分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2021-2022学年高中英语北师大版选修六测评:UNIT17 LAUGHTER 单元测评 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:605705
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:54.53KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中英语北师大版选修六测评:UNIT17LAUGHTER 单元测评 WORD版含解析 2021 2022 学年 高中
    资源描述:

    1、第17单元测评(总分:150分时间:120分钟)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:How do you take your coffee?Do you want milk and sugar?W:Just a little bit of milk,please.Im trying to avoid sugar.1.How does the woman want her coff

    2、ee?A.Without milk.B.Without sugar.C.With less sugar.答案:BW:Can you take Spark to the park for a walk,please?M:Yeah,this work project is taking forever.I hate working on the weekends.Dont worry.Ill take him out right now.2.What will the man do next?A.Walk his dog.B.Work on his project.C.See his friend

    3、 Spark.答案:AM:Do you know what time the bus is supposed to come,Mindy?Ive already been waiting here for a quarter of an hour.W:Well,it was supposed to come at five oclock.But its already ten minutes late.3.What time is it now?A.5:00.B.5:10.C.5:15.答案:BM:Can you read this for me?I appreciate you lendin

    4、g me your notes,but your handwriting is really hard to make out.W:Lets see.um,this is embarrassing,but Im actually not sure what that says!4.What does the woman mean?A.She is embarrassing the man.B.She takes notes very carefully.C.She cant read her own writing.答案:CW:Is that the guy who moved in acro

    5、ss the street?He looks pretty friendly.M:Yeah,he just moved in here with his wife and two kids.I think theyre about the same age as us.W:After dinner with Mom and Dad,lets go over there and introduce ourselves.5.Who are the speakers mainly talking about?A.Their kids.B.Their parents.C.Their neighbour

    6、s.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Watch out!You almost stepped in glass!Someone must have dropped a bottle on the ground or something.W:Oh,that was close.I guess it can be danger

    7、ous to walk around the city streets wearing slippers.M:Well,its also probably difficult for you to see with those sunglasses on.It isnt even sunny outside,so why are you wearing them?W:Oh,I was up late last night working on a presentation for work.I dont really want the world to see how tired I am r

    8、ight now!M:Come on.Lets get you a coffee before you hurt yourself.6.Where does the conversation take place?A.In a caf.B.On a city street.C.On a country road.答案:B7.Why is the woman wearing sunglasses?A.She feels tired.B.She thinks its fashionable.C.She wants protection from the sun.答案:A听第7段材料,回答第8、9题

    9、。W:Im late for my dentist appointment.Do you think you can give me a ride to Ocean Avenue?M:Actually,Im headed in the other direction.I need to meet a friend on Parker Street.Why dont you take a taxi there?W:Oh,there is always a long time for taxis downstairs on Bradley Drive.M:What time is your app

    10、ointment?W:11:00,but I need to get there fifteen minutes early to fill out some paperwork.And its 10:30 right now.M:Hey,I just remembered that the express bus goes past Ocean.It should only take you ten minutes to get there.W:Thats right!Thanks for reminding me.See you later!8.Where does the woman w

    11、ant to go?A.To Parker Street.B.To Bradley Drive.C.To Ocean Avenue.答案:C9.When does the woman need to arrive?A.At 10:30.B.At 10:45.C.At 11:00.答案:B听第8段材料,回答第10至12题。W:Mr.Gables,can I talk to you for a minute?M:Sure,Betsy.Whats up?W:Its my mother.Shes really sick.The doctors dont know whats going on with

    12、 her,but she needs an operation next week.M:Oh,Betsy,Im so sorry to hear that.But Im glad that she is getting the attention that she needs.And its great that you can be there for her.I know she appreciates it.W:I hope so.Anyway,I may need to drop your class.I know were almost at the first midterm,bu

    13、t Im not sure how much time my mom will need to get better.My dad has to go to work,and someone needs to take care of my mom.M:I completely understand.Ill make sure that you dont get a grade for this class.Your final grade wont be affected at all.10.Who is the woman talking to?A.Her boss.B.Her docto

    14、r.C.Her teacher.答案:C11.What is going on with the womans mother?A.She has to move away.B.She just had an operation.C.She has a serious disease.答案:C12.What is the mans attitude toward the situation?A.Respectful.B.Delighted.C.Skeptical.答案:A听第9段材料,回答第13至16题。M:I cant believe I just got a parking ticket!I

    15、 just parked in the regular parking lot next to the subway station.W:Dont you have to pay to park there?M:Yeah,and I did.I paid $5.The guy there said to pay cash and put it in the machine.I got my receipt and put it inside my car.But when I came back,I had a ticket for $30 waiting for me!W:Oh,thats

    16、too bad.Are you going to pay it?M:No way!Why should I?I paid for my parking.I shouldnt have to pay anything else.W:Well,what are you going to do?M:I called the citys transportation office,and they said that I had to fill something out on their website.Theyll send me a letter in the mail to let me kn

    17、ow about their decision.W:How long will that take?M:Oh,they said between a week and a month.But at least I dont have to pay anything until I find out.13.What happened to the man?A.He lost the receipt(收据).B.He forgot to pay for parking.C.He was given a parking ticket.答案:C14.How much is the man suppos

    18、ed to pay now?A.$5.B.$30.C.$35.答案:B15.When will the man hear back from the transportation office?A.In a couple days.B.In a couple weeks.C.In a few months.答案:B16.How will the man find out the final decision?A.By mail.B.By phone.C.Online.答案:A听第10段材料,回答第17至20题。This is your captain speaking.We have to c

    19、hange our direction due to a storm up ahead about fifty miles away.We were hoping to get to Miami by 7:00 pm,but the storm started moving faster than we had thought.We just cant take any chances,so well have to stop in Havana City and continue on tomorrow morning.There is also a chance that the stor

    20、m will move closer to us,and we might experience some strong wind,rain,and even ice.We know it seems nice and calm now,but that could change at any minute.For this reason,we need everyone to come inside and walk to your rooms at once.This is for your own safety.Do not run;we dont want anyone getting

    21、 hurt.Please dont worry.Weve done this trip from Mexico City six times this year and every year before that since 1999,so youre in good hands.If you need help,please look for our staff or dial 811 on the phone in your room.17.Who might the man be?A.A bus driver.B.A ship captain.C.An airplane pilot.答

    22、案:B18.Where will the passengers go next?A.To Miami.B.To Mexico City.C.To Havana City.答案:C19.What is the weather probably like now?A.Sunny and nice.B.Windy and cold.C.Rainy and wet.答案:A20.What should people do if they need help?A.Talk to the staff(职员).B.Find the speaker.C.Call 911.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分

    23、40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIt amazed meevery time I saw Joe he was smiling.It didnt matter whether he had to stop at a stop light,or if he was the seventh person in line at the bank,and the teller(出纳员) ended her job just before he got there.Joe always smiled.It made

    24、me wonder why he always seemed so happy.Having observed Joe with other people,I noticed something else too.Joe asked people how they were doing,and really seemed to listen to their answers.He showed pity to someone who was hurting,and had kind words,and offered to help in any way he could.It made me

    25、 think.What if I tried to smile more?An experiment began when I went to the supermarket.I smiled as I went up and down the supermarket and people I didnt even know smiled back at me.Some even spoke!The little kid in the cart who was giving his mother a hard time saw me smile;he stopped talking and t

    26、hen made a shy attempt at a smile.The man in the cart for the disabled needed help to reach for something,and I got it for him.The smile even transferred(转移) over to him,and he thanked me.As I drove home,I was smiling.Now I know a smile is a small thing,but what if we all tried to smile a few more t

    27、imes each day?I couldnt believe how great I felt.Nothing in my life had changed,but maybe it had.What I had learned was that such a small thing could lift not only my spirits,but also the spirits of those around me.So smile!21.What do we know about Joe from Paragraph 2?A.He has nothing to worry abou

    28、t.B.He lives a very hard life.C.He is kind and ready to help others.D.He often asks others to smile.答案:C解析:推理判断题。根据第二段的内容,可知Joe关心别人,同情别人,安慰别人,并乐意帮助别人,故选C项。22.What experiment did the writer do?A.He smiled at others in the supermarket.B.He bought people things in the supermarket.C.He helped anyone who

    29、 needed help.D.He said kind words to others.答案:A解析:细节理解题。根据第三段的“AnexperimentbeganwhenIwenttothesupermarket.IsmiledasIwentupanddownthesupermarket”可知,作者的实验是在超市里对别人微笑。23.According to the passage,how was the writers experiment?A.It was a failure.B.It proved nothing.C.It was unacceptable.D.It was quite s

    30、atisfying (令人满意的).答案:D解析:推理判断题。通读第三段的内容,可知作者的实验效果很明显,非常让人满意,故选D项。24.The writer wrote this passage most probably to .A.explain why people smileB.tell us something about JoeC.tell us the true meaning of lifeD.suggest people smile more to others答案:D解析:作者意图题。通读末段的内容,尤其根据最后一句“Sosmile!”可推断作者写这篇文章主要是建议我们对别

    31、人多微笑。B(2017全国卷)When a leafy plant is under attack,it doesnt sit quietly.Back in 1983,two scientists,Jack Schultz and Ian Baldwin,reported that young maple trees getting bitten by insects send out a particular smell that neighboring plants can get.These chemicals come from the injured parts of the pl

    32、ant and seem to be an alarm.What the plants pump through the air is a mixture of chemicals known as volatile organic compounds,VOCs for short.Scientists have found that all kinds of plants give out VOCs when being attacked.Its a plants way of crying out.But is anyone listening?Apparently.Because we

    33、can watch the neighbors react.Some plants pump out smelly chemicals to keep insects away.But others do double duty.They pump out perfumes designed to attract different insects who are natural enemies to the attackers.Once they arrive,the tables are turned.The attacker who was lunching now becomes lu

    34、nch.In study after study,it appears that these chemical conversations help the neighbors.The damage is usually more serious on the first plant,but the neighbors,relatively speaking,stay safer because they heard the alarm and knew what to do.Does this mean that plants talk to each other?Scientists do

    35、nt know.Maybe the first plant just made a cry of pain or was sending a message to its own branches,and so,in effect,was talking to itself.Perhaps the neighbors just happened to “overhear” the cry.So information was exchanged,but it wasnt a true,intentional back and forth.Charles Darwin,over 150 year

    36、s ago,imagined a world far busier,noisier and more intimate(亲密的) than the world we can see and hear.Our senses are weak.Theres a whole lot going on.25.What does a plant do when it is under attack?A.It makes noises.B.It gets help from other plants.C.It stands quietly.D.It sends out certain chemicals.

    37、答案:D解析:细节理解题。根据第一段的“.sendoutaparticularsmellthatneighboringplantscanget.Thesechemicalscomefromtheinjuredpartsoftheplant.”可知,当植物受到袭击时,它们会释放出某种化学物质。因此D项正确。26.What does the author mean by “the tables are turned” in paragraph 3?A.The attackers get attacked.B.The insects gather under the table.C.The plan

    38、ts get ready to fight back.D.The perfumes attract natural enemies.答案:A解析:词义猜测题。前文说,有些植物释放出一些难闻的化学物质赶走害虫,而另一些植物会释放出一些香味吸引这些害虫的天敌。一旦这些天敌到达,这些害虫就会受到攻击,因此thetablesareturned的意思是“攻击者受到攻击”,故A项正确。27.Scientists find from their studies that plants can .A.predict natural disastersB.protect themselves against i

    39、nsectsC.talk to one another intentionally D.help their neighbors when necessary答案:B解析:推理判断题。根据第四段可知,研究表明,植物们能保护自己不受害虫的侵袭。28.What can we infer from the last paragraph?A.The world is changing faster than ever.B.People have stronger senses than before.C.The world is more complex than it seems.D.People

    40、in Darwins time were more imaginative.答案:C解析:推理判断题。文章最后一段说,150多年前,达尔文曾经设想一个更加忙碌,噪音更大的世界,它比我们所看到和听到的联系更加亲密。作者说,我们的感觉非常微弱,世界非常复杂。因此C项正确。CCan you imagine that you can save your own life during a heart attack by coughing?Lets see how.A heart attack can happen to anyone.Lets say its 4:17 pm and youre dri

    41、ving home (alone of course)after an unusually hard day on the job.Not only was the workload extremely heavy,but you also had a disagreement with your boss,and no matter how hard you tried,he just wouldnt see your side of the situation.Youre really upset and the more you think about it,the more nervo

    42、us you become.All of a sudden you start experiencing severe pain in your chest that starts to spread out into your arm and up to your jaw(下巴).You are only about five miles from the hospital nearest your home,unfortunately you dont know if youll be able to make it that far.What can you do?Youve been

    43、trained in CPR but the guy who taught the course didnt tell you how to perform it on yourself.Since many people are alone when they suffer a heart attack,this article seems in order.Without help the person whose heart stops beating properly and who begins to feel faint(眩晕的)has only about 10 seconds

    44、left before losing consciousness.However,these victims can help themselves by coughing repeatedly and very powerfully.A deep breath should be taken before each cough,and the cough must be deep and last long,as when producing sputum(痰)from deep inside the chest.A breath and a cough must be repeated a

    45、bout every two seconds without stopping until help arrives,or until the heart feels to be beating normally again.Deep breaths get oxygen into the lungs(肺)and coughing movements squeeze the heart and keep the blood circulating.The squeezing pressure on the heart also helps it regain normal rhythm.In

    46、this way,heart attack victims can get to a phone and,between breaths,call for help.Now,do you understand the whole matter?Tell as many other people as possible about this.It could save their lives!29.According to the passage,CPR is most probably something done to .A.regain someones breath and heart

    47、beatB.help someone treat a heart attack by himselfC.teach people how to stay in good stateD.train people how to stay calm when facing dangers答案:A解析:推理判断题。由文章和常识可知,心脏病发作时呼吸会有困难,心跳可能会停止,再结合第四段的“YouvebeentrainedinCPRbuttheguywhotaughtthecoursedidnttellyouhowtoperformitonyourself.”可以推测CPR是帮助患者重获呼吸和心跳的急救

    48、措施。30.According to Paragraph 5,coughing during a heart attack helps .A.to relax the heartB.to get oxygen into the lungsC.to keep the blood circulatingD.to reduce the pain in the chest答案:C解析:细节理解题。由该段最后一句中的“.coughingmovementssqueezetheheartandkeepthebloodcirculating.”可知C项正确。31.We can learn from the p

    49、assage that .A.a long days work usually results in heart attacksB.not only the chest aches when one suffers a heart attackC.people should attend a CPR course to survive heart attacksD.one should cough loudly immediately when ones chest aches答案:B解析:细节理解题。由第三段的“Allofasuddenyoustartexperiencingseverepa

    50、ininyourchestthatstartstospreadoutintoyourarmanduptoyourjaw(下巴).”可知,心脏病发作时除胸口会痛外,手臂和下巴也会痛。32.In which section of a newspaper can you read this passage?A.Health Care.B.Advertisement.C.Family.D.Teaching.答案:A解析:推理判断题。本文介绍的是医学常识,由此可以推断这篇文章可能会出现在医疗保健的版面上。DMy cousin David is thirty years old.He has a high

    51、-paying job and a beautiful girlfriend.It seems that he lives a perfect life,but he has problems of his own.His biggest problem is that he lacks savings.He doesnt even have money for wedding.My cousin is not alone.Many American young people dont like saving money.And I think it is wrong.Saving money

    52、 is so important in many reasons.It is so important to save money in case of emergencies.While no one likes to think about the possibility that they will lose their job,become disabled,or have some other difficulties;the fact is that it happens to people all the time.Even much smaller emergencies,li

    53、ke needing car repairs,are better handled by having saved money.Saving money is so important for these types of situations.Dont expect that you can borrow money from others when you are in an emergency.Others may not have savings,either.So rely on yourself instead.Saving money is important for plann

    54、ing ahead,too.Almost every parent would like to see their children go to college,for example.However,many children will not be able to go to school on scholarships.Those that do not will either have to find a way to pay for college or to take out students loans.Student loans may not even cover all o

    55、f their expenses.Saving money is an important part of providing for childrens education.Finally,saving money can be an important part of just enjoying life.Taking a trip to Disney World is a lot more enjoyable when you know that you have paid for the trip with money from savings instead of using cre

    56、dit cards and having to pay for the trip for years to come.You may know that I already have some savings in my bank,though I just graduated from college two years ago.If I can do it,you can too.33.What can we learn from Paragraph 1?A.The authors cousin lives a perfect life too.B.The authors cousin h

    57、as friends to help himself out.C.Many young people dont have savings.D.Many people have high-paying jobs.答案:C解析:推理判断题。由第一段中的“Mycousinisnotalone.ManyAmericanyoungpeopledontlikesavingmoney.”可知像我堂兄这样的人很多。34.Which of the following would the author support?A.Parents should save money for their childrens

    58、college education.B.Student loans can cover all of a students expenses.C.Getting scholarships is a perfect way to finish college.D.Students should try to save money for their own college education.答案:A解析:细节理解题。根据第三段的“Savingmoneyisanimportantpartofprovidingforchildrenseducation.”可知父母应该为孩子的教育存钱。35.In

    59、the passage,the author mainly wants to encourage us to .A.use money wiselyB.deal with emergencies wellC.cover our own college expensesD.put aside money答案:D解析:推理判断题。本文主要阐述了存钱的重要性和理由,因此D项为最佳答案。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。“Home stay is a form of study-abroad program.It

    60、 allows the visitor to stay with a local family to better understand the local lifestyle.It also helps to improve the visitors language ability.If you wish to learn more about foreign cultures or to get foreign experience,you should join this kind of holiday.36” said a teacher during a school meetin

    61、g last term.37 At last,I had such a chance to go on such a holiday with some of my schoolmates last month.We went to London,a place where I had wanted to go since years ago.After we got to London,we went to stay with different families.I was lucky that my host family (寄宿家庭)was a white couple who had

    62、 a daughter about my age.38 They were interested in me and I learnt a lot of things from then on.39 After breakfast,a local teacher would come to take us in his car.Then we would have classes or go on a sight-seeing trip to different places of interest like Big Ben,London Bridge,and Buckingham Palac

    63、e.We would go back to our own homes after the activities.The holiday was a valuable experience for me.I enjoyed every minute of it.40 Three weeks later,we had to leave “home” for Hong Kong.A.Yes,time really flew fast.B.I am sure you wont be disappointed.C.After this meeting,I always thought about th

    64、is kind of holiday.D.It took me 8 hours to fly to London.E.They treated me as a daughter of their family.F.The holiday was filled with activities every day.G.This is really a good choice.答案:3640 BCEFA第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。导学号95364015

    65、This morning,there was a young man from a mental illness house nearby coming to our campus.I saw him 41 at the soda vending machine (自动售货机),looking for 42 in his pockets.It appeared he didnt have enough 43 for soda at $1.5.I asked him how much he 44 and he replied,“Just 2 quarters.”I reached into my

    66、 pocket and 45,I had 2 lonely little quarters in my pocket.I gave the money to him and he was very happy and gave me the biggest 46.I took him back to my office and gave him something to eat.Ive been 47 coins for several years in a can at the office.Im sure there was a(n) 48 amount of change in it.I

    67、 49 him the can and told him to change the coins into paper money.I told him to make sure he 50 my can because it was meaningful to me.After a while,he brought the can back to me and 51 me $30 and some change.This was the contents of the 52.He didnt understand that the money was 53 him and thought I

    68、 just wanted him to 54.We had a nice55 about animals,science,food etc.Then I handed him the $30 and change.I told him that I wanted him to 56 the money.He asked me 57 I was doing this for him.I replied,“You have a need and Im 58 that I can help.”Isnt it 59 what “just 2 quarters” can do?It made this

    69、young man happy,made me cry happy tears,and let him know that people 60 him.41.A.begging B.drinking C.standing D.working答案:C解析:句意:我看到他“站在”自动售货机前,从口袋里找“零钱”。42.A.cansB.ticketsC.sodaD.change答案:D解析:见上题。43.A.timeB.moneyC.spaceD.food答案:B解析:句意:看起来他没有足够的“钱”去买汽水。44.A.borrowedB.spentC.hadD.needed答案:D解析:句意:我问他

    70、“需要”多少,他回答说:“50美分。”45.A.entirelyB.exactlyC.magicallyD.gratefully答案:C解析:句意:我把手伸进口袋,在里面“奇迹般地”找到了两个25美分的硬币。entirely“整个地,完全地”;exactly“确切地”;magically“魔术般地,奇迹般地”;gratefully“感激地”。46.A.smileB.fearC.partnerD.present答案:A解析:句意:我把钱给了他,他很开心,露出大大的“笑脸”。47.A.countingB.savingC.donatingD.searching答案:B解析:句意:这几年来我一直把硬币

    71、“存”在办公室的一个罐子里。48.A.exactB.limitedC.largeD.full答案:C解析:句意:我很确定里面有“不少”零钱了。alargeamountof“大量的,许多的”。49.A.lentB.soldC.gaveD.left答案:C解析:句意:我把罐子“给”他,告诉他去把硬币换成纸币。50.A.receivedB.keptC.broughtD.returned答案:D解析:句意:我告诉他一定把罐子“还”回来,因为它对我来说很有意义。51.A.offeredB.changedC.handedD.promised答案:C解析:句意:过了一会儿,他带回了罐子,“递给”我30美元和

    72、一些零钱。52.A.canB.bowlC.bottleD.jar答案:A解析:句意:这就是“罐子”里的东西。根据上文的can可知选A项。contents意为“所装的东西,内容物”。53.A.fromB.withC.forD.on答案:C解析:句意:他不明白这些钱是“给”他的,他认为我只是让他帮忙。for表示对象或用途,意为“给,供,对”。54.A.do me a favourB.tell the truthC.draw my attentionD.show me respect答案:A解析:见上题。dosb.afavour“帮某人一个忙”;tellthetruth“说实话”;drawonesa

    73、ttention“吸引某人的注意力”;showsb.respect“向某人表示尊敬”。55.A.examinationB.experienceC.decorationD.conversation答案:D解析:句意:我们进行了有关动物、科学和食物方面的“对话”。56.A.keepB.costC.payD.raise答案:A解析:句意:我告诉他想让他“留下”那些钱。57.A.howB.whyC.whenD.where答案:B解析:句意:他问我“为什么”要这样做。58.A.afraidB.happyC.surprisedD.confident答案:B解析:句意:你有需要,而我很“高兴”能帮得上。59

    74、.A.amazingB.ordinaryC.humorousD.funny答案:A解析:句意:真是“不可思议”,两个25美分的硬币能做这么多事。60.A.agree withB.believe inC.depend onD.care about答案:D解析:句意:它让这个年轻人开心,让我流下喜悦的泪水,让他知道有人“在意”他。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。导学号95364016Last week the headmaster,Mr.Tomson,planned to take a group of student

    75、s camping.The weather report indicated that it was going to be 61.(sun) and they planned to hike to the famous cave.62. was famous because a well-known author 63.(write) about it in a novel.All the students packed their own sheets,but only a few of them packed blankets because they didnt think it wa

    76、s going to be cold.Mr.Tomson also made a request that the children 64.(bring) flashlights as the cave would be very dark.Early on Saturday morning,everyone met in the school courtyard and got onto the bus.All went well 65. they were an hour outside the city when the bus stopped.The road 66.(block) b

    77、y a jeep that had crashed into a truck.There is no 67. road to the 68.(camp) spot so they drove back to the city and went bowling 69.Everyone was 70.(disappoint) but when it poured with rain that night,everyone was happy to be in their own comfortable beds.答案:61.sunny62.It63.had written64.(should) b

    78、ring65.until/till66.was blocked67.other68.camping69.instead70.disappointed第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从

    79、第11处起)不计分。Before lunch Allen happened to see a man fished in a water hole about five meter outside a bar.Allen stopped curiously.All people passing over the man who was fishing regarded him like a foolish man.Therefore,Allen said kindly to fish-catcher,“Hello,will you please do me a favour and have

    80、a drink with me in the bar?The man gladly received his invitation.After buying the man several cups of soft drinks,Allen asked,“You are fishing there,right?May I know how much fish you have caught this morning?”“You are the number 8,”said the man humorous.答案:Before lunch Allen happened to see a man

    81、fishedfishing in a water hole about five metermeters outside a bar.Allen stopped curiously.All people passing overby或 the man who was fishing regarded him likeas a foolish man.ThereforeHowever,Allen said kindly to the fish-catcher,“Hello,will you please do me a favour and have a drink with me in the

    82、 bar?The man gladly receivedaccepted his invitation.After buying the man several cups of soft drinks,Allen asked,“You arewere fishing there,right?May I know how muchmany fish you have caught this morning?”“You are the number 8,”said the man humoroushumorously.第二节书面表达(满分25分)假如你是李华,作为一名交换生(an exchange

    83、 student)刚结束在英国为期一个月的学习。学习期间,你和房东Mr.Wilson结下了深厚的友谊。请按下列要点给Mr.Wilson写一封邮件:1.对Mr.Wilson在生活上的照顾和学习上的帮助表示感谢;2.希望保持联系;3.邀请他来中国游玩。参考范文DearMr.Wilson,Howtimesflies!Ivebeenbackhome.HowImissthedayswespenttogether!IwillrememberwhatIsawandexperienced.ItwasyourhelpandkindnessthatmademystudyandlifeintheUKspeciala

    84、ndenjoyable.Thankstoyourhelp.Igotusedtothelifetherequickly.Istillmissthedeliciousmealsyoupreparedforme.Whatsmore,Ireallyappreciateyourpatiencewhiletalkingwithme.ItwasawonderfultimeformetoimprovemyspokenEnglish.AndIalsolearnedalotaboutyourcountryandEnglishculture.Letskeepintouchwitheachocher.IamlookingforwardtoyourcomingtoChinainthenearfuture.Yours,LiHua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中英语北师大版选修六测评:UNIT17 LAUGHTER 单元测评 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605705.html
    相关资源 更多
  • 专题19 探究世界的本质(2024一轮复习知识清单)-【口袋书】2024年高考政治一轮复习知识清单(统编版必修4).docx专题19 探究世界的本质(2024一轮复习知识清单)-【口袋书】2024年高考政治一轮复习知识清单(统编版必修4).docx
  • 专题19 探究世界的本质 .docx专题19 探究世界的本质 .docx
  • 专题19 投影与视图(题型归纳)(解析版).docx专题19 投影与视图(题型归纳)(解析版).docx
  • 专题19 投影与视图(题型归纳)(原卷版).docx专题19 投影与视图(题型归纳)(原卷版).docx
  • 专题19 投影与视图-5年(2018~2022)中考1年模拟数学分项汇编(北京专用)(解析版).docx专题19 投影与视图-5年(2018~2022)中考1年模拟数学分项汇编(北京专用)(解析版).docx
  • 专题19 投影与视图-5年(2018~2022)中考1年模拟数学分项汇编(北京专用)(原卷版).docx专题19 投影与视图-5年(2018~2022)中考1年模拟数学分项汇编(北京专用)(原卷版).docx
  • 专题19 应用文写作 【练习】-2022年初升高英语无忧衔接(通用版).docx专题19 应用文写作 【练习】-2022年初升高英语无忧衔接(通用版).docx
  • 专题19 平行四边形、矩形、菱形_答案.docx专题19 平行四边形、矩形、菱形_答案.docx
  • 专题19 导数综合(解析版).docx专题19 导数综合(解析版).docx
  • 专题19 导数综合(原卷版).docx专题19 导数综合(原卷版).docx
  • 专题19 寻找或构建相似三角形的基本模型解决问题(解析版).docx专题19 寻找或构建相似三角形的基本模型解决问题(解析版).docx
  • 专题19 寻找或构建相似三角形的基本模型解决问题(原卷版).docx专题19 寻找或构建相似三角形的基本模型解决问题(原卷版).docx
  • 专题19 家人与亲人-备战2023年中考英语阅读理解热点话题分类训练(中考真题 名校最新模拟题).docx专题19 家人与亲人-备战2023年中考英语阅读理解热点话题分类训练(中考真题 名校最新模拟题).docx
  • 专题19 基因的表达(精练)(解析版).docx专题19 基因的表达(精练)(解析版).docx
  • 专题19 基因的表达(精练)(原卷版).docx专题19 基因的表达(精练)(原卷版).docx
  • 专题19 基因的表达(串讲)(解析版).docx专题19 基因的表达(串讲)(解析版).docx
  • 专题19 坚持宪法至上(解析版).docx专题19 坚持宪法至上(解析版).docx
  • 专题19 坚持宪法至上(原卷版).docx专题19 坚持宪法至上(原卷版).docx
  • 专题19 地球的运动(自转、公转)练习-2024年浙江省科学中考一轮复习.docx专题19 地球的运动(自转、公转)练习-2024年浙江省科学中考一轮复习.docx
  • 专题19 圆与方程试卷.docx专题19 圆与方程试卷.docx
  • 专题19 圆与方程解析.docx专题19 圆与方程解析.docx
  • 专题19 圆 安徽省2023年中考数学一轮复习专题训练.docx专题19 圆 安徽省2023年中考数学一轮复习专题训练.docx
  • 专题19 圆 2023年中考数学一轮复习专题训练(北京专用).docx专题19 圆 2023年中考数学一轮复习专题训练(北京专用).docx
  • 专题19 图形的平移翻折对称(共30道)(教师版)(02期)-2023年中考数学真题分类训练.docx专题19 图形的平移翻折对称(共30道)(教师版)(02期)-2023年中考数学真题分类训练.docx
  • 专题19 四边形面积求最值问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(解析版).docx专题19 四边形面积求最值问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(解析版).docx
  • 专题19 四边形面积求最值问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(原卷版).docx专题19 四边形面积求最值问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(原卷版).docx
  • 专题19 同解方程(原卷版).docx专题19 同解方程(原卷版).docx
  • 专题19 古代亚非欧文明 2023年中考历史一轮复习专题训练(湖南专用).docx专题19 古代亚非欧文明 2023年中考历史一轮复习专题训练(湖南专用).docx
  • 专题19 取对数-2023年高考数学优拔尖核心压轴题(选择、填空题)(新高考地区专用).docx专题19 取对数-2023年高考数学优拔尖核心压轴题(选择、填空题)(新高考地区专用).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1