河南滑县2016高考英语阅读理解二轮选练题含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河南 滑县 2016 高考 英语 阅读 理解 二轮 选练题含 答案
- 资源描述:
-
1、河南滑县2016高考英语阅读理解二轮选练题含答案阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Businesses are witnessing a difficult time, which has in turn produced influence on consumers desire to go green. However, shoppers are still laying stress on environmental concerns.Two thirds of customers say that environmental conside
2、rations inform their purchases to the same degree as they did a year ago, while more than a quarter say that they are now even better aware of the environmental effect on what they buy.This may help to influence how shops store goods on their shelves. And the companies should still make efforts to b
3、ecome more environmentally friendly. Two out of three people think it is important to buy from environmentally responsible companies, with about one in seven saying that they had even decided to take their custom elsewhere if they felt a companys environmental reputation was not good enough.Harry Mo
4、rrison, chief executive(主管)of the Carbon Trust, sympathizes:“I understand this situation where survival is very important now. But from environmental considerations, the clock is tickingwe dont have much time. In addition, cutting carbon has an immediate effect as costs drop and a medium-term benefi
5、t for the brand.”Larger companies have an extra motivation to look at reducing their carbon footprint, as new rules next year will require businesses to buy carbon allowances to make up for their emissions(排放). Those that have taken early action will have a head start. More than two thirds of consum
6、ers are not clear about which companies are environmentally responsible. This suggests that firms that are able to relay clearly their message to the public will be in a pole position to attract shoppers.The Carbon Trust believes that it can help by informing customers about the good work companies
7、are doing. “When companies are granted(授予)the standard, they can use a logo(标识)in all their marketing which makes it clear that they are working towards cutting emissions,” Mr. Morrison said. ( ) 1. Whats the main idea of the passage?A. Businesses are finding ways to send their message to the shoppe
8、rs.B. Companies will soon get information about cutting carbon emissions.C. Firms are making efforts to encourage customers to keep goods at home.D. Firms are urged to cut carbon emissions by shoppers environmental awareness.( ) 2. The underlined word “inform” in Paragraph 2 probably means“ ”.A. aff
9、ect B. change C. disturb D. reject( ) 3. According to Harry Morrison, businesses .A. will benefit from cutting carbon emissionsB. should buy carbon allowances for shoppersC. are required to make up for their carbon emissionsD. have encouraged shoppers to take their custom elsewhere( ) 4. We can lear
10、n from the passage that businesses will .A. have a strong desire to reduce costsB. use the same logo in their marketingC. gain advantages by taking early actionD. attract more shoppers by storing goods【语篇解读】本篇文章为说明文。现在顾客购物已经开始考虑环保的问题。面临顾客环保的心理需求,企业只有主动采取措施,减少排放,才会更好地赢得顾客的信赖,进而获得更好的收益1、答案 D。【解析】主旨大意题
11、。根据第一段最后一句“However, shoppers are still laying stress on environmental concerns”及最后一段第一句可知,企业因购买者的环保意识而去减排。故选D项。2、答案 A。【解析】词义猜测题。由本段中“while more than a quarter say that they are now even better aware of the environmental effect on what they buy”可知,现在三分之二的顾客在购物时对环境的考虑比一年前程度加深了。因此A项符合句子意思3、答案 A。解析】推理判断
12、题。根据第四段最后一句“cutting carbon has an immediate effect as costs drop and a medium-term benefit for the brand”可以推断出:商业会受益于减排。因此A项符合文章。4、答案 C。【解析】推理判断题。根据第五段最后一句“This suggests that firms that are able to relay clearly their message to the public will be in a pole position to attract shoppers”可知,早采取行动减排的企业
13、可以更好地吸引顾客。因此可以推断出C项。 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。【2014高考英语综合能力测试题】Back in 2006, as my father was dealing with advanced dementia(痴呆), our family faced a serious set of challenges. In addition to his health problems, we struggled with the lack of transparency in what his health insurance plan covere
14、d, and with substantial out-of-pocket costs. We were often left with unexpected bills after appointments and medical procedures with little recourse(援助).At times-it felt as though the system was set up against us. On several occasions, his insurance company interfered with his treatment, dictating i
15、mportant decisions about his care rather than his doctors. And there was little we could do about it. Helping my mom navigate the process proved to be a frustrating and expensive burden on us. Throughout it all, I would often wonder how many other families were in the same boat struggling with risin
16、g health care costs and the worst insurance industry abuses.Not long after my dad passed away, I first heard then Senator Obama speak about his own mothers struggles with health insurance and the need to pass health reform. I knew that I had to be a part of making that change. Since joining the Obam
17、a Administration in 2009, Ive worked hard to help implement the Affordable Care Act. Its an honor to come to work every day at the White House to help make this landmark legislation a reality for millions of hard-working Americans who will benefit from the security and peace of mind of having health
18、 insurance.26. Which of the following is NOT included in the writers family challenges? A. The problem of payment. B. The problem of wealth plan. C. The problem of unexpected costs. D. The problem of health insurance plan.27. Whats the writers attitude towards the old health insurance system? A. Fav
19、orable. B. Disapproving. C. Doubtful. D. Unconcerned.28. The underlined phrase in Paragraph 2 is closest in meaning to _ . A. going by ship B. taking the same boat C. in the same good state D. in the same difficult situation29. What can we learn from the last paragraph? A. The writers father has die
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
