2022版高考英语一轮复习 课时提能练 选修8 Module 2 The Renaissance(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高考英语一轮复习 课时提能练 选修8 Module The Renaissance含解析外研版 2022 高考 英语 一轮 复习 课时 提能练 选修 Renaissance 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、课时提能练(四十四)选修8Module 2The RenaissanceA:知识层面.语境语法填空()用所给词的适当形式填空To do well in gymnastics, a gymnast, however 1.gifted (gift) he/she is, will have to keep practising hard.2.Basically (basic), the more he/she practices, the more 3.skilful (skill) he/she will become.The coach should get him/her to feel t
2、he joy of doing gymnastics rather than put too much stress on winning.For a gymnast, the greatest 4.motivation (motivate) to participating in gymnastics will always be the potential for fun.Nowadays, many girls sign up for gymnastic lessons mainly because they are 5.effective (effect) at providing t
3、hem with weight 6.loss (lose) and graceful figures.()填入一个单词Wu Jun was thirsty 1.for learning but he was forced to drop out of school.He left 2.for Beijing and found a job in a restaurant, which took 3.up most of his time.It wasnt long before he got very tired 4.of the job.So he decided to leave the
4、job 5.behind and think of ways to trade 6.with some small companies.He knew that success depends 7.on diligence, confidence and determination.He worked very hard day and night, which was to lead 8.to his success two years later.Wu is now a businessman of great wealth.根据提示补全句子1此外,我们应该学习如何与他人好好相处。(“疑问
5、词不定式”作宾语)In addition, we should learn how_to_get_along_well_with others.2城堡里的很多画被认为是在一场火灾中被毁掉的。(be believed to do) A number of paintings in this castle are_believed_to_have_been_destroyed in a fire.3现在网上学习使很多人在家里学习成为可能。Nowadays, learning online makes_it_possible_for_many_people_to_study at home.4还轮不
6、到你来告诉我怎么做我的事。(up to)Its_not_up_to_you_to_tell_me how to do my job.5阅读传统文化的书籍会对儿童有良好的影响。(effect)Reading books of traditional culture can have_a_good_effect_on the children.B:能力层面.阅读理解(2020长沙市统一模拟)Im interested in the Renaissance(文艺复兴),so I like visiting ancient Italian cities.Ferrara is called City o
7、f the Renaissance.When I learned about this city on the Internet,I decided to pay a visit to it.The city has its certain charm and calmness,but I find it isnt as great as other Italian cities like Verona,let alone Venice or Rome.The Michelin Green Guide gives it two stars,which is right.I first visi
8、ted the city center.The Cathedral and the Castle are at the heart of the city.Both have striking appearances.I visited the Cathedral first.The Castle is also worth visiting.On the lower levels,the history of the city and the DEste family is told through displays,and in another part the ceilings are
9、shown up close in mirrors on the ground.In the north,we can appreciate the Renaissance extension of the town,with straight streets and monumental houses.The famous Palazzo dei Diamanti lies here.When I was visiting it,it started to rain,so after taking a few photos quickly,I cut my visit there short
10、.It had been raining for a few days.When the rain ceased,I went to visit the historical center and the Renaissance buildings.Then I saw a street and found Castello Estense,which owes its name to the powerful family DEste.It was built with bricks and surrounded by a moat(护城河)After leaving there,I vis
11、ited several other interesting places such as palaces,churches and the narrow streets of the downtown.After four hours in Ferrara I left by train to Mantua.There I had a much better time.【语篇解读】在本文中,作者记录了自己游览意大利古城的经历。1Why did the author pay a visit to Ferrara?AIt is related to the Renaissance.BIt is
12、full of charm and calmness.CIt is a very famous city in Europe.DIt is strongly recommended by a guidebook.A细节理解题。根据文章第一句“Im interested in the Renaissance(文艺复兴), so I like visiting ancient Italian cities.”可知,作者是因为对文艺复兴的历史感兴趣,因此去费拉拉游玩,故选A项。2What did the author think of The Michelin Green Guides commen
13、t on Ferrara?ARidiculous.BReasonable.CUnacceptable. DUnbelievable.B推理判断题。根据第二段最后一句中的“The Michelin Green Guide gives it two stars, which is right.”可知,作者认为米其林指南给它打两分是正确的,并结合最后一段的内容可知,作者认为这一评价是合理的,B项意为“合理的”,故选B项。3How could Castello Estense probably get its name according to the text?AIt came from the h
14、istorical buildings.BIt originated from the straight streets.CIt was named after the powerful family.DIt was connected to the surrounding moat.C细节理解题。根据第五段第三句“Then I saw a street and found Castello Estense, which owes its name to the powerful family DEste.”可知,Castello Estense这个名字来自一个家族的名字,故选C项。4What
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-553373.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
