分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Unit 1单元话题读后续写专项练习-2022-2023学年高二英语选择性必修第二册单元重难点易错题精练(牛津译林版2020).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:780420
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:139.98KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 1单元话题读后续写专项练习-2022-2023学年高二英语选择性必修第二册单元重难点易错题精练牛津译林版2020 单元 话题 后续 专项 练习 2022 2023 学年 英语 选择性 必修
    资源描述:

    1、Unit 1单元话题读后续写专项练习(名校最新真题)1(2022江苏南通高二开学考试)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一个完整的短文。Once, there was a villager called Rajkumar, who was very greedy and loved to take risks. One sunny summer morning, Rajkumar decided to walk his sheep out of his village for grass. After leaving his village, Rajkumar led

    2、his sheep to a small hill, which was close to a big forest and far away from his village.When reaching the hill, Rajkumar looked for green grass. And he found it in the northern hillside. Then he let his sheep stay there to eat grass. One hour later, suddenly it started to rain heavily. To let his s

    3、heep escape the rain, Rajkumar led them to a cave nearby. And he tied them there, preventing them from running away.When the rain became less heavy, feeling bored, Rajkumar left the cave and walked around. Soon he came to the western hillside. He found another cave there. And to his amazement, he sa

    4、w many big wild goats inside the cave, which were also taking shelter from rain. Rajkumar thought if he could have these goats, hed be the richest man in his village. So, he decided to use grass to attract them to his village. He knew there was little chance of success because the local wild goats f

    5、eared humans and didnt have much trust in humans. But he still wanted to have a try.Since there was no fresh grass nearby, he came back to the previous hillside and started collecting grass. Soon Rajkumar managed to find a lot of grass. However, he found he didnt have a rope to tie it. Looking at hi

    6、s sheep he had tied with a rope, he decided to untie them and use the rope to tie the grass. Although that meant the sheep would later probably run away, thinking about so many goats, he thought it was a risk worth taking. So Rajkumar untied his sheep. He tied the grass using the rope.Carrying the g

    7、rass, he came to the cave where the wild goats stayed.注意:续写词数应为150左右;When he approached, the goats appeared nervous. _But he was shocked to find the goats had already left and were quickly jumping to the forest. _【答案】When he approached, the goats appeared nervous. Then he stopped and began putting g

    8、rass before him all the way while walking back. Before long the rain became light. The goats came out to eat the grass but stayed cautious. Soon no grass remained and the goats wouldnt like to follow him any more. So Rajkumar hurried back to collect grass again. After collecting grass, he ran to the

    9、 previous spot where the goats had stood.But he was shocked to find the goats had already left and were quickly jumping to the forest. Worried, he ran fast after them and shouted to stop them. But no single goat turned back, and soon all goats disappeared into the forest. Upset, Rajkumar walked back

    10、, deciding to search for his sheep, but in vain. Now his clothes were all wet, and he sat on the ground, regretting the whole thing. After calming down, he finally realized it was his greed and unwise decision that caused his loss.【导语】本文以设法占有野山羊为线索展开,讲述了一个贪婪的村民Rajkumar想占有山里的野山羊,结果野山羊没到手自己的绵羊也被弄丢了的故事

    11、。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“当他走近时,山羊显得很紧张”可知,本段可以描写Rajkumar用青草诱惑野山羊出来的过程。 由第二段首句内容“但他震惊地发现,山羊已经离开,并迅速跳进森林”可知,本段可以描写Rajkumar没有弄到野山羊,并且自己的绵羊也弄丢了。2.续写线索:野山羊保持谨慎草吃光了野山羊不再愿意跟着RajkumarRajkumar很担心大喊着制止野山羊跑走野山羊和自己的绵羊都不见了,Rajkumar很沮丧3.词汇激活行为类保持:stay/ keep跟随:follow/ go after喊叫:shout/ scream情绪类担心的:worried/ concerned沮

    12、丧的:upset/ depressed【点睛】高分句型1. After collecting grass, he ran to the previous spot where the goats had stood. (运用了where引导限制性定语从句)高分句型2. After calming down, he finally realized it was his greed and unwise decision that caused his loss. (运用了省略that的宾语从句以及it be.that.的强调句)2(2021江苏海门中学高二阶段练习)阅读下面材料,根据其内容和所

    13、给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。The city marathon was now just a week away, and Beth Barrett was getting nervous. She had been training hard all year, come rain or shine. Although she had attempted it the previous year, and had eventually crossed the finish line, it took her several hours and sh

    14、e had to stop running many times. So she vowed (发誓) to complete it again the following year in at least half the time and without stopping. She was a focused person, and having a goal helped her concentrate.There was nothing special about this Wednesday morning. Beth got up early as usual and put on

    15、 her running gear. As she pulled on her running shoes, she looked out the window. It was cloudy but not raining, and there was a light breeze blowing the leaves of the trees. Perfect running weather, she thought. She decided to take her favorite route, across the park, down to the harbour, along the

    16、 beach and back up the main street to her apartment. She could do that in 45 minutes, but today she would try for a 35.As she crossed the park, she saw a man and old woman ahead of her. She didnt think anything of it at first, but then she noticed the man was pulling the womans bag from her. The man

    17、, looking very anxious, managed to get the bag, and set off across the park towards the harbour. It was early and there were not many people around. So after making sure the woman was OK, Beth took off after the man.Beth Barrett didnt think much, but she knew she had to do something. It could be dan

    18、gerous, chasing a criminal, but something on the mans face told her the situation was not that clear cut. Her training had clearly paid off. She could easily keep pace with the man, who seemed unfit and was clearly troubled that he was being followed. Ten minutes later, they had reached the beach. T

    19、he man stopped suddenly and turned around.Paragraph 1:“OK, OK, here, have the bag back!” said the man, exhausted. _Paragraph 2:They took a seat in a beachside cafe. _【答案】Paragraph 1:“OK, OK, here, have the bag back!”. He threw it at Beths feet. “Please dont call the police,” he begged. He explained

    20、that he was desperate because he had lost his job and his home. He had seen the old woman, and something had snapped. He knew that what he was doing was wrong. Beth listened and believed the man. “Im thirsty,” she said. “Can I buy something to drink?”Paragraph 2:They took a seat in a beachside cafe.

    21、 Beth ordered two soft drinks and a sandwich. The man, whose name was Samuel, ate the sandwich in three bites and thanked her deeply for it. He talked more about himself and told Beth she was a good runner. She explained about the marathon thing and the vow that had helped her improve. Luckily, they

    22、 found the old ladys number in the bag and the man agreed to take it back with Beth, before turning himself in to the police.【导语】本文以人物为线索展开,讲述了Beth Barrett在像往常一样练习跑步时,遇到了一个男人抢劫一个老妇人,于是Beth前去追赶这个男子。最后追上了男子,得知了男子的境遇后,Beth给他买了食物和饮料,为自己的行为道歉。最后他们一起回去把包还给了老妇人。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“好吧,好吧,给你,把袋子拿去!”可知,第一段可描写

    23、男子归还包,并恳求Beth不要报警,可描述Beth的反应以及男子解释抢劫原因。由第二段首句内容“他们在海滨的一家咖啡馆坐了下来。”可知,第二段可描写他们坐下来后的事情。2.续写线索:放弃逃跑解释境遇意识错误买食物饮料感谢还包3.词汇激活行为类相信:believe/trust购买:buy /purchase感谢:thank/ express gratitude to情绪类绝望:desperate /hopeless幸运:luckily / fortunately【点睛】高分句型1 He explained that he was desperate because he had lost his

    24、 job and his home. (运用了that引导宾语从句)高分句型2 The man, whose name was Samuel, ate the sandwich in three bites and thanked her deeply for it. (运用了whose引导非限制性定语从句)3(2022江苏宝应县教育局教研室高二期中)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Id been restless all morning, feeling uncomfortable and not able to put my finger on w

    25、hy. Everything seemed all right. I had a wonderful breakfast with my mother, but I was sitting on the sofa holding the front page of the newspaper and not really reading it. Something was wrong, but I didnt know what.My mother didnt seem to notice my distraction (分心). She busied herself making a new

    26、 quilt (被子). I sat and stared at the backyard through the door, trying to figure out what was bothering me. I needed to be somewhere. I didnt know where, but I knew it wasnt here inside the house. I headed for the front door and my hand automatically went to my pocket for my car keys. But then somet

    27、hing told me I wasnt going to be driving anywhere. I needed to go for a walk.I stepped out onto the porch (门廊), wondering where I was supposed to go. Apparently, my legs had an idea because I found myself starting off on one of my normal morning walks. This time, however, I turned north after going

    28、one block and walked up a street that Id never taken before.After Id covered a few blocks, I began to hear two female voices, and one of them was crying sharply. A voice in my head said “Hurry” and I found myself running toward the sound. I ran up to a house. Two women stood in front of the house. O

    29、ne of them was dressed in swimwear. She was the one crying.“My baby!” she shouted, staring down at a little girl lying still on the green grass. “My babys dead!” The other woman stood there next to her, holding her hand. She saw me approaching and said, “They were swimming in the backyard. I think h

    30、er daughters drowned (淹死).”注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。Hearing this, I remembered that in college Id been trained in CPR (心肺复苏). _Time was passing slowly and my heart was waiting in expectation. _【答案】One possible version:Hearing this, I remembered that in college Id been trained in CPR (心肺复苏). Sudde

    31、nly, memories of the training flooded into my mind. I bent down by the little girl and asked if anyone had called 911. The woman standing next to the little girls mother nodded weakly. I checked for a pulse, found none and began performing CPR. Her mother continued to cry sharply, but I focused on a

    32、ll the steps I remembered from my CPR class. Time was passing slowly and my heart was waiting in expectation. Sure enough, the girl came to herself. She coughed violently. Then she began to cry just as an ambulance pulled up. I stepped aside while rescuers began their work. Her mother sat next to he

    33、r, shaking in excitement. “Youre done here,” the voice inside my head said. So I turned around and walked away, even as I heard one of the rescuers call out to me, “Thanks!”【导语】本文以人物为线索展开,讲述了作者在一个坐立不安的上午,鬼使神差地去散步,走了一个街区后向北拐,走上了一条作者从未走过的街道,走了几个街区后,作者听到两个女人的声音,其中一个在哭,作者跑上前一看,发现哭的那个女人的孩子溺水了。【详解】1.段落续写:

    34、由第一段首句内容“听到这里,我想起在大学里我接受过心肺复苏的训练。”可知,第一段可描写作者对孩子施救的过程。由第二段首句内容“时间过得很慢,我的心在期待中等待。”可知,第二段可描写作者施救的结果。2.续写线索:蹲下做心肺复苏苏醒咳嗽救援人员赶到离开3.词汇激活行为类蹲下:bend down/squat down做心肺复苏:perform CPR/carry out CPR苏醒:come to oneself/come to life情绪类哭:cry/wail激动:in excitement/with emotion【点睛】高分句型1 I bent down by the little girl

    35、 and asked if anyone had called 911. (运用了if引导的宾语从句)高分句型2 Her mother continued to cry sharply, but I focused on all the steps I remembered from my CPR class. (由关系代词that引导的限制性定语从句,省略了that)4(2022江苏苏州高二期中)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。When Jayce Crowder was in kindergarten, he began noticing that

    36、 he looked different from his classmates. They had two hands. But he had only one.It started when one boy teased him. Jayce was in a bad mood. Hed return home in Des Moines, Iowa, with questions: Why am I different? Why me? Why? “He actually told us that he was mad at looking so different from other

    37、s,” said his mother, Cortney Lewis. “That really hurt him.” Lewis admitted she didnt know what to do at that point. How could she provide answers to her sons questions when she had never found those answers herself ?A few weeks later, Lewis came home from her job and turned on the TV to a news story

    38、 about Trashaun Willis, an eighth-grader from Washington middle school, Iowa. The boy, then 14, had become an Internet star after posting videos of his slam dunk (扣篮), and, like Jayce, he was missing most of his left arm. Lewis called Jayce in to see Trashaun on TV, too.He was shocked, staring at on

    39、e dunk after another. He was shocked, staring at one dunk after another.“Cool,” Jayce remembered thinking with excitement. “ I saw him dunking on TV.”Willis story blew up last winter. The Des Moines Register wrote about him. NBC Nightly News flew to Iowa to interview him. Just recently, Sports Illus

    40、trated named him one of its Sports Kid of the Year finalists.At the time, it seemed that watching Trashaun would simply be an inspiring moment for Jaycehed see a shining role model with a seemingly similar born disability. And had it stayed just that, Lewis would have been happy. But little did she

    41、know that a family friend had already reached out to the Des Moines Register, asking the newspaper to help set up a meeting with Trashaun to encourage Jayce and build his confidence. A few days later, the good news that Trashaun accepted the invitation to meet Jayce came.注意:1. 所续写短文的词数应为150左右;2. 续写部

    42、分分为两段,每段的开头语已为你写好。Paragraph 1:Finally, the boys met at Washington Middle School on a Saturday afternoon several months later._Paragraph 2:After the meeting, Jayce learned to accept his disability._【答案】Finally, the boys met at Washington Middle School on a Saturday afternoon a couple of months later.

    43、 The day was not spent on self-pity-it was really fun and unforgettable. They rode bikes around the schools hallways, took photos, and played hide-and-seek. Trashaun taught Jayce how to slam dunks. He even gave Jayce a shirt as a gift. He talked about their left arms. He told Jayce he was perfect th

    44、e way he looked. He encouraged him not to let anyone drag him down and shake his confidence.After the meeting, Jayce learned to accept his disability. He began to understand that there are many people like him. He came to adapt himself to his disability. He recently started practicing shooting baske

    45、tball every day and he really loves it. Jayce often chats with Trashaun on the Internet about basketball skills as well as some school issues. He is really motivated by this role model and has a positive attitude to his future life. As for Trashaun, he never dreamed that his videos would have such a

    46、n impact. His relationship with Jayce made him look forward to helping more kids.【导语】本文以人物为线索展开,文章讲述了Jayce左臂残缺,受到同学的嘲笑,母亲不知如何向他解释,同样左臂残缺的Trashaun在网络上上传了自己扣篮的视频,很快受到欢迎,Jayce和他的母亲看完视频,信心大增。Jayce与Trashaun见面后很快成为朋友。Jayce意识到世界上还有和他一样的人,他对自己的未来充满信心。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“几个月后,两个男孩终于在一个星期六的下午在华盛顿中学见面了。”可知,第一段

    47、可描写他们见面那天发生的事情,以及Trashaun如何鼓励Jayce。由第二段首句内容“见面后,Jayce学会了接受自己的残疾。”可知,第二段可描写Jayce的具体改变内容。2.续写线索:受到嘲笑伤心见到Trashaun受到鼓舞重拾信心感悟3.词汇激活行为类.鼓励:encouraged / persuaded.有影响:have an impact / have an influence .拖垮:drag down/wear down 情绪类.激励:motivated /inspired .积极:positive attitude/act positively【点睛】高分句型1. He told

    48、 Jayce he was perfect the way he looked.(省略that的宾语从句)高分句型2. He began to understand that there are many people like him. (由that引导的宾语从句)5(2022江苏淮海中学高二开学考试)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。HungerWhen I was a young boy, my mother would place spoonfuls of vegetables onto my plate whether I wanted the

    49、m or not and the rule in our family was that we always had to clean our plates. However, I rarely saw my mother eat the vegetables herself. She always served us first. She seemed never hungry.She worked for a rich lady in town, and I always assumed that the reason why she didnt have our tasteless me

    50、als was that she had eaten meats and sweets in the rich ladys kitchen. Our meals were boring, and there was never enough since there were ten of us my parents plus eight children.One afternoon my older sisters were sick, so they couldnt take care of me. Therefore, my mother had no choice but to brin

    51、g me with her. It was a long winter day and as my father hadnt had much work, we had even less food than usual. So I was very excited to go to the rich womans house.My mother placed me in a corner while she rolled out pie crust (饼皮). Then she cooked some meat, and by the afternoon, the pleasant smel

    52、l filled the kitchen and was making its way into my empty stomach. Then, a bell rang in the kitchen and my mother told me, “Dont move” and then left.I tried to do as told, but then I thought it wouldnt matter if I ate just one blackberry. So I put a single blackberry into my mouth. What an explosion

    53、 of flavor! The wonderful taste hitting my empty stomach was more than I could handle! Soon I was throwing blackberries into my mouth with two hands! It wasnt until I was staring at the empty bowl that I noticed the empty, unbaked pie crust sitting on the table waiting for the berries. I looked arou

    54、nd for more berries, but there was none. Suddenly, I heard footsteps approaching, so I quickly hid into the cupboard (碗柜).注意:1. 续写词数应为150左右;2. 请在答题卡的相应位置作答。Just at the moment, my mother entered the kitchen, following a well-dressed lady. _After the lady left, I crept(爬) out of the cupboard with tear

    55、s streaming down my face. _【答案】Just at the moment, my mother entered the kitchen, following a well-dressed lady. My mother excitedly discussed todays special food with the lady. She was about to show her the dough and the blackberries in the bowl, at this point, they noticed that all the blackberrie

    56、s in the bowl were gone, which shocked my mother. The lady asked angrily whether she had eaten the blackberry, with my mother lowering her head in silence. The lady said you are always doing a good job. But you let me down today. Then the lady left.After the lady left, I crept(爬) out of the cupboard

    57、 with tears streaming down my face. I said to my mother, “Im sorry, mom, I stole the blackberry. You made the blackberry so delicious that I couldnt stop eating them. After listening to what the lady said, I know that you have been working hard for our family. It was my fault, and Im willing to apol

    58、ogize and explain everything to the lady.” Then we went together.【导语】本文以人物为线索展开,讲述了作者跟妈妈一同工作时,因偷吃厨房里的食物,导致妈妈被雇主误会,我为此承认错误向妈妈道歉,并决定与妈妈一起向雇主解释一切的故事。【详解】1. 段落续写:由第一段句首内容“就在这时,妈妈走进厨房,身后跟着一位穿着考究的女士”可知,第一段描写作者的妈妈与雇主走进厨房,想看看食物,但却发现食物不翼而飞,于是很生气,产生了误会。由第二段句首内容“这位女士离开之后,我泪流满面地从壁橱里爬出来”可知,第二段描述作者听到雇主对妈妈的产生误会很自责

    59、,又明白妈妈始终在为家庭辛勤工作,于是向妈妈道歉,并与妈妈一起去向雇主解释一切。2. 续写线索:发现食物不翼而飞雇主生气离开我很自责向妈妈道歉理解妈妈找雇主解释3. 词汇激活行为类:发现:noticefind消失:be gonedisappear让某人失望:let sb. downturn sb. down情绪类:兴奋地:excitedlyhappily生气地:angrilycrossly乐意的:willingvoluntary【点睛】【高分句型1】The lady asked angrily whether she had eaten the blackberry, with my moth

    60、er lowering her head in silence.(运用了whether引导宾语从句;运用了with复合结构作伴随状语)【高分句型2】After listening to what the lady said, I know that you have been working hard for our family.(运用了非谓语动词作状语;运用了that引导宾语从句)6(2022江苏省天一中学高二期末)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。“Mom!” 11-year-old Mark cried to his mom, Cindy. “I

    61、 dont want to wear the sweater!”“Please, honey, put it on! Were already running late!” Cindy said as she packed their suitcases. “But Mom! Its not even my size. Can I please get something else to Wear?”“Dont trouble your mom, Mark,” his dad, Luke, said. “We have to leave now.”Cindy and Luke took out

    62、 their suitcases and put them into the car. The family were taking a skiing trip to the mountains. Mark sat in the back seat, angry, because he hated the sweater!It was a red sweater, a bit too big for him, and its sleeves were not even the same size. It was Marks birthday gift. Grandma Sandy promis

    63、ed him a video game, but gave him a sweater instead! Mark didnt like it. He told Grandma by phone that he would never wear it. He didnt know how hard it had been for her to make the sweater by hand.Because it was snowing heavily, Luke drove slowly. By the time they arrived at the holiday center, it

    64、was late in the evening.Mark was quite excited about going skiing for the first time. He asked his parents to let him go look around, and they agreed. Mark raced off to a nearby spot and Cindy kept an eye on him. When Luke removed their suitcases, Cindy helped him. Then she noticed Mark was nowhere

    65、to be seen.Worried, Luke and Cindy tried to find him, but failed. They told the manager about the situation. He sent out a few staff members to help look for Mark.Almost half an hour later, two of the staff observed a hand sticking out behind a tree. They discovered Mark, who was unconscious. He was

    66、 brought to the hospital soon, but he didnt wake up until a few hours later.“Its a good thing the boy was wearing a large sweater that kept most of his body covered and warm due to its large size. It was a typical case of hypothermia (体温过低),” the doctor said. “Do you remember what happened, Mark?” t

    67、he doctor asked him.注意:1. 续写词数应为150左右;2. 请按如下格式在相应位置作答。The little boy nodded and then told them the whole story. _Mark now realized it was all due to his grandma that he was saved. _【答案】The little boy nodded and then told them the whole story. At that time, he said he saw the snow and felt so excite

    68、d, so he ran to play with snow immediately. He made a big snowball and tried to throw it far away. But suddenly he slipped and lost his balance, falling down on the ground, then he tried to call for help, but there was no response. He felt scared and cold, so he stayed where he was and pulled the ov

    69、ersized sweater over him waiting for rescue.Mark now realized it was all due to his grandma that he was saved. He was wearing this oversized sweater, which kept him warm even though it was snowing and getting cold. He realized that its not just a sweater, it means grandmas love for him. Then he was

    70、filled with gratitude and felt he was so lucky.【导语】本文以人物为线索展开,讲述了一个小男孩跟父母外出滑雪度假,开始时觉得毛衣太大,非常不喜欢,不情愿穿上它。小男孩独自外出游玩时滑倒,因此被困在寒冷的户外,于是把这件大号毛衣盖在自己身上,等待救援。后来作者被救之后,才得知,正是因为这件他不喜欢的大号毛衣,才使得他没有被冻死。这时他意识到,这不仅仅是一件毛衣,还包含这奶奶对他的爱。因此心里充满了感恩的故事。【详解】1. 段落续写由第一段句首内容“小男孩点点头并告诉了他们整个故事”可知,第一段描述小男孩讲述自己被救之前发生的事情经过。由第二段句首内容

    71、“Mark意识到正是由于奶奶,他才得救”可知,第二段描述小男孩理解了奶奶这件大号毛衣不仅能为他保暖,还意味着奶奶对他浓浓的爱意。他对此感到感恩及幸运。2. 续写线索:跑去玩雪不小心摔倒求救等待救援被救感恩3. 词汇激活行为类:看见:seecatch sight of停留:stayremain充满:be filled withbe full of情绪类:开心的:excitedhappy害怕的:scaredfrightened幸运的:luckyfortunate【点睛】【高分句型1】He felt scared and cold, so he stayed where he was and pulled the oversized sweater over him waiting for rescue.(运用了where引导地点状语从句,运用了非谓语动词作状语)【高分句型2】He was wearing this oversized sweater, which kept him warm even though it was snowing and getting cold.(运用了which引导非限制性定语从句,运用了even though引导让步状语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 1单元话题读后续写专项练习-2022-2023学年高二英语选择性必修第二册单元重难点易错题精练(牛津译林版2020).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-780420.html
    相关资源 更多
  • 人教版八年级上册15.2.3整数指数幂.docx人教版八年级上册15.2.3整数指数幂.docx
  • 人教版八年级上册15.2.2 分式的混合运算.docx人教版八年级上册15.2.2 分式的混合运算.docx
  • 人教版八年级上册15.2.2 分式的化简.docx人教版八年级上册15.2.2 分式的化简.docx
  • 人教版八年级上册15.2.2 分式的加减(二).docx人教版八年级上册15.2.2 分式的加减(二).docx
  • 人教版八年级上册15.2.2 分式的加减(一).docx人教版八年级上册15.2.2 分式的加减(一).docx
  • 人教版八年级上册15.1 分式同步练习.docx人教版八年级上册15.1 分式同步练习.docx
  • 人教版八年级上册14.3 提公因式法分解练习题及答案.docx人教版八年级上册14.3 提公因式法分解练习题及答案.docx
  • 人教版八年级上册13.3.2 等边三角形(第一课时)学案(无答案).docx人教版八年级上册13.3.2 等边三角形(第一课时)学案(无答案).docx
  • 人教版八年级上册13.3.1《等腰三角形》.docx人教版八年级上册13.3.1《等腰三角形》.docx
  • 人教版八年级上册13.1.2 线段的垂直平分线的性质导学案(无答案).docx人教版八年级上册13.1.2 线段的垂直平分线的性质导学案(无答案).docx
  • 人教版八年级上册11.3.1《多边形》.docx人教版八年级上册11.3.1《多边形》.docx
  • 人教版八年级上册 阶段性复习 辅导讲义(有答案).docx人教版八年级上册 阶段性复习 辅导讲义(有答案).docx
  • 人教版八年级上册 道德与法治知识点汇总.docx人教版八年级上册 道德与法治知识点汇总.docx
  • 人教版八年级上册 第四讲角平分线的性质与判定 学案 (Word版无答案).docx人教版八年级上册 第四讲角平分线的性质与判定 学案 (Word版无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第十五章 15.2 分式的运算 课时练.docx人教版八年级上册 第十五章 15.2 分式的运算 课时练.docx
  • 人教版八年级上册 第十五章 15.1 分式 课时练.docx人教版八年级上册 第十五章 15.1 分式 课时练.docx
  • 人教版八年级上册 第十二章 12.3 角平分线的性质学案(无答案).docx人教版八年级上册 第十二章 12.3 角平分线的性质学案(无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第十二章 12.3 角平分线中的辅助线问题 学案(无答案).docx人教版八年级上册 第十二章 12.3 角平分线中的辅助线问题 学案(无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第十三章 13.2 画轴对称图形 课时练.docx人教版八年级上册 第十三章 13.2 画轴对称图形 课时练.docx
  • 人教版八年级上册 第十一章三角形单元练习题(无答案).docx人教版八年级上册 第十一章三角形单元练习题(无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第十一章 数学活动 平面镶嵌教学实录(详案).docx人教版八年级上册 第十一章 数学活动 平面镶嵌教学实录(详案).docx
  • 人教版八年级上册 第十一章 11.3.1 多边形 学案(无答案).docx人教版八年级上册 第十一章 11.3.1 多边形 学案(无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第十一章 11.1.2 三角形的高、中线和角平分线学案(无答案).docx人教版八年级上册 第十一章 11.1.2 三角形的高、中线和角平分线学案(无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第八讲等边三角形的性质与判定 讲义(Word版无答案).docx人教版八年级上册 第八讲等边三角形的性质与判定 讲义(Word版无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第五讲等腰三角形的判定与性质 讲义(Word版无答案).docx人教版八年级上册 第五讲等腰三角形的判定与性质 讲义(Word版无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第五讲等腰三角形的判定与性质 讲义(Word版无答案).docx人教版八年级上册 第五讲等腰三角形的判定与性质 讲义(Word版无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第七讲线段的垂直平分线讲义(Word版无答案).docx人教版八年级上册 第七讲线段的垂直平分线讲义(Word版无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第15章 分式 复习教案(无答案).docx人教版八年级上册 第15章 分式 复习教案(无答案).docx
  • 人教版八年级上册 第14章 整式的乘法与因式分解《提取公因式》提高训练(图片版无答案).docx人教版八年级上册 第14章 整式的乘法与因式分解《提取公因式》提高训练(图片版无答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1