2021-2022学年高中英语 Unit 4 Sharing Section Ⅱ—Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Sharing Section Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up 2021
- 资源描述:
-
1、Unit 4 SharingSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、单句填空1.Community schools provide good quality education children who would have no opportunity to attend school.答案for;otherwise2.They their products over New York by trucks and the took them a long time.(distribute
2、)答案distributed;distribution3.The school bus was to them by a motor company and they received from other companies as well.(donate)答案donated;donations4.The power station has gone into (operate).答案operation5.The prison was ordered to tighten (secure) after a prisoner escaped yesterday.答案security二、按照每小
3、题后括号中的要求或提示词完成句子1.We all (为干杯) the bride and the groom at the wedding.(toast的名词形式)答案drank a toast to2.Id rather (挨饿) than eat what that mean person offered me.(go)答案go hungry3.If you (需要) anything,dont hesitate to let me know.(need的名词形式)答案are in need of4.Since they were separated last year,they have
4、nt (了解) each other.(knowledge)答案had knowledge of5.They (爱上) each other at first sight.(love的名词形式)答案fell in love with6.She (捐赠) of $5,000 to the Childrens Hospital.(donation)答案made a donation7.On hearing what he said,we (意识到) what a silly thing that we had done.(aware)答案were/became aware of8.Im sure
5、you will (受益于) what you have done sooner or later.(benefit的动词形式)答案benefit from9.The policy made by the government (给带来希望) the poor area in those days.(hope的名词形式)答案brought hope to10.After (做一些研究) on the subject for several years,he wrote his paper successfully.(research的名词形式)答案doing some research三、阅读
6、理解Do you have a spare room in your house?What about a driveway for your car?Both of these can help you make money.Many people who are feeling the pinch are taking advantage of whats been called the “sharing economy”.Perhaps the best-known example of a company in this field is Airbnban American web b
7、usiness which allows you to rent out your spare room to holidaymakers.It says it operates in 34,000 cities and it has over 1,500,000 listings.It seems to have concerned the market!A British company is doing something with parking spaces.JustParks founder,Anthony Eskinazi,says,“When I had the origina
8、l idea,I spotted a driveway close to a sports stadium.It would have been so convenient if I could have just parked in that driveway rather than in commercial car park.” And he has a big clientele(客户):around 20,000 people have advertised their spaces on the site,and he says around half a million driv
9、ers use it.There are other sites doing very similar things,like Uber and Lyftthese let drivers share their cars with other passengers.Any driver knows how valuable a place to park is.A church near Kings Cross in central London has apparently made over 200,000 by renting out space in its yard to trav
10、ellers!Because this is a new business world,those rules arent there yet and many people are happy to shareas long as it pays!But the sharing economy has its critics:the competitors of these new companies.People who run things like traditional B&B,commercial car parks and taxi services are afraid of
11、ending up out of pocket.And there is another issue:regulations on these new business are unclear.How will renting out your driveway affect your neighbour?1.What does the underlined phrase “feeling the pinch” probably mean?A.Lacking in money.B.Full of curiosity.C.Willing to help others.D.Unsatisfied
12、with their life.答案A解析词义猜测题。通过上文“Bothofthesecanhelpyoumakemoney”以及“Manypeoplewhoarefeelingthepincharetakingadvantageofwhatsbeencalledthesharingeconomy”可知,许多人正在利用所谓的“共享经济”,结合语境可知,这里表示缺钱,feelingthepinch指的是那些缺钱的人。故选A项。2.Who may be against the sharing economy?A.A taxi driver who cant find a a parking pla
13、ce.B.A priest in the church near Kings Cross.C.A traveller who needs accomodation.D.A well-known high-end holiday hotel.答案D解析推理判断题。由最后一段“PeoplewhorunthingsliketraditionalB&B,commercialcarparksandtaxiservicesareafraidofendingupoutofpocket.”可推断,Awell-knownhigh-endholidayhotel可能反对共享经济,故选D项。3.Why are ma
14、ny people pleased to share according to Paragraph 4?A.They can gain huge profits.B.They neednt pay any fee.C.There are few rules to limit them.D.The new business has no risks.答案C解析细节理解题。根据倒数第二段的“Becausethisisanewbusinessworld,thoserulesarentthereyetandmanypeoplearehappytoshareaslongasitpays!”可知,由于这种
15、共享经济是新事物而且没有规则约束,所以它受到很多人的欢迎。故选C项。4.Which of the following words can best describe the booming business?A.Creative and developed.B.Competitive but unpractical.C.Effective but worrying.D.Traditional and acceptable.答案C解析推理判断题。文章介绍了一种出租自己闲置物品的赚钱途径即共享经济,可以带来利益,但在最后一段“regulationsonthesenewbusinessesareun
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605369.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
