分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型四川省双流中学2024届新高三英语适应性模拟检测试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:946515
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:22
  • 大小:46.85KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 双流 中学 2024 新高 英语 适应性 模拟 检测 试题 Word 解析
    资源描述:

    1、双流中学高 2024 届高三适应性模拟检测试题英 语注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡和试卷指定位置上。2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3. 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分 30 分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中

    2、所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是 C。1. When will the concert start?A.At 5:15 B.At 6:00 C.At 6:402. How does the woman like her coffee?A.With milk only. B.With sugar and milk. C.With sugar only.3. When will it be s

    3、unny according to the weather forecast?A.Tomorrow. B.The day after tomorrow. C.Next week.4. Which subject is Emily good at?A.English. B.Maths. C.Physics.5. What did the woman buy for her mother?A.Earrings. B.A necklace. C.A coat.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选 项中选出最

    4、佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第 6 段材料,回答第 6、7 题。6. How many hours did the woman sleep last night?A.8 hours. B.7 hours. C.6 hours.7. What did the woman eat for lunch?A.Salad. B.Eggs. C.A banana.听第 7 段材料,回答第 8、9 题。8. What do Guides often do together?A.Go bowling. B.Ho

    5、ld parties. C.Play games.9. How old was the speaker going to be that weekend?A.10. B.13. C.14.听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。10. Where does the conversation probably take place?A.At home. B.In a store. C.In a restaurant.11. Why does the woman want to exchange the dress?A.It is expensive. B.Its color doesnt

    6、suit her. C.It doesnt fit her.12. What does the woman decide to do? A.Have her money back.B. Wait for the sale next weekend.C. Take a pair of shoes.听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。13. What is the man doing?A.Having an interview. B.Eating a meal. C.Cooking a meal.14. How long has the man been cooking? A.Only

    7、recently.B.Since he was a kid.C.Since he was twenty years old.15. Why does the man mention rice and noodles?A.To show his best cooking. B.To name his favorite food. C.To give an example.16. What is the most important for cooking according to the man?ADifferent styles of cooking. B.Freshness of food.

    8、 C.Rich flavors.听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。17. What news does the speaker tell her audience? A.She will be retiring in several months.B. She will be hosting a different show soon.C. She will join a jazz band soon.18. Who is the first special guest tonight?A.The Roots. B.Jay Leno. C.Bill Clinton.19. Wha

    9、t is Brian Cranston known for?A.His playing basketball. B.His well-known songs. C.A hit TV show.20. What will the audience do next? A.Listen to a funny story. B.Welcome the shows band. C.Welcome the first special guest.第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分)第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,

    10、选出最佳选项。ATheatres and EntertainmentSt Davids HallSt Davids Hall is the award winning National Concert Hall of Wales standing at the very heart of Cardiffs entertainment centre. With an impressive 2,000-seat concert hall, St Davids Hall is home to the annual Welsh Proms Cardiff. It presents live enter

    11、tainment, including pop, rock, folk, jazz, musicals, dance, world music, films and classical music.The Hayes, Cardiff CF10 1AHwww.stdavidshallcardiff.co.ukThe Glee Club Every weekend this is “Wales” premier comedy club where having a great time is the order for both audiences and comedy stars alike.

    12、 It is hard to name a comedy star who hasnt been on the stage here. If you are looking for the best comedies on tour and brilliant live music, you should start here.Mermaid Quay, Cardiff Bay, Cardiff CF10 5BZwww.glee.co.uk/cardiffSherman CymruSherman Cymrus theatre in the Cathays area of Cardiff reo

    13、pened in February 2012. This special building is a place in which theatre is made and where children, artists, writers and anyone else have the opportunity (机会) to do creative things. Sherman Cymru is excited to present a packed programme of the very best theatre, dance, family shows and music from

    14、Wales and the rest of the world.Senghennydd Road, Cardiff CF24 4YEwww.shermancymru.co.ukNew TheatreThe New Theatre has been the home of quality drama, musicals, dance and childrens shows for more than 100 years. Presenting the best of the West End along with the pick of the UKs touring shows, the Ne

    15、w Theatre is Cardiffs oldest surviving traditional theatre. Be sure to pay a visit as part of your stay in the city.Park Place, Cardiff CF10 3LNwww.newtheatrecardiff.co.uk1. Where is the Welsh Proms Cardiff hosted?A. At the New Theatre.B. At the Glee Club.C. At Sherman Cymru.D. At St Davids Hall.2.

    16、What can people do at the Glee Club?A. Watch musicals.B. Enjoy comedies.C. See family shows.D. Do creative things.3. Which website can you visit to learn about Cardiffs oldest surviving theatre?A. www.newtheatrecardiff.co.ukB. www.shermancymru.co.ukC. www.glee.co.uk/cardiffD. www.stdavidshallcardiff

    17、.co.uk【答案】1. D 2. B 3. A【解析】【导语】这是一篇应用文。文章主要介绍了Cardiff当地一些剧院和娱乐场所。【1题详解】细节理解题。根据“St Davids Hall”部分中的“With an impressive 2,000-seat concert hall, St Davids Hall is home to the annual Welsh Proms Cardiff.”(With an impressive 2,000-seat concert hall, St Davids Hall is home to the annual Welsh Proms Car

    18、diff.”(圣大卫音乐厅拥有令人印象深刻的2000个座位的音乐厅,每年的卡迪夫威尔士逍遥音乐节都在这里举行。)可知,卡迪夫威尔士逍遥音乐节在圣大卫音乐厅举行。故选D。【2题详解】细节理解题。根据“The Glee Club”部分中的“If you are looking for the best comedies on tour and brilliant live music, you should start here.”(如果你正在寻找巡回演出中最好的喜剧和精彩的现场音乐,你应该从这里开始。)可知,人们可以在欢乐合唱团欣赏喜剧。故选B。【3题详解】细节理解题。根据“New Theatr

    19、e”部分中“Presenting the best of the West End along with the pick of the UKs touring shows, the New Theatre is Cardiffs oldest surviving traditional theatre.”(新剧院是加的夫现存最古老的传统剧院,它展示了西区的精华以及英国巡回演出的精选。)和“www.newtheatrecardiff.co.uk”可知,可以登陆网页“www.newtheatrecardiff.co.uk”了解加的夫现存最古老的剧院。故选A。【点睛】BI grew up in a

    20、 poor family. This was something I did not realize until l was older. 1thought everyone in the city took the bus. because everyone in my neighborhood took the bus. I thought everyone in the city used the food bank, because all my friends families ate the same government-labeled food as my family ate

    21、. We all wore hand-me-down clothes.Shopping with my mom made me first understand that my family was a little different. My mom used paper money that looked different from the paper money others in line were using, I asked my mom why our money looked different. She said that we used food stamps that

    22、were provided by government so we could eat.In high school, I was still embarrassed and wished we were not so poor, but I loved my mom and the other members of my family and knew we had things to be proud of. Though my mother was uneducated, she taught me how to love and told me to believe in myself

    23、. Growing up in poor family taught me perseverance. I have always believed in myself and my abilities. I knew I could focus on schoolwork and build a life that looked different from my childhood.As I became a man, I started understanding how my experiences made it possible for me to be resilient, an

    24、d how to respect people for who they are as an individual and not by what they have. I think there are a lot of fixed images placed on those experiencing poor life that do not actually come from the people experiencing it. These opinions come from people on the outside trying not to look into the ex

    25、perience. Hardworking, trust-worthy, reliable, clean, efficient, successful and disciplined are all words not specially connected with poor life. But those words are very much shown by those experiencing poor life. I am proud to be who I am and proud of where Im from.4. What was the authors mom purp

    26、ose of using different paper money in the shop?A. To show her difference.B. To spend the extra stamps.C. To support the local government.D. To buy food without real money.5. What kind of person was the authors mom according to paragraph 3?A. Wise.B. Highly educated.C. Frightening.D. Impatient.6. Wha

    27、t is the authors attitude to his family background? A. Careless.B. Proud.C. Annoyed.D. Disappointed.7. What is the text mainly about?A. Childhood memories.B. Sadness because of being poor.C. Lessons from growing up poor.D. Tiring poor life.【答案】4. D 5. A 6. B 7. C【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章主要讲述了作者出生贫困,但是母亲教会了

    28、作者如何去爱以及相信自己。作者为自己的背景感到骄傲。【4题详解】细节理解题。根据第二段中“My mom used paper money that looked different from the paper money others in line were using, I asked my mom why our money looked different. She said that we used food stamps that were provided by government so we could eat.(妈妈用的纸币和排队的其他人用的纸币看起来不一样,我问妈妈为什

    29、么我们的纸币看起来不一样。她说我们用的是政府发放的食品券,这样我们才有饭吃)”可知,作者的妈妈在商店里使用不同的纸币的目的是为了不用真钱买食物。故选D。【5题详解】推理判断题。根据第三段“Though my mother was uneducated, she taught me how to love and told me to believe in myself. Growing up in poor family taught me perseverance. I have always believed in myself and my abilities. I knew I cou

    30、ld focus on schoolwork and build a life that looked different from my childhood.(虽然我的母亲没有受过教育,但她教会了我如何去爱,并告诉我要相信自己。在一个贫穷的家庭长大教会了我毅力。我一直相信自己,相信自己的能力。我知道我可以专注于学业,建立一个与童年不同的生活)”可推知,作者的母亲是明智的人。故选A。【6题详解】推理判断题。根据第三段“In high school, I was still embarrassed and wished we were not so poor, but I loved my mo

    31、m and the other members of my family and knew we had things to be proud of.(上高中时,我仍然感到尴尬,希望我们不是那么穷,但我爱我的妈妈和家里的其他成员,我知道我们有值得骄傲的事情)”以及最后一段“I am proud to be who I am and proud of where Im from.(我为我是谁而自豪,为我来自哪里而自豪)”可推知,作者对他的家庭背景感到骄傲。故选B。【7题详解】主旨大意题。根据最后一段“Hardworking, trust-worthy, reliable, clean, effi

    32、cient, successful and disciplined are all words not specially connected with poor life. But those words are very much shown by those experiencing poor life. I am proud to be who I am and proud of where Im from.(勤奋、值得信赖、可靠、干净、高效、成功和自律,这些词都不是专门与贫穷生活联系在一起的。但那些生活贫困的人经常会说这些话。我为我是谁而自豪,为我来自哪里而自豪)”可知,这篇文章主要

    33、讲的是从贫穷中成长的教训。故选C。CMy family and I lived across the street from Southway Park since I was four years old. Then just last year the city put a chain link fence around the park and started bulldozing (用推土机推平) the trees and grass to make way for a new apartment complex. When I saw the fence and bulldozer

    34、s, I asked myself, “Why dont they just leave it alone?” Looking back, I think what sentenced the park to oblivion (被遗忘) was the drought (旱灾) we had about four years ago. Up until then, Southway Park was a nice green park with plenty of trees and a public swimming pool. My friends and I rollerskated

    35、on the sidewalks, climbed the trees, and swam in the pool all the years I was growing up. The park was almost like my own yard. Then the summer I was fifteen the drought came and things changed.There had been almost no rain at all that year. The city stopped watering the park grass. Within a few wee

    36、ks I found myself living across the street from a huge brown desert. Leaves fell off the park trees, and pretty soon the trees started dying, too. Next, the park swimming pool was closed. The city cut down on the work force that kept the park, and pretty soon it just got too ugly and dirty to enjoy

    37、anymore.As the drought lasted into the fall, the park got worse every month. The rubbish piled up or blew across the brown grass. Soon the only people in the park were beggars and other people down on their luck. People said drugs were being sold or traded there now. The park had gotten scary, and m

    38、y mother told us kids not to go there anymore. The drought finally ended and things seemed to get back to normal, that is, everything but the park. It had gotten into such bad shape that the city just let it stay that way. Then about six months ago I heard that the city was going to “redevelop” cert

    39、ain worn-out areas of the city. It turned out that the city had planned to get rid of the park, sell the land and let someone build rows of apartment buildings on it.The chain-link fencing and the bulldozers did their work. Now we live across the street from six rows of apartment buildings. Each of

    40、them is three units high and stretches a block in each direction. The neighborhood has changed without the park. The streets I used to play in are jammed with cars now. Things will never be the same again. Sometimes I wonder, though, what changes another drought would make in the way things are toda

    41、y.8. How did the writer feel when he saw the fence and bulldozers.?A. Scared.B. Confused.C. Upset.D. Curious.9. Why was the writer told not to go to the park by his mother?A. It was being rebuilt.B. It was dangerous.C. It became crowded.D. It had turned into a desert.10. According to the writer, wha

    42、t eventually brought about the disappearance of the park?A. The drought.B. The crime.C. The beggars and the rubbish.D. The decisions of the city.11. The last sentence of the passage implies that if another drought came .A. the situation would be much worseB. people would have to desert their homesC.

    43、 the city would be fully prepared in advanceD. the city would have to redevelop the neighborhood【答案】8. C 9. B 10. D 11. A【解析】【导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了一场旱灾导致了作者家门口的公园环境恶化,公园最终被改建成公寓楼的事情。【8题详解】推理判断题。根据第一段中“When I saw the fence and bulldozers, I asked myself, Why dont they just leave it alone?(当我看到栅栏和推土机时,我问自

    44、己,“他们为什么不放过它呢?”)”可知,当作者看到栅栏和推土机时,他内心是不高兴的。故选C项。【9题详解】细节理解题。根据第四段中的“People said drugs were being sold or traded there now. The park had gotten scary, and my mother told us kids not to go there anymore. (人们说现在那里有毒品买卖。公园变得很吓人,我妈妈告诉我们这些孩子不要再去了)”可知,作者被告知不要再去公园是因为那很危险。故选B项。【10题详解】细节理解题。根据第五段中“Then about s

    45、ix months ago I heard that the city was going to redevelop certain wornout areas of the city. It turned out that the city had planned to get rid of the park, sell the land and let someone build rows of apartment buildings on it.(大约六个月前,我听说这个城市要“再开发”某些破旧的地区。原来,市政府曾计划废弃公园,卖掉土地,让人在上面建造成排的公寓楼)”可知,公园的消失是

    46、因为市政府的决定,是城市的规划。故选D项。【11题详解】推理判断题。通读全文可知,文章讲述了一场旱灾导致了作者家门口的公园环境恶化,公园最终被改建成公寓楼,结合全文最后一句“Sometimes I wonder, though, what changes another drought would make in the way things are today.(然而,有时我想知道,如果再来一场干旱会给今天的情况带来什么变化)”可推知,作者在暗示如果再来一次旱灾,情况会更糟。故选A项。DMary had struggled to find the right words to convey

    47、her thoughts and feelings ever since she was a child. She was often told that she was “too quiet” or “too shy”, and as she grew older, she became increasingly self-conscious about her inability. It wasnt that she didnt have anything to say far from it. Marys mind was constantly racing with ideas and

    48、 observations, but no matter how hard she tried, she just couldnt seem to get the words out.“Mary, I need to talk to you,” Mr. Thompson, the boss of Marys new company, said one day, his voice serious. Marys heart sank. “Dont worry,” Mr. Thompson said, noticing Marys panic. “Its not that kind of conv

    49、ersation. I just wanted to talk to you about something thats been on my mind lately.”He paused for a moment, collecting his thoughts. “Ive noticed that youve been struggling a bit lately. It seems like youre having a tough time communicating with customers. I hear that youre proficient at writing. S

    50、o why not join our Advertising Department? Besides, I have another suggestion”Mary kept nodding, unable to find the words to express her gratitude.Following Mr. Thompsons suggestion, Mary joined a writing competition. She had always been a talented writer, and she knew that she had the potential to

    51、create something truly special. So she set to work, pouring her heart and soul into her essay. The words started flowing, and Mary found herself writing with a newfound sense of clarity and purpose.The judges of the competition were amazed by Marys essay, and they selected it as the winner. Mary was

    52、 thrilled, and she was grateful to have finally found the right way to do a good job.12. What is Marys problem?A. She was too self-conscious.B. She had nothing to say with people.C. She had too many thoughts in mind.D. She didnt know how to communicate.13. Why did Mr. Thompson have a talk with Mary?

    53、A. To offer advice on her development.B. To make her feel comfortable.C. To give her a job promotion.D. To point out her problem.14. How did Mary feel when creating her essay?A. Confident.B. Unsure.C. Serious.D. Relaxed.15. What can we know from Marys experience?A. It is never too late to learn.B. A

    54、ctions speak louder than words.C. Losses on one side and gains on the other.D. Diligence can make up for lack of intelligence.【答案】12. D 13. A 14. A 15. C【解析】【导语】本文是一篇记叙文,讲述的是想法很多却不会与人沟通的Mary通过老板的正确引导,找到了发挥自己特长的路的故事。【12题详解】细节理解题。根据第一段“It wasnt that she didnt have anything to say far from it. Marys mi

    55、nd was constantly racing with ideas and observations, but no matter how hard she tried, she just couldnt seem to get the words out.(这并不是说她没有什么可说的远非如此。玛丽的脑子里不断地有想法和观察,但无论她多么努力,她似乎就是说不出话来)”可知,Mary不知如何表达,故选D。【13题详解】推理判断题。根据第三段“He paused for a moment, collecting his thoughts. “Ive noticed that youve bee

    56、n struggling a bit lately. It seems like youre having a tough time communicating with customers. I hear that youre proficient at writing. So why not join our Advertising Department? Besides, I have another suggestion”(他停了一会儿,整理思绪。“我注意到你最近有点挣扎。看起来你和客户沟通很困难。我听说你很擅长写作。那么为什么不加入我们的广告部呢?此外,我还有一个建议”)”可推知,M

    57、r. Thompson和Mary进行谈话是为她的发展提供建议。故选A。【14题详解】推理判断题。根据倒数第二段“She had always been a talented writer, and she knew that she had the potential to create something truly special. So she set to work, pouring her heart and soul into her essay. The words started flowing, and Mary found herself writing with a ne

    58、wfound sense of clarity and purpose.(她一直是个有才华的作家,并且她知道自己有潜力创作出真正特别的东西。于是她开始工作,全身心地投入到她的文章中。她的话语开始滔滔不绝,玛丽发现自己在写作时有了一种新的清晰感和目的性)”可推知,玛丽在创作文章时感到很自信。故选A。【15题详解】推理判断题。根据文章大意,本文主要讲述的是想法很多却不会与人沟通的Mary通过老板的正确引导,找到了发挥自己特长的路的故事,C选项“得此失彼” 能描述玛丽的经历,故选C。第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项

    59、中有两项为多余 选项。Livestock(牲畜)cloning is the practice of cloning sheep, cattle and other livestock species as a way to improve efficiency. The basic idea behind livestock cloning is to clone animals that have certain qualities, such as cows that produce more milk or meat. _16_ However, this practice is ve

    60、ry controversial, and livestock farmers have been hesitant to adopt it fully because of public opposition and certain inefficiencies. In technical terms, livestock are cloned by taking cells from one animal and using them to fertilize(使受精)eggs. Scientists take the fertilized eggs and put them in fem

    61、ale animals. _17_ Many animals are born with abnormal shapes. Scientists are looking for ways to improve the process and make it less expensive to adopt on a wider scale. _18_ For example, if farmers were able to take only their very best animals and recreate them many times, they could potentially

    62、be more productive. There are also some potential problems with cloned livestock. _19_ For example, when a disease hits, there are usually individuals that cannot be harmed by the disease or are more resistant, and they will generally survive. If all the animals were genetically(在基因方面)similar, this

    63、sort of disease could totally destroy an entire generation of livestock. In addition to concerns about genetic diversity, there are other concerns about cloning. _20_ There are also some people who worry that livestock cloning research may be a gateway to introducing human cloning, which is widely d

    64、isapproved of.A. Are the surviving clones really clones?B. Therefore, the new species are expected to be better.C. The biggest one arises from a reduction in genetic diversity.D. Cloned livestock have the potential to provide some major benefits.E. Cloning animals shows us what might happen if we tr

    65、y to clone humans.F. These concerns sometimes come from worries over unforeseen consequences.G. This process doesnt always work perfectly, and it can be relatively expensive.【答案】16. B 17. G 18. D 19. C 20. F【解析】【导语】本文是说明文。主要对牲畜克隆技术进行了简要介绍。【16题详解】根据前文“The basic idea behind livestock cloning is to clo

    66、ne animals that have certain qualities, such as cows that produce more milk or meat.(家畜克隆背后的基本思想是克隆具有某些品质的动物,例如生产更多牛奶或肉类的奶牛)”可知牲畜克隆的基本理念是克隆出有某种优良品质的牲畜。既然如此,新品种应当更好。因此B项“因此,新物种预计会更好”符合语境,故选B。【17题详解】上文“In technical terms, livestock are cloned by taking cells from one animal and using them to fertilize

    67、(使受精)eggs. Scientists take the fertilized eggs and put them in female animals.(用技术术语来说,牲畜克隆是通过从动物身上提取细胞并使卵子受精而实现的。科学家们将受精卵植入雌性动物体内.)” 介绍了克隆牲畜的步骤,下文“Many animals are born with abnormal shapes.(许多动物天生畸形)”则指出有些克隆出来的牲畜生出来就是畸形的。因此推断G项“这个过程并不总是完美的,它可能是相对昂贵的”指出这个过程不能总是完美运作,而且价格相对较高,恰能连接上下文。故选G。【18题详解】下文“Fo

    68、r example, if farmers were able to take only their very best animals and recreatethem many times, they could potentially be more productive.(例如,如果农民能够只吃他们最好的动物并多次重现,他们就有可能更多产)” 举例介绍了克隆牲畜的好处,故用D项“克隆家畜有可能提供一些主要的好处”引出下文的例子。故选D。【19题详解】上文“There are also some potential problems with cloned livestock.(克隆家畜

    69、也存在一些潜在的问题)”说明克隆牲畜存在的问题,下文“For example, when a disease hits, there are usually individuals that cannot be harmed by the disease or are more resistant, and they will generally survive. If all the animals were genetically(在基因方面)similar, this sort of disease could totally destroy an entire generation o

    70、f livestock.( 例如,当疾病来袭时,通常有一些动物不会受到疾病的伤害,或者有更强的抵抗力,他们通常会存活下来。如果所有动物的基因都相似,这种疾病可能会彻底摧毁整整一代牲畜。)” 举例说明,基因相似会导致牲畜难以抵抗某种疾病,可能会导致整代牲畜的毁灭。这显示的是基因多样性降低这一问题,故用C项 “最大的原因是遗传多样性的减少”引出下文的举例。故选C。【20题详解】上文“In addition to concerns about genetic diversity, there are other concerns about cloning.(除了对基因多样性的担忧之外,还有其他关于

    71、克隆的担忧)”指出还有其他有关克隆的担忧。F项“这些担忧有时来自于对不可预见后果的担忧”承接上文,介绍了这些担忧的来源,其中的“These concerns”指的就是上一句提到的“other concerns about cloning”。故选F。第三部分 语言知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 (共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分)阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。When I was asked a question who touched my life most, I would always say

    72、 it was my mother. I believe in my mother. My_21_began when I was just a kid. My mother was a waitress. Through her work, she learned that successful people spent a lot more time reading than they_22_watching television. She commanded that my brother and I_23_only watch two to three pre-selected TV

    73、programs during the week. With our free time, we had to read two books_24_from the Detroit Public Library and_25_book reports to her. She would mark them up with check marks and highlights. Years later, we realized her marks were a_26_, as she received no education at all.When I entered high school,

    74、 I was an A-student,_27_not for long. I wanted the_28_clothes. I wanted to go out with the guys. I went from being an A-student to a B-student to a C-student. One night my mother came home from finishing her_29_jobs and I talked about not having enough expensive Italian knit shirts. She said, Okay,

    75、Ill give you all the money_30_I make this week scrubbing floors and cleaning bathrooms, and you can buy the family food and pay the bills._31_everything left over you can have all the Italian knit shirt you want. I was very_32_with that plan since it was the first time that I_33_the chance to manage

    76、 my own money. But once I went through spending the money, there was_34_left. I_35_my mother was a financial genius to be able to keep a roof_36_our heads and any kind of food on the table, let alone buy clothes. I also realized that immediate satisfaction wasnt going to get me_37_. Success required

    77、 intellectual preparation. I went back to my studies and became an Astudent again, and_38_I realized my dream of being a doctor. My story is really my mothers storya woman with no formal education or property_39_ used her position as a parent to change the lives of many people around the globe.There

    78、 is_40_such job more important than parenting. This is what I believe.21. A. beliefB. mottoC. achievementD. decision22. A. costB. paidC. tookD. did23. A. shouldB. couldC. mustD. need24. A. borrowB. borrowingC. to borrowD. borrowed25. A. hand inB. hand downC. hand outD. hand over26. A. trackB. tipC.

    79、trapD. trick27. A. andB. butC. orD. so28. A. cleanB. differentC. fancyD. rare29. A. variousB. amazingC. interestingD. familiar30. A. whichB. thatC. asD. what31. A. AfterB. ByC. WithD. As32. A. shockedB. pleasedC. rewardedD. willing33. A. gotB. getC. have gotD. had got34. A. anythingB. everythingC. s

    80、omethingD. nothing35. A. recognizedB. doubtedC. realizedD. believed36. A. beyondB. overC. onD. for37. A. whereverB. nowhereC. anywhereD. somewhere38. A. finallyB. frequentlyC. obviouslyD. luckily39. A. howB. whichC. whoD. what40. A. notB. noC. soD. as【答案】21. A 22. D 23. A 24. D 25. A 26. D 27. B 28.

    81、 C 29. A 30. B 31. C 32. B 33. D 34. D 35. C 36. B 37. C 38. A 39. C 40. B【解析】【分析】这是一篇夹叙夹议文。作者通过讲述母亲对自己人生的影响来告诉我们好的父母在孩子成长过程中起着非常重要的作用。【21题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:我的信仰始于我还是个孩子的时候。A. belief信仰;B. motto格言;C. achievement成就;D. decision决定。根据前一句“ I believe in my mother.”可知,作者相信自己的妈妈,所以此处指作者对妈妈的信仰。故选A。【22题详解】本题

    82、考查语境判断之其他线索。句意:通过她的工作,她了解到成功人士花在阅读上的时间要比看电视的时间多得多。A. cost花费;B. paid付款;C. took花费(时间);D. did助动词,代替前文内容。 此处表示成功人士在阅读上花的时间比看电视多,也就是说在看电视上花的时间少,此处需用助动词did,代替spent a lot more time。故选D。【23题详解】本题考查语境判断之语法。句意:她命令我和弟弟一周只能看两到三个预先选定的电视节目。A. should应该;B. could能够;C. must必须;D. need需要。此处动词command“命令”,其后接宾语从句时,从句的谓语动

    83、词需用should+动词原形,所以此处需用情态动词should。故选A。【24题详解】本题考查语境判断之语法。句意:课余时间,我们从底特律公共图书馆借了两本书,还得把读书报告交给她。A. borrow借,动词原形;B. borrowing借,现在分词或动名词;C. to borrow借,动词不定式;D. borrowed借,动词的过去式或过去分词。分析句子结构可知,本句已有谓语动词 read,且空处没有连词,所以空处需用非谓语动词作后置定语修饰名词books,动词borrow与空前名词books之间是被动关系,所以空处需用过去分词borrowed作后置定语。故选D。【25题详解】本题考查语境判

    84、断之其他线索。句意:课余时间,我们从底特律公共图书馆借了两本书,还得把读书报告交给她。A. hand in上交;B. hand down传给下代; C. hand out分发;D. hand over移交。根据前文“we had to read two books4from the Detroit Public Library”可知, 因为作者他们要读书,所以此处表示上交读书报告。故选A。【26题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:几年后,我们意识到她的分数是个骗局,因为她根本没有受过教育。A. track小路,轨道;B. tip小费,建议;C. trap陷阱;D. trick骗局。根据后

    85、文“as she received no education at all.”可知,因为作者的母亲没有接受过教育,所谓的给书评打分只不过是一个骗局。故选D。【27题详解】本题考查语境判断之逻辑连接词。句意:当我进入高中时,我是一名优等生,但时间不长。A. and和;B. but但是;C. or或者;D. so因此。根据后文“I went from being an A-student to a B-student to a C-student. ”可知,作者作为一名优等生的时间不长,所以此处表示转折关系,需用连词but。故选B。【28题详解】本题考查语境判断之感情色彩。句意:我想要华丽的衣服。

    86、A. clean干净的;B. different不同的;C. fancy华丽的;D. rare罕见的。根据后文“and I talked about not having enough expensive Italian knit shirts.”可知,作者开始想要华丽的衣服。故选C。【29题详解】本题考查语境判断之感情色彩。句意:一天晚上,母亲做完各种各样的工作回到家,我说没有足够昂贵的意大利针织衬衫。A. various各种各样的;B. amazing令人惊讶的;C. interesting有趣的;D. familiar熟悉的。根据后文 “scrubbing floors and clea

    87、ning bathrooms”可知,此处指作者母亲做的多种工作。故选A。【30题详解】本题考查语境判断之语法。句意:好吧,我会把我这周擦地板和打扫浴室赚的钱都给你,你可以给家里买吃的,付账单。分析句子结构可知,空处需用关系词引导定语从句,先行词是all the money,指物,关系词在定语从句中作宾语,且关系词被all修饰,所以空处需用关系代词that引导定语从句。故选B。【31题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:你可以用剩下的钱买你想要的意大利针织衫。A. After在之后;B. By通过;C. With用;D. As作为。根据前文“and you can buy the famil

    88、y food and pay the bills.”可知,作者母亲让作者用她给的钱给家里买吃的,付账单,所以此处表示用剩余的钱去买想要的意大利针织衫。故选C。【32题详解】本题考查语境判断之感情色彩。句意:我对这个计划非常开心,因为这是我第一次有机会管理自己的钱。A. shocked震惊的;B. pleased开心的;C. rewarded有奖励的;D. willing愿意的。根据后文“ since it was the first time that I13the chance to manage my own money.”可知, 因为这是作者第一次可以自己管理钱,所以作者感到开心。故选B

    89、。【33题详解】本题考查语境判断之语法。句意同上。 A. got得到,一般过去式;B. get得到,一般现在时态;C. have got得到,现在完成时态;D. had got得到,过去完成时态。It was the first time+that从句(用过去完成时态),固定句型,表示“第一次做某事”,所以空处需用过去完成时态。故选D。【34题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:但一旦我花完了钱,就什么都没剩下了。 A. anything任何事物;B. everything所有事物;C. something一些事物; D. nothing没有什么。根据前文“But once I went

    90、through spending the money”可知,作者钱都花完了,没有多余的钱。故选D。【35题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:我意识到我的母亲是一个理财天才,她能让我们有房子住,有食物吃,更不用说买衣服了。A. recognized辨认;B. doubted怀疑; C. realized意识到;D. believed相信。根据后文“ I also realized that ”可知,此处需用动词realized,表示作者所意识到的事情。故选C。【36题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意同上。A. beyond超过;B. over横跨、在之上;C. on在上面(与表面有接

    91、触);D. for为了。根据空后“our heads ”可知,此处需用介词over,keep a roof over ones head让某人有住的地方,固定搭配。故选B。【37题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:我也意识到即刻的满足不会让我有任何成就。A. wherever无论何地;B. nowhere哪里都不,任何地方都不; C. anywhere (用于否定句和疑问句,代替somewhere)在任何地方;D. somewhere在某处。本句是否定句,所以空处需用副词anywhere,not get sb. anywhere对某人没有作用,固定搭配。故选C。【38题详解】本题考查语境

    92、判断之感情色彩。句意:我重新回到学校,又成为了一名优等生,终于实现了当医生的梦想。A. finally最后;B. frequently经常地;C. obviously明显地;D. luckily幸运地。根据前文“I went back to my studies and became an Astudent again”可知,作者重新回到学校学习,重新成为优等生,最终实现了当医生的梦。故选A。【39题详解】本题考查语境判断之语法。句意:我的故事其实是我母亲的故事一个没有受过正规教育也没有财产的妇女,她利用自己作为父母的地位改变了全球许多人的生活。A. how如何;B. which哪一个;C.

    93、who谁;D. what什么。空处需用关系词引导定语从句,先行词是a woman,指人,关系词在定语从句中作主语,所以空处需用关系代词who引导定语从句。故选C。【40题详解】本题考查语境判断之语法。句意:没有比养育孩子更重要的工作了。A. not没有,构成否定句;B. no没有,置于名词前;C. so如此;D. as正如。由空后“such job”可知,空处需用no,no such+可数名词单数,表示没有这样的。故选B。第二节 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)阅读下面短文,在空白处填入适当的词,如有括号提示,请以提示词的正确形式填空。Traditional Chines

    94、e medicine (TCM) is a health care system in which patients _41_ (treat) with natural plant, animal, and mineral remedies (药物). There is an _42_ (assume) that for a person to be healthy, yin and yang forces should he in balance. Imbalance causes illness or injury. TCM is about _43_ (restore) the bala

    95、nce between yin and yang forces in patients. It has been a major part of traditional Chinese culture and continues to play _44_ vital role in medical treatment in China today.According to the World Health Organization, nearly 80 percent of the worlds population depend for its primary health care nee

    96、ds _45_ medicines from plants and animals. This is especially true in countries where traditional medicines are _46_ (wide) used.Increasingly, however, modern medicines also contain substances from animals and plants. Given growing populations, increasing wealth, and the spreading _47_ (popular) of

    97、natural remedies around the world, the demand for these medicines and remedies _48_ (rise) now. The demand, _49_ (combine) with reduced habitat, has caused an alarming increase in the number of plant and animal species used for medicinal purposes at risk for many years. For instance, TCM uses about

    98、1,000 plant and 36 animal species, including the tiger, rhinoceros, and sea horse, _50_ are all in danger.【答案】41. are treated 42. assumption 43. restoring 44. a 45. on#upon 46. widely 47. popularity 48. is rising 49. combined 50. which【解析】【导语】这是一篇说明文。文章介绍了中国传统的中医。【41题详解】考查动词时态语态和主谓一致。句意:中医是一种用天然植物、动

    99、物和矿物疗法治疗病人的医疗保健体系。设空处在介词in + which引导的定语从句中作谓语,应填动词;其主语为patients,与treat之间为被动关系,应用被动语态be done结构;结合前面主句谓语的时态可知,此处用一般现在时,主语patients为复数形式,故谓语也用复数形式。故填are treated。【42题详解】考查名词。句意:有一种假设认为,一个人要健康,阴阳之力应该保持平衡。设空处位于不定冠词an后,此处应填名词。assume的名词为assumption,表示“假设”。故填assumption。【43题详解】考查非谓语动词。句意:中医是关于恢复病人阴阳之力的平衡。设空处位于介

    100、词about后,名词短语the balance之前,此处应填动名词,整个动名词短语作about的宾语。故填restoring。【44题详解】考查固定搭配。句意:它一直是中国传统文化的重要组成部分,并在今天的中国医疗中继续发挥着重要作用。play a vital role为固定搭配,表示“起重要作用”,此处应填不定冠词a。故填a。【45题详解】考查固定搭配。句意:根据世界卫生组织的数据,世界上近80%的人口依靠植物和动物的药物来满足其初级卫生保健需求。dependon / upon为固定搭配,表示“依赖于”。故填on或upon。【46题详解】考查副词。句意:在传统药物广泛使用的国家尤其如此。设空

    101、处在句中修饰动词used,应用副词。wide的副词形式为widely,表示“广泛地”。故填widely。【47题详解】考查名词。句意:随着人口的增长,财富的增加,以及自然疗法在世界各地的普及,对这些药物和疗法的需求正在上升。设空处在句中作宾语,应用名词。popular的名词形式为popularity,表示“流行、普及”。故填popularity。【48题详解】考查动词时态和主谓一致。句意:随着人口的增长,财富的增加,以及自然疗法在世界各地的普及,对这些药物和疗法的需求正在上升。设空处在句中作谓语,应用动词;其主语为the demand,二者之间为主动关系,应用主动语态;结合时间状语now可知,

    102、此处表示正在发生,应用现在进行时be doing结构;主语the demand为单数形式,故谓语也用单数形式。故填is rising。【49题详解】考查非谓语动词。句意:这种需求,再加上栖息地的减少,导致多年来处于危险中的药用动植物物种数量以惊人的速度增加。combined with为固定短语,表示“加上、连同”,此处整个分词短语做状语。故填combined。【50题详解】考查定语从句。句意:例如,中医使用了大约1000种植物和36种动物,包括老虎、犀牛和海马等,这些都处于危险之中。设空处在句中引导一个从句,修饰前面的并列名词the tiger, rhinoceros, and sea hor

    103、se,这是一个非限制性定语从句,从句中缺主语,先行词表示物,应用which引导。故填which。第四部分 写作(共两节,满分 35 分)第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Th

    104、is was the first day of my trip to Canada with my mother. After a long flight of 14 hours, we finally reached to Toronto Airport at 7:40 p.m. local time. We live in my mothers friends house. Since there are only two grandparents at home, the house is large with three floors. They even have a lift fi

    105、x inside. There is a big and beautiful garden outside house, where they plant various flowers and plants. There is also a peach tree full of peach in the garden. A little squirrel (松鼠) can be seen climb up and down the tree happily. The tail of the little creature is really big, like a broom. This i

    106、s the first time I had seen a cute squirrel so close. That I have seen here makes me feel extreme wonderful!【答案】1. wasis2. 删除Toronto前的to3. SinceAlthough/Though/While4. fixfixed5. 在house前加the/their6. peachpeaches7. climbclimbing或在climb前加to8. hadhave9. ThatWhat10. extremeextremely【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章讲述了

    107、作者和母亲去加拿大旅行的经历。【详解】1.考查时态。句意:这是我和母亲去加拿大旅行的第一天。根据句意和下文以一般现在时为主可知,句子陈述的是一般性事实,为一般现在时,句中“This”后应用“is”。故将was改为is。2.考查及物动词。句意:经过14个小时的长途飞行,我们终于在当地时间晚上7点40分抵达多伦多机场。分析句子可知,及物动词reach,“reach+地点”意为“到达某地”,应把“to”删除。故删除Toronto前的to。3.考查让步状语从句。句意:虽然家里只有祖父母,但房子很大,有三层楼。分析句子可知,句子为让步状语从句,应用“Although”、“Though”或“While”引

    108、导从句,意为“虽然”, 句首单词首字母大写,“Since”意为“因为”,不符合语境。故将Since改为Although/Though/While。4.考查非谓语动词。句意:他们甚至在里面安装了一部电梯。分析句子可知,句中有谓语动词“have”,故应用“fix”的非谓语动词形式,“lift”和“fix”为逻辑上的动宾关系,故应用“fix”的过去分词“fixed”作宾补。故将fix改为fixed。5.考查冠词和代词。句意:房子外面有一个又大又漂亮的花园,他们在那里种植各种各样的花和植物。分析句子可知,句中特指上文提到的有三层楼的房子,故“house”前应用定冠词“the”修饰,表特指,也可用形容词

    109、性物主代词“their”修饰,表示“他们的房子”。故在house前加the/their。6.考查名词。句意:花园里还有一棵桃树,树上长满了桃子。分析句子可知,句中“peach”意为“桃子”,为可数名词,句中应用“peach”的复数形式“peaches”,指不止一颗桃子。故将peach改为peaches。7.考查非谓语动词。句意:可以看到一只小松鼠快乐地在树上爬上爬下。分析句子可知,句中涉及固定短语“sb. be seen doing sth.”,意为“某人被看到正在做某事”,此时表示动作正在进行,应用“climb”现在分词“climbing”作主语补足语;或用“sb. be seen to d

    110、o sth.”,意为“某人被看到做了某事”,此时强调动作已经完成,应用“to climb”作主语补足语。故将climb改为climbing或在climb前加to。8.考查时态。句意:这是我第一次在这么近的地方看到可爱的松鼠。分析句子可知,句中涉及固定句型“This is the first time (that)+现在完成时”,意为“这是某人第一次做某事”,“that”引导的从句应用现在完成时,“I”与“have”连用。故将had改为have。9.考查主语从句。句意:我在这里看到的一切让我感觉非常棒!分析句子可知,句子为主语从句“_ I have seen here”,从句中缺少宾语,表示事物

    111、,没有选择范围,故应用“what”引导从句,句首单词首字母大写。故将That改为What。10.考查副词。句意:我在这里看到的一切让我感觉非常棒!分析句子可知,“wonderful”为形容词,应用副词修饰,“extreme”为形容词,对应的副词形式为“extremely”,意为“非常”,作状语。故将extreme改为extremely。第二节 书面表达(满分 25 分)52. 假定你是某国际学校的学生会主席李华,学生会将举办以“弘扬中华传统文化”为主题的校园艺术展,鼓励学生积极参加。请用英语写一则书面通知,内容包括:(1) 举办时间、地点;(2) 展览内容;(3) 鼓励参加。注意:(1) 写作

    112、词数应为 80 左右;(2) 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Notice_Students Union【答案】One possible version:NoticeTo enrich our school life, the Students Union is to hold an art exhibition on the theme of promoting traditional Chinese culture. Contents range from calligraphy, painting to paper cutting. The exhibition is schedul

    113、ed on June 3rd 2023 at the assembly hall. Not only can it arouse the interest in traditional Chinese art but also enrich our school life.Hopefully, you will benefit a lot and be immersed in the fascinating art world. Your active participation will surely make a difference.The Students Union【解析】【导语】本

    114、篇书面表达属于应用文。假定你是某国际学校的学生会主席李华,学生会将举办以“弘扬中华传统文化”为主题的校园艺术展,鼓励学生积极参加。请用英语写一则书面通知。【详解】1.词汇积累主题:themetopic举行:holdhost传统的:traditionalconventional沉浸在:be immersed inbe absorbed in2.句式拓展合并简单句原句:To enrich our school life, the Students Union is to hold an art exhibition on the theme of promoting traditional Chi

    115、nese culture. Contents range from calligraphy, painting to paper cutting.拓展句:To enrich our school life, the Students Union is to hold an art exhibition on the theme of promoting traditional Chinese culture, contents of which ranges from calligraphy, painting to paper cutting.【点睛】高分句型1 To enrich our school life, the Students Union is to hold an art exhibition on the theme of promoting traditional Chinese culture. (运用了不定式作目的状语)高分句型2 Not only can it arouse the interest in traditional Chinese art but also enrich our school life. (运用了部分倒装)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省双流中学2024届新高三英语适应性模拟检测试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-946515.html
    相关资源 更多
  • 安徽省阜阳市阜南县2023-2024学年高一上学期教学质量调研数学试题(Word版附解析).docx安徽省阜阳市阜南县2023-2024学年高一上学期教学质量调研数学试题(Word版附解析).docx
  • 2014届高三一轮数学(理)复习第16讲导数的综合应用.ppt2014届高三一轮数学(理)复习第16讲导数的综合应用.ppt
  • 2014届高三一轮数学(理)复习第15讲导数在函数中的应用.ppt2014届高三一轮数学(理)复习第15讲导数在函数中的应用.ppt
  • 安徽省阜阳市阜南县2022-2023学年高一物理上学期期末试题(Word版附解析).docx安徽省阜阳市阜南县2022-2023学年高一物理上学期期末试题(Word版附解析).docx
  • 2014届高三一轮数学(理)复习第13讲函数模型及其应用.ppt2014届高三一轮数学(理)复习第13讲函数模型及其应用.ppt
  • 2014届高三一轮数学(理)复习第12讲函数与方程.ppt2014届高三一轮数学(理)复习第12讲函数与方程.ppt
  • 安徽省阜阳市阜南县2022-2023学年高一历史下学期期中试题(Word版附解析).docx安徽省阜阳市阜南县2022-2023学年高一历史下学期期中试题(Word版附解析).docx
  • 2014届高三一轮数学(理)复习第11讲函数的图象.ppt2014届高三一轮数学(理)复习第11讲函数的图象.ppt
  • 2014届高三一轮总复习-豌豆杂交试验二(共63张PPT).ppt2014届高三一轮总复习-豌豆杂交试验二(共63张PPT).ppt
  • 安徽省阜阳市第十五中学度(上)九年级第一月考历史试题(无答案).docx安徽省阜阳市第十五中学度(上)九年级第一月考历史试题(无答案).docx
  • 2014届高三一轮总复习-豌豆杂交试验一(共57张PPT).ppt2014届高三一轮总复习-豌豆杂交试验一(共57张PPT).ppt
  • 安徽省阜阳市第十七中学高一历史暑假作业:(2)中国古代手工业的发展.docx安徽省阜阳市第十七中学高一历史暑假作业:(2)中国古代手工业的发展.docx
  • 安徽省阜阳市第十一中学2017~2018学年八年级《道德与法治》下册期中测试题无答案.docx安徽省阜阳市第十一中学2017~2018学年八年级《道德与法治》下册期中测试题无答案.docx
  • 安徽省阜阳市第三中学高二数学上学期第二次调研考试试题理.docx安徽省阜阳市第三中学高二数学上学期第二次调研考试试题理.docx
  • 安徽省阜阳市第三中学高二数学上学期第二次调研考试试题文.docx安徽省阜阳市第三中学高二数学上学期第二次调研考试试题文.docx
  • 安徽省阜阳市第三中学高二年上学期第一次周考数学(理)试题0908.docx安徽省阜阳市第三中学高二年上学期第一次周考数学(理)试题0908.docx
  • 安徽省阜阳市第三中学高二年上学期第一次周考数学(文)试题0908.docx安徽省阜阳市第三中学高二年上学期第一次周考数学(文)试题0908.docx
  • 2014届高一生物同步教学课件:第四单元 第二章 第二节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第四单元 第二章 第二节 必修一中图版.ppt
  • 2014届高一生物同步教学课件:第四单元 第二章 第一节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第四单元 第二章 第一节 必修一中图版.ppt
  • 安徽省阜阳市第三中学高二下学期第二次调研考试数学(理)试题.docx安徽省阜阳市第三中学高二下学期第二次调研考试数学(理)试题.docx
  • 2014届高一生物同步教学课件:第二单元 第一章 第二节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第二单元 第一章 第二节 必修一中图版.ppt
  • 2014届高一生物同步教学课件:第二单元 第一章 第一节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第二单元 第一章 第一节 必修一中图版.ppt
  • 安徽省阜阳市第三中学高二下学期第三次调研考试化学试题(无答案).docx安徽省阜阳市第三中学高二下学期第三次调研考试化学试题(无答案).docx
  • 2014届高一生物同步教学课件:第三单元 第二章 第四节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第三单元 第二章 第四节 必修一中图版.ppt
  • 2014届高一生物同步教学课件:第三单元 第二章 第三节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第三单元 第二章 第三节 必修一中图版.ppt
  • 安徽省阜阳市第三中学高二上学期第10周周考物理试题.docx安徽省阜阳市第三中学高二上学期第10周周考物理试题.docx
  • 2014届高一生物同步教学课件:第一单元 第二章 第二节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第一单元 第二章 第二节 必修一中图版.ppt
  • 2014届高一生物同步教学课件:第一单元 第一章 第二节 必修一中图版.ppt2014届高一生物同步教学课件:第一单元 第一章 第二节 必修一中图版.ppt
  • 安徽省阜阳市第三中学高二上学期开学考试数学(理)试题(无答案).docx安徽省阜阳市第三中学高二上学期开学考试数学(理)试题(无答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1