山东省胶州市2016高考英语《二轮》完形填空摸底训练精编(6)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 二轮 山东省 胶州市 2016 高考 英语 填空 摸底 训练 精编 答案
- 资源描述:
-
1、山东省胶州市2016高考英语【二轮】完形填空摸底训练精编(6)及答案完形填空。阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 I truly feel that my mother led me here,to Morzaine,and to my future as a happy wife and businesswoman. When Mum _1_ in October 2007, I was a cook. In December that year, while I was working for a wedding, a pearl necklac
2、e Mum had left me _2_. I was distraught(忧心如焚的). Some days later, I was _3_ that a guy who was working with us that day, “could probably have made a fortune _4_ the necklace he found.”_5_, he returned it. Hearing how Id _6_ Mum for six months before her death, he said,“Christmas is going to be _7_why
3、 not go out to the Alps for a couple of weeks?”I came to Morzaine, a small, friendly village in the Alps and _8_ fell in love with it. What was _9_ to be a stopgap (权宜之计) trip turned into a new life. I kept travelling between London and here and felt _10_ than I had in months. In December 2008, I wa
4、s _11_ as a hotel manager and moved here full time.A month later, I met Paul, who was travelling here. We fell in love. In the beginning, I didnt want to discuss _12_, because the sadness of losing Mum _13_ felt great. Paul understood that and never _14_ me but, by summer, we got married. A year lat
5、er, we used his saving, and the money from the sale of Mums house, to build our own _15_.We want to give our guests a _16_ feel, so each room is themed(以为主题) around memories from our lives. There are also styles to remind me of Muma tiny chair which _17_ be in her bedroom is set in one room.We are h
6、aving a wonderful life and Mum _18_ naturally part of it, _19_ theres no way we would be here if it wasnt for the _20_ she gave me. I know shes here in spirit, keeping an eye on us.妈妈去世了,她给我留下的珍珠项链不见了。幸运的是,这根项链的失主与发现者最终喜结良缘。1A.died Bcame Creturned Dvisited答案:A。在下文中提到了“before her death”可以找到信息,即妈妈去世了。
7、2A.burned BdisappearedCbroke Ddropped 答案:B。在下文中有“the necklace he found”一句话,可以断定这根项链曾是不见了,或丢了。而选项D表示:掉在地上,而不表示丢失之意。3A.shown BcomfortedCpersuaded Dtold答案:D。I was told表示有人告诉我,是被动的关系。而答案C意为:说服。4A.hiding BstealingCselling Dwearing答案:C。make a fortune ( in )doing sth.表示做某事发了大财。在本句中表示:卖了项链能够发大财。5A.Luckily B
8、NaturallyCSurely DHopefully答案:A。既然return,对于失主来说自然是件幸运的事情。副词:luckily常用来做插入语,表示:幸运的是。6A.nursed Bcured Cmissed Dguarded答案:A。nurse在这里为动词,同 take care of,意为:照顾,护理。7A.long BhardCmerry Dfree答案:B。根据妈妈去世这个背景,圣诞节是个家人团圆的日子,故此时会格外难过,因此选B。8A.suddenly BfinallyCnearly Dimmediately答案:D。从上文对于这个小村子的描述来看,作者是立刻会喜欢上的。选项D
9、:立刻地。9A.said BprovedCsupposed Djudged答案:C。be supposed to do sth.意为: 原本做某事,在本句中意为:原本只是个计划的小旅程。10A.smarter Bhigher Cfirmer Dlighter答案:D。由于妈妈的去世,作者的感受是沉重的,而这次旅行让她感受到比以前轻松的感觉。light常用来表示轻松的心情。11A.honoured Bhired Cregarded Dtrained答案:B。从“as a hotel manager”细节可以断定是:被招聘,被雇佣。12A.travel BbusinessCchildren Dma
10、rriage答案:D。根据下文的语境,尤其是“but.we got married”一句话可以给以提示,即:谈婚论嫁。marriage是marry的名词形式:婚姻。13A.recently BonceCstill Dfirstly答案:C。still一词表示作者的沉痛心情依旧在,依旧没有摆脱。与上文的不想谈婚论嫁保持语境的一致。14A.left Bpushed Csurprised Dinterrupted答案:B。push sb.常用来表示:催促某人。即:保罗非常理解我,因此没有催促我结婚。15A.hotel BrestaurantChome Dshop答案:A。根据上文提到的“as a h
11、otel manager”可以断定,此处是开起了自己的旅馆。16A.homely Blively Cmotherly Dfriendly答案:A。从下文的“.styles to remind me of my Mum”等这些细节可以推测出作者想把一个旅馆摆设成家的样子,让顾客有一种家的感觉。而homely为形容词:家一样的。17A.ought to Bused toCmight Dcould答案:B。既然妈妈都已经去世了,她做过的椅子应该是过去是在她的房间里的,选项B表示过去曾发生的事情。18A.takes Bkeeps Clooks Dfeels答案:D。看到妈妈的椅子,就如同感觉到妈妈也在
12、,也是这个家的一部分,故选D:表示感受,感觉。19A.unless BwhileCbecause Dthough答案:C。if it wasnt for sth.意为:如果不是因为某事,由此可见,前后信息句之间存在因果关系,因为那条项链正是促成两人婚姻的桥梁,故选C,表示原因。20A.money BchairChouse Dnecklace答案:D。正是因为上文提到的丢失项链,找到项链,并由此有了联姻,因此此处选择项链是最合适的。 完形填空。阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项A、B、C和D中,选出最佳答案。 Computer hackers(黑客)have now got th
13、eir hands on mobile phones. A phone virus(病毒)can 1 your phone do things you have no control over, computer security experts 2 . It might 3 the White House or the police, or forward your personal address book to a marketing company. Or it could simply eat into the phones operating software, turning i
14、t 4 and erasing your personal information. Similar viruses have already made mobile phone owners 5 in Japan and Europe. Ari Hypponen, chief technical officer of a computer security in Finland, said a virus “can get your 6 and send them elsewhere. And it can record your 7 . Mobiles are now able to su
15、rf the Net, send emails and 8 software, so they are an easy 9 for the same hackers who have sent viruses to computers over the last decade. “Its technically 10 now,” said Stephen Trilling, director of research at anti-virus 11 maker Symantec Corp based in the US. “If the phone is connected to the 12
16、 , it can be used to transmit threats and 13 targets, just as any computer can.” In Japan, if you opened a certain email message 14 your mobile, it would cause the phone to repeatedly 15 the national emergency number. So phone operators had to 16 emergency calls until the bug was 17 . In Europe, mob
17、iles short message service, 18 SMS, has been used to send codes that could damage phones. Mobile users can 19 viruses, of course, by sticking to their traditional phones 20 Web links, some experts said.( ) 1.A. get B. force C. make D. damage( ) 2.A. speak B. talk C. tell D. say( ) 3.A. lead B. cause
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
