2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 2 SECTION C USING LANGUAGE (Ⅰ) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版2019选择性必修第一册课后习题:UNIT 2SECTION CUSING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 人教版
- 资源描述:
-
1、SectionCUsingLanguage()课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.Those precious stones are (人工的).答案artificial2.We can p that human beings will have a wonderful future eventually.答案predict3.The f said that theres a possibility of snow tonight.答案forecast4.You will be asked to fill in a form with details of your birth and (职业
2、).答案occupation5.Now you have an o to develop a greater understanding of each other.答案opportunity.单句语法填空1.Next Friday I will go to another concert where they (play) something by Mozart at that time.答案will be playing2.What are you doing,Jack?Make a model plane.I (show) it in the science class at 10 oc
3、lock tomorrow morning.答案will be showing3.What will you do tomorrow evening?I (watch) my favourite program at eight oclock tomorrow evening.答案will be watching4.Please dont call me between 8:00 and 10:00 tomorrow.I (have) my classes then.答案will be having5.Mr Smith will not be able to attend the meetin
4、g tonight because he (have) an appointment then.答案will be having6.Im sure it (rain) when we arrive in London.Its always wet there at this time of year.答案will be raining.完成句子1.很难准确预测对环境产生的影响。Its difficult toabout the effects on the environment.答案make accurate predictions2.把你的姓名和住址填上。and address.答案Fil
5、l in your name3.在那里,我们将有机会和著名的科学家合影。We willto take photos with famous scientists.答案have the opportunity4.它们造成了全球变暖从而改变了全球的气候。They causeand change world climates.答案global warming5.我们不知道在遥远的将来我们的世界会是什么样子。We dont know what our world will be like .答案in the distant future素养提升.完形填空主题语境:人与社会科学与技术A story sp
6、read around that a 13-year-old boy fell into a river of sewage(下水道)and was saved by rescuers.The boy,Phil,was 1 more than 12 hours in the citys dangerous underground sewage system.It is 2 with waste liquids and other waste materials,which were poisonous.Phil had been playing at a public park with ot
7、her3 during a family gathering on Sunday.At one point,the children were on pieces of wood that 4 an opening leading to the sewage system.One of the wooden boards 5.The boy fell about eight metres down and landed in fast-moving waste water.The other children6 told adults what had happened.The adults
8、then called an emergency telephone line for help.Rescuers immediately began 7 Phil underground.They set cameras on floatation devices,which they put into the sewage system.Rescuers finally8 Phil after seeing images of handprints on a pipe.A crew of sanitation(卫生系统)workers hurried to the 9 and opened
9、 a hole.The first thing they heard was “Help!”The crew lowered down a10 rope to Phil.The boy held onto the rope while workers 11 him up.By the time workers found Phil,about 700 metres of pipes had been 12 during a 12-hour period.Phil was found less than two kilometres from where he fell in.He was ta
10、ken to a 13 for a full physical examination and to be reunited with his 14.More than 100 people took part in the15 of Phil.Phil was able to find a small area of breathable air and waited there until he was found.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一个13岁的男孩掉入下水道系统,最终在卫生系统救援人员的帮助下得救的故事。1.A.keptB.hiddenC.trappedD.sh
11、ut答案C解析根据前句“Astoryspreadaroundthata13-year-oldboyfellintoariverofsewageandwassavedbyrescuers.”可知,男孩菲尔被困超过了12小时。2.A.filledB.facedC.comparedD.occupied答案A解析结合常识可知,下水道内充满脏水。fill充满;face面对;compare对比;occupy占据。3.A.visitorsB.kidsC.strangersD.parents答案B解析根据后句“Atonepoint,thechildrenwereonpiecesofwoodthatanopen
12、ingleadingtothesewagesystem”可知,菲尔在一个公园和其他的小孩一起玩。4.A.carvedB.fixedC.connectedD.covered答案D解析孩子们在木板上玩,木板覆盖着通向下水道的入口。carve雕刻;fix修理;connect连接;cover覆盖。5.A.brokeB.sankC.existedD.survived答案A解析根据后句“Theboyfellabouteightmetresdown”可知,这里指的是“其中一块木板破了”。break破碎;sink下沉;exist存在;survive存活。6.A.seriouslyB.eventuallyC.q
13、uicklyD.exactly答案C解析根据常识可知,其他孩子赶快(quickly)告诉大人发生的事。seriously严重地;eventually最终;quickly快地;exactly确切地。7.A.searching for B.caring aboutC.turning toD.calming down答案A解析这里指“救援人员立即开始寻找(searchfor)菲尔”。searchfor寻找;careabout关心;turnto求助于;calmdown冷静下来。8.A.liftedB.stuckC.foundD.caught答案C解析根据“afterseeingimagesofhand
14、printsonapipe”可知,救援人员最后找到菲尔,下文“BythetimeworkersfoundPhil”给出了提示。9.A.waterB.areaC.blockD.street答案B解析这里指“一组卫生系统的人匆忙赶到那片区域(area)”。10.A.thinB.shortC.looseD.long答案D解析上文提到8米深,所以需要用很长(long)的绳子。11.A.pulledB.packedC.pickedD.waked答案A解析根据上文提到的绳子可知,他们把菲尔拉(pulled)了上来。12.A.judgedB.selectedC.removedD.inspected答案D解析
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583246.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
课时夺冠 8上人教数学 11.2.2三角形的外角.ppt
