分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型河南省平顶山市2021-2022学年高二英语上学期期末试卷(Word版附解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:553927
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:25
  • 大小:112.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南省 平顶山市 2021 2022 学年 英语 学期 期末试卷 Word 解析
    资源描述:

    1、2021-2022学年第一学期高二期末调研考试英 语考生注意1. 答题前, 考生务必将自己的姓名、考生号填写在试卷和答题卡上, 并将考生号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。2 回答选择题时, 选出每小题答案后, 用铅笔把答题卡对应题目的答案标号涂黑。如需改动, 用橡皮擦干净后, 再选涂其他答案标号。回答非选择题时, 将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。3. 考试结束后, 将本试卷和答题卡一并交回第一部分 听力(共两节, 满分30分)做题时, 先将答案标在试卷上。录音内容结束后, 你将有 2分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对

    2、话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有 10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例How much is the shirt?A. 19. 15 B. 9. 18. C. 9. 15. 答案是C1. How much change will the woman receive?A. 3.5. B. 3 C. 9. 2 Why does the woman look pale?A. She has got carsick. B. She has taken the wrong bus. C. She has l

    3、ost her job. 3 What will Karen do?A. Record the program B. Turn down the TV C. Watch TV with Mark. 4. Where does the conversation probably take place?A At a library. B. At a bookstore. C. At a grocery store. 5 How much will the speakers pay for their meal in total?A $40. B. $48. C. $28.第二节(共15小题;每小题

    4、15分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的 A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟;听完后, 各小题给出5秒钟的作答时间每段对话或独H读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。6. Why is the woman bringing a dress?A. To give it to her family. B. To use it against the cold. C. To wear it for a meeting. 7. Where did the womans father buy

    5、 the mask?A. In San Francisco. B. In Tokyo. C. In Los Angeles.听第7段材料, 回答第8至 10题。8. What does the woman think of Cathi?A. Careless and unfocused. B Impatient and noisy C. Quiet and lonely. 9. What might have happened to Cathi?A. She lost an 1mportant file. B She quarreled with the woman.C She misunde

    6、rstood the woman a lot. 10. How will the man help the woman?A. By bringing Cathi a file. B. By reminding her of a file. C By having a talk with Cath. 听第8段材料, 回答第11 至13题。1l. What does the man think is good about the plan?A. It will offer more job opportunities. B. It will promote local economy. C. It

    7、 will make the place quiet and peaceful. 12. How does the woman like the wetland area at the moment?A. Boring. B Crowded. C. Peaceful. 13. What changes will the plan bring about according to the woman?A. There will be more fish. B. There will be fewer rare birds C. There will be more interesting pla

    8、ces. 听第9段材料, 回答第14 至16题。14. Why does Megan feel upset?A. She failed in her geography paper. B. She didnt finish her paper on time. C. Her geography teacher went to another school 15. What did the geography teacher ask students to do?A Introduce the behavior of butterflies. B. Write about the protect

    9、ion of an animal. C. Go to the library and read about butterflies. 16. Why was Megans paper thought poorly of by her professor?A. It was not informative. B. It lacked interesting stores. C. It m1ssed the required theme. 听第10段材料, 回答第17至20题。17. What is needed for running?A. Proper clothing. B. A healt

    10、hy body. C. A well-equipped gym. 18. What will keep the speaker from feeling tired?A. Listening to music. B. Drinking a lot of fresh water. C. Enjoying the surroundings around him.19. Why does the speaker change his route each time?A. To complete different tasks B. To make running more fun C. To avo

    11、id the roads being repaired. 20 Where does the speaker plan to go today?A. A grocery store. B. His friends house. C. A movie theater.第二部分 阅读理解(共两节, 满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分, 满分30分)阅读下列短文, 从每题所给的 A、B、C和 D四个选项中, 选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。AHere are several featured programs!4-H Military ProgramsIn 1995 the Dep

    12、artment of Army and United States Department of Agriculture formed a partnership designed to help the 4-H Program to impress new audiences and help the Army meet its task of providing youth programs on Army installations (设施) worldwide. The goal of the partnership is to build a strong foundation in

    13、our military children and youths so that they each have the necessary life skills to be successful and lead a productive life as well as deal with the special surroundings of being a military-connected youth. This is done through hands-on, experiential projects, experiences and opportunities. To get

    14、 involved with one of the many clubs, contact our office at (586) 469-6431. 4-H Day Camps Price: $75Macomb County 4-H offers numerous day camps throughout the year. Usually taking place during school breaks and summer, our day camps are from 9:00 a. m. to 4:00 p m. at the Max Thompson Family Resourc

    15、e Center, 11370 Hupp Ave. Warren, MI 48089. Youth members at ages 5-12 will experience fun, educational activities. The fee includes breakfast, lunch and snack. Aftercare until 5. 00 p. m will be available for an additional fee with prior(事先)arrangement and cash payment. For more information, please

    16、 contact us at (586) 469-5979. 4-H Shooting Sports Price: $65In the Michigan 4-H Shooting Sports program, youth members can learn safety and shooting techniques for shotgun, air gun, muzzle loading and archery (射箭). They also learn how to handle firearms responsibly for target practice and hunting.

    17、To learn more, contact us at (586) 783-8163. Year Round 4-H ClubsYear Round 4-H Clubs are training current and future leaders. Theyre also providing young people with skills to lead for a lifetime by growing confidence, leadership, responsibility, and more. To get involved with one of the many clubs

    18、, contact our office at(586)469-6090.1. Which program charges extra money for additional hours?A. 4-H Day Camps.B. 4-H Military Programs.C. 4-H Shooting Sports.D. Year Round 4-H Clubs2. Which number will you call if youd like to learn leader ship?A. (586)469-6431B. (586)469-5979.C. (586)783-8163.D.

    19、(586)469-6090.3. What do the four programs have in common?A. Theyre all very expensive.B. Theyre held at weekends.C. They manly offer outdoor activatesD. Theyre all designed for the young.【13题答案】【答案】1. A 2. D 3. D【解析】【导语】这是一篇应用文。主要介绍了4个为年轻人设计的特色项目。【1题详解】细节理解题。根据4-H Day Camps内容介绍的“Aftercare until 5.

    20、00 p. m will be available for an additional fee with prior (事先) arrangement and cash payment.(下午5:00之前的善后服务将会收取额外的费用,并且需要事先安排和现金支付)”可知,4-H Day Camps项目对额外的工作时间收取额外费用。故选A。【2题详解】细节理解题。根据Year Round 4-H Clubs内容介绍的“Theyre also providing young people with skills to lead for a lifetime by growing confidence

    21、, leadership, responsibility, and more.(他们还通过增强自信、领导力、责任感等方式,为年轻人提供终身领导的技能)”可知,如果你想学习领导力,你应该拨打电话(586)469-6090。故选D。【3题详解】细节理解题。根据4-H Military Programs内容介绍的“The goal of the partnership is to build a strong foundation in our military children and youths(这一伙伴关系的目标是在我们的军人儿童和青年中建立一个坚实的基础)”,4-H Day Camps内容

    22、介绍的“Youth members at ages 5-12 will experience fun, educational activities.(5-12岁的青年会员将体验有趣的教育活动)”和4-H Shooting Sports内容介绍的“youth members can learn safety and shooting techniques for shotgun, air gun, muzzle loading and archery (射箭).(青少年会员可学习安全及射击技巧,包括散弹枪、气枪、枪口装填及射箭)”以及Year Round 4-H Clubs部分内容的“They

    23、re also providing young people with skills to lead for a lifetime by growing confidence, leadership, responsibility, and more.(他们还通过增强自信、领导力、责任感等,为年轻人提供终身领导的技能)”可知,这四个项目的共同点就是都是为年轻人设计的。故选D。BMy family would describe me as anything but a risk-taker. “Grandma drives faster than you!” my younger son lik

    24、es to joke with me. So when I announced I was going to step outside my comfort zone and sign up for a self-defense course, my children, my husband, and even my mom were a bit doubtful. A gym near my house was offering free two-hour classes including boxing, wrestling and judo(摔跤和柔道). I signed up for

    25、 it and for the next days I questioned whether yoga would have been a wiser choice. The morning of the class, I pulled up to the gym, grabbed my water bottle along with a bit of courage I brought with me, and walked inside. We learned how to kick and knee someone where it counts and how to strike us

    26、ing the palms of our hands, After the instructor showed various escape techniques, I wondered what I was doing there. Seconds later, I reminded myself that I was on a search to push my boundaries(极限). By the time class ended, I was full of energy. Before I entered the gym, I never imagined I would h

    27、ave the confidence and courage to throw a punch that could discourage someone twice my size. Almost two years later, I still attend classes. As the oldest female in the class, I push myself to keep up, try harder and, more importantly, not quit. Between increasing my strength and feeling confident a

    28、bout protecting myself (although I hope I never have to test my skills outside of the gym), Im proud of the risk I took in signing up for the course. I know that defending myself s not about strength; its about strategy(策略). At the same time, Im calmer and less anx1ousa benefit my family enjoys. As

    29、for my driving, after a recent lunch date, my mom suggested I speed up to at least the speed limit. She didnt want to be late for her tennis match.4. What did the authors family think of her according to paragraph 1?A. She is unreliable.B. She likes taking risks.C. She 1s a doer rather than a talker

    30、.D. She used to enjoy her comfortable zone5. How did the authors feelings change during her first self-defense class?A. Uncertain excited bored.B. Cur1ous excited confident.C. Uneasy confused determined.D. Excited confident discouraged.6. What can we learn about the author according to the last para

    31、graph?A. She often feels upset and lonely.B. She still drives not too fast.C. She has ever been attacked outside of the gym.D. She regrets taking the self-defense classes.7. What can be the best title for the text?A. More than Self-defenseB. Building a Better FutureC. The Fight That Never EndsD. Nev

    32、er To Old to Learn【47题答案】【答案】4. D 5. C 6. B 7. A【解析】【导语】本文是一篇记叙文。本文讲述了作者为了走出舒适圈报名参加自我防卫课程,并从中获益良多。【4题详解】细节理解题。根据第一段“My family would describe me as anything but a risk-taker. “Grandma drives faster than you!” my younger son likes to joke with me.(我的家人会把我描述成一个不喜欢冒险的人。“奶奶开车比你快!”小儿子喜欢跟我开玩笑。)”可知,作者的家人对她的

    33、看法是她过去喜欢她的舒适区。故选D。【5题详解】推理判断题。根据第二段“I pulled up to the gym, grabbed my water bottle along with a bit of courage I brought with me, and walked inside. After the instructor showed various escape techniques, I wondered what I was doing there. Seconds later, I reminded myself that I was on a search to p

    34、ush my boundaries(极限). By the time class ended, I was full of energy.(我把车停在体育馆,拿起我的水瓶,带着一点随身携带的勇气走了进去。在教练展示了各种逃生技巧后,我想知道我在那里做什么。几秒钟后,我提醒自己,我正在寻求突破自己的界限。到下课的时候,我精力充沛。)”可推断,在第一堂自卫课上,作者经历了一个由不安、困惑到坚定的过程。故选C。【6题详解】细节理解题。根据最后一段“As for my driving, after a recent lunch date, my mom suggested I speed up to

    35、at least the speed limit.(至于我的驾驶,在最近一次午餐约会后,我妈妈建议我加快速度,至少达到限速。)”可知,现在作者开车还是开得不太快。故选B。【7题详解】主旨大意题。根据最后一段“I know that defending myself s not about strength; its about strategy(策略). At the same time, Im calmer and less anx1ousa benefit my family enjoys.(我知道保护自己并不是力量的问题;它是关于战略。与此同时,我变得更冷静、更少焦虑这是我的家人所享受的

    36、好处。)”及全文可知,文章讲述了作者为了走出舒适圈报名参加自我防卫课程,并从中获益良多。所以“More than Self-defense(不仅仅是自卫)”作为文章标题最为合适。故选A。CA robotic police dog is being used to look for high body temperatures in homeless people at a temporary shelter in Hawaiis capital, Honolulu. The effort is one way public safety agencies are starting to use

    37、 the commercial robot Spot. Spot can move like an animal and can walk over almost anything a person can. But people concerned about privacy(隐私)warn that the police are quickly buying the robots without safeguards against misuse and that it may become a danger to peoples privacy.In Honolulu, the poli

    38、ce department spent about $150, 000 in pandemic(疫情)ad money to buy their Spot. It was bought from Boston Dynamics for use at a government homeless shelter near the airport to look for high body temperatures between mealtimes. Supervisor Joseph ONeal of the Honolulu Police Department sad, “Because th

    39、ese people are houseless, its considered OK to do that. ”The New York Police Department started using Spot after painting it blue and renaming it “Digidog”. However, Spot received attention and criticism that led the police department to return Digidog to 1ts maker. Michael Perry is the vice preside

    40、nt of Boston Dynamics. He sand the companys usage guidelines impede the robots use as a weapon. It is also not supposed to be used for anything that would go against privacy or civil rights laws. There are about 500 Spot robots In use. Spot is still mostly controlled by humans. All the operators hav

    41、e to do is tell Spot which direction to go n and t can deal with a difficult path, like steps. It can also operate on its own, but only f it has memorized a path and there are not any surprises Jongwook Kim, the legal director at the American Civil Liberties Union of Hawaii, sand they are used by co

    42、mpanies to inspect areas with dangerous levels of electricity and also used in building sites, mines and factories. Kim sand that there might be some good uses for such machines but opening the door for police robots to work with the public is probably not a good idea.8. What does the public think o

    43、f the robotic police dog?A. Its a useful tool.B. It costs too much.C. Its a risky machine.D. It can guard against violence in public.9. For what purpose did the police In Honolulu buy Spot?A. To compete with Digidog.B. To pick out abnormal body temperatures.C. To deliver meals to the homeless.D. To

    44、do some cleaning in the airport.10. What does the underlined word “impede” in paragraph 3 probably mean?A. searchB. explainC. stopD. trade11. What can we learn about Spot robots from the last paragraph?A. They can walk down steps.B. They can be used in any field.C. They can deal with unexpected thin

    45、gs.D. They cant perform tasks without orders【811题答案】【答案】8. C 9. B 10. C 11. A【解析】【导语】这是一篇说明文。主要介绍了商用机器人Spot的使用优势与弊端。【8题详解】细节理解题。根据第一段“But people concerned about privacy(隐私)warn that the police are quickly buying the robots without safeguards against misuse and that it may become a danger to peoples

    46、privacy”(但关注隐私的人警告说,警方正在迅速购买机器人,但没有防止滥用的保护措施,这可能会对人们的隐私造成威胁)可知,公众认为这只机器警犬是个危险的机器。故选C。【9题详解】细节理解题。根据第二段“It was bought from Boston Dynamics for use at a government homeless shelter near the airport to look for high body temperatures between mealtimes. ”(它是从波士顿动力公司(Boston Dynamics)买来的,用于机场附近的一个政府无家可归者收

    47、容所,在用餐时间之间寻找高温。)可知,警察买它的目的就是找出异常的体温。故选B。【10题详解】词义猜测题。根据第三段“It is also not supposed to be used for anything that would go against privacy or civil rights laws.”(它也不应该被用于任何违反隐私或公民权利法的事情。)可知,这个机器人是被阻止当作武器来使用的,“impede” 阻止,故选C。【11题详解】细节理解题。根据最后一段“ It can also operate on its own, but only f it has memoriz

    48、ed a path ”(它也可以自己操作,但只有在它记住了路径的情况下)可知,他们可以走下台阶。故选A。DA South Korean company is operating the countrys largest indoor “smart farm” inside a former road tunnel (隧道). The farm produces fruits and vegetables hydroponically (水培), which means the plants do not grow in the ground. Instead, they grow on ver

    49、tical (垂直) equipment that provides a continuous flow of water. There are other vertical smart farms in South Korea. But this one, built by the company NextOn about 200 kilometers south of Seoul, is the nations biggest. It is also one of the largest indoor vertical farms in the world, with a total ar

    50、ea of 2, 300 square meters. But what makes the farm even more unusual is the fact that it sits inside a huge tunnel. The tunnel was built in 1970 for one of South Koreas first major highways, but it closed down in 2002. NextOn signed an agreement with the government to take over the tunnel and turn

    51、it into a high-tech farm. NextOn officials say the tunnel environment provides ideal conditions for an indoor farm. It keeps a steady temperature of between 10 and 22 degrees Celsius. The tunnel s also completely dark, making it easier to provide exactly the night amount of artificial light.The farm

    52、ing system can produce more than 60 different kinds of fruits and vegetables. The company said foods produced in the indoor farm are also healthier since harmful chemicals are not necessary to prevent large insect attacks. It can be difficult, though, for smart farmers to make a profit because of th

    53、e high cost of building and operating. But NextOn said it cut its building costs in half by using the former tunnel and developing its own lighting and water systems. These technologies reduced water and energy use and the need for workers. Sensors also measure things such as temperature, light and

    54、air quality. In South Korea, indoor vertical farming is seen as a possible solution to crop damage related to extreme weather that could get worse due to climate change. The countrys farming industry has also been hurt by shortages of land and workers. The company says it plans to expand its farm in

    55、side the tunnel in the near future to begin growing even more kinds of fruits, as well as plants used for medical purposes.12. What does paragraph 2 manly talk about?A. The advantages of smart farms.B. How special the smart farm of NextOn is.C. What role NextOn plays 1n smart farms.D. The history of

    56、 the company NextOn.13. How are the products from the indoor farm compared with traditional ones?A. Theyre healthier.B. They cost less.C. Theyre richer in sugar.D. They bring a smaller profile.14. Which of the following is a reason for South Koreas turning to vertical smart farms?A. Its lack of labo

    57、r.B. Its lack of water.C. Its food shortage.D. Its poor air quality.15. What is the companys attitude to the future of the smart farms in the tunnel?A. Worried.B. Positive.C Carefree.D. Doubtful.【1215题答案】【答案】12. B 13. A 14. A 15. B【解析】【导语】这是一篇新闻报道。本文主要介绍了一家韩国公司正在运营韩国最大的室内“智能农场”,与众不同的是,该农场位于一条废弃的公路隧道

    58、内。韩国农业部早些时候宣布,计划在全国范围内投资发展智能农场。【12题详解】主旨大意题。由第二段中的“There are other vertical smart farms in South Korea. But this one, built by the company NextOn about 200 kilometers south of Seoul, is the nations biggest. It is also one of the largest indoor vertical farms in the world, with a total area of 2, 300

    59、 square meters. But what makes the farm even more unusual is the fact that it sits inside a huge tunnel. (韩国还有其他垂直智能农场,但这座由NextOn公司在首尔以南200公里处建造的农场是韩国最大的。它也是世界上最大的室内垂直农场之一,总面积2300平方米。但让这个农场更不寻常的是,它坐落在一条巨大的隧道内)”可知,第二段主要谈论NextOn的智能农场有多特别。故选B项。【13题详解】细节理解题。由第四段中的“The company said foods produced in the

    60、indoor farm are also healthier since harmful chemicals are not necessary to prevent large insect attacks. (该公司表示,室内农场生产的食品也更健康,因为防止大型昆虫袭击不需要有害化学物质)”可知,室内农场的产品更健康。故选A项。【14题详解】细节理解题。由倒数第二段“In South Korea, indoor vertical farming is seen as a possible solution to crop damage related to extreme weather

    61、that could get worse due to climate change. The countrys farming industry has also been hurt by shortages of land and workers. (在韩国,室内垂直耕作被视为一种可能的解决方案,可以解决因气候变化而可能变得更糟的极端天气对作物造成的损害。该国的农业也受到了土地和工人短缺的影响)”可知,韩国转向垂直智能农场是由于受到了极端天气、土地和工人短缺的影响。故选A项。【15题详解】推理判断题。由最后一段“The company says it plans to expand its

    62、 farm inside the tunnel in the near future to begin growing even more kinds of fruits, as well as plants used for medical purposes. (该公司表示,计划在不久的将来扩大隧道内的农场,开始种植更多种类的水果,以及用于医疗目的的植物)”可知,该公司未来要扩大生产,种植更多种类的水果,说明该公司对其前景持积极态度。故选B项。第二节(共5小题;每小题2分, 满分10分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选

    63、项。Ive dealt with a fair share of negative (消极的) people in my life. Here, Ill share with you several tips on dealing with negative people in your life.One of the most important things I learned is not to debate with a negative person. A negative person likely has very firm views and isnt going to cha

    64、nge that. Just because of what you said. _16_ The discussion will just turn into more negativity, and you pull yourself down in the process. You can give helpful comments and if the person argues with no signs of backing down, dont go further.Some people complain as a way of crying for help. They ma

    65、y not be conscious (意识到) of it, though. _17_ Take the responsibility to lend a helping hand. Just a simple “Are you okay?” or “Is there anything I can do to help you” can do wonders. Some negative people start for certain topics. _18_ Simple things like new movies, daily occurrences, common friends,

    66、 make for light conversation. Keep it to areas the person feels positive towards. One way to help the negative person “get it” is to ignore the negative comments. If he/she goes into a negative state, ignore it or give a simple “I see” or “OK” reply. On the other hand, when he/she is being positive,

    67、 reply in affirmation (肯定) and enthusiasm. _19_ He/she will adjust to be more positive accordingly. _20_ If its a good friend, let him/her know of the seriousness of the problem and work it out where possible. Its not healthy to spend too much time with people who drain (消耗) you. Your time is valuab

    68、le, so spend it with people who have positive effects on you.A. Negative people arent just negative to others.B. Then you can bring in a new topic to lighten the atmosphere.C. Learn to see the goodness of the person rather than the negative.D. Do this often and soon he/she will know positivity pays

    69、off.E. Their comments come across as complaints rather than requests.F. If all else falls, reduce connection with them or avoid them altogether.G. Whatever you say, they can find different reasons to back up their viewpoint.【1620题答案】【答案】16. G 17. E 18. B 19. D 20. F【解析】【导语】这是一篇说明文。文章介绍了,一些关于如何应对生活中消

    70、极的人的小贴士。【16题详解】由上文“One of the most important things I learned is not to debate with a negative person. A negative person likely has very firm views and isnt going to change that. (我学到的最重要的事情之一就是不要和消极的人争论。一个消极的人可能有非常坚定的观点,并且不会改变这一点)”可知,作者建议不要和消极的人争论,因为他们观点坚定,不管你说什么,他们都会找理由来维护自己的观点,承接上文,G选项“无论你说什么,他们都

    71、可以找到不同的理由来支持他们的观点。”切题。故选G项。【17题详解】由上文“Some people complain as a way of crying for help. They may not be conscious (意识到) of it, though. (有些消极的人抱怨是为了呼救。不过,他们可能没有意识到这一点)”可知,消极的人充满负能量,但因为他们思想消极,本是呼救的信息听起来不像请求而像抱怨,承接上文,E选项“他们的意见听起来更像抱怨而不是请求。”切题。故选E项。【18题详解】由上文“Some negative people start for certain topic

    72、s. (一些消极的人开始谈论某些话题)”和下文“Simple things like new movies, daily occurrences, common friends, make for light conversation. (像新电影、日常事件、普通朋友这样的简单事情可以让你轻松交谈)”可知,当开始新话题时,可以像下文一样用简单的事情引入新话题,让交谈轻松,承接上下文,B选项“然后你可以引入一个新的话题来缓和气氛。”切题。故选B项。【19题详解】由上文“If he/she goes into a negative state, ignore it or give a simple

    73、 “I see” or “OK” reply. On the other hand, when he/she is being positive, reply in affirmation (肯定) and enthusiasm. (如果他/她处于消极状态,忽略它,或者简单地回答“我明白了”或“好”。另一方面,当他/她是积极的,回答要肯定和富有热情)”和下文“He/she will adjust to be more positive accordingly. (他/她会相应地做出调整,变得更加积极)”可知,D选项“经常这样做,他/她很快就会知道积极是有回报的。”承接上文讲“忽略消极的人的评论

    74、的方法”,承接下文讲“经常这样做的好处”。故选D项。【20题详解】由下文“If its a good friend, let him/her know of the seriousness of the problem and work it out where possible. Its not healthy to spend too much time with people who drain (消耗) you. (如果是好朋友,让他/她知道问题的严重性,并尽可能解决问题。花太多时间和让你筋疲力尽的人在一起是不健康的)”可知,针对消极的人与自己关系的亲密度,采取不一样的做法,和让你筋疲

    75、力尽的人在一起是不健康的,所以要避免和此类人的联系接触,承接下文,F选项“如果所有其他方面都失败了,减少与他们的联系或完全避免他们。”切题。故选F项。第三部分 语言知识运用 (共两节, 满分45分)第一节(共20小题;每小题1. 5分, 满分30分)阅读下面短文, 从短文后各题所给的 A、B、C和 D四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。I had thought I was not good enough because of my overweight, which was made fun of daily. However, things _21_ in

    76、 the eighth grade. I _22_ the running team and lost weight. Feeling _23_, I ran more often and ate less to keep off the weight.High school was a brand-new ball game. The _24_ of endless competitions was a heavy load, and slowly, I began _25_ back the weight I had lost. Still, I wanted so badly to lo

    77、ok good in_26_ form-fitting dance uniforms, so I _27_ my best friend and enemy at the timefood. I began binging and purging (暴食催吐), comforting myself from the days struggle by eating whatever was in the fridge. A “good” day was _28_ breakfast, having a piece of candy for lunch, and binging and purgi

    78、ng at night.My sister caught on over the months. There were various _29_ of my illness even though I _30_ my tracks (踪迹) well. She noticed changes in my _31_ like taking more trips to the bathroom and removing myself from the world by _32_ to my bedroom at night. One day my mom asked me if I was bul

    79、imic (贪食症患者). I _33_ at once, “No!” But my sister had _34_. The secret I had kept to myself for so many months was _35_ made known. The next day, I went _36_ my parents to a doctor who specialized in eating disorders.Looking back, I am _37_ for having a supportive family. _38_ an eating disorder is

    80、a lifelong process. _39_ is now my friend though I still draw back when I see a scale (磅秤) and _40_ stepping on it. But it feels liberating (解脱) beating the disease every day!21. A. matteredB. changedC. spreadD. worsened22. A. joinedB. introducedC. forgaveD. requested23. A. disappointedB. ashamedC.

    81、inspiredD. tired24. A. serviceB. prizeC. faultD. pressure25. A. fightingB. gainingC. callingD. rewarding26. A. tightB. singleC. funnyD. useless27. A. sent forB. broke away fromC. turned toD. put up with28. A. missingB. choosingC. earningD. replacing29. A. locksB. reportsC. signsD. causes30. A. marke

    82、dB. checkedC. maskedD. deserted31. A. effortB. devotionC. influenceD. behavior32. A. pointingB. referringC. applyingD. escaping33. A. admittedB. apologizedC. cheeredD. replied34. A. picked me upB. calmed me downC. given me awayD. held me back35. A. typicallyB. eventuallyC. fortunatelyD. simply36. A.

    83、 in company withB. in support ofC. with respect toD. in return for37. A. thirstyB. gratefulC. preparedD. responsible38. A. AssessingB. PredictingC. RemovingD. Ignoring39. A. DanceB. FoodC. CandyD. Night40. A. finishB. riskC. mindD. avoid【2140题答案】【答案】21. B 22. A 23. C 24. D 25. B 26. A 27. C 28. A 29

    84、. C 30. C 31. D 32. D 33. D 34. C 35. B 36. A 37. B 38. C 39. B 40. D【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章讲述了,作者因为高中学习压力大,患上了贪食症,在家人的帮助下康复的故事。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:然而,事情在八年级发生了变化。A. mattered事关紧要;B. changed改变;C. spread扩散;D. worsened恶化。由上文的“I had thought I was not good enough because of my overweight, which was made fun of

    85、 daily.”和下文的“lost weight”可知,作者以前因肥胖被取笑,之后瘦了,说明事情发生了变化。故选B项。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:我加入了跑步队,体重减轻了。A. joined加入;B. introduced介绍;C. forgave原谅;D. requested要求。由上文的“because of my overweight”和下文的“the running team and lost weight”可知,作者以前肥胖,应该是加入了跑步队,体重才减轻了。故选A项。【23题详解】考查形容词词义辨析。句意:受到鼓舞,我经常跑步,少吃东西以减轻体重。A. disappoi

    86、nted失望的;B. ashamed羞愧的;C. inspired受到鼓舞的;D. tired疲倦的。由上文的“because of my overweight”和下文的“the running team and lost weight”可知,作者以前肥胖,通过跑步锻炼体重减轻了,所以作者受到鼓舞,经常跑步(以减肥)。故选C项。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:无休止的竞争带来的压力是一个沉重的负担,慢慢地,我开始恢复我失去的体重。A. service服务;B. prize奖品;C. fault错误;D. pressure压力。由下文的“endless competitions was a

    87、 heavy load”可知,作者觉得无休止的竞争是一个沉重的负担,可得出作者压力大。故选D项。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:无休止的竞争带来的压力是一个沉重的负担,慢慢地,我开始恢复我失去的体重。A. fighting战斗;B. gaining增加;C. calling打电话;D. rewarding奖励。由下文的“back the weight I had lost”,“form-fitting dance uniforms”和“I began binging and purging (暴食催吐)”可知,作者以前因肥胖被取笑,通过跑步锻炼体重减轻了,可得出作者想要的是变瘦,可现在作

    88、者想穿合适的舞蹈服,还暴食催吐,说明作者因为压力大,又长胖了,gain back the weight (长胖)。故选B项。【26题详解】考查形容词词义辨析。句意:尽管如此,我还是非常想穿上紧身的、合适的舞蹈服,让自己看起来很好,所以我求助于当时我最好的朋友和敌人。A. tight紧身的;B. single单个的;C. funny有趣的;D. useless无用的。由下文的“form-fitting dance uniforms”可知,作者想要的是变瘦,作者想穿紧身的、合适的舞蹈服。故选A项。【27题详解】考查动词短语辨析。句意:尽管如此,我还是非常想穿上紧身的、合适的舞蹈服,让自己看起来很好

    89、,所以我求助于当时我最好的朋友和敌人。A. sent for派人去叫;B. broke away from脱离;C. turned to求助于;D. put up with忍受。由下文的“food. I began binging and purging (暴食催吐)”可知,作者开始暴食催吐,说明作者为了减肥向食物(当时自己最好的朋友和敌人)寻求帮助。故选C项。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:一个“美好”的一天就是错过了早餐,午餐吃了一块糖果,晚上暴食催吐。A. missing错过;B. choosing选择;C. earning赢得;D. replacing代替。由下文的“having

    90、 a piece of candy for lunch”可知,作者为了减肥,错过早餐(不吃早餐),午餐就吃一块糖。故选A项。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:尽管我很好地掩盖了自己的踪迹,但还是有各种各样的疾病迹象。A. locks锁;B. reports报告;C. signs标志;D. causes原因。由下文的“taking more trips to the bathroom”和“One day my mom asked me if I was bulimic (贪食症患者).”可知,作者因暴食催吐,已经出现了疾病迹象,例如多次上厕所。故选C项。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:

    91、尽管我很好地掩盖了自己的踪迹,但还是有各种各样的疾病迹象。A. marked做记号;B. checked检查;C. masked掩饰;D. deserted遗弃。由下文的“One day my mom asked me if I was bulimic (贪食症患者). I _13_ at once, “No!”可知,作者否认自己是贪食症患者,说明作者极力掩盖自己暴食催吐的踪迹。故选C项。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:她注意到了我行为上的变化,比如多次上厕所,晚上逃到卧室,让自己远离尘世。A. effort努力;B. devotion贡献;C. influence影响;D. behav

    92、ior行为。由下文的“taking more trips to the bathroom and removing myself from the world”可知,因暴食催吐,作者多次上厕所,还让自己远离尘世,说明作者行为上发生了变化。故选D项。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:她注意到了我行为上的变化,比如多次上厕所,晚上逃到卧室,让自己远离尘世。A. pointing指出;B. referring提及;C. applying申请;D. escaping逃。由上文的“removing myself from the world”可知,此处指作者晚上逃到卧室,来让自己远离尘世。故选D项。

    93、33题详解】考查动词词义辨析。句意:我立刻回答:“不!”A. admitted承认;B. apologized道歉;C. cheered欢呼;D. replied回答。由上文的“One day my mom asked me if I was bulimic (贪食症患者).”可知,妈妈问作者是不是贪食症患者,作者回答:“不!”故选D项。【34题详解】考查动词短语辨析。句意:但我姐姐把我出卖了。A. picked me up接我;B. calmed me down使我冷静;C. given me away背弃某人;D. held me back阻止我。由上文的“My sister caught

    94、 on over the months.”和下文的“The secret I had kept to myself for so many months was _15_ made known.”可知,作者保守了这么多个月的秘密被泄露了,是姐姐通过观察发现的,因此是姐姐出卖了作者。故选C项。【35题详解】考查副词词义辨析。句意:我保守了这么多个月的秘密终于被泄露了。A. typically通常;B. eventually最终;C. fortunately幸运;D. simply仅仅。由上下文语境可知,作者极力掩饰自己的病情,但秘密最终还是被泄露了。故选B项。【36题详解】考查介词短语辨析。句意

    95、:第二天,我和父母一起去看了一位专门研究饮食失调的医生。A. in company with和一起;B. in support of支持;C. with respect to关于;D. in return for作为的回报。由下文的“my parents to a doctor”和“having a supportive family”可知,作者和父母一起去看医生。故选A项。【37题详解】考查形容词词义辨析。句意:回顾过去,我很感激有一个支持我的家庭。A. thirsty口渴的;B. grateful感激的;C. prepared准备好的;D. responsible有责任的。由上文的“I w

    96、ent _16_ my parents to a doctor”和“having a supportive family”可知,父母带作者去看医生,帮助作者,作者很感激有一个支持自己的家庭。故选B项。【38题详解】考查动词词义辨析。句意:消除饮食障碍是一个终生的过程。A. Assessing评估;B. Predicting预测;C. Removing消除;D. Ignoring忽视。由上文的“I began binging and purging (暴食催吐)”和“I went _16_ my parents to a doctor who specialized in eating diso

    97、rders.”可知,作者因暴食催吐被父母带去看医生,治疗饮食失调,即消除饮食障碍。故选C项。【39题详解】考查名词词义辨析。句意:食物现在是我的朋友,尽管当我看到一个磅秤时,我仍然会退缩,并避免踩上去。A. Dance跳舞;B. Food食物;C. Candy糖果;D. Night夜晚。由上文的“my best friend and enemy at the timefood”可知,食物是作者的朋友。故选B项。40题详解】考查动词词义辨析。句意:食物现在是我的朋友,尽管当我看到一个磅秤时,我仍然会退缩,并避免踩上去。A. finish完成;B. risk冒险;C. mind介意;D. avoi

    98、d避免。由上文的“I still draw back when I see a scale (磅秤)”可知,作者看到称重的磅秤仍然会退缩,换句话说,作者避免踩上去(知道自己的体重)。故选D项。第二节(共10小题;每小题1. 5分, 满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式, 并将答案填写在答题卡上。Pianyan Ancient Town in Chongqing, southwest China, was a business center In ancient China, with a history of more than 300 years. T

    99、he town sits between two extensions(延伸) of Huaying Mountain, with the clear Heishultan River _41_ (flow)by. Time passes, but the streets, architecture, culture and customs of the town remain _42_ are well- protected. Simple but beautiful, the buildings along the streets have never been renewed, and

    100、keep _43_ (they) original look. In addition to the bridges, rivers, old streets and historic houses, which _44_ (be) similar to those in other ancient Chinese towns, the most unique _45_ (attract) in Pianyan Town are the Yuanyang Bridge, Couple Trees and Female Smith Forge(铁匠铺). The Yuanyang Bridge

    101、_46_(build)at the meeting place of the mainstream and a branch of Helshutan River in 1809. Two Ficus trees stand on either end of the bridge. As time passes, the two trees have grown so close towards each other _47_ their branches and roots have been twining together, like a hugging couple. Thus is

    102、the reason _48_ people call them the Couple Trees. This forge was _49_ (difference) from other smith forges, for a woman worked as a blacksmith here, which created a beautiful scene in the town. The Wu Temple,Book House, Opera Tower, Stilted Houses by the river and the ancient street paved with blue

    103、 stone blocks are sure _50_ (please)every visitor with the rich culture of ancient China.【4150题答案】【答案】41. flowing 42. and 43. their 44. are 45. attractions 46. was built 47. that 48. why 49. different 50. to please【解析】【导语】这是一篇说明文。作者主要介绍了中国西南部重庆偏岩古镇是中国古代的商业中心,已有300多年的历史。【41题详解】考查非谓语。句意:该镇位于华蓥山的两个延伸段之

    104、间,清澈的黑舒尔坦河流经。分析句子可知,在with的复合结构中,名词短语the clear Heishultan River与flow是主动关系。故填flowing。【42题详解】考查连词。句意:时光流逝,但该镇的街道、建筑、文化和习俗依然存在,并得到了很好的保护。分析句子可知,空处前后是递进关系。故填and。【43题详解】考查形容词性物主代词。句意:简单但美丽,沿街的建筑从未更新过,并保持了原有的外观。分析句子结构可知,空后的original look“原有的外观”为名词短语,形容词性物主代词可以修饰名词短语。故填their。【44题详解】考查主谓一致。句意:除了与中国其他古镇相似的桥梁、河

    105、流、老街和历史建筑外,偏岩镇最独特的景点是鸳鸯桥、情侣树和女铁匠锻造厂。分析句子结构可知,先行词是the bridges, rivers, old streets and historic houses,在非限制性定语从句中which在句中作主语,根据主谓一致原则。故填are。【45题详解】考查名词。句意:除了与中国其他古镇相似的桥梁、河流、老街和历史建筑外,偏岩镇最独特的景点是鸳鸯桥、情侣树和女铁匠锻造厂。分析句子结构可知,空前是形容词unique“独特的”最高级形式 the most unique作定语,形容词可以修饰名词。故填attractions。【46题详解】考查被动语态。句意:元阳

    106、桥于1809年在合树滩河干流与支流交汇处建成。分析句子结构可知,主语 The Yuanyang Bridge 与谓语build是被动关系,又因时间状语是in 1809,是发生在过去的事情,所以用一般过去时的被动语态。故填was built。【47题详解】考查结果状语从句。随着时间的推移,这两棵树变得如此接近,以至于它们的树枝和根缠绕在一起,就像一对拥抱的情侣。固定结构sothat“如此以至于”。故填that。【48题详解】考查定语从句。句意:这就是为什么人们称它们为夫妻树的原因。分析句子结构可知,先行词是 the reason ,定语从句中不缺少成分,所以用关系副词来引导定语从句在句中作原因状

    107、语。故填why。【49题详解】考查形容词。句意:这个锻造厂不同于其他的铁匠锻造厂,因为这里有一位妇女当铁匠,这在镇上创造了一幅美丽的景象。固定结构be different from“与不同”。故填different。【50题详解】考查非谓语。句意:吴庙、书屋、歌剧院、河边的高跷屋和铺着蓝色石板的古街一定会让每一位有着丰富中国古代文化的游客感到满意。固定结构be sure to do sth“一定会做某事”。故填to please。第四部分 写作(共两节, 满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分, 满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下

    108、作文。文中共有 10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(/),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Last weekend I helped my father deliver food to the elderly. The first stop was elderly lady with grey hair in her ninety. After my fat

    109、her introduced myself, she smiled and thanked me gentle. I stared at her and just stood there held the food, unsure that to do. The next stop was much the same and the next. On our way home, my father says, “For some of them were the only people they have seen today, so a word, along with a smile ar

    110、e very helpful.” The next day when I saw them, I smiled at each one and greeted with them. With those smiles I saw true happy in their eyes.【51题答案】【答案】1.在was后面加an2. ninetynineties3. myselfme4. gentlegently5. heldholding6. thatwhat7. sayssaid8. areis9.去掉with10. happyhappiness【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章讲述了,作者帮

    111、父亲给老人送食物的暖心经历。【详解】1. 考查冠词。句意:第一站是一位90多岁头发灰白的老太太。此处泛指“一位90多岁头发灰白的老太太”,elderly以元音音素开头,其前用不定冠词an。故在was后面加an。2. 考查名词的数。句意:第一站是一位90多岁头发灰白的老太太。in ones+年龄整十复数,意为“在某人几十多岁的时候”。故将ninety改为nineties。3. 考查代词。句意:父亲介绍我后,她微笑着,温柔地向我道谢。宾格代词me作动词introduce的宾语。故将myself改为me。4. 考查副词。句意:父亲介绍我后,她微笑着,温柔地向我道谢。副词gently作状语修饰动词th

    112、ank。故将gentle改为gently。5. 考查现在分词。句意:我盯着她,只是站在那里拿着食物,不知道该怎么办。本句已有谓语stared at和stood且无连词,动词hold用非谓语形式,逻辑主语I与动词hold是主谓关系,用现在分词(doing)表主动,作状语。故将held改为holding。6. 考查疑问词。句意:我盯着她,只是站在那里拿着食物,不知道该怎么办。此处结构是:形容词+疑问词+to do,此处意为“什么”,用疑问代词what。故将that改为what。7. 考查时态。句意:在回家的路上,我父亲说:“对他们中的一些人来说,我们是他们今天唯一见过的人,所以说一句话,再加上一个

    113、微笑是非常有帮助的。”结合时间状语Last weekend可知,say时态用一般过去时。故将says改为said。8. 考查主谓一致。句意:在回家的路上,我父亲说:“对他们中的一些人来说,我们是他们今天唯一见过的人,所以说一句话,再加上一个微笑是非常有帮助的。” along with使用的是就远原则,连接前后两个主语时,谓语动词应和前面的那个主语保持一致,本句中,应与主语a word保持一致,谓语单数形式,用is。故将are改为is。9. 考查及物动词。句意:第二天,当我看到他们时,我微笑着向他们打招呼。greet是及物动词,直接加宾语,去掉with。故去掉with。10. 考查名词。句意:带

    114、着这些微笑,我在他们眼中看到了真正的幸福。用抽象名词happiness作动词saw的宾语。故将happy改为happiness。第二节 书面表达(满分25分)52. 你校要举行第十届英语手抄报比赛,请你写一则通知,要点如下:1. 比赛目的;2. 参赛要求(内容、截稿日期等)。要求:1. 词数100左右;2. 可适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:英语手抄报 English handwritten newspaperNotice_The Student Union【52题答案】【答案】One possible version:NoticeIn order to enrich our schoo

    115、l life, develop excellent reading and writing habits, and improve our English, our school is planning to hold the 10th competition of English handwritten newspapers. The detailed requirements are as follows. First, your newspaper can focus on any topic that is positive and inspiring and a suitable t

    116、itle is a must. And you shall finish your newspaper on you own without anyone elses help but you can use the pictures or photos from the Internet. In addition, all the handwritten newspapers shall be handed in before the deadline20th Nov. 2021. Here we call on all the students to join in this compet

    117、ition. The Student Union【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生就你校要举行第十届英语手抄报比赛一事,写一则通知,讲明比赛目的和参赛要求。【详解】1.词汇积累举行、组织:organizehold聚焦于:fix/concentrate onfocus on完成:completefinish参与:take part injoin in2.句式拓展简单句变复合句原句:In order to enrich our school life, develop excellent reading and writing habits, and improve our Engl

    118、ish, our school is planning to hold the 10th competition of English handwritten newspapers.拓展句:In order that our school wants to enrich our school life, develop our excellent reading and writing habits, and improve our English, our school is planning to hold the 10th competition of English handwritt

    119、en newspapers.【点睛】【高分句型1】First, your newspaper can focus on any topic that is positive and inspiring and a suitable title is a must. (运用了that引导的限制性定语从句)【高分句型2】In addition, all the handwritten newspapers shall be handed in before the deadline20th Nov. 2021. (运用了被动语态)听力答案:15 BABAB 610 CCAAC1115 BCBAB 1620 CAABC

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南省平顶山市2021-2022学年高二英语上学期期末试卷(Word版附解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-553927.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1