分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 20

类型湖北省南漳县第二中学2021-2022学年高二上学期10月月考英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:342018
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:20
  • 大小:97KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北省南漳县第二中学2021-2022学年高二上学期10月月考英语试题 WORD版含解析 湖北省 南漳县 第二 中学 2021 2022 学年 上学 10 月月 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、2021-2022学年湖北省南漳县第二中学高二上学期10月月考英语试题第一部分 听力 (共两节,满分30分)第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听对话,选择正确答案。1. Which day is the coldest?A. The day before yesterday. B. Yesterday. C. Today. 2. What does Miss Sun do?A. An artist. B. A scientist. C. A teacher. 3. What do they want to do?A. Do morning exercises. B. Play

    2、football.C. Continue sitting on the sofa. 4. What does the man buy?A. Some chocolates and a cup of coffee.B Some chocolates and a cup of milk.C. Some milk and a cup of coffee.5. Who painted the house?A. Mr Green. B. Jim. C. Tim.第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听第6段材料,回答第6、7题。6. Where is the boy going to s

    3、pend his holiday?A. In the city. B. In the country. C. In a foreign country. 7. What will he do there?A. Do some farm work. B. Learn farming. C. Do some housework. 听第7段材料,回答第8、9题。8. Which way did the woman choose to mail the package?A. First class. B. Package post. C. Third class. 9. When will the w

    4、omans package probably get to Korea?A. In two days. B. In twelve days. C. In ten days. 听第8段材料,回答第10至12题。10. Why is the boy a little bit nervous?A. He is a newcomer to the school.B. He is afraid of getting up late. C. He didnt prepare for the lessons. 11. What should the students do before morning re

    5、ading?A. Do morning exercises. B. Hand in homework. C. Copy words and expressions. 12. When should the boy get to school tomorrow?A. At 7:00. B. At 7:30. C. At 8:00.听第9段材料,回答第13至16题。13. What has Rong Xin been busy with?A. Performances. B. Writing songs. C. Studies. 14. Where will the group perform?A

    6、. At concert halls. B. At restaurants. C. At some parties. 15. Why is Rong Xin not sure for joining the group?A. He hasnt practiced for a long time.B. He isnt interested in joining it. C. He is very busy. 16. How soon will they give performances?A. In three weeks. B. In three months. C. In three day

    7、s.听第10段材料,回答第17至20题。17. Why did Miss Jiang get fatter?A. Because there was something wrong with her.B. Because she liked cream and sugar very much.C. Because she never had any sports. 18. Why couldn t Miss Jiang get on well with her workmates?A. Because she was richer than her workmates. B. Because

    8、she was fatter than any of her workmates. C. Because she was often laughed at. 19. How old is Miss Jiang?A. Less than twenty. B. Less than thirty. C. More than thirty. 20. What did Miss Jiang order at the restaurant?A. A lot of cream. B. A big cake.C. A piece of bread.第二部分 阅读 (共两节, 满分50分)第一节 (共15小题;

    9、每小题2.5分,满分37.5 分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、 D四个选项中选出最佳选项。A3-Day Beijing TourOverview:* Tour Code: BCPT-02A* Tour Type: Free Vehicle with free Wi-Fi & bottled water* Hotel: YesPrice for this tour (Price per person in US dollars):Luxury ClassStandard ClassComfortable Class$200$180$150 (9 persons and under)$1

    10、50$130$100 (10 persons and up)Single room supplement (额外费用) (per room):$125$85$65Day By Day PlanDay 01:On arrival in Beijing at Beijing airport, you will be met by our tour guide and transferred (移送) to your hotel in Beijing. After a short break at your hotel, visit the Temple of Heaven (1.5 hours s

    11、ightseeing) in the afternoon, the place where the emperors of Ming and Qing Dynasties prayed (祈求) for peace and harvest. Back to your hotel. Free for the rest of the day. Meal: Hotel dinnerDay 02:After breakfast at your hotel, have an excursion (远足) to the Mutianyu Great Wall (3 hours hiking). The M

    12、utianyu section (段) of the Great Wall is less crowded than the Badaling Great Wall with more beautiful views. After lunch, you are transferred back to the downtown Beijing and visit the Forbidden City (2 hours sightseeing). Then move on to Tiananmen Square (40 minutes sightseeing).Back to your hotel

    13、.Meals: Hotel breakfast and Chinese lunchDay 03:After breakfast, start your morning tour with the visit to the Summer Palace (2 hours sightseeing), originally a royal garden and a temporary dwelling palace (临时寝宫) for emperors of the Qing Dynasty. Head to the Olympic Green (40 minutes sightseeing), w

    14、here well have an outside look at the Birds Nest and Water Cube. Then youll be transferred to Beijing airport. Meal: Hotel breakfast1. Which of the following will we fail to find in the ad?A. The tour code.B. The tour type.C. The transportation.D. The hotels level.2. How much will a couple pay for t

    15、he tour at least?A. $100.B. $150.C. $200.D. $330.3. If a sick tourist has to rest at the hotel on the second afternoon, which tourist spots will he miss?A. The Forbidden City & Tiananmen Square.B. The Temple of Heaven & the Birds Nest.C. The Summer Palace & the Olympic Green.D. The Mutianyu Great Wa

    16、ll & Water Cube.【答案】1. D 2. C 3. A【解析】【分析】这是一篇应用文。文章介绍了3天的北京之旅。【1题详解】细节理解题。根据Overview:中“Tour Code: BCPT-02A * Tour Type: Free Vehicle with free Wi-Fi & bottled water * Hotel: Yes (*旅游代码:BCPT-02A *旅游类型:免费汽车,免费Wi-Fi和瓶装水 *酒店:是的)”可知,旅游代码、旅游类型和交通工具都有被提到,只有选项D“酒店等级”没有在广告中被提到。故选D项。【2题详解】细节理解题。根据Price for t

    17、his tour (Price per person in US dollars):中“Luxury ClassStandard ClassComfortable Class $200$180$150 (9 persons and under) $150$130$100 (10 persons and up) (本次旅游价格(每人每美元):豪华级标准级舒适级 $200 - $180 - $150(9人及以下) $150 - $130 - $100(10人以上)”可知,选择舒适级参加10人以上的团,要支付$100*2=$200,因此一对夫妇参团旅游至少要支付200美元。故选C项。【3题详解】细节

    18、理解题。根据Day 02:中“After lunch, you are transferred back to the downtown Beijing and visit the Forbidden City (2 hours sightseeing). Then move on to Tiananmen Square (40 minutes sightseeing). (午餐后,乘车返回北京市中心,参观故宫(观光2小时)。然后前往天安门广场(观光40分钟)”可知,如果生病的游客第二天下午必须在酒店休息,他会错过故宫和天安门广场景点。故选A项。BIt all started when the

    19、 Gill brothers requirement for money to buy more Nerf guns and video games was turned down by their parents. Seeing their parents refuse to fork out the money, the three brothers Collin, 13 years old, Ryan, 11 years old, and Austin, 8 years old came up with a solution. They taught themselves how to

    20、make candles, learning tips from YouTube videos, and a business was born.Almost two years later, the boys candle-making shop called “Freres Branchiaux” which means “Gill Brothers” in French has developed beyond anything they expected. With 36 stores selling their products, Freres Branchiaux sells ab

    21、out 400 candles a month. The boys have cash for all the Nerf guns and video games they ever desired. But instead of spending much on toys, most of the money goes back into the business, and 10 percent of their profits are donated to Washington-area homeless shelters every month. Collin said it makes

    22、 him feel like the business has a purpose beyond business. “The community helped us, so we have to help back,” the brothers said. As soon as the brothers find the funds and space, they hope to open a shop and hire homeless people as employees.The candles, which come in 23 scents, such as Lavender Cr

    23、ush, Lime Cotton and Whiskey Sweet, are the boys most popular products. They also offer other things like soap and bath salts. Each product is made by one of the brothers. As the oldest, Collin drives most of the production, making between 50 and 60 percent of each months production. Collin doesnt m

    24、ind shouldering the largest share of the work because he thinks his brothers are still too young. Collin typically spends three to four hours each day working in the Gills candle-making station. Celena and her husband, Patrick, offer advice and supervision (监督), but the boys mostly manage the busine

    25、ss themselves. All the boys plan to make Freres Branchiaux their lifes work. They would like it to grow into a huge brand, maybe around the world.4. What do the underlined words mean in the first paragraph?A. Lend.B. Earn.C. Save.D. Pay.5. What was the solution the brothers came up with?A. Starting

    26、a business.B. Doing surveys on candles.C Creating videos on YouTube.D. Stopping playing video games.6. What can we know about Collin?A He is talented and outgoing.B. He is caring and outgoing.C. He is hard-working and caring.D. He is hard-working and talented.7. What can we know from the last paragr

    27、aph?A. The business belongs to the boys parents in fact.B. The boys parents offer necessary support to them.C. The candle business has become an international one.D. The boys mainly depend on their parents to run the business.【答案】4. D 5. A 6. C 7. B【解析】【分析】本文为一篇记叙文。在吉尔三兄弟问父母要钱买玩具和游戏被拒绝后,三兄弟想出了一个解决方案

    28、。最终,他们建立了一个公司,除了父母提供必要的帮助外,主要由三兄弟自己管理,并将收益的一部分用于公益事业。【4题详解】词义猜测题。根据文章第一段关键句“It all started when the Gill brothers requirement for money to buy more Nerf guns and video games was turned down by their parents. Seeing their parents refuse to fork out the money, the three brothers Collin, 13 years old,

    29、Ryan, 11 years old, and Austin, 8 years old came up with a solution. ”(这一切都始于吉尔兄弟想要钱买更多的Nerf枪和电子游戏被他们的父母拒绝。看到父母拒绝_,三兄弟13岁的科林、11岁的瑞安和8岁的奥斯汀想出了一个解决办法。)可知,父母不愿意支付钱给孩子们买玩具和游戏,因此,fork out为“支付”的意思。故选D项。【5题详解】细节理解题。根据文章第二段关键句“Almost two years later, the boys candle-making shop called “Freres Branchiaux” wh

    30、ich means “Gill Brothers” in French has developed beyond anything they expected. ”(大约两年后,男孩们的蜡烛制作店“兄弟布兰乔”(Freres Branchiaux,法语的意思是“吉尔兄弟”)发展得出乎他们的意料。)及“Collin said it makes him feel like the business has a purpose beyond business.”(科林说,这让他觉得公司有一个超越业务的目标。)可知,兄弟们想出的解决方法是建立一个公司。故选A项。【6题详解】推理判断题。根据文章倒数第二

    31、段关键句“As the oldest, Collin drives most of the production, making between 50 and 60 percent of each months production. Collin doesnt mind shouldering the largest share of the work because he thinks his brothers are still too young. Collin typically spends three to four hours each day working in the G

    32、ills candle-making station.”(作为最大的,科林负责大部分的生产,制作每月生产的50%到60%。 科林不介意承担大部分的工作,因为他认为他的兄弟们还太小。 科林通常每天花三到四个小时在吉尔家的蜡烛制作站工作。)可以看出,科林照顾弟弟们,每天辛劳工作,是勤劳和体贴人的。故选C项。【7题详解】细节理解题。根据文章最后一段关键句“Celena and her husband, Patrick, offer advice and supervision,but the boys mostly manage the business themselves. ”(赛琳娜和她的丈夫

    33、帕特里克提供建议和监督,但男孩们主要是自己管理公司。)可知,公司是男孩们自己管理,父母会向他们提供必要的帮助。故选B项。CMy twin sister is in therapy (治疗), and I often ask her about it. The other day, she missed an appointment(预约) for no good reason. “My therapist said it was time blindness,” she told me. Time blindness is just like being unable to tell betw

    34、een red and blue. Im living in New York, 3,000 miles away from my twin and we video-chat every day, but I havent seen her in person since last Christmas. I know how much time has officially passed, but it feels differently for her. Time blindness is a term invented by doctors who treat people with A

    35、DHD (注意缺陷多动障碍). Psychologist Ari Tuckman says adults typically develop an awareness (意识) of time and an ability to track (追踪) its passing. Some people have what he calls “harder” or sharper time awareness: they know when theyve been out for lunch too long, or when something hasnt been in the oven fo

    36、r long enough. Others have much softer time awareness: they can miss appointments and trains. Time blindness can greatly affect someones life, if they cant ever meet deadlines. People with ADHD are often more time-blind than others. Besides our own time awareness, Tuckman says, context (背景) plays a

    37、role: sleep loss, anxiety, being drunk, or anything that might affect how we process the world, can make us feel more time-blind. Without the usual time-marker cues we might use to divide up our days: the school bus arriving, the line at the coffee shop, or weekend nights spent at restaurants with f

    38、riends, were swimming in a sea of sameness. Sorrow (悲痛) is one of the biggest causes of time blindness, according to Tuckman. Holding onto time is a skill of your mind, like doing math, and sorrow reduces the computing strength. Its why time goes faster when I talk to my sister when we are not sad.

    39、Tuckman says it might be nice for more people to understand time blindness. Talking, even while physically apart, can be a way to keep time. Loved ones are good clocks.8. What do we know about the author and her sister?A. She is not optimistic about her sisters health.B. It has been years since they

    40、 chatted face to face.C. She cares about her sister who is far away from her.D. Her sisters illness is more serious than she expected.9. What are people having harder time awareness like according to Ari Tuckman?A. They always spend less time having lunch.B. They are often productive in a limited ti

    41、me.C. They usually need stronger time management.D. They are good at keeping track of time passing.10. Which of the following can cause time blindness most easily?A. Losing a loved one.B. Thinking for a long time.C. Receiving a big surprise.D. Doing hard work.11. What might Ari Tuckman suggest on de

    42、aling with time blindness?A. Simply setting your clock forward.B. Keeping in touch with your loved ones.C. Showing sad feelings bravely to others.D. Doing math as often as possible.【答案】8. C 9. D 10. A 11. B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章通过讲述了作者的妹妹患上时间盲症,绍了这种病的症状、患病的原因以及治疗的建议。【8题详解】细节理解题。根据第二段中“Im living in New Y

    43、ork, 3,000 miles away from my twin and we video-chat every day, but I havent seen her in person since last Christmas. (我住在纽约,离我的双胞胎姐妹有3000英里远,我们每天都视频聊天,但自从去年圣诞节后我就没见过她本人)”可知,作者很关心离她很远的双胞胎姐妹。故选C项。【9题详解】细节理解题。根据第三段中“Psychologist Ari Tuckman says adults typically develop an awareness (意识) of time and a

    44、n ability to track (追踪) its passing. Some people have what he calls “harder” or sharper time awareness: they know when theyve been out for lunch too long, or when something hasnt been in the oven for long enough. (心理学家阿里塔克曼(Ari Tuckman)说,成年人通常会发展出一种时间意识和追踪时间流逝的能力。有些人有他所说的“更强”或“更敏锐”的时间意识:他们知道自己什么时候出去

    45、吃午饭太久了,或者什么东西在烤箱里放的时间不够长)”可知,塔克曼认为“更强”时间意识的人善于记录时间的流逝。故选D项。【10题详解】推理判断题。根据最后一段中“Sorrow (悲痛) is one of the biggest causes of time blindness, according to Tuckman. (据塔克曼说,悲伤是导致时间盲目性的最大原因之一)”可知, 悲伤最容易导致时间盲症,因此失去所爱的人最容易导致时间盲。故选A项。【11题详解】推理判断题。根据最后一段中“Tuckman says it might be nice for more people to unde

    46、rstand time blindness. Talking, even while physically apart, can be a way to keep time. Loved ones are good clocks. (塔克曼说,让更多的人了解时间盲可能是件好事。即使是在身体分开的时候,交谈也是一种保持时间的方式。深爱的人是很好的时钟)”可知,阿里塔克曼对治疗时间盲的建议是和深爱的人保持联系。故选B项。DA growing number of colleges and universities are offering competitive esports (electroni

    47、c sports) teams. Now some doctors are calling for gamers to be treated like other college athletes, because just like with other sports, they also suffer injuries.Ryan Harran and Daniel Singh are both university esports team players. “Some days I dont play at all because of school and work, but when

    48、 I do play, it could be anywhere from three hours to six hours,” Harran said. “It is pretty mentally exhausting(令人疲惫的). Theres certainly eye strain (视疲劳) from just looking so hard,” Singh said.New research looked at 65 college esports players and found they averaged (平均用) about 5 to 10 hours of gami

    49、ng training daily, with many reporting overuse injuries including hand and arm pain and neck and back pain. “Poor posture can produce fast-growing pressure on your neck, back and shoulders,” said study author Dr. Hallie Zwibel. “Eye tiredness is the most commonly reported problem .” Zwibel says play

    50、ers also report sleeplessness due to the blue light from the screens. In fact, esports can be such heavy work that players often retire by the time theyre in their mid-20s. So far, 80 colleges and universities in the U.S. have esports teams. Researchers say schools need to provide prevention (预防) an

    51、d treatment plans for esports injuries just as they do with traditional athletes. “Nutrition(营养), exercise, and stretches (伸展), especially stretches of the eyes to avoid eye tiredness during game play,” Zwibel said. And its not just college and university esports athletes who should be careful, and

    52、even if you dont play at that level, Zwibel said, you can still suffer esports injuries like overuse injuries and eye tiredness from video games. Singh says he keeps all that in mind to be his best on the game day. “I often roll my shoulders back and keep a straight back,” he said, adding that he al

    53、so tries to do some exercise when hes offline.12. What worries some doctors according to the passage?A. All college athletes health condition.B. College and university esports injuries.C. Young peoples lack of physical exercise.D. Mental stress caused by heavy schoolwork.13. Why do esports players o

    54、ften retire early?A. They lose interest quickly.B. They become busy with work.C. They cant make a living this way.D. They wont have enough energy and strength.14. What can we know from the last two paragraphs?A. Singh always pays much attention to his posture and health.B. Video games will lead to o

    55、veruse injuries and eye tiredness.C. Stretches of the eyes are treatment for eye tiredness.D. 80 colleges provide treatment for esports injuries.15. Which is the best title for this passage?A. Esports: No pain, No gain!B. Esports are Becoming More and More PopularC. Doctors Raise the Alarm about Esp

    56、orts InjuriesD. How are Esports Different from Other Sports?【答案】12. B 13. D 14. B 15. C【解析】【分析】本文为一篇说明文。随着越来越多大学组建电子竞技团队,一些医生就电子竞技游戏也会给身体带来损害提出警告,研究者就如何预防和治疗提出建议。【12题详解】细节理解题。根据文章第一段关键句“Now some doctors are calling for gamers to be treated like other college athletes, because just like with other sp

    57、orts, they also suffer injuries.”(现在一些医生呼吁玩家应该像其他大学运动员一样对待,因为就像其他运动一样,他们也会受伤。)可知,根据文意可知,一些医生担心电子竞技游戏也会带来伤害。故选B项。【13题详解】细节理解题。根据文章第三段关键句“New research looked at 65 college esports players and found they averaged about 5 to 10 hours of gaming training daily, with many reporting overuse injuries includi

    58、ng hand and arm pain and neck and back pain. ”(一项新的研究调查了65名大学电子竞技运动员,发现他们平均每天要进行5到10个小时的游戏训练,许多人报告说,他们因为过度使用电子竞技而受伤,包括手部和手臂疼痛、颈部和背部疼痛。)及“Eye tiredness is the most commonly reported problem . Zwibel says players also report sleeplessness due to the blue light from the screens. In fact, esports can be

    59、 such heavy work that players often retire by the time theyre in their mid-20s.”(“眼睛疲劳是最常见的问题” Zwibel说,玩家也报告说由于屏幕发出的蓝光而失眠。事实上,电竞是一项非常繁重的工作,以至于玩家通常在25岁左右就退休了。)可知,电竞运动员很早退休是因为他们没有足够的精力和力量了。故选D项。【14题详解】细节理解题。根据文章倒数第二段关键句“And its not just college and university esports athletes who should be careful, an

    60、d even if you dont play at that level, Zwibel said, you can still suffer esports injuries like overuse injuries and eye tiredness from video games.”(兹维贝尔说,不只是大学和大学的电子竞技运动员需要小心,即使你没有达到这个水平,你仍然会受到电子竞技伤害,比如电子游戏导致的过度使用损伤和眼睛疲劳。)可知,电子游戏会导致过度使用损伤和眼睛疲劳。故选B项。【15题详解】主旨大意题。根据文章第一段关键句“Now some doctors are calli

    61、ng for gamers to be treated like other college athletes, because just like with other sports, they also suffer injuries.”(现在一些医生呼吁玩家应该像其他大学运动员一样对待,因为就像其他运动一样,他们也会受伤。)并结合倒数第二段关键句“Researchers say schools need to provide prevention and treatment plans for esports injuries just as they do with tradition

    62、al athletes.”(研究人员表示,学校需要像对待传统运动员一样,为电子竞技损伤提供预防和治疗方案。)可知,本文主要讲述了电竞带来的身体损害,医生呼吁也要引起重视。因此,“Doctors Raise the Alarm about Esports Injuries”(医生对电子竞技伤害提出警告)为本文最佳标题。故选C项。第二节 (共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The pros & cons of being a host familyHosting an exchange student ca

    63、n be the most rewarding experience in the world. Bringing an exchange student into your home can have its pros and cons. I am going to start with the cons.Cons:Language barrier. You may have a hard time just because of the language barrier._16_You would even be tearing your hair out. Just take a dee

    64、p breath and communicate once again. Extra cost._17_Although they pay for their medicine and clothes, there are still many other costs. Does your family like to go out to the movies? Well you now have an extra person to pay for. Food at home is another cost. You have to provide food for breakfast an

    65、d dinner as well as lunch if the student chooses not to pay for hot lunch at school.Pros:_18_This is an amazing journey. They will have many questions about why you do things. They will want to try new activities and learn about your traditions. This is also an excellent chance for you to learn abou

    66、t their country and culture as well.The opportunity to gain a son/daughter. This experience will give you the chance to communicate with a child in a way you never expected! And many will also feel thankful for the opportunity you have given them. You two will share many laughs along the way and mak

    67、e memories to last a lifetime._19_Many of the pros and cons really go hand in hand._20_Remember, you have the chance to help realize the dream of a teenager and the chance to learn about another culture and to experience new traditions.A. It will leave a great impression on both of you.B. It is up t

    68、o you how you deal with each situation.C. As with every child you have, there is always an added cost.D. It will make it impossible for you to talk with exchange students.E. They want you and the students to have a wonderful experience.F The opportunity to communicate with your foreign neighbors.G.

    69、The chance to help a student experience life in another country and culture.【答案】16. D 17. C 18. G 19. A 20. B【解析】【分析】这是一篇说明文。主要说明了做寄宿家庭的利弊。【16题详解】根据上文“Language barrier. You may have a hard time just because of the language barrier.(语言障碍。你可能会因为语言障碍而过得很艰难)”以及后文“You would even be tearing your hair out.

    70、 Just take a deep breath and communicate once again.(你甚至会抓狂。深呼吸,再一次交流)”可知,本句承接上文说明因为语言障碍过得艰难的具体表现:不可能与交换生交谈。故D选项“这将使你不可能与交换生交谈”符合语境,故选D。【17题详解】根据上文“Extra cost.(额外费用)”以及后文“Although they pay for their medicine and clothes, there are still many other costs. Does your family like to go out to the movies

    71、? Well you now have an extra person to pay for. Food at home is another cost. You have to provide food for breakfast and dinner as well as lunch if the student chooses not to pay for hot lunch at school.(虽然他们支付了医药费和衣服费,但还有许多其他费用。你的家人喜欢出去看电影吗?现在你又多了一个人要付钱。家里的食物是另一个成本。你必须提供早餐和晚餐以及午餐,如果学生选择不支付在学校的热午餐)”

    72、可知,本段主要说明的是寄宿家庭额外费用的问题,且C选项中added cost对应上文Extra cost。故C选项“和你的每一个孩子一样,总是有额外的成本”符合语境,故选C。【18题详解】根据后文“This is an amazing journey. They will have many questions about why you do things. They will want to try new activities and learn about your traditions. This is also an excellent chance for you to lear

    73、n about their country and culture as well.(这是一段奇妙的旅程。他们会对你做事情的原因有很多疑问。他们会想要尝试新的活动,了解你的传统。这也是一个很好的机会让你了解他们的国家和文化)” 可知,本段的主旨是寄宿家庭给了他人体验异国生活和文化的机会,故G选项“帮助学生体验异国生活和文化的机会”符合语境,故选G。【19题详解】根据上文“The opportunity to gain a son/daughter. This experience will give you the chance to communicate with a child in a

    74、 way you never expected! And many will also feel thankful for the opportunity you have given them. You two will share many laughs along the way and make memories to last a lifetime.(获得儿子/女儿的机会。这段经历会让你有机会以一种意想不到的方式与孩子交流!许多人也会感谢你给他们的机会。你们俩一路上会分享很多欢笑,也会留下一辈子的回忆)” 可知,上文提到你们俩一路上会分享很多欢笑,也会留下一辈子的回忆,本句为本段最后

    75、一句,故承接上文继续说明影响:给你们俩留下很好的印象,A选项中both of you对应上文中You two。故A选项“这会给你们俩留下很好的印象”符合语境,故选A。【20题详解】根据上文“Many of the pros and cons really go hand in hand.(许多优点和缺点确实是齐头并进的)”以及后文“Remember, you have the chance to help realize the dream of a teenager and the chance to learn about another culture and to experience

    76、 new traditions.(记住,你有机会帮助实现一个青少年的梦想,有机会学习另一种文化,体验新的传统)”可知,上文指出寄宿家庭有利有弊,可知本句应是在说明如何应对,故B选项“如何处理每种情况取决于你自己”符合语境,故选B。第三部分 语言运用 (共两节,满分30分)第一节(共15小题:每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Karen, Judy and I returned to the classroom after lunch, only to find that all our classmates were pla

    77、ying on the playground.“Wow! How _21_ it would be to write on the board especially while everyone is _22_,” Judy said, with her eyes lighting up. “Were all right-handed. Lets see who can write her _23_ best using her left hand.” Then Judy and Karen started _24_. I also picked a piece of white chalk

    78、from the box and began to write. After a while, eying the clock, Judy quickly picked up the _25_ and began cleaning the board. But to our _26_, everything was gone except my name! “How _27_ the words are still there?!” Judys face was full of questions.I _28_looked at what I used and found it was a w

    79、hite crayon in fact! My knees felt _29_. What should I do? What if Mrs. Eiffler knows? Panically, we tried many ways. However, my name _30_ there. At last, Karen got a knife. It _31_ finally, but we left an abrasion (磨损处) on the board .Mrs. Eiffler never asked about the abrasion and maybe she _32_ m

    80、inded. But I did. Every time I walked past the board, I _33_.Although over forty years have passed since the event, I still remember the lesson. “No one will ever know” is never _34_. Even if no one else knows, I myself know. Living with a guilty conscience (良知) is a _35_ big enough.21. A. usefulB.

    81、excitingC. safeD. necessary22. A. asleepB. worriedC. absentD. busy23. A. addressB. classC. nameD. number24. A. tryingB. singingC. shoutingD. reading25. A. penB. knifeC. eraserD. box26. A. amusementB. delightC. satisfactionD. surprise27. A. beginB. comeC. growD. stay28. A. proudlyB. hopefullyC. hardl

    82、yD. carefully29. A. weakB. painfulC. injuredD. hot30. A. appearedB. remainedC. changedD. spread31. A. broke downB. set offC. came offD. slowed down32. A. alwaysB. neverC. sometimesD. often33. A. criedB. hurriedC. wonderedD. regretted34. A. trueB. typicalC. importantD. different35. A. lessonB. chance

    83、C. punishmentD. result【答案】21. B 22. C 23. C 24. A 25. C 26. D 27. B 28. D 29. A 30. B 31. C 32. B 33. D 34. A 35. C【解析】【分析】本文为一篇记叙文,讲述了作者和同学在一次体育课教室里没有人的情况下在黑板上写名字,最后发现用错了笔,名字擦不掉,为了避免老师的责骂,用刀磨损了黑板将名字去除的故事。作者从此明白了一个道理,只要做过的事情,即使没有别人知道或者在意,自己也一定会记得。【详解】1.考查形容词词义辨析。句意:“哇! 在黑板上写字该是多么令人兴奋啊,尤其是大家都不在的时候,”朱

    84、迪说着,眼睛亮了起来。A. useful有用的;B. exciting令人激动的;C. safe安全的;D. necessary必要的。根据下文“Judy said, with her eyes lighting up”可知,在黑板上写字是令女孩们激动的。故选B项。2.考查形容词词义辨析。句意同上。A. asleep睡着的;B. worried担心的;C. absent缺席的;D. busy忙碌的。根据文章第一段“Karen, Judy and I returned to the classroom after lunch, only to find that all our classmat

    85、es were playing on the playground.”可知,同学们都去了操场,所以大家都不在。故选C项。3.考查名词词义辨析。句意:“我们都是右撇子。 让我们看看谁的左手写名字写得最好。”A. address地址;B. class班级;C. name姓名;D. number数字。根据文章第三段中“everything was gone except my name”可知,在黑板上写的是名字。故选C项。4.考查动词词义辨析。句意:然后朱迪和凯伦开始尝试。A. trying尝试;B. singing唱歌;C. shouting大叫;D. reading阅读。根据下文“I also

    86、picked a piece of white chalk from the box and began to write.”可知,Judy和Karen开始尝试用左手写名字。故选A项。5.考查名词词义辨析。句意:过了一会儿,朱迪看着钟,迅速拿起黑板擦,开始擦黑板。A. pen钢笔;B. knife小刀;C. eraser橡皮;D. box盒子。根据“began cleaning the board”可知,擦黑板要用黑板擦。故选C项。6.考查名词词义辨析。句意:但令我们惊讶的是,除了我的名字,其他的东西都不见了!A. amusement娱乐,消遣;B. delight高兴;C. satisfac

    87、tion满足,满意;D. surprise惊讶。根据下文“Judys face was full of questions.”可知,大家都很惊讶,黑板擦擦不去名字。故选D项。7.考查动词词词义辨析。句意:“这些字怎么还在那儿?!”A. begin开始;B. come来;C. grow生长;D. stay停留。How come?为固定搭配,意思为:怎么回事?故选B项。8.考查副词词义辨析。句意:我仔细看了看我用的东西,发现其实是一支白色蜡笔! A. proudly骄傲地;B. hopefully有希望地;C. hardly几乎不;D. carefully小心地,仔细地。根据语境可知,作者应仔细检

    88、查自己写名字的文具。故选D项。9.考查形容词词义辨析。句意:我的膝盖发软了。A. weak软弱的;B. painful痛苦的;C. injured受伤的;D. hot热的,辣的。根据“What should I do? What if Mrs. Eiffler knows? ”可知,作者害怕老师会知道,应该膝盖发软。故选A项。10.考查动词词义辨析。句意:然而,我的名字仍然留在那里。A. appeared出现;B. remained保持;C. changed改变;D. spread蔓延,扩散。根据“ Panically, we tried many ways. However,my name

    89、10 there.”可知,尽管尝试了很多次,名字仍然在那里。故选B项。11.考查动词短语辨析。句意:它终于脱落了,但我们在木板上留下了一块擦伤. A. broke down出故障;B. set off出发;C. came off成功,脱离;D. slowed down慢下来。根据下文“finally, but we left an abrasion on the board”可知,我们最终使名字脱落了。故选C项。12.考查副词词义辨析。句意:艾夫勒老师从来没有问过擦伤的事,也许她也从来没有在意过。A. always总是;B. never从不;C. sometimes有时候;D. often经常

    90、。根据“Mrs. Eiffler never asked about the abrasion”可知,也许艾夫勒老师从未在意那块磨损。故选B项。13.考查动词词义辨析。句意:每次经过黑板时,我都会后悔。A. cried哭喊;B. hurried匆忙;C. wondered想知道;D. regretted后悔。根据前文“But I did. ”可知,“我”是在意损坏的黑板并感觉后悔的。故选D项。14.考查形容词词义辨析。句意:“没有人会知道”从来都不是真的。A. ture真实的;B. typical典型的;C. important重要的;D. different不同的。根据下文“Even if

    91、no one else knows, I myself know. ”可知,“没有人会知道”不是真的。故选A项。15.考查名词词义辨析。句意:生活在内疚的良知里是一种足够大的惩罚。A. lesson课程;B. chance机会;C. punishment惩罚;D. result结果。根据“Living with a guilty conscience”及“big enough”可知,生活在内疚的良知里是一种足够大的惩罚。故选C项。第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。I can well remember that

    92、once I _36_ (ask) to deliver a speech, the theme of which was about a real test in my life before the whole class at the age of 9! Apparently, you can imagine how _37_ (terrible) shy I was the moment I thought of thatwith so many eyes _38_ (fix) upon me. I had no _39_ (choose) but to prepare for it,

    93、 though. First of all, I was to draft the speech, _40_ was just a piece of cake for me, _41_ good writer. But the hardest part _42_ (lie) in my oral presentation from my memory, for to read from the paper was not allowed. The real moment began when I stood on the platform with my legs trembling and

    94、my mind blank. But my _43_(listener) were waiting patiently without any signs of rushing me. Gradually, I found myself back, _44_ (deliver) my speech with difficulty. After what seemed to be a hundred years, I found my audience applaudingI made _45_! From then on, my fear of talking before a big aud

    95、ience disappeared. Actually with my confidence increasing, I now have become a great speaker. Looking back, I know the greatest difficulty on our way to success is our fear. Overcome it and we will be able to achieve our goals.【答案】36. was asked 37. terribly 38. fixed 39. choice 40. which 41. a 42. l

    96、ay 43. listeners 44. delivering 45. it【解析】【分析】本文为一篇记叙文,讲述了作者九岁时被要求在全班同学面前演讲的一次经历。【详解】1.考查一般过去时的被动语态。句意:我记得很清楚,在9岁那年,在全班同学面前,有一次我被要求做演讲,主题是关于我生活中的一次真正的测试!根据once可知,句子为一般过去时,“我”被要求做演讲,句子为被动语态。故填:was asked。2.考查副词。句意:显然,你可以想象,当我想到这一点的时候,我是多么的害羞有那么多的眼睛盯着我。空处缺少副词修饰形容词shy。故填:terribly。3.考查非谓语动词。句意同上。本句考查with

    97、复合结构,空处缺少宾语eyes的补足语,fix与eyes构成动宾关系,此处用过去分词表示被动。故填:fixed。4.考查名词。句意:不过,我别无选择,只能为它做准备。空处缺少have的宾语,have no choice but to do为固定搭配,意思为:别无选择只有做。故填:choice。5.考查非限制性定语从句。句意:首先,我要起草演讲稿,这对我这样一个优秀的作家来说简直是小菜一碟。句子为非限制性定语从句,先行词是前面整句话,在从句中作主语,用which指代整件事。故填:which。6.考查冠词。句意同上。a good writer是me的同位语,表示“一名好作家”,为泛指,且good是

    98、以辅音音素开头的词,用a。故填:a。7.考查一般过去时。句意:但我记忆中最难的部分是我的口头陈述,因为从纸上读是不允许的。空处缺少句子的谓语,根据for后面的句子中的was可知,句子为一般过去时。lie in“在于”。故填:lay。8.考查名词和主谓一致。句意:但我的听众耐心地等待着,没有任何催促我的迹象。空处缺少句子的主语,根据were可知,主语为复数。故填:listeners。9.考查非谓语动词。句意:渐渐地,我把自己找了回来,困难地演讲。空处作句子的伴随状语,逻辑主语I与deliver构成主动关系,用现在分词。故填:delivering。10.考查短语。句意:似乎过了一百年,我发现我的观

    99、众在鼓掌我成功了! 本题考查固定短语make it,意思为:成功。故填:it。第四部分 写作 (共两节,满分40分)第一节 (满分15分)46. 假定你是李华,你的朋友Susan特别爱吃野味,但这既不利于她的健康,也不利于野生动物的保护。请你用英语给她写一封邮件进行劝告。内容包括:1. 你对她的劝告;2. 你劝告的理由。注意:1. 词数80左右;2. 可以适当增加情节,以使行文连贯。参考词汇:野味venison【答案】one possible version:Dear Susan, How are you getting along these days? Knowing that you l

    100、ike eating venison very much, I feel worried and I dont think it is a good habit.First, eating venison is harmful to your health because there are many harmful materials in the meat of these wild animals. After you eat the meat, you may feel sick and even lose your health. Besides, some of these wil

    101、d animals are endangered species. We should protect them instead of hurting them. Therefore, you should stop eating venison both for your health and the earth.I hope you will stop eating venison and join us in protecting wild animals.Yours, Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文。要求考生给朋友Susan写一封邮件对她吃野味进行劝告。【详解】1.

    102、词汇积累担忧的:concerned worried对有害:be bad for be harmful to而不是:rather than instead of保护:guard protect2.句式拓展合并简单句原句:Besides, some of these wild animals are endangered species. We should protect them instead of hurting them.拓展句:Besides, some of these wild animals are endangered species so we should protect

    103、them instead of hurting them.【点睛】【高分句型1】Knowing that you like eating venison very much, I feel worried and I dont think it is a good habit.(运用了由that引导的宾语从句和现在分词作原因状语)【高分句型2】First, eating venison is harmful to your health because there are many harmful materials in the meat of these wild animals. (运用

    104、了由because引导的原因状语从句和there be句型)第二节 (满分25 分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。Ellen Kalish runs a center for rescued wild animals in New York. One day, a woman called and asked if she could help an owl (猫头鹰). The caller told her the tiny owl was in the Christmas tree in a shopping

    105、center in New York! Kalish was surprised. She has been helping wild animals for 20 years, but she has never heard a story like that.The traditional Christmas tree was a 75-foot-tall Norway spruce (云杉) from Oneonta, New York. When workers were unwrapping (移去上的包裹物) the tree, one of them spotted the cr

    106、eature. He was buried in the base of the tree, Kalish said. At first the worker thought the owl might be injured. He would not let go of the trees base (底座).One of the workers called his wife and told her he was taking the owl home. He asked if she could find a place that could help wildlife. The wo

    107、man then called Kalish.Kalish then set out to fetch the owl. On the way, she looked at the pictures the woman sent her on the phone. The owl is the smallest of his kind living in the Northeast. How did he end up being stuck in the tree in the first place? “He could have gone to the tree to rest or s

    108、leep and got trapped later,” she said. “Maybe once the tree was loaded onto a truck, the branches made it hard for him to escape. Or he might have been too scared to move.” Her driver guessed the owl might have flown in from Central Park in New York, but Kalish didnt agree. “That would be the last p

    109、lace he would want to go,” Kalish said. “The area around the tree is busy and noisy. Why would he pick that tree if he had a choice not to? Hes smart, and he wouldnt do that.”Para. 1: An hour later, Kalish met the woman who first called her at a gas station. Para. 2: The owl didnt spend much time at

    110、 the center.【答案】Para 1The woman handed her a cardboard box with the owl inside cautiously. Kalish was more than delighted that the little creature didnt look worse in relatively good shape.Then Kalish brought the bird back to the wildlife center. She gave him plenty of water and left two mice in the

    111、 plastic pet carrier. They were gone by the next morning. The owl spent most of his time eating or sleeping. On Monday, he went to the vet to get some X-rays to make sure there were no broken bones.Para 2The owl didnt spend much time at the center.He was released soon and flew away at dusk when owls

    112、 normally wake up. The scene was quiet and quick. Kalish brought a camera to take pictures of his flying away. She was convinced that both the owl and she would keep the precious moment in mind,which was considered as the miracle of the year at Christmas.【解析】【分析】本文以人物为线索展开。在纽约经营着一个野生动物救助中心Kalish在圣诞节

    113、期间收到了一个女人的求助,询问是否可以帮助一只在圣诞树上的小猫头鹰。在女人递给Kalish这只小生物之后,她将猫头鹰带到了野生动物救助中心,并悉心照料,还带它做了检查。在猫头鹰完全恢复之后,她释放了它,并将这一幕用照片记忆下来,成为了圣诞节的奇迹一幕。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“一个小时后,卡利什在一个加油站遇到了第一个打电话给她的女人。”可知,第一段可描写Kalish接受小猫头鹰并悉心照顾,带它看病。由第二段首句内容“这只猫头鹰在中心待的时间并不长。”可知,第二段可描写卡利什最后释放了猫头鹰及她的心情。2.续写线索:接受动物帮助动物释放动物拍照表达心情3.词汇激活行为类.带走:b

    114、ring/go away with/leave together with给/提供:offer/provide情绪类.高兴:more than delighted/be overjoyed.谨慎:gingerly/with great care【点睛】高分句型1. He was released soon and flew away at dusk when owls normally wake up. (由关系副词when引导的限制性定语从句)高分句型2.She was convinced that both the owl and she would keep the precious moment in mind,which was considered as the miracle of the year at Christmas.(宾语从句和which引导的非限制性定语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北省南漳县第二中学2021-2022学年高二上学期10月月考英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-342018.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 6 SECTION Ⅱ GRAMMAR——情态动词 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 6 SECTION Ⅱ GRAMMAR——情态动词 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅱ GRAMMAR——名词性从句 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅱ GRAMMAR——名词性从句 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅱ GRAMMAR——状语和状语从句 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅱ GRAMMAR——状语和状语从句 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTION Ⅱ GRAMMAR——定语和定语从句 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTION Ⅱ GRAMMAR——定语和定语从句 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 5—MODULE 6 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 5—MODULE 6 WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 3—MODULE 4 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 3—MODULE 4 WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 6 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 6 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1