《赢在课堂》2015-2016学年高一英语北师必修3单元训练:第七单元过关检测 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 赢在课堂 赢在课堂2015-2016学年高一英语北师必修3单元训练:第七单元过关检测 WORD版含答案 课堂 2015 2016 学年 英语 必修 单元 训练 第七 过关 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第七单元过关检测.阅读理解AMany people believe sharks are dangerous and will always try to hurt or even kill humans.In fact,94 percent of the worlds species are harmless to humans.A shark exhibition at the National Aquarium(水族馆) in Baltimore,US proves this.Visitors can touch young sharks,see their eggs develop a
2、nd watch a dozen different species swim smoothly around a huge tank.Most people fail to realize that shark attacks dont happen very often.Humans are more likely to be killed by lightning than by a shark.And to make this point clear,the museum has set up a special touching pool for children.There,kid
3、s can learn,from an early age,not to fear sharks.They can watch them develop inside the eggs and feel the skins of them.“People fear what they dont know,”said Nancy Hotchkiss,an organizer of the exhibition,which runs till December.“Sharks have been around for 400 million years and play an important
4、role in the oceans food chain.We want people to discover that sharks are amazing animals that need our respect and protection.”Its shocking that 100 million sharks are killed every year by humans around the world.A study,published in January in the US magazine Science,found that almost all recorded
5、shark species have fallen by half in the past eight to fifteen years.Thousands of sharks are hunted in Asia for special foods,such as shark fin soup.And many others get caught in nets,while fishermen are hunting other fish.More than half of all sharks are smaller than one metre long.“Some fishing me
6、thods are actually cleaning out the ocean,”said Dave Schofield,the manager of the aquariums ocean health program.“The fishermen threw them away like rubbish.”It is a worrying situation and some areas have taken measures in place to protect these species of fish.1.The main purpose of the shark exhibi
7、tion is to .A.show how sharks are born and develop in the oceanB.let people know more about sharks and protect themC.let children learn not to fear sharks from an early ageD.show how shark species have fallen in the past few years提示:推理判断题。从文章的第二段和第四段可以推出答案。答案:B2.In the last paragraph but one,the und
8、erlined word “them” refers to .A.small sharksB.fishing boatsC.fishing netsD.fishing methods提示:词义推断题。从倒数第三段的“More than half of all sharks are smaller than one metre long.”和倒数第二段的“Some fishing methods are actually cleaning out the ocean,”said Dave Schofield,the manager of the aquariums ocean health pr
9、ogram.“The fishermen threw them away like rubbish.”可以得知答案。答案:A3.What does Dave Schofield mean by saying “Some fishing methods are actually cleaning out the ocean”?A.Large sharks cannot be caught by some fishing methods.B.Only small sharks can be caught by some fishing methods.C.The ocean is being ma
10、de cleaner by some fishing methods.D.Too many sharks are being killed by some fishing methods.提示:推理判断题。从后三段可以看出:渔民使用的猎捕方法,使得无论大小的猎物他们都能捕获出,这种情况让人担忧。答案:D4.It can be inferred from the passage that the writer is .A.surprised to know sharks always hurt peopleB.happy to know sharks are harmless to people
11、C.worried about the present situation of shark speciesD.pleased to know the ocean is becoming much cleaner提示:推理判断题。从短文最后一段“It is a worrying situation and some areas have taken measures in place to protect these species of fish.”可以推测出答案。答案:CB(2015湖北,A)“I see youve got a bit of water on your coat,”sai
12、d the man at the petrol station.“Is it raining out there?”“No,its pretty nice,”I replied,checking my sleeve.“Oh,right.A pony(马驹) bit me earlier.”As it happened,the bite was virtually painless:more the kind of small bite you might get from a naughty child.The pony responsible was queuing up for some
13、ice cream in the car park near Haytor,and perhaps thought Id jumped in ahead of him.The reason why the ponies here are naughty is that Haytor is a tourist-heavy area and tourists are constantly feeding the ponies foods,despite signs asking them not to.By feeding the ponies,tourists increase the risk
14、 of them getting hit by a car,and make them harder to gather during the areas annual pony drift(迁移).The purpose of a pony drift is to gather them up so their health can be checked,the baby ones can be stopped from feeding on their mothers milk,and those whove gone beyond their limited area can be re
15、turned to their correct area.Some of them are also later sold,in order to limit the number of ponies according to the rules set by Natural England.Three weeks ago,I witnessed a small near-disaster a few miles west of here.While walking,I noticed a pony roll over on his back.“Hello!”I said to him,ass
16、uming he was just rolling for fun,but he was very still and,as I got closer,I saw him kicking his legs in the air and breathing heavily.I began to properly worry about him.Fortunately,I managed to get in touch with a Dartmoors Livestock Protection officer and send her a photo.The officer immediately
17、 sent a local farmer out to check on the pony.The pony had actually been trapped between two rocks.The farmer freed him,and he began to run happily around again.Dartmoor has 1,000 or so ponies,who play a critical role in creating the diversity of species in this area.Many people are working hard to
18、preserve these ponies,and trying to come up with plans to find a sustainable(可持续的)future for one of Dartmoors most financially-troubled elements.5.Why are tourists asked not to feed the ponies?A.To protect the tourists from being bitten.B.To keep the ponies off the petrol station.C.To avoid putting
19、the ponies in danger.D.To prevent the ponies from fighting.提示:细节理解题。根据文章第三段第二句“By feeding the ponies,tourists increase the risk of them getting hit by a car,and make them harder to gather during the areas annual pony drift(迁移).”可知,游客私自喂食小马驹会增加它们被车撞的风险,同时也会使得它们在每年的大迁移中难以聚集,因此只有C项符合原文。答案:C6.One of the
20、 purposes of the annual pony drift is .A.to feed baby ponies on milkB.to control the number of poniesC.to expand the habitat for poniesD.to sell the ponies at a good price提示:细节理解题。根据文章第四段可知,每年的大迁移目的是把它们聚起来然后检查身体状况,让小马驹断奶,同时也让那些越界的重新回到它们原来的区域。它们当中的一些也会被卖掉,目的是控制马驹的数量。因此只有B项正确。答案:B7.What was the author
21、s first reaction when he saw a pony roll on its back?A.He freed it from the trap.B.He called a protection officer.C.He worried about it very much.D.He thought of it as being naughty.提示:细节理解题。根据文章倒数第二段第三句中的“.assuming he was just rolling for fun.”可知,作者最初以为这个小马驹只是在玩儿。故选D项。答案:D8.What does the author imp
22、ly about the preservation of Dartmoors ponies?A.It lacks peoples involvement.B.It costs a large amount of money.C.It will affect tourism in Dartmoor.D.It has caused an imbalance of species.提示:推理判断题。根据最后一段最后一句“Many people are working hard to preserve these ponies,and trying to come up with plans to f
23、ind a sustainable(可持续的) future for one of Dartmoors most financially-troubled elements.”可知,保护小马驹是达特姆尔最受资金困扰的项目之一,由此可推知这项活动势必会耗费大量资金。答案:BCHave you ever taken a test that you thought you could have passed easily,only to make some silly mistakes that really hurt your grade?More than a few students have
24、 done that.And some seem to do it over and over again.There are several problem areas that can cause students to goof up or do poorly in a test that they could have passed.Some students can become overconfident in their knowledge of the subject matter.They think they know the material better than th
25、ey actually do.It is easy for students to misjudge their own knowledge,and when they realise that they dont know the material,it is too late.What happens more often,though,is that some students feel that they are smart enough to be able to guess their way through a test.So they dont bother studying
26、the material.They are overconfident in their ability to understand things.In either case,overconfidence can result in lower grades in tests.Does this apply to you?Another thing that can happen is that students underestimate the difficulty of the test.They expect an easy test,but the teacher throws i
27、n a real tough test that they havent prepared for.Sometimes the teacher may cover material in the test that students werent expecting.That can happen,especially if they werent paying attention in class.Finally,there are students who dont feel that getting a good grade is important to them,so they do
28、nt bother to study or even try to do well.Such students may be trying to punish their parents,have a poor image of themselves,or are just plain foolish.Hopefully,you are not one of these students.9.The writer believes that many students .A.are afraid of examsB.make careless mistakesC.hate homeworkD.
29、lack confidence提示:根据第一段的第一句话可知答案。答案:B10.What does the underlined phrase “goof up” mean?A.Be overconfident.B.Be nervous.C.Make silly mistakes.D.Make wrong choices.提示:此段承接上一段的内容,分析学生为什么会在考试中犯一些较傻的错误。由此推断该词的意义应为make silly mistakes。答案:C11.According to the writer,who will be most unwilling to try his bes
30、t in a test?A.Edward,dissatisfied with his parents.B.John,expecting an easy test for him.C.Dobby,believing he is the smartest in the class.D.Peter,being overconfident about his ability.提示:文章最后说“Such students may be trying to punish their parents.”,即不满意父母的学生会不努力考试,以此来惩罚其父母。答案:A12.What would be discus
31、sed in the paragraph that follows?A.The causes of overconfidence.B.The causes of a poor self-image.C.Ways to prepare for a test.D.Ways to avoid goofing up a test.提示:整篇文章重点说明了学生在考试过程中会出现一些较傻的错误这一现象,并分析了原因,接着可能要说明如何去避免这种现象的发生。答案:DDOne type of fish is named the salmon(大马哈鱼).There are many different kin
32、ds of salmon,but almost all of them mate(交配) in a very strange way.They are born in small,fresh water rivers.They live in the river for a year,and then swim downstream to a bigger river and eventually to the ocean.In the salt water,they eat constantly and grow very quickly.While they live in the oce
33、an,salmon are silver colored.After several years at sea,the salmon grow very long and heavy.Then,as if by magic(魔法),they all begin to swim home.Each salmon somehow remembers where it was born and swims to the very same area in the small river.It is a long,difficult journey home.Once the salmon enter
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-794932.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
八年级数学下册 第五单元 分式与分式方程 5.2 分式的乘除法作业(pdf无答案)(新版)北师大版.pdf
