B.Some drawings.C.Some litter.D.Some creatures.2.Why did the turtle in the video seem very painf

    26、ul?A.Because its nostrils were full of cigarette butts.B.Because it had been poisoned and seemed to be dying.C.Because most of its body parts had been injured seriously.D.Because there was a drinking straw stuck up its nostrils.3.Waters trying something aims to _.A.make the polluted ocean become cle

    27、anB.remind people awareness of ocean pollutionC.improve his skill of drawing picturesD.get some support from the WWF4、 US music legend Bob Dylan won the Nobel Literature Prize on October 13,2016, the first songwriter to win the well-known award in a decision that stunned prize watchers. Dylan,75, wa

    28、s honored “for having created new poetic expressions within the great American song tradition”, the Swedish Academy said. The choice was met by gasps (倒吸气)and a long round of applause from journalists attending the prize announcement. The folk singer has been mentioned in Nobel speculation in the pa

    29、st years, but was never seen as a serious contender. The academys permanent secretary, Sara Danius, said Dylans songs were ”poetry for the ears“. “Dylan has the status of an icon. His influence on contemporary music is profound(意义深远的),” the academy wrote in biographical notes about the famously priv

    30、ate singer. Last year, the prize went to Belarusian author Svetlana Alexievich for her documentary­style narratives based on witness testimonies(证言). Dylan will take home the 8 million krone ($971,000) prize. The Nobel is the latest award for the singer, who has come a long way from his humble b

    31、eginnings as Robert AllenZimmerman, born in 1941 in Duluth, Minnesota, and who taught himself to play the harmonica(口琴), guitar and piano. Attracted by the music of folk singer Woody Guthrie, Zimmerman changed his name to BobDylan-reportedly after the Welsh poet Dylan Thomas-and began performing in

    32、local night clubs. After dropping out of college, he moved to New York in 1960. His first album contained only two original songs, but the 1963 breakthrough The Freewheelin Bob Dylan featured a lot of his own songs, including the classic Blowin in the Wind.1.Which of the following can be the best ti

    33、tle for the news report?A.Music icon Bob Dylan wins Nobel Prize in LiteratureB.Bob Dylan has created new poetic expressionsC.Bob Dylans influence on contemporary music is profoundD.Bob Dylans has been mentioned in Nobel speculation in the past years2.What is the possible meaning of the underlined wo

    34、rd “ contender ” in Para.3?A.A person who invites guests to a social event.B.Someone who takes part in a competition.C.someone in charge of training an athlete or a teamD.A person in a court of law who decides how the law should be applied.3.How did the journalists feel the moment they heard the new

    35、s that Bob Dylan won the Nobel Prize in Literature?A.Calm.B.Relieved.C.Surprised.D.Unfair.4.All of the following are true EXCEPT that _.A.Dylan Thomas was a Welsh poetB.Blowin in the Wind is one of Bob Dylans articlesC.Sara Danius is the academys permanent secretaryD.last year, the Nobel Prize in Li

    36、terature went to a Belarusian author评卷人得分二、七选五5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 When you are multitasking, you are doing several things at the same time. The reason for this is simply that our mind cannot focus on too many tasks at the same time. Trying to save time by doing multiple thing

    37、s can get tough and lower the quality of work. Therefore, those who multitask dont do as well as people who are concentrating on one task. However, they make more errors. But many of us still attempt to multitask. The promise of being able to do multiple things at once and of being able to finish ou

    38、r work more quickly is just too appealing. All it takes is for you to understand a little better how your brain works, and to multitask in a way that takes advantage of that knowledge. A good example would be to watch TV while youre running on a treadmill (跑步机)these require completely different skil

    39、lsor to do your design while you talk on the phone. Other examples can include listening to music while writing, watching silent video while writing, and cleaning the house while chatting on the phone. This means that you can accomplish more things faster and that you will be less likely to put off

    40、the really boring tasks.A.Not everyone can multitask well.B.Sometimes they can complete the task more rapidly.C.It can prevent the person concentrating on each task and doing well.D.The good news is that its possible to get more out of multitasking.E.Studies have shown multitasking isnt particularly

    41、 good for our productivity.F.Multitasking in this way will no longer require you to try and split your brain in half.G.In detail, the secret here is to try and choose activities that use different brain functions.评卷人得分三、完形填空6、阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。 I went out to breakfast thi

    42、s morning to meet a friend.It was lovely.But what wasnt so lovely was the lady who took our 1 .She spoke in a way that was frustrated,unhappy, 2 not friendly,and sort of rude. When it came to my 3 to approach her and order,I thought to myself,“What can I do here to make her day,to 4 her,to make her

    43、smile?” I had nothing.Surely there must be something I can 5 praise her.Then there it was and I knew immediately.It was her 6 .She had the most extremely well spoken and clear voice.It was SO good.Professionally good.I had it.That was it.That was what I would 7 her up. So after she took my order and

    44、 gave me the same unfriendly 8 ,I told her,“I must say you have the most 9 voice.Its so clear,well spoken and sounds so 10 .”I told her how she honestly had one of those voices that would be perfect for announcements or 11 radio broadcasts. I saw her whole face 12 ,she smiled(the first time I had se

    45、en her do so)and as I 13 and walked away,I noticed her whole attitude change.The 14 behind me received a totally 15 kind of service.A happier one.And all was 16 what I did.Something so simple! There was a time when this sort of thing would have 17 me.Or Id have been shy and 18 to say such a thing.No

    46、t now.Now I must!Why?Because I have the power.The power to 19 change someones day by something as simple as a few kind 20 and being kind.And you have this power too.We all do.1.A.positionB.orderC.requestD.attention2.A.certainlyB.proudlyC.patientlyD.quietly3.A.chanceB.wayC.dutyD.turn4.A.blameB.excuse

    47、C.appreciateD.defeat5.A.sincerelyB.slightlyC.carefullyD.quickly6.A.skinB.appearanceC.shapeD.voice7.A.pickB.cheerC.warmD.dress8.A.attitudeB.compromiseC.valueD.proof9.A.astonishingB.movingC.amazingD.tiring10.A.commonB.popularC.professionalD.loud11.A.everB.evenC.stillD.never12.A.turned whiteB.pulled do

    48、wnC.lit upD.calmed down13.A.leftB.watchedC.fledD.remained14.A.friendB.managerC.workerD.customer15.A.stubbornB.differentC.reliableD.active16.A.except forB.opposite toC.because ofD.free from17.A.embarrassedB.encouragedC.frightenedD.confused18.A.politeB.eagerC.gratefulD.uncomfortable19.A.hardlyB.comple

    49、telyC.exactlyD.properly20.A.greetingsB.actionsC.thanksD.words评卷人得分四、语法填空7、阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 When I was sixteen years old, I met an American teacher,taught us English. One day, he wrote one of the English(poem ) in his book on the blackboard and asked us what it meant. There was a long

    50、 (silent). Unluckily, he teacher chose me to answer the question. I said in a low voice,“Sorry, I dont know.” Thats always my reply difficult questions. (surprising), he spentrest of the class explaining the answer. “I dont know,” he said. “Its a wrong answer. You should at least have some ideas abo

    51、ut the question, no matter difficult it is. It doesnt mean that you dont know. It means that you lack courage, and you are afraid of making mistakes.” I (shock) by his words. He was right. In fact, most of the time, I didnt dare to speak out my own opinion. I was afraid of making mistakes and ( laug

    52、h) at by other people. After that, I said goodbye to the wrong answer “I dont know”,any answer was better than that one.评卷人得分五、短文改错8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词

    53、;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 I first arrived in Los Angeles in 1984. I imagined that I would soon become well known throughout the world, what was my dream. I was confident in my first performance in 1986. I knew the lead role was perfectly for me. I was anxious to getting popular. But when they offer

    54、ed for me a small role, I saw that my hope for quick success had ruined. Over the years I tried out for someother role, but I never got the good part. Sometimes I think of giving up. However, five years late, I found me working confidently in the office of a movie company. And eventually I ended up

    55、as general manager of this company.评卷人得分六、书面表达9、 假如你是高三学生李华,下面是你在网上看到的照片,一些志愿者正在挽救困在捕鸟者网上的鸟儿。针对此事你打算给二十一世纪英文报投稿。要点如下:1.描述照片情景;2.非法捕鸟带来的严重后果;3.我们应该如何保护鸟类。注意:1.词数100左右,可适当增加细节,以使行文连贯;2.开头和结尾已经给出,不计入总词数;3.参考词汇:捕鸟者fowler,禽肉fowlDear Editor,From the photo we can see that some wild birds are caught and tra

    56、pped on the net set up by some fowlers._Yours sincerely,Li Hua评卷人得分七、听力题10、听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.On which day will the man leave the hotel?A.Tuesday.B.Wednesday.C.Thursday.2.What is the man doing now?A.Waiting for the bill.B.

    57、Having dinner.C.Ordering food.3.How does the man like Mr. Brooklyns speech?A.Easy.B.Inspiring.C.Confusing.4.How will the woman get to the airport?A.By car.B.By taxi.C.By bus.5.When will the man go to the teachers office?A.At 12:00.B.At 12:30.C.At 13:00.11、听材料,回答12题。1.Where does the conversation take

    58、 place?A.In a restaurant.B.In a bookshop.C.On a plane.2.Why would the mans wife like a seat by the window?A.Because she loves fresh air.B.Because its the non­smoking area.C.Because she likes to see the night view.12、听材料,回答12题。1.What does the man want to do?A.Buy a proper refrigerator in the supe

    59、rmarket.B.Ask someone to send the refrigerator to his home.C.Have the refrigerator repaired in the shop.2.Why does the man give his name card to the woman?A.Because he wants to know where the man lives.B.Because he wants to know what the mans job is.C.Because he wants to know the manphone number.13、

    60、听材料,回答13题。1.What is the conversation mainly about?A.What food to eat.B.How to keep our mind strong.C.How to keep our body in good condition.2.What does the man advise people to eat to help the body?A.The food that contains a lot of protein.B.The food that has enough fiber and fat.C.The right mixture

    61、 of different kinds of food.3.How many kinds of exercise are mentioned to make our hearts and lungs stronger?A.Three.B.Four.C.Five.14、听材料,回答下列小题。1.Why did the man lose his job?A.His company had gone bankrupt.B.He had broken the companys rules.C.He failed to do an important business.2.How did the man

    62、 deal with his losing the job?A.He quickly got another job.B.He asked his wife for advice.C.He kept it a secret to his wife.3.Where are the speakers at the moment?A.In an office.B.At a coffee store.C.In the street.4.What does the woman advise the man to do right away?A.Go home.B.Call his wife.C.Pay

    63、the bill.15、听材料,回答下列小题。1.What subjects do primary school pupils have to study at least one hour every day?A.Math and English.B.RE and PE.C.Geography and history.2.What can the students do after the age of 14?A.Learn psychology in secondary schools .B.Stop studying history.C.Choose the courses they l

    64、ike.3.When can the students leave school?A.At the age of 14.B.At the age of 15.C.At the age of 16.4.What must the students do to enter the university?A.Pass a math examination.B.Pass a second language test.C.Get good marks in science.参考答案 一、阅读理解1.答案: 1.B; 2.D; 3.A; 4.A解析: 1.细节理解题。根据第二段: Vale Dorsey,

    65、 66, who lives on the fifth floor, said he was awakened by his wife可得答案。2.事实判断题。根据第三段.met a wall of flames coming from the kitchen just inside the door of the burning apartment可得答案。3.事实判断题。根据第四段: Moments later, Lieutenant Kearns found a 1yearold in a crib.可知答案。4.细节理解题。根据第五段:and the children were in

    66、critical but stable condition可知答案。2.答案: 1.B; 2.A; 3.C; 4.D解析: 1.事实判断题。根据第一段: As “near peer” role models and tutors, our volunteers support pupils from disadvantaged backgrounds to enjoy themselves and succeed at school 和Our Goal部分:Our mission is to inspire the role models to help children in need su

    67、cceed in school可得答案。2.细节理解题。根据Our Future Plans部分:increasing opportunities for young people to “act” and to create more hope可得答案。3.词义猜测题。根据第一段:our volunteers support pupils from disadvantaged backgrounds to enjoy and succeed at school. 和.long after their year of service可推出该词指代的对象。4.推理判断题。根据文章内容可知,本文主

    68、要介绍了一个公益组织的概况,故应该是一个机构介绍。3.答案: 1.C; 2.D; 3.B解析: 1.细节理解题。根据第二段最后一句的filled with banana skins, soda cans, and other debris可知在海龟的身体里填满了香蕉皮、苏打水瓶子和其他垃圾。2.细节理解题。根据文章第四段第四句的with a drinking straw stuck up its nostrils可知是海龟鼻孔的吸管让它难受的。3.推理判断题。根据文章第三段最后一句Waters explained that he, like many other Westerners, has

    69、 always been aware of environmental concerns可知他通过自己的努力来引起其他人对海洋环境的关注。4.答案: 1.A; 2.B; 3.C; 4.B解析: 1.标题猜测题。根据全文如开头:US music legend Bob Dylan won the Nobel Literature Prize on October 13, 2016 the first songwriter to win the wellknown award in a decision that stunned prize watchers可得答案。2.词意猜测题。根据第三段:根据

    70、获得诺贝尔奖有激烈的竞争性,可知该词是“竞争者,争夺者”的意思。3.细节理解题。根据第三段:The choice was met by gasps (倒吸气)and a long round of applause from journalists attending the prize announcement可知答案。4.事实判断题。根据第十段:but the 1963 breakthrough The Freewheelin Bob Dylan featured a lot of his own songs, including the classic Blowin in the Win

    71、d可得答案。二、七选五5.答案: E; B; D; G; F三、完形填空6.答案: 1.B; 2.A; 3.D; 4.C; 5.A; 6.D; 7.B; 8.A; 9.C; 10.C; 11.B; 12.C; 13.A; 14.D; 15.B; 16.C; 17.A; 18.D; 19.B; 20.D解析: 1.B 根据后面的to approach her and order,I thought to myself可知,这位女士负责订餐(order)。2.A 根据后面的and sort of rude可知,她沮丧、不高兴,当然(certainly)是不友好的,有点儿粗鲁无礼。3.D 根据前面的

    72、When it came to my和后面的to approach her可知,当轮到(turn)作者的时候,他走向前去订餐。4.C 根据后面的to make her smile可知,作者想办法去欣赏(appreciate)她。5.A 根据后面的内容可知,作者对她的赞扬是真诚地(sincerely)。6.D 根据后面的She had the most extremely well spoken and clear voice可知,作者找到了赞扬她的事情,那就是她的嗓音(voice)。7.B 根据前面的Professionally good.I had it.That was it可知,嗓音正是

    73、作者用来使她快乐起来事情。cheer up“使高兴起来”。8.A 根据前面的not friendly,and sort of rude可知,她同样以不友好的态度(attitude)对待作者。9.C 根据后面的Its so clear,well spoken可知,作者告诉她,她有令人惊异的(amazing)嗓音。10.C 根据后面的she honestly had one of those voices that would be perfect for announcements可知,她的嗓音清晰、发音标准,听起来非常专业(professional)。11.B 根据前面的those voice

    74、s that would be perfect for announcements可知,作者觉得,她的嗓音甚至(even)可以去从事无线电广播。12.C 根据后面的she smiled(the first time I had seen her do so)可知,作者看到她整个的脸上神采奕奕(lit up)。13.A 根据后面的walked away,I noticed her whole attitude change可知,当作者离开(left)时,他注意到,她的整个态度发生了巨大变化。14.D 根据常识可知,作者的后面应该是顾客(customer)。15.B 根据后面的A happier

    75、one可知,作者身后的这位顾客受到了完全不同的(different)服务。16.C 根据前后内容可知,她的这一切变化,都是因为(because of)作者所做的事情所致。17.A 根据后面的Or Id have been shy可知,有一段时间,做这样事情会使作者感到尴尬为难(embarrassed)。18.D 根据前面的Id have been shy and可知,说这样的话,作者会感到害羞、不舒服(uncomfortable)。19.B 根据后面的change someones day可知,现在作者有能力完全(completely)改变一个人一天的心情。20.D 根据前面的内容可知,作者是

    76、用话语(words)和善良影响别人的。四、语法填空7.答案: who; poems; silence; to; Surprisingly; the; how; was shocked; being laughed; because/as/since五、短文改错8.答案: I first arrived in Los Angeles in 1984. I imagined that I would soon become well known throughout the world, was my dream. I was confident in my first performance i

    77、n 1986. I knew the lead role was for me. I was anxious to popular. But when they offered for me a small , I saw that my hope for quick success had ruined. Over the years I tried out for someother role, but I never got good part. Sometimes I of giving up. However, five years , I found working confide

    78、ntly in the office of a movie company. And eventually I ended up as general manager of this company.六、书面表达9.答案: Dear Editor, From the photo we can see that some wild birds are caught and trapped on the net set up by some fowlers. Some of the birds have died while others are struggling on it. Some vo

    79、lunteers are trying to remove the birds from the net. Some fowlers use large nets to catch birds mainly because the cost of catching wild birds in this way is low. The fowlers may sell the birds to restaurants for people to eat their fowl or they may sell them to bird lovers and become their pets. A

    80、s we know, birds are mans friends but more and more kinds of birds are becoming endangered. If some birds disappear from the earth , not only will our later generations not enjoy the sight of them but also the balance of nature can be destroyed. So we must try our best to protect wild birds. Firstly

    81、, we should not catch, hunt and kill wild animals. Secondly we ought to stop others from catching birds. Thirdly, we must take care of our environment to provide wild birds with good living habitat. If everyone makes an effort, the number of rare wild birds may increase steadily and they can live with us forever. Yours sincerely, Li Hua 七、听力题10.答案: 1C2A3B4A5C11.答案: 1A2C12.答案: 1B2A13.答案: 1C2C3B14.答案: 1C2C3B4A15.答案: 1A2B3C4A

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省鸡泽县第一中学2018届高考冲刺60天精品模拟卷(三)英语试题 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547003.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1