《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 14 CAREERS 2 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 14CAREERS WORD版含答案 金牌 2016 英语 北师大 必修 练习 UNIT 14 CAREERS WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2Interviews课时训练基础夯实.根据句意及汉语或首字母提示完成句子1.When it rains,there is too much m on the road in the countryside.答案:mud2.Lucy was my playmate in c.We have not seen each other since I left my hometown.答案:childhood3.The i I arrived home,I learned that my uncle had returned from abroad. 答案:instan
2、t4.The mountain is very s,so its very difficult to get to the top of it.答案:steep5.Could you tell us your (基础)of this kind of idea? 答案:basis6.The (寓意)of this story is “better late than never”.答案:moral7. In the office you can see a computer,a (打印机)and two desks. 答案:typewriter8.“Under the weather” is a
3、n (习语)which means “ill”.答案:idiom9.The (周围的)villages have been absorbed by/into the growing city.答案:surrounding.用所给词的适当形式填空1.To make an (appoint)with the manager,you should first phone his secretary.答案:appointment2.Our English teacher is a young man of great (wise).答案:wisdom3.It took the new student
4、quite a few weeks to adapt to the new (surround).答案:surroundings4.Look!There are many (cattle)eating grass on the hill.答案:cattle5.Mr Smith is really an (experience)expert in this field.答案:experienced.用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)go into details,turn up,find out,make out,speak up,make up1.David often makes
5、 his friends laugh by funny stories.答案:making up2.The glass is broken.We should who did it.答案:find out3.Please so that everyone in the hall can hear you.答案:speak up4.Even though the maths teacher explained the problem twice,I couldnt still it .答案:make;out5.As with this subject, next period well .答案:
6、go into details6.The moment all the leaders ,the meeting began.答案:turned up能力提升.阅读理解A(导学号52040026)SeaWorld Orlando has a new attraction.It exhibits nearly 250 penguins.During my visit to SeaWorld Orlando,I talked with a bird expert,Anita.TFK:Why did SeaWorld want to make an exhibit about penguins?AN
7、ITA:Weve had penguins since 1987.But we wanted to build a great new exhibit where the guests can see the penguins up close and hear them.In the old exhibit you were separated by glass,so you couldnt really hear them.So this is a whole new experience.TFK:How are the penguins cared for?ANITA:We go and
8、 mainly observe them with our eyes and our ears.If ones sleeping more than normally or seems squinty-eyed(斜视眼),we might have a vet check on them.We also feed them every day with restaurant-quality fish.We feed them in the water so that theyre feeding naturally.TFK:In their lifetime,what trouble do p
9、enguins have?ANITA:In their lifetime,penguins face predators(食肉动物),which they dont have here at SeaWorld.There are large ocean birds that would feed on the eggs or the chicks of penguins,as well as whales and sea lions.TFK:The ice in Antarctica is rapidly melting.What effect does this have on pengui
10、ns?ANITA:As the water warms up,the fish that normally live in that cold water dont survive,or they move on,but the penguins really want that cold.So as global warming heats up,they really have no place to go since thats the coldest place on Earth.TFK:How is SeaWorld helping to increase awareness(意识)
11、 about climate change?ANITA:Just be aware of your environment around you.Especially in the ocean,any animal can eat the plastic in the environment.It makes them sick and some of them die from it because they cant digest it.So just getting up on the beach,just cleaning the environment up,and just pay
12、ing attention to whats happening around you.1.SeaWorld Orlandos new exhibition of penguins differs from the old one in .A.the purposeB.the lasting timeC.the exhibiting methodD.the number of visitors答案:C提示:细节理解题。根据第三段中的“.where the guests can see the penguins up close and hear them.In the old exhibit
13、you were separated by glass.”可知,这次展览采用了一种全新的方式。2.Penguins in SeaWorld Orlando .A.seldom get sickB.are taken good care ofC.feed on fish from AntarcticaD.meet large ocean birds sometimes答案:B提示:细节理解题。根据第五段中的vet check和restaurant-quality可知,企鹅在这里受到了很好的照顾。3.As the ice melts,the penguins .A.will follow thei
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345256.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
二年级上语文课件-风_北师大版.ppt
