湖北咸宁市2017高考英语一轮完形和阅理类导练(一)及答案 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 湖北咸宁市2017高考英语一轮完形和阅理类导练一及答案 WORD版含解析 湖北 咸宁市 2017 高考 英语 一轮 阅理类导练 答案 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家湖北咸宁市2017高考英语一轮完形和阅理类导练(一)及答案完形填空。阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。Even though it was only October, my students were already whispering about Christmas plans. With each passing day everyone became more anxious, waiting for the final school bell. Upon its 1 everyone would run fo
2、r their coats and go home, everyone except DavidDavid was a small boy in ragged clothes. I had often wondered what kind of home life David had, and what kind of mother could send her son to school dressed so 2 for the cold winter months, without a coat, boots, or gloves. But something made David 3.
3、I can still remember he was always 4 a smile and willing to help. He always stayed after school to straighten chairs and mop the floor. We never talked much. He 5 just simply smile and ask what else he could do, then thank me for letting him stay and slowly head for homeWeeks passed and the 6 over t
4、he coming Christmas grew into restlessness until the last day of school before the holiday break. I smiled in 7 as the last of them hurried out of the door. Turning around I saw David quietly standing by my desk.“I have something for you.” he said and 8 from behind his back a small box. 9 it to me,
5、he said anxiously, “Open it.” I took the box from him, thanked him and slowly unwrapped it. I lifted the lid and to my surprise saw nothing. I looked at Davids smiling face and back into the box and said, “The box is nice, David, but its 10 .”“Oh no it isnt” said David. “Its full of love. My mum tol
6、d me before she died that love was something you couldnt see or touch unless you know its there.”Tears filled my eyes 11I looked at the proud dirty face that I had rarely given attention to. After that Christmas, David and I became good friends and I never forgot the meaning 12 the little empty box
7、set on my desk.1. A. warning B. ringing C. calling D. yelling 2. A. modestly B. naturally C. inaccurately D. inappropriately3. A. popular B. upset C. special D. funny4. A. expressing B. delivering C. wearing D. sharing 5. A. would B. should C. might D. could6. A. argument B. excitement C. movement D
8、. judgment7. A. relief B. return C. vain D. control 8. A. searched B. found C. raised D. pulled 9. A. Holding B. Handing C. Sending D. Leaving10. A. cheap B. empty C. useless D. improper 11. A. as B. until C. because D. though12. A. from B. behind C. over D. towards 【参考答案】 1-5BDCCA 6-10 BADBB 11-12
9、AB阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。Together. 35 years.Alvin Ailey American Dance TheaterThey make you sway. With a dance form all their own. Originating as an intimate, innovative dance company, it has evolved into an international force. Taking the spirit of AfricanAmerican culture and tran
10、slating it into dance and community programs for more than 35 years. A heritage of bringing together a repertoire of Ailey classics and great dance masterpieces along with exciting new works by emerging artists. Modern Vibrant. Athletic. Colorful. Involving. Because it is dance in step with the peop
11、le. Part of the neighborhood, their pulse beatsbeatsbeats of life. Lifting spirits. Able to leap tall buildings in a single bound. Pirouetting the globe. Soaring, moving as one, moving dance into the future. Join Philip Morris in its 12th year of supporting Alvin Ailey American Dance Theater. And ce
12、lebrate the achievement of the Ailey past as they boldly step forward. (from 21世纪教育网)1. What does the advertisement ask people to do?A. To see a play.B. To watch a match.C. To ball there.D. To see Philip Morris.2. How is the company?A. Modern and involving. B. Intimate and innovative.C. Athletic and
13、 colorful.D. Vibrant and innovative.3. What does Alvin Ailey American Dance Theater hold this activity for?A. To develop the spirit of AfricanAmerican culture.B. To leap tall buildings in a single bound.C. To pirouette the globe.D. To celebrate the achievement of the Ailey past.【答案与解析】1. C 推理判断题。根据文
14、章倒数第 2 句 Join Philip Morris in its 12th year of supporting Alvin Ailey American Dance Theater 可知答案选 C。2. B 事实细节题。根据文章第 3 段第 2 句 Originating as an intimate, innovative dance company 可知答案选 B。3. D 事实细节题。根据文章最后一句 And celebrate the achievement of the Ailey past as they boldly step forward 可知,答案选 D。阅读下列短文
15、,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。BEIJING, July 8 (Xinhuanet)- A new hotel concept has been realized in a village in Northern Sweden, which aims to make the simple treehouse become a world-class destination for travellers. The Treehotel, located in a place called Harads, will consist of four
16、rooms when it opens on July 17th: the Cabin, the Blue Cone, the Nest, and the Mirrorcube.Two additional rooms are scheduled to open in October. The long term vision(想象) is even more expansive. “Our goal in five years is to have 24 rooms from 24 different architects,” says Treehotel co-founder Kent L
17、indvall.The first six rooms were designed by five different architects. The Mirrorcube which stands four meters high and four meters wide, and the walls of which are made with a mirrored glass, has drawn widespread attention as it will beattached to a single tree. “Its an interesting building. You c
18、ant find anything else like this in the world today. Its unique(独特的),” says Lindvall. “Everything will reflect in it-the trees, the birds, the clouds and the sun in the forest. So it could hardly be seen in the forest. This is untouched forest and we want to keep it the same way.”Lindvall says the T
19、reehotels vision proves a powerful draw, with enquiries(询问) coming in from far and wide. “I think whats exciting here is that were just 60 km below the Arctic Circle. It means theres a good possibility to have the northern lights in the winter and of course to have the midnight sun in the summer.”Th
20、e motto of the Treehotel is “Feel Free in a Tree” and expense will cost up to about $555.50 for two guests in the Cube, which is designed to hold up to four guests. 47. The underlined word “expansive” probably means _. A. costing a lot of moneyB. covering a large areaC. requiring knowledge and skill
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-564562.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
