分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型湖北咸宁市2017高考英语一轮完形和阅理类导练(一)及答案 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:564562
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:89KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北咸宁市2017高考英语一轮完形和阅理类导练一及答案 WORD版含解析 湖北 咸宁市 2017 高考 英语 一轮 阅理类导练 答案 WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家湖北咸宁市2017高考英语一轮完形和阅理类导练(一)及答案完形填空。阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。Even though it was only October, my students were already whispering about Christmas plans. With each passing day everyone became more anxious, waiting for the final school bell. Upon its 1 everyone would run fo

    2、r their coats and go home, everyone except DavidDavid was a small boy in ragged clothes. I had often wondered what kind of home life David had, and what kind of mother could send her son to school dressed so 2 for the cold winter months, without a coat, boots, or gloves. But something made David 3.

    3、I can still remember he was always 4 a smile and willing to help. He always stayed after school to straighten chairs and mop the floor. We never talked much. He 5 just simply smile and ask what else he could do, then thank me for letting him stay and slowly head for homeWeeks passed and the 6 over t

    4、he coming Christmas grew into restlessness until the last day of school before the holiday break. I smiled in 7 as the last of them hurried out of the door. Turning around I saw David quietly standing by my desk.“I have something for you.” he said and 8 from behind his back a small box. 9 it to me,

    5、he said anxiously, “Open it.” I took the box from him, thanked him and slowly unwrapped it. I lifted the lid and to my surprise saw nothing. I looked at Davids smiling face and back into the box and said, “The box is nice, David, but its 10 .”“Oh no it isnt” said David. “Its full of love. My mum tol

    6、d me before she died that love was something you couldnt see or touch unless you know its there.”Tears filled my eyes 11I looked at the proud dirty face that I had rarely given attention to. After that Christmas, David and I became good friends and I never forgot the meaning 12 the little empty box

    7、set on my desk.1. A. warning B. ringing C. calling D. yelling 2. A. modestly B. naturally C. inaccurately D. inappropriately3. A. popular B. upset C. special D. funny4. A. expressing B. delivering C. wearing D. sharing 5. A. would B. should C. might D. could6. A. argument B. excitement C. movement D

    8、. judgment7. A. relief B. return C. vain D. control 8. A. searched B. found C. raised D. pulled 9. A. Holding B. Handing C. Sending D. Leaving10. A. cheap B. empty C. useless D. improper 11. A. as B. until C. because D. though12. A. from B. behind C. over D. towards 【参考答案】 1-5BDCCA 6-10 BADBB 11-12

    9、AB阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。Together. 35 years.Alvin Ailey American Dance TheaterThey make you sway. With a dance form all their own. Originating as an intimate, innovative dance company, it has evolved into an international force. Taking the spirit of AfricanAmerican culture and tran

    10、slating it into dance and community programs for more than 35 years. A heritage of bringing together a repertoire of Ailey classics and great dance masterpieces along with exciting new works by emerging artists. Modern Vibrant. Athletic. Colorful. Involving. Because it is dance in step with the peop

    11、le. Part of the neighborhood, their pulse beatsbeatsbeats of life. Lifting spirits. Able to leap tall buildings in a single bound. Pirouetting the globe. Soaring, moving as one, moving dance into the future. Join Philip Morris in its 12th year of supporting Alvin Ailey American Dance Theater. And ce

    12、lebrate the achievement of the Ailey past as they boldly step forward. (from 21世纪教育网)1. What does the advertisement ask people to do?A. To see a play.B. To watch a match.C. To ball there.D. To see Philip Morris.2. How is the company?A. Modern and involving. B. Intimate and innovative.C. Athletic and

    13、 colorful.D. Vibrant and innovative.3. What does Alvin Ailey American Dance Theater hold this activity for?A. To develop the spirit of AfricanAmerican culture.B. To leap tall buildings in a single bound.C. To pirouette the globe.D. To celebrate the achievement of the Ailey past.【答案与解析】1. C 推理判断题。根据文

    14、章倒数第 2 句 Join Philip Morris in its 12th year of supporting Alvin Ailey American Dance Theater 可知答案选 C。2. B 事实细节题。根据文章第 3 段第 2 句 Originating as an intimate, innovative dance company 可知答案选 B。3. D 事实细节题。根据文章最后一句 And celebrate the achievement of the Ailey past as they boldly step forward 可知,答案选 D。阅读下列短文

    15、,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。BEIJING, July 8 (Xinhuanet)- A new hotel concept has been realized in a village in Northern Sweden, which aims to make the simple treehouse become a world-class destination for travellers. The Treehotel, located in a place called Harads, will consist of four

    16、rooms when it opens on July 17th: the Cabin, the Blue Cone, the Nest, and the Mirrorcube.Two additional rooms are scheduled to open in October. The long term vision(想象) is even more expansive. “Our goal in five years is to have 24 rooms from 24 different architects,” says Treehotel co-founder Kent L

    17、indvall.The first six rooms were designed by five different architects. The Mirrorcube which stands four meters high and four meters wide, and the walls of which are made with a mirrored glass, has drawn widespread attention as it will beattached to a single tree. “Its an interesting building. You c

    18、ant find anything else like this in the world today. Its unique(独特的),” says Lindvall. “Everything will reflect in it-the trees, the birds, the clouds and the sun in the forest. So it could hardly be seen in the forest. This is untouched forest and we want to keep it the same way.”Lindvall says the T

    19、reehotels vision proves a powerful draw, with enquiries(询问) coming in from far and wide. “I think whats exciting here is that were just 60 km below the Arctic Circle. It means theres a good possibility to have the northern lights in the winter and of course to have the midnight sun in the summer.”Th

    20、e motto of the Treehotel is “Feel Free in a Tree” and expense will cost up to about $555.50 for two guests in the Cube, which is designed to hold up to four guests. 47. The underlined word “expansive” probably means _. A. costing a lot of moneyB. covering a large areaC. requiring knowledge and skill

    21、sD. increasing suddenly and rapidly48. According to the passage, the Mirrorcube is a unique building because _. A. everything can reflect in it B. its large with plenty of spaceC. there is a large mirror wall in itD. it has limited effect on local wildlife 49. Which of the following statements is TR

    22、UE? A. The Treehotel is ideally situated to enjoy the natural wonders. B. The Treehotel is a great base to explore the many local places of interest.C. Travellers can have a relaxed holiday at a reasonable price in the Treehotel.D. The six rooms of the Treehotel was separately designed by 6 differen

    23、t architects.50. Where can you most probably see the passage? A. In a newspaper. B. In a magazine.C. In a website.D. In a science journal.【参考答案】4750、BAAC阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 I had just gone to bed after a very hard day when the phone rang. It was an eccentric(怪僻的)farmer. I had

    24、never met him before although I had often heard people talk about him. He sounded quite nervous and he had been talking for a minute or so before I understood anything. Even then all I could make out was that someone called Milly had had a very bad accident. I hadnt the slightest idea who she was bu

    25、t I obviously had to go .It had been snowing heavily that day and I didnt know the way. I had been driving for at least an hour when I finally found his place. He was standing there, waiting for me. It seemed Milly had died. “She meant more to me than anyoneeven my own wife!” he said. I could see th

    26、at he had been crying. I thought something terrible had taken place, a possible scandal(丑闻). I was even more shocked when he told me he had put her in the barn(厩).”I wouldnt leave her out in the cold!” he said.Milly had clearly been a secret lover of his. I was about to tell him he could not expect

    27、me to cover anything up when he opened the barn door .He lifted his candle and I saw a dark figure on the ground.” She was such a good cow! I wouldnt let anyone but a doctor touch her!” he said, and burst into tears again.46.The underlined phrase “make out” in the first paragraph means _ .A.expect B

    28、.understand C.see clearlyD.hear clearly【答案】B【解析】词义猜测题。根据that someone called Milly had had a very bad accident.可知作者已经了解了发生了什么事情,故选B。47.Before he arrived at the farmers house, the writer expected to see Milly lying _ .A.on the ground of a barn B.on the floor of a room.C.in bed in a room D.in bed in a

    29、barn【答案】C【解析】细节理解题。根据that someone called Milly had had a very bad accident.可知作者认为应该是一个人出了事,应该躺在床上,故选C。48.What do we know about Milly from the story?A.She had met with an accident.B.She had caused a scandalC.She was seriously ill.D.She was hidden somewhere.【答案】A【解析】细节理解题。根据Milly had had a very bad ac

    30、cident.可知她除了事故,故选A。49.The farmer wished that the writer might _ .A.look into the matterB.bring Milly back to lifeC.free him from a scandalD.keep the whole thing a secret【答案】B【解析】细节理解题。根据I wouldnt let anyone but a doctor touch her!”可知作者是一个医生,这个农民想让他去救活他的这头牛,故选B。50.The person who told the story is pro

    31、bably a _ .A.farmerB.policeman C.country doctorD.newspaper reporter【答案】C【解析】细节理解题。根据I wouldnt let anyone but a doctor touch her可知他可能是乡村医生,故选C。阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Mr and Mrs Gordon were sitting on the sand, reading their magazines. Mr Gordon was too stingy(吝啬)to rent a chair. Th

    32、eir twelve-year-old daughter,Sandra, was playing at the waters edge. Suddenly a huge wave lifted Sandra up and carried her out to sea. Fortunately,a lifeguard was on duty and he saw the wave carry Sandra away. He ran along the beach and dived into the sea. He swam quickly to where the girl, with her

    33、 head only just above the water, was shouting for help. She was very frightened. When the lifeguard reached her,she struggled with him, as drowning people often do. However, he was a skilful lifeguard and quickly took hold of her and swam with her back to the beach. By the time he reached it, Mr and

    34、 Mrs Gordon had realized what had happened. They had run down to the waters edge. Neither of them could swim. They just stood in the shallow water, and worried about their daughter. Had the lifeguard reached her in time? Fortunately, he had. “That was quick work,young man,”Mr Gordon said. He turned

    35、to his wife, “Give the lifeguard a dollar.” “A dollar!” Sandra cried. “Dad,how can you give him a dollar! He saved my life. I was half dead.” “Quite right, girl !” Mr Gordon said, pleased by his daughters awareness of the value of money. He turned to his wife again and said, “Shes right. She was onl

    36、y half dead. Give him fifty cents.”51. What happened to Sandra?A. She ran into the sea. B. Her life was saved by a lifeguard.C. She was drowned. D. She died.【答案】B【解析】细节理解题。根据He saved my life.门卫救了她的生命,故选B。52. What would probably have happened to Sandra if the lifeguard had not been on the beach? A. H

    37、er father would have saved her. B. Her mother would have saved her. C. She would have swum back to the beach. D. She would have been drowned.【答案】D【解析】细节理解题。根据He swam quickly to where the girl, with her head only just above the water, was shouting for help.如果没有门卫在海滩,有可能她被淹死了,故选D。53. What did Mr and M

    38、rs Gordon do when Sandra was carried out to sea by the wave? A. They shouted to the lifeguard. B. They dived into the water.C. Perhaps they were reading magazines.D. They offered the lifeguard money to save Sandra.【答案】C【解析】细节理解题。根据Mr and Mrs Gordon were sitting on the sand, reading their magazines.他

    39、们正在看报纸,故选C。54. Why was Sandra angry with her father? A. He did not give the lifeguard any money. B. He did not swim out to save her.C. He did not show the lifeguard hearty thankfulness.D. He gave the lifeguard too much money.【答案】C【解析】细节理解题。根据“A dollar!” Sandra cried. “Dad,how can you give him a doll

    40、ar! He saved my life. I was half dead.她生气因为父亲没有显示出诚意来,故选C。55. Why was Mr Gordon pleased with her daughter?A. She was safe again.B. She was polite to the lifeguard.C. He thought she did not want him to give the life-guard too much money.D. She gave the lifeguard fifty cents.【答案】C【解析】细节理解题。根据Mr Gordon said, pleased by his daughters awareness of the value of money. He turned to his wife again and said, “Shes right. She was only half dead. Give him fifty cents.”父亲看见女儿的大叫他认为给门卫的钱多了。他原来认为她不想给门卫太多的钱,故选C。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北咸宁市2017高考英语一轮完形和阅理类导练(一)及答案 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-564562.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1