2018大二轮高考总复习英语文档:第02部分 专题01 第01节 拨云见日——巧解细节理解题高效演练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018大二轮高考总复习英语文档:第02部分 专题01 第01节 拨云见日巧解细节理解题高效演练 WORD版含答案
- 资源描述:
-
1、第二部分专题一第一节AJet Skiing Instructors:Camp Lohikan is a firstclass summer camp lying in the Pocono Mountains of Pennsylvania.Our campers range in age from 6 to 15 and come to camp from all over the world.So does our staff!We pay the best salaries to recruit the best staff.We know that the most important
2、 element in guaranteeing that our campers have a great summer experience is our staff.If you have the talent to teach or work in the area of your specialty and you are an outgoing,friendly individual who will be a positive role model for children and you enjoy working with kids,we strongly encourage
3、 you to complete our employment application!Employment Benefits:Travel allowance is available.Tipping is permitted.Room,board and laundry services are provided.You have no expenses!Nights off and days off are scheduled throughout the summer.Our best staff is recruited from across the US and Europe a
4、nd provides a unique social experience for our campers.Working at Camp Lohikan is the experience of a lifetime.The personal growth,the rewards of working with children,the excitement of an active,diverse community and the close friendships that you form will stay with you long after the summer ends.
5、Many staff members describe their employment at Camp Lohikan as the best summer of their life.You will too!To Apply:The best way to apply for the job is online at can also telephone our office at 9084709317 and well be happy to mail you our Staff Application Package.Get ready for the best summer of
6、your life!1. What plays a key role in ensuring campers have a good time?AStaffs salaries.BChildrens role models.CThe companys employees.DThe companys management.2What will you do while working at Camp Lohikan?ATip the waiters.BPay for the meals.CGain travel allowance.DHave a day off every week.3Whic
7、h means is most preferred to apply for the job?AOn the Internet.BFace to face.COn the phone.DBy email.语篇解读本文是一篇应用文,是一个夏令营招募员工的广告。1解析:考查细节理解。根据文中的“the most important element in guaranteeing that our campers have a great summer experience is our staff”可知选C。答案:C2解析:考查细节理解。根据Employment Benefits中的“Travel
8、 allowance is available”可知选C。答案:C3解析:考查细节理解。根据To Apply中的“The best way to apply for the job is online at 答案:ABMaking artwork about societyDesigner:Sam GlobeAge:18Family:SingleHome:Alton,Missouri,USWhat he makes:Sam is the owner of Sams Originals.He creates multimedia artwork and jewelry.Tell us about
9、 yourself:I am a 2015 Alton High School graduate.In the fall,I am attending the School of the Art Institute of Chicago(SAIC)in the hope of receiving a Bachelor of Fine Arts degree.Tell us about your company:I started Sams Originals as a freshman in high school selling jewelry and artwork.I create mu
10、ltimedia pieces,paintings,photography and recycled adornments(装饰品)What inspires you?Current issues inspire my art pieces.Two of my recent multimedia pieces deal with assassination(暗杀)and the influence society has on presidents.My jewelry is made from products many people would consider trash like br
11、oken skateboards and bicycle tubes(轮胎)What is your greatest strength,and how does it aid in the creating process?I believe that my greatest strength would be my ability to be creative.It helps the creating process especially when I am brainstorming concepts for my next piece.How do you make each pie
12、ce unique?Each piece is unique because of the various forms of materials I use in my work,including collage,stenciling,photography and screenprinting.How long does it take to make each piece?The amount of time it takes to create a piece definitely depends on how difficult the specific work is.It may
13、 take an hour or two or even up to a whole month.Where do you see is your business headed?In five years I will graduate from college,and my brother and I hope to own a design business in Alton.4When did Sam Globe begin Sams Originals?AIn 2015.BWhen he graduated from college.CWhen he was a freshman a
14、t SAIC.DWhen he entered Alton High School.5What does Sam Globe draw his inspiration from?AHousehold trash.BHis keen interest in art.CGreat works of art.DProblems in todays society.6Whats the most helpful when Sam Globes coming up with ideas of works?AHis experience.BHis creativity.CDifferent materia
15、ls.DBrainstorming.语篇解读本文为应用文,介绍了Sam Globe和他的Sams Originals。4解析:考查细节理解。根据Tell us about your company部分的第一句中的“I started Sams Originals as a freshman in high school”可知答案。答案:D5解析:考查细节理解。根据What inspires you?部分的第一句“Current issues inspire my art pieces”可知D项正确。答案:D6解析:考查细节理解。根据What is your greatest strength,
16、and how does it aid in the creating process?部分中的“I believe that my greatest strength would be my ability to be creative”可知B项正确。答案:BC (2017广州毕业班模拟)The sun was rising when Daryls delivery truck reached the highway.This was the best time of dag to drive,when the roads were wide open and empty.He felt s
17、ure he was going to make it to Los Angeles before midnight.It looked like it was going to be a good day.Then he saw it,a large lump in the middle of the road.Daryl often passed dead animals on the roadside but he knew that this was something different.He slammed on his brakes and the truck screeched
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-169705.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
