(新教材)2020-2021高中人教版英语选择性必修第四册课件:模块素养评价 .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021高中人教版英语选择性必修第四册课件:模块素养评价 新教材 2020 2021 中人 英语 选择性 必修 第四 课件 模块 素养 评价
- 资源描述:
-
1、模块素养评价Units 15(120分钟 150分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1W:Its very nice of you to invite me.M:Im very glad you could come.Please take a seat at the table.Would you like to have some chicken?1.What a
2、re the speakers probably doing?A.Having a dinner.B.Buying food.C.Enjoying a party.答案:AText 2W:Can I go out with friends,Dad?M:Yes,Carol,but you cant go out in those clothes.Its freezing today.W:Okay,Dad.Ill wear something warmer.2.What does Carols father ask her to do?A.Talk with her friends.B.Go ou
3、t with him.C.Put on warm clothes.答案:CText 3M:Would you like to see those trousers in brown and navy blue?These two colors are coming in this season.W:Oh,actually gray is my favorite color,and I prefer something made from cotton.3.What color trousers does the woman prefer?A.Brown.B.Blue.C.Gray.答案:CTe
4、xt 4W:How much is your cellphone bill each month?M:Its different every month.Depending on how long I spend online and what kinds of things I use my phone to do on the Internet,it ranges between 60 and 80 dollars a month.4.What are the speakers mainly talking about?A.Cellphone bills.B.Online shopping
5、.C.Apartment rents.答案:AText 5W:Hello,this is Mary from Dr.Lewiss office.We just wanted to remind you of your appointment on Friday.M:Thank you.I almost forgot.W:So,well see you on Friday.5.Why does Mary call the man?A.To cancel an appointment.B.To confirm an appointment.C.To reschedule an appointmen
6、t.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。Text 6M:What did you do last night?W:I did some housework,but I watched a bit of TV,too.M:I watched a great football game.Did you watch it?W:No,I
7、dont like football.M:Then what did you see?W:I saw the end of a film.It was quite good,actually.Its a pity that I missed the beginning.But I know the story was written by Shakespeare.It was about a boy and a girl who fell in love with each other,but their families were fighting against each other.M:
8、You mean Romeo and Juliet?W:Yes,thats right.6.What did the man do last night?A.He worked all night.B.He watched a football game.C.He read a story by Shakespeare.答案:B7.Which part of the film did the woman see?A.The beginning.B.The whole film.C.The end.答案:C听第7段材料,回答第8、9题。Text 7W:Dad,where are we going
9、?M:First,we will go to the city center and stop for something to drink.Then we will visit the University Museum.W:Where are we going to have a drink?M:There is a coffee shop round the corner.Can you see that big building at the end of the road?W:Yeah.I can see it.M:That is a bank.The coffee shop is
10、opposite the bank.W:Good.I will have hot chocolate.M:Samantha,stop!Wait for the lights to turn green.When crossing the road you must always pay attention to whats around you.W:Sorry.How far is the museum?M:Only three stops away.We can walk there.8.What is the relationship between the speakers?A.Husb
11、and and wife.B.Father and daughter.C.Teacher and student.答案:B9.What advice does the man give to the woman?A.Eating less chocolate.B.Keeping the table clean.C.Watching out for the traffic.答案:C听第8段材料,回答第1012题。Text 8W:Ive sent out the invitations for the dinner party.M:Thats good.Now what should we do?
12、W:We need to plan the menu.M:Oh,thats right.What do you have in mind?W:I think Im going to make the chicken salad we had at our 39th wedding anniversary.Remember,I asked Thomson,the chef of the restaurant where we often go,for the recipe?M:Oh,yes.I remember.How time flies!Now we are celebrating our
13、golden anniversary!And Thomson was very friendly.You know,chefs seldom tell people their recipes.They often keep them a secret.W:I understand that.So you see,I have promised I will also keep the recipe a secret.M:Well,Thomson will appreciate that.Oh,but did you forget that Linda doesnt eat chicken?W
14、:Linda?Oh,my Gosh!I forgot to invite her!Shell be mad at me.It just slipped my mind.Thanks for reminding me!I think Im getting old!M:Looks like you are!10.Who is Thomson?A.A cook.B.Lindas husband.C.The mans cousin.答案:A11.How many years have the speakers got married?A.40.B.50.C.60.答案:B12.What do we k
15、now about Linda?A.She wont be invited to the party.B.She is a good cook.C.She doesnt eat chicken.答案:C听第9段材料,回答第1316题。Text 9M:Customer Service,Anthony Grant speaking.How may I help you?W:I cant believe this is happening.I called and ordered a 32-inch bag last Friday.Today I received the goods.But wha
16、t annoyed me is that you sent a 24-inch one.I was planning to use that bag during the vacation in Mexico,but it does not seem possible any more because we will take off on Saturday.Its only two days away.What am I supposed to do?M:Im really sorry,madam,Ill check right away.Would you please tell me y
17、our order number?W:Its CE2938.M:Just a minute.I do apologize,madam,there did seem to be a mistake.Ill have the correct size bag sent to you by overnight mail right away.It will arrive in time for your Saturday trip.Again,I apologize for any inconvenience caused by our mistake.I promise it wont happe
18、n again.W:OK,well,thank you.M:Thank you,madam,for choosing Linch Mail.I hope you have a wonderful vacation.13.How does the woman feel at the beginning of the conversation?A.Surprised.B.Angry.C.Sad.答案:B14.What size bag does the woman want?A.A 24-inch bag.B.A 29-inch bag.C.A 32-inch bag.答案:C15.When wi
19、ll the woman leave for Mexico?A.On Thursday.B.On Friday.C.On Saturday.答案:C16.Where does the man work?A.At a customer service department.B.At an international travel service.C.At the airport information desk.答案:A听第10段材料,回答第1720题。Text 10M:Hi,everyone.I hope Ron covered everything at the meeting at lun
20、chtime.Just in case youre not sure,Ill give you details about the trip today and about what youll be doing tomorrow.Depending on traffic,this journey should take about 6 hours,so well be in Newcastle at 8 oclock this evening.Therell be dinner as soon as we get there.The camp manager normally makes u
21、s excellent food.There are two people living in a tent,and please make sure you get the right one!Erm,the camp manager has got a list of which tent you will be in,so dont worry.Tomorrow you have to be up and out at 7:30 for breakfast.Youll start to prepare for the music festival at 10:00 am.Well nee
22、d at least 3 hours work to get things ready.The festival opens at one in the afternoon,and youll get a chance to go and see some of the bands playplease let me know when you want your 2 hours off.Anyway,I hope we can have a good trip,and Im sure the festival is going to be wonderful.17.When does the
23、 speaker give this talk?A.In the morning.B.In the afternoon.C.In the evening.答案:B18.What is the camp manager expected to do?A.Prepare dinner and sleeping places.B.Give details about the camping trip.C.Organize the music festival.答案:A19.What will the campers do at 10:00 am tomorrow?A.Enjoy music.B.Pl
24、ay in a band.C.Prepare for a festival.答案:C20.How long can the campers see the bands play?A.One hour.B.Two hours.C.Three hours.答案:B第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AWhat to do when its wet in WoolacombeWhen its wet in Woolacombe you still have so much to do.Though the weather in England is
25、 changeable,there are still many attractions and activities for all-weather family fun in Woolacombe.CinemasBoth of our Woolacombe Bay and Twitchen House Holiday Parks have brand-new air-conditioned cinemas.These cinemas are always showing the latest blockbuster films,with drinks and hot snacks,and
26、comfortable seating.We let you bring in your own snacks,or order from the bar and get an in-seat delivery.Hide from wet Woolacombe in style.Indoor PoolsTry our amazing surfing simulator(模拟器).Our Wavesurfer,at Golden Coast,creates an artificial wave you can bodyboard onfor beginner or experienced boa
27、rders alike.When its wet in Woolacombe,our indoor pools and waterslides are a fantastic option.Arcades(拱廊)and soft-play areas are all over our Parks,as well as eateries and bars.Ask at reception for a list of our on-Park activitiesall included in the price of your holiday!The Milky WayThis family-fr
28、iendly theme park is an out of this world,all-weather adventure!Featuring North Devons largest indoor play area,typhoon roller-coaster,gravity rider,circular slide,bumper cars and so many more activities!Wake Park and Aqua ParkIf you dont mind getting a bit wet in Woolacombe,then head across to Bide
29、ford and visit the Wake Park and Aqua Park.Something for all the family,from beginner to the experienced.Race,slide and chase each other across the fantastic Aqua Parkor learn a new skill in the Wake Park,hours of fun!【文章大意】这是一篇应用文,介绍了几个在伍拉科姆雨季可以玩的娱乐活动。21.Where can you see a film?A.At Twitchen House
30、.B.At Golden Coast.C.In Wake Park.D.In Aqua Park.【解析】选A。细节理解题。根据第一个项目的描述,两个主题公园有电影院,它们是Woolacombe Bay 和Twitchen House。故选A。22.The indoor pools attract those who.A.are afraid of waterB.are fond of surfingC.like eatingD.care little for price【解析】选B。细节理解题。根据“Try our amazing surfing simulator.Our Wavesurf
31、er,at Golden Coast,creates an artificial wave you can bodyboard onfor beginner or experienced boarders alike.”可知,在室内泳池里有人造浪,人们可以在里面进行身体冲浪,故选B。23.What can you do in The Milky Way?A.Learn to surf.B.Play waterslides.C.Play ride games.D.Learn new skills.【解析】选C。细节理解题。根据文中的描述,这里有过山车,重力骑士等骑乘游戏。故选C。BJim fou
32、nd himself exhausted during a trip.When he came home,he went to see a doctor.“The reason I was fatigued,”Jim says,“was that my kidneys were gone.”Jim,69,a former Air Force pilot,immediately started dialysis(透析)three days a week.A person of his age on dialysis usually lives only about four years.Tran
33、splants are a long-shot alternative.The National Kidney Foundation estimates that 13 people die every day while waiting for a donor with the right blood and tissue types.Jims wife,nephew and four family friends offered but werent a match.Jim was so discouraged that he was even considering not attend
34、ing a reunion of some Air Force buddies(铁哥们).But his wife encouraged him to reunite with his old friends,among whom was one he hadnt seen in 50 years:Doug Coffman.The two had met when they both were learning Vietnamese before they went overseas.Doug,then 70,felt a strong bond with his band of brothe
35、rs,even though he hadnt seen some of them in decades.Their connection went beyond the battlefield in ways most soldiers never experience.Doug had received help from his friends when he was in trouble,so he felt like it was a time that he could pay that ahead by donating a kidney to Jim.Fortunately,s
36、eries of testing revealed not only that Dougs tissue type matched Jims but also that he had the kidneys of a 35-year-old.The transplant was a success.“Its pretty miraculous to be able to take an organ out of one persons bodya living organput it in another persons body,and have it work,”Doug says.“An
37、d theres nothing finer than knowing Ive helped another person live a better life.”【文章大意】这是一篇记叙文,讲述了Jim多年不见的老朋友Doug为其捐肾的感人故事。24.From this text we know that Kidney transplant is.A.expensiveB.dangerousC.a matter of luckD.an unwise choice【解析】选C。推理判断题。根据第二段中“The National Kidney Foundation estimates that
38、13 people die every day while waiting for a donor with the right blood and tissue types.”可知,肾移植的配型很难。由此推测,肾移植要靠机会和运气。故选C。25.How old was Jim when he went overseas?A.About 17.B.About 19.C.About 22.D.About 25.【解析】选B。数字计算题。根据第二段第一句可知,Jim今年69岁,根据第三段中“among whom was one he hadnt seen in 50 years”可知,有些战友几乎
39、50年没见面了。由此推知,Jim出国的时候是69-50=19岁。故选B。26.What can we infer from Dougs words in the last paragraph?A.Doug is happy to donate a kidney to Jim.B.Jim is having a better life than Doug.C.The kidney transplant is very successful.D.Modern medical science is very advanced.【解析】选A。推理判断题。根据最后一段中“And theres nothi
40、ng finer than knowing Ive helped another person live a better life.”可知,Doug对于自己捐肾很高兴。C选项为文章给出的直接信息,不是推断内容。故选A。27.What is the theme of this text?A.Good luck.B.An operation.C.Paying it forward.D.Good relationship.【解析】选C。主旨大意题。本文主要讲述几十年未见面的老战友Doug为Jim捐肾的故事,故事的主题体现在Doug的捐肾动机上。根据第五段中“Doug had received he
41、lp from his friends when he was in trouble,so he felt like it was a time that he could pay that ahead by donating a kidney to Jim.”可知,Doug捐肾是为了把爱传递,这是本文所宣扬的主题。故选C。CIt would not be an overstatement to say that salt is one of the greatest discoveries in the history of mankind.Just imagine how tasteles
42、s our food would have been had salt not been discovered.Apart from adding flavor to our food,it is also an essential ingredient for the health of both man as well as animals,provided it is taken in the right quantities.Salt is also used by the food processing and meat packing industries as a seasoni
43、ng or preservative ingredient.Salt has always been helpful in the building of communities and societies,as man normally built his settlements around the sources of salt.At one point of time,salt was also used as a currency.Today,there are many countries around the world that are working hard to extr
44、act(提炼)salt so that we can enjoy our food to the fullest.Some of these are producing enough salt to satisfy the requirement of the entire world,while others are producing just enough to support their own people.According to the British Geological Survey,China is the top salt producer in the world.Th
45、e United States of America occupies the second position,and India,finishing a distant third.Other countries that made it among the top ten salt producing nations list were Canada,Australia,Germany,Mexico,Chile,France and the Netherlands.Countries that produced more than 1 million tonnes of salt in 2
46、017 included Peru,Bangladesh,Thailand,Brazil,Saudi Arabia,Pakistan,Romania,Egypt,Poland,and the United Kingdom,to name a few.Ranked at the bottom of the list were the African nations of Mauritania and Djibouti.So,the next time you take your meal and add a pinch of salt to make it more delicious,do s
47、hare a thought for the numerous salt workers around the world due to whom our food tastes so perfect.【文章大意】本文是一篇议论文。主要介绍了食盐的重要性以及一些主要国家盐产量的排名。28.What do we know from the first paragraph?A.Man will die without salt.B.The more salt,the better food.C.We should take in proper salt.D.Salt is an optional
48、ingredient.【解析】选C。推理判断题。根据第一段中“Apart from adding flavor to our food,it is also an essential ingredient for the health of both man as well as animals,provided it is taken in the right quantities.”可知,只要摄取适量,食盐是人类和动物健康的基本成分。故选C。29.What does the underlined word“these”in Paragraph 2 refer to?A.Countries.
49、B.Settlements.C.Sources.D.Communities.【解析】选A。代词指代题。根据上句“Today,there are many countries around the world that are working hard to extract salt so that we can enjoy our food to the fullest.”可知,此处代词指代国家。即其中一些国家的盐产量足以满足全世界的需求。故选A。30.Where does Mexico rank in salt production in the world?A.Fifth.B.Sixth.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-780419.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
附中英语7.pdf
