分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 27

类型山西省长治市第二中学校2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:358292
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:27
  • 大小:104.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山西省 长治市 第二 学校 2020 2021 学年 英语 学期 期中 试题 解析
    资源描述:

    1、山西省长治市第二中学校2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析)第卷(选择题 共100分)第一部分 听力(共两节,满分20分)第一节 (共5小题;每小题1分,满分5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What did the woman buy for her father? A.A watch. B.A tie. C.A coat. 2.Where will the man go for his holiday? A.S

    2、uzhou. B.Shanghai. C.Beijing. 3.What are the two speakers mainly talking about? A.The mans last job. B.Their favorite jobs. C.The womans new job. 4.When will the man set off for the airport? A.At 1: 30 p.m. B.At 2: 00 p.m. C.At 2: 30 p.m. 5.What does the woman mean? A.Linda is very nice. B.She needs

    3、 more friends. C.They should accept the invitation.第二节 (共15小题;每小题1分,满分15分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。 6.What should the man do after getting to the bridge?A.Turn right before crossing it. B.Cros

    4、s it and turn right. C.Cross it and turn left. 7.Whats the most probable relationship between the speakers? A.Neighbors. B.Classmates. C.Srangers.听第7段材料,回答第8至10题。 8.How did the woman learn French? A.By learning it at college. B.By learning it by herself. C.By learning it from Mr.Brown. 9.What langua

    5、ge did the woman learn for two months? A.French. B.German. C.Spanish. 10.What does the man think of German? A.Hard. B.Popular. C.Simple.听第8段材料,回答第11至13题。 11.Whats wrong with the womans bike A.Its completely out of control. B.It doesnt run very well. C.It has caused an accident. 12.How does the man h

    6、elp the woman? A.By fixing her bike. B.By calling his uncle. C.By lending her his bike. 13.Where does the conversation take place most probably? A.At a factory. B.At aschool. C.At a repair shop. 听第9段材料,回答第14至17题。 14.Which country is the man from? A.England. B.Canada. C.America. 15.What does the man

    7、find it hard to get used to? A.The weather. B.The citys sights. C.The food. 16.Whats the mans condition in class now? A.Listening quietly. B.Asking questions actively. C.Joining in group discussions. 17.Why does the man chat with his neighbors in his free time? A.To kill the time. B.To practice his

    8、Chinese. C.To get to know more about them.听第10段材料,回答第18至20题。 18.What did Lisa do in order to lose weight? A.She worked out at the gym. B.She ran in the morning. C.She ate small meals. 19.How much weight did Ashley lose? A.60 pounds. B.149 pound. C.151 pounds. 20.Why did Ashley keep a blog?A.To share

    9、 her stories. B.To record her weight loss. C.To write down weight-loss ways.第二部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题,每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AThe Cambridge Science Festival Curiosity ChallengeDare to Take the Curiosity Challenge!The Cambridge Science Festival (CSF) is

    10、pleased to inform you of the sixth annual Curiosity Challenge. The challenge invites , even dares school students between the ages of 5 and 14 to create artwork or a piece of writing that shows their curiosity how it inspires them to explore their world.Students are being dared to draw a picture, wr

    11、ite an article, take a photo or write a poem that shows what they are curious about. To enter the challenge, all artwork or pieces of writing should be sent to the Cambridge Science Festival, MIT Museum, 265 Mass Avenue,Students who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners will be h

    12、onor at a special ceremony during the CSF on Sunday, April 21st. Guest speakers will also present prizes to the students. Winning entries will be published in a book. Student entries will exhibited and prizes will be given. Families of those who take part will be included in celebration and brunch w

    13、ill be served.Between March 10th and March 15h, each winner will be given the specifics of the closing ceremony and the Curiosity Challenge celebration. The program guidelines and other related information are available at :http:/ cambridgesciencefestival.org.1. Who can take part in the Curiosity Ch

    14、allenge?A. Cambridge locals.B. School students.C. CSF winners.D. MIT artists.2. When will the prize-giving ceremony be held?A. On February 8th.B. On March 10th.C. On March 15thD. On April 21st.3. What type of writing is this text?A. An exhibition guide.B. An art show review.C. An announcement.D. An

    15、official report.【答案】1. A 2. D 3. C【解析】【分析】本文为应用文,题材为新闻广告类。本文介绍了剑桥科学节即将举办的一项鼓励学生们参加的好奇心挑战活动。叙述了第六届剑桥科技节的通知,通知要求5至14岁的学生可以报名参加,参赛作品可以是一张画、一篇文章、一张照片或一首诗,作品能够鼓励人们探险世界。将在剑桥科技节4月21日给优秀作品颁奖。【1题详解】细节理解题。谁能够参加好奇心的挑战?根据“The challenge invites , even dares school students between the ages of 5 and 14 to create

    16、artwork or a piece of writing that shows their curiosity how it inspires them to explore their world.” 这个挑战甚至鼓励5到14岁的学生创作艺术品或作品来表达他们的好奇心,以激发他们探索自己的世界。可知是514岁的学生可以参加比赛。故选A。【2题详解】细节理解题。颁奖仪式什么时间举行?根据“Students who enter the Cambridge Challenge and are selected as winners will be honored at a special cer

    17、emony during the CSF on Sunday,April 21st.” 参加剑桥挑战赛并被选中的学生将在4月21日(周日)的CSF特别典礼上获得荣誉。可知颁奖仪式在4月21日星期天举行,故选D。【3题详解】推理判断题。这篇是属于什么体裁的文章?根据短文的内容及“The Cambridge Science Festival (CSF) is pleased to inform you of the sixth annual Curiosity Challenge. ” 剑桥科学节(CSF)很高兴地告诉您第六届年度好奇挑战赛的信息。由此判断出,这是一个通知。故选C。【名师点睛】阅读

    18、理解主要考查学生对文章的理解能力,本文为应用文,这种文章注重对主旨大意和细节的理解。题型考查最多的细节理解题以及推理判断题,此次阅读的解题采用区域解题的方法。所谓的区域解题,就是考生通过依次而下或关键词定位的方式找到题目在文中所对应的位置,然后根据一题一区域的基本方法,通过该区域的内容排除错误选项,其它段落内容对于该题没有直接影响。例如:文章的第1题,由文中第一段The challenge invites, even dares school students between the ages of 5-14 to create artwork or a piece of writing th

    19、at shows their curiosity。可知,514岁的学生可以参加比赛。故A选项School students学校的学生正确。B选项剑桥人, C选项CSF 赢家,D选项MIT艺术家均不符合。文章的第2题,由文中第二段结尾Students who enter the Cambridge Challenge and are selected as winners will be honored at a special ceremony during the CSF on Sunday, April 21st.可知,April 21st进行颁奖,故B选项正确。3.文章的第3题是推理判断

    20、题,推测本篇文章的体裁。根据本文最后的内容The program guidelines and other related information are available at:http:/cambridgesciencefestival.org. 可推知这是一个通知,故选项C正确。选项A展览指导或说明,如果是这一项的话,短文应该写出展览的时间及地点,那么让学生参加比赛及颁奖部分的内容就是多余的;故不符合原文;选项B艺术展回顾或评论,它的内容应该写的是对这种展览过后的评价,因而短文的句子的时态不会用将来时,而应该用一般过去式;而这篇短文用的是将来时;故排除B。选项D一个官方的报道。根据Th

    21、e Cambridge Science Festival (CSF) is pleased to inform you Of the sixth annual Curiosity Challenge.可知这里是剑桥科技节的名誉写的通知,而并非官方,故排除D。BMy name is Deirdre Veneracion and I am a paraglider (滑翔伞) pilot.Ive been paragliding since I was 11.My dad and I arrive at our local fly site on a June morning.We meet ou

    22、r instructor and spend the first 20 minutes watching the wind cycles.I go through my pre-flight steps and turn on my radio.At last, I take a step and feel the ground under me fall away.I feel the pressure of my weight on the canopy (伞衣).After 15 minutes of playing with the wind, my father radios me

    23、from the place where he is about to take off.“How is the wind?” “Perfect!” I say.Dad takes off behind me.I have done almost 100 flights and yet every flight amazes me just as much or even more than my first flight.I love the unpredictability of each flight.Every flight is different.After 15 minutes,

    24、 I decide to land.Now, Im over a rice field.It is a much smaller landing than most landing zones but its possible.Out of nowhere, I feel my canopy becomes unstable.It loses pressure and falls directly in front of me.I am falling.I have butterflies in my stomach.I pull my brake line, in the hope that

    25、 my wing will get pressure again but it doesnt.I look towards my dad and see that he is also in trouble.Its as if we were inside a washing machine being thrown up and down.I wont make it to the landing zone in front of me.On my right is a narrow stream with hardly any water in it.I make my decision:

    26、 The narrow stream is my best chance of landing safely.As I touch down, I check on my dad and am glad to hear that he is fine.Local villagers come to check on me but, surprisingly, I am uninjured.This is one of those times when we are reminded that no preparation can prevent Mother Nature from surpr

    27、ising us.4. What does the author do before taking off?A. She has a talk with her father.B. She watches the weather.C. She turns off the radio.D. She gives instructions.5. What is the attraction of paragliding in the authors eyes?A. The pleasant windB. The success of each flight.C. The excitement of

    28、landing.D. The uncertainty of each flight.6. What kind of feeling does the underlined sentence in Paragraph 5 probably show?A. NervousnessB. HappinessC. AngerD. Luck7. What happens in the process of the authors landing?A. She hurts herself.B. She asks her dad for help.C. She sees a washing machine b

    29、elow.D. She changes her mind about the landing site.【答案】4. B 5. D 6. A 7. D【解析】本文是记叙文。作者介绍了自己一次有惊无险的滑翔伞经历。【4题详解】细节理解题。由第二段中的“We meet our instructor and spend the first 20 minutes watching the wind cycles. I go through my pre-flight steps and turn on my radio.”(我们见了我们的教练,花了20分钟看风的循环。我完成了飞行前的步骤,打开了收音机

    30、。)可知,作者在起跳之前先观察天气。故选B。【5题详解】推理判断题。由第四段中的“I have done almost 100 flights and yet every flight amazes me just as much or even more than my first flight. I love the unpredictability of each flight. Every flight is different.(我已经飞行了近100次,但每一次飞行都让我感到惊讶,甚至比我的第一次飞行还要惊讶。我喜欢每次飞行的不可预测性。每次飞行都不一样。)可知,每次飞行的不确定性正

    31、是滑翔运动吸引作者的地方,故选D。【6题详解】词句猜测题。由画线句之前提到的“Out of nowhere, I feel my canopy becomes unstable. It loses pressure and falls directly in front of me. I am falling.”(不知怎么的,我觉得我的伞衣变得不稳定了。它失去压力,直接落在我的面前。我在下降。)及画线句之后提到“I pull my brake line, in the hope that my wing will get pressure again but it doesnt.”(我拉了一下

    32、刹车线,希望我的机翼能再次得到压力,但它没有。)可知,作者正在在坠落,尝试使用制动器但不管用可推断,作者此时应该很紧张。因此,划线句表达了作者是紧张的。故选A。【7题详解】细节理解题。根据倒数第三段“I wont make it to the landing zone in front of meI make my decision: The narrow stream is my best chance of landing safely.”(我无法到达我面前的着陆区,我做出了我的决定:狭窄的溪流是我安全着陆的最好机会。)可知,作者最初准备在稻田降落,最后改变了主意,选择在一条小溪上降落。故

    33、选D。CA large-scale study has found a link between eating a diet based on organic food and having a reduced risk of cancer.If the new results are confirmed, promoting organic food consumption could be a promising preventative strategy against the disease, a team of French researchers said.Meanwhile, p

    34、ushed by environmental and health concerns, the organic food market continues to grow rapidly.Organic food is produced without the use of man-made chemicals like fertilizers and pesticides (杀虫剂).“There are good reasons for the organic trend,” said Julia Baudry, lead author of the study in France.“Th

    35、ere are growing concerns about exposure to different types of pesticides from farming.Organic food is less likely to contain pesticide remains than conventional (常规的) food, and studies have shown that an organic diet reduces exposure to certain pesticide.”For the study, a team of researchers examine

    36、d data on the organic food consumption frequency and dietary intake of 68, 946 French adults collected by an ongoing survey which began in 2009.Participants reported how often (never, occasionally or most of the time) they consumed 16 types of organic foods including fruits, vegetables, dairy produc

    37、ts, meat and fish, eggs, grains and so on.“Over the course of the study, the researchers observed a significant reduction in the risk of cancer among those participants who were high consumers of organic food,” Baudry said.“In total, the participants developed a total of 1, 340 cancers.However, thos

    38、e individuals who ate the most organic food had a 25% reduced risk of developing cancer compared to consumers with a low organic food consumption frequency.”Despite these results, the authors note that the study contains several limitations, which means, at present, no conclusions can be drawn which

    39、 definitively link eating organic food to having a reduced risk of developing cancer.8. What is the finding of the French researchers study?A. Consuming organic food can help cure cancer.B. Eating organic food is linked to lower cancer risk.C. Organic food consumption may help people stay in shape.D

    40、. Organic food is an extremely important source of various nutrients.9. Whats one reason for organic food becoming popular?A People care about the environment and their health.B. Organic food is produced in a clean environment.C. More and more people can now afford organic food.D. Organic food is ea

    41、sier to grow.10. What does the underlined part “the organic trend” probably refer to?A. Better quality of organic food.B. Losing interest in organic food.C. Higher prices of organic food.D. The rapidly growing market of organic food.11. What can we know about the French researchers survey from the p

    42、assage?A. It was only carried out in 2009.B. Nearly 69,000 people took part in it.C. 25% of the participants were cancer patients.D. The participants only consumed organic foods.【答案】8. B 9. A 10. D 11. B【解析】本文是一篇说明文。法国研究人员一项大规模的研究发现,吃基于有机食物的饮食与降低患癌风险之间存在联系。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段“A large-scale study has

    43、 found a link between eating a diet based on organic food and having a reduced risk of cancer. If the new results are confirmed, promoting organic food consumption could be a promising preventative strategy against the disease, a team of French researchers said.(一项大规模研究发现,食用有机食品与降低癌症风险之间存在联系。一组法国研究人

    44、员说,如果新的结果被证实,提倡食用有机食品可能是一种很有前途的预防疾病的策略。)”可知,法国研究人员研究发现食用有机食品与降低癌症风险有关。故选B。【9题详解】细节理解题。根据文章第二段“Meanwhile, pushed by environmental and health concerns, the organic food market continues to grow rapidly. (与此同时,在环境和健康问题的推动下,有机食品市场继续快速增长。)”可知,有机食品变得受欢迎是因为人们关心环境和健康问题。故选A。【10题详解】词义猜测题。根据文章第二段“Meanwhile, pu

    45、shed by environmental and health concerns, the organic food market continues to grow rapidly. (与此同时,在环境和健康问题的推动下,有机食品市场继续快速增长。)根据文章第三段划线词后句“There are growing concerns about exposure to different types of pesticides from farming. Organic food is less likely to contain pesticide remains than conventio

    46、nal (常规的) food, and studies have shown that an organic diet reduces exposure to certain pesticide.”(他说:“人们越来越担心农耕过程中接触到的不同类型的杀虫剂。与传统食品相比,有机食品中残留农药的可能性较小,而且研究表明,有机饮食可以减少对某些农药的接触。”)”可知,人们对食品安全越来越担心,所以the organic trend指的是有机食品市场需求迅速增长的趋势。故选D。【11题详解】细节理解题。根据文章第四段“For the study, a team of researchers exam

    47、ined data on the organic food consumption frequency and dietary intake of 68, 946 French adults collected by an ongoing survey which began in 2009. (在这项研究中,一组研究人员分析了68,946名法国成年人的有机食品消费频率和饮食摄入量的数据,这些数据是从2009年开始的一项正在进行的调查中收集的。)”可知,将近69000人参加了法国研究人员的调查。故选B。DThe discussion on renewable energy has been g

    48、oing on for at least a decade and people have relied on fossil fuels almost entirely for more than a century. However, the situation when fossil fuels were the most efficient and the cheapest source of energy has been left far in the past. Many countries such as Germany and Sweden have already made

    49、significant efforts to fix this situation, employing numerous power plants working on the renewable resources of energy. The most effective among these resources is geothermal (地热的) energy.Geothermal energy does not depend on the worlds economic and political situation as strongly as fossil fuels do

    50、. Besides, extracting (提炼) fossil fuels adds to the price of energy produced from them. Therefore, geothermal energy is much cheaper than traditional ones, saving up to 80% of the costs over fossil fuels.Being a renewable resource, geothermal energy produces less waste and pollution than traditional

    51、 energy sources. In geothermal systems, carbon dioxide makes up about 10% of air produced. Overall, in order to produce the electricity that can be used for one hour, the geothermal systems produce 0.1 pound of carbon dioxide and other harmful gases. For a comparison, a power plant producing from ga

    52、s produces up to 2 pounds of carbon dioxide into the atmosphere, and those power plants that work on coal (煤) produce an astonishing 3.6 pounds of greenhouse gases.Low costs is another reason why using geothermal power plants should be the first choice for many countries. Geothermal heat systems req

    53、uire 25% to 50% less energy for work compared with the traditional systems for heating or cooling. Besides, geothermal equipment is less big: due to the very nature of geothermal energy, geothermal power plants have only a few moving parts, all of which can be easily sheltered inside a relatively sm

    54、all building. Whats more, the life span of geothermal equipment is rather long. All these make geothermal power stations easy to build and keep.12. Fossil fuels are more expensive than geothermal energy partly because _.A. it is free to use geothermal energyB. fossil fuels are nearly used upC. the p

    55、roduction of fossil fuels costs a lotD. geothermal energy doesnt depend on political situation13. According to Paragraph 3, what can be concluded from the comparison?A. Coal is much more efficient than gas.B. Gas and coal are often used to produce electricity.C Geothermal energy is environmentally f

    56、riendly.D. The geothermal systems dont produce harmful gases.14. Geothermal equipment is usually not as big as that of traditional energy because of _.A. the nature of geothermal energyB. geothermal power plantsC. life span of geothermal equipmentD. the small buildings15. What is the main idea of th

    57、is passage?A. Many countries have benefited from geothermal energy.B. Geothermal energy is well accepted.C. Geothermal energy has many advantages.D. Fossil fuels are being run out of.【答案】12. C 13. C 14. A 15. C【解析】本文属于说明文,当前地热资源是最有效的最受欢迎的资源,它具有经济、环保、成本小等特点。【12题详解】细节推理题。根据第二段extracting(提炼)fossil fuel

    58、s adds to the price of energy produced from them.可知提炼化石燃料成本较高,造成了化石燃料价格较高,故选C。【13题详解】推理判断题。根据第三段geothermal energy produces less waste and pollution than traditional energy sources.和下文地热系统和发电厂产生二氧化碳的数量比较可知地热是比较环保的资源,故选C。14题详解】细节推理题。根据最后一段due to the very nature of geothermal energy, geothermal power p

    59、lants have only a few moving parts,可知由于地热资源的性质,地热设备通常没有传统能源大,易移动。故选A。【15题详解】主旨大意题。当前地热资源是最有效最受欢迎的资源,它具有经济、环保、成本小等特点。本文主要介绍的就是地热能源的优点,故选C。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。A new app helps blind people know the world around themOne of the best uses of technology is to m

    60、ake life easier._16_.The product, an app called Seeing AI, is currently available for free for Apples iPhone and iPad. “AI” is short for artificial intelligence, a term for computers with an ability to think and learn like human beings._17_. The app then announces what the camera sees so users will

    61、know what is in front of them.People can also use Seeing AI to learn words in English. With the app, you can point your iPhone or iPad at any object and Seeing AI will say what the object is. With Seeing AI, users can hear a description of not just objects, but other people._18_.People can use the a

    62、pp when going shopping. It can read product bar codes (条形码) so users will know whether a can is filled with fruit or dog food, Microsoft says Seeing AI will soon be able to identify banknotes so people know whether they are holding a bill that is worth $100 or $1._19_.The app can identify what is in

    63、 the image, as if it were right in front of you. People can even use the app to read signs and get directions, although Microsoft warns against using it for navigation (导航) purposes._20_. For example, that someone is smiling does not necessarily mean he or she is happy. The app recognizes text, but

    64、not handwriting yet. That feature may be available in the future.The app is currently available in Canada, Hong Kong, India, New Zealand, Singapore and the United States.A. Seeing AI can also identify images.B. It can even tell you about their emotions.C. The app can identify more than one person in

    65、 a photograph.D. Seeing AI is a new app and will not be 100% correct all the time.E. Seeing AI uses both a camera and artificial intelligence to identify places, objects and people.F. With this intelligent app, just hold up your phone and hear information about the world around you.G. A new product

    66、from Microsoft Corporation can just do that for people who have trouble seeing.【答案】16. G 17. E 18. B 19. A 20. D【解析】这是一篇说明文。文章讲述了微软最近开发出一款名为Seeing AI的新应用程序,可以帮助盲人了解周围的世界。【16题详解】根据下文“The product, an app called Seeing AI, is currently available for free for Apples iPhone and iPad.”(这款名为Seeing AI的应用程序目

    67、前免费提供给苹果的iPhone和iPad。)可知,“The product”进行了特指,由此推知上文提到了这款产品。G项:A new product from Microsoft Corporation can just do that for people who have trouble seeing.(微软公司的一款新产品可以为视力有障碍的人做到这一点。)符合语境,上下文的product相呼应。故选G。【17题详解】根据下文“The app then announces what the camera sees so users will know what is in front of

    68、 them.”(这款应用程序然后宣布相机看到什么,这样用户就能知道是什么在他们面前)可知, “then”,“the camera”这些关键词说明上文应该提到照相机在这款应用程序中的运用。E项:Seeing AI uses both a camera and artificial intelligence to identify places, objects and people.(Seeing AI使用相机和人工智能来识别地点、物体和人。)符合语境,上下文的camera相呼应。故选E。【18题详解】根据上文“With Seeing AI, users can hear a descripti

    69、on of not just objects, but other people.”(通过看到人工智能,用户不仅可以听到物体的描述,还可以听到其他人的描述。)可知,这里是在说这款应用程序的功能和作用。B项:It can even tell you about their emotions.(它甚至可以告诉你他们的情绪。)符合语境,选项中的their呼应上文的other people。故选B。【19题详解】根据下文“The app can identify what is in the image, as if it were right in front of you.”(这款应用程序可以识别

    70、图像中的内容,就好像它就在你面前)可知,这里是在说这款应用程序识别图像的功能。A项:Seeing AI can also identify images.(Seeing AI还可以识别图像。)符合语境。故选A。【20题详解】根据下文“For example, that someone is smiling does not necessarily mean he or she is happy.”(例如,有人微笑并不一定意味着他或她是快乐的。)可知,这里是在说这款应用程序的不足之处。D项:Seeing AI is a new app and will not be 100% correct a

    71、ll the time.(Seeing AI是一个新的应用程序,不会一直100%正确。)符合语境。故选D。第三部分 英语知识应用(共两节,满分55分)第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Survival in the AndesOn October 13, 1972, a small plane flying to Chile accidentally crashed into a mountain in the Andes. How some of th

    72、e passengers _21_ to live is one of the greatest survival stories ever told.The survivors _22_ inside the remains(残骸)of the plane, using seat covers for blankets, and waited for a _23_ that never came. Days turned into weeks. It was urgent to find a way to _24_ . Three of the passengers Canessa, Par

    73、rado, and Vizintinvolunteered to _25_ through the mountains to search for help. When they left, each man wore similar clothes: three pairs of socks, a plastic bag around each foot to _26_ the water out, boots, four pairs of trousers, and four sweaters. The three men _27_that they would survive and b

    74、ring back help.For part of the first day, they were glad to make some _28_ . But as the land and weather changed, climbing became _29_ . After several days, they reached what they thought was the top. They had _30_ this moment for days. On the other side of the top, they hoped, would be a _31_ leadi

    75、ng down and out of the mountains. However, they saw the same snowcovered tops. All hope wasnt _32_. Although they were still in the middle of the mountains, Parrado _33_two low tops far away that didnt have snow. If they could get there, they would be out of the Andes.Within the following days they

    76、walked toward the two low tops. Snow_34_ completely , and flowers were everywhere . “This is the valley,” Canessa said. “This is the way_35_ .” Then things of humanity started to appeara few cans on the ground, and some farm animals in a field. By December 21, the extremely _36_ men made it to the t

    77、own of Los Maitenes, and a rescue team was sent immediately to _37_ for the survivors who were still high in the Andes.Finally all of the remaining survivors were _38_. Their terrible _39_ was over. They had made it out _40_.21. A. learnedB. managedC. decidedD. expected22. A. stayedB. lookedC. turne

    78、dD. reached23. A. presentB. dangerC. messageD. rescue24. A. prepareB. continueC. escapeD. develop25. A. journeyB. compareC. measureD. expand26. A. giveB. bringC. takeD. keep27. A. admittedB. promisedC. informedD. reminded28. A. policyB. helpC. progressD. advice29. A. narrowerB. heavierC. sharperD. t

    79、ougher30. A. imaginedB. arrangedC. witnessedD. appreciated31. A. courtB. valleyC. borderD. channel32. A. sentB. leftC. lostD. woken33. A. spottedB. countedC. rejectedD. mentioned34. A. declinedB. frozeC. spreadD. disappeared35. A. behindB. outC. apartD. off36. A. tiredB. disappointedC. frightenedD.

    80、puzzled37. A. fightB. callC. searchD. ask38. A. listedB. treatedC. pickedD. saved39. A. performanceB. experienceC. challengeD. exploration40. A. freeB. coolC. aliveD. crazy【答案】21. B 22. A 23. D 24. C 25. A 26. D 27. B 28. C 29. D 30. A 31. B 32. C 33. A 34. D 35. B 36. A 37. C 38. D 39. B 40. C【解析】这

    81、是一篇记叙文。叙述了1972年10月13日,一架飞机在安第斯山脉坠机,飞机上一些乘客幸存下来,其中三名乘客自愿走出安第斯山脉寻求外界救援,并最终成功帮助其他人获救的故事。【21题详解】考查动词辨析。句意:一些乘客是如何成功活了下来,这是有史以来最伟大的幸存故事之一。A. learned学习;B. managed管理;C. decided决定;D. expected期望。“Survival in the Andes”可知,短文主要叙述了1972年10月13日,一架飞机在安第斯山脉坠机,飞机上一些乘客幸存下来,其中三名乘客自愿走出安第斯山脉寻求外界帮助,并最终成功帮助其他人获救的故事。manage

    82、 to do sth“设法做某事”侧重于成功做某事,这里指成功的活了下来。故选B。【22题详解】考查动词辨析。句意:生还者留在飞机残骸里,用椅套做毯子,等待救援,但始终没有成功。A. stayed待;B. looked看;C. turned转向;D. reached到达。飞机失事,幸存者只有待在飞机残骸里,才能保证自己幸存下来,符合常识。故选A。【23题详解】考查名词辨析。句意:生还者留在飞机残骸里,用椅套做毯子,等待救援,但始终没有成功。A. present礼物;B. danger危险;C. message信息;D. rescue营救。由下文可知,三名幸存者自愿走出安第斯山去寻求救援,所以判

    83、断出,这些幸存者,等待了一段时间,但是救援没有来。故选D。【24题详解】考查动词辨析。句意:最紧急的是要逃出去。A. prepare准备;B. continue继续;C. escape逃脱;D. develop发展。飞机失事,幸存者被困在安第斯山,所以当务之急就是要找到出去的路。故选C。【25题详解】考查动词辨析。句意:其中的三名乘客Canessa、Parrado和Vizintin自愿穿越山脉寻求帮助。A. journey旅行;B. compare对比;C. measure测量;D. expand膨胀。这里的journey指的是三名自愿者长途旅行去寻找救援。故选A。【26题详解】考查动词辨析。

    84、句意:当他们离开时,每个人都穿了相似的衣服:三双袜子,每只脚上套上一只塑料袋以防止水进入,靴子,四条裤子和四件毛衣。A. give给予; B. bring带来; C. take拿走; D. keep保持。防止水进入,所以用keep 与out连用。故选D。【27题详解】考查动词辨析。句意:这三个人保证他们会活下去,并找人来救援。A. admitted承认;B. promised承诺;C. informed告知; D. reminded提醒。promise“承诺”即表明三位志愿者对于完成任务的信心,也表示给予其他幸存者以希望。故选B。【28题详解】考查名词辨析。句意:第一天的时间里,他们很高兴取得

    85、了一些进展。A. policy政策;B. help帮助;C. progress进步;D. advice建议。由“glad”可知,他们取得了一些进展。make progress“取得进步”符合句意。故选C。【29题详解】考查形容词比较级辨析。句意:但随着陆地和天气的变化,攀登变得更加艰难。A. narrower狭窄的;B. heavier重的;C. sharper尖锐的;D. tougher强壮的。由but可知,陆地和天气的变化导致了攀登变得不顺路,变得更加艰难了。故选D。【30题详解】考查动词辨析。句意:他们几天来一直在想象这一刻。A. imagined现象;B. arranged安排;C.

    86、witnessed见证;D. appreciated感激。由上文“After several days, they reached what they thought was the top”可知,几天后,他们到达了他们认为是顶峰的地方。所以这是他们一直在想象的时刻。故选A。【31题详解】考查名词辨析。句意:在山顶的另一边,他们希望有一个向下延伸且通往山外的山谷。A. court法庭;B. valley山谷;C. border边界;D. channel通道。山与山之间的区域是峡谷,也可能是通往外界的路。所以他们很希望能看到这样的山谷。故选B。【32题详解】考查动词辨析。句意:并非所有的希望都破

    87、灭了。A. sent发送;B. left离开;C. lost丢失;D. woken醒来。由下文可知,他们看到了低矮的山顶,所以并非所有的希望都破灭了。be lost“迷失,丢失”符合句意。故选C。【33题详解】考查动词辨析。句意:尽管他们还在山的中央,但帕拉多发现了远处两个没有雪的低山顶。A. spotted发现;B. counted数;C. rejected拒绝;D. mentioned提及。Spot“发现”有惊讶和出人意料之意。他们走了很多天,发现了低山顶,看到了希望。故选A。【34题详解】考查动词辨析。句意:雪完全消失了,到处都是花。A. declined衰退;B. froze使结冰;C

    88、. spread蔓延;D. disappeared消失。由“flowers were everywhere”可知,到处都是花,所以判断出此地是没有雪的,雪完全消失了。故选D。【35题详解】考查副词辨析。句意:这就是出去的路。A. behind在后面;B. out在外面;C. apart分散地;D. off走开。由前文“If they could get there, they would be out of the Andes.”可知,如果他们到达那里,他们就有可能走出安第斯上,所以走出用out。故选B。【36题详解】考查形容词辨析。句意:到12月21日,那些极度疲惫的人来到了洛斯梅滕镇,一支

    89、救援队被马上派出去搜寻那些仍然在安第斯山脉高处的幸存者。A. tired疲惫的;B. disappointed失望的;C. frightened害怕的;D. puzzled困惑的。由12月21日可知,三个志愿者走了68天,所以他们一定很疲惫。故选A。【37题详解】考查动词辨析。句意:到12月21日,那些极度疲惫的人来到了洛斯梅滕镇,一支救援队被马上派出去搜寻那些仍然在安第斯山脉高处的幸存者。A. fight打仗;B. call打电话;C. search搜查;D. ask问。search for“搜寻”。因为不知道其他幸存者具体在什么位置,所以要去搜寻他们的位置。故选C。【38题详解】考查动词辨

    90、析。句意:最后剩下的幸存者都得救了。A. listed列举;B. treated对待;C. picked挑;D. saved救。最后,救援队找到幸存者,所以幸存者被救了。故选D。【39题详解】考查名词辨析。句意:安第斯山脉飞机失事的记忆将永远铭记在朋友们的心中,但就目前而言,他们可怕的经历已经结束了。A. performance表现;B. experience经历;C. challenge挑战;D. exploration探测。幸存者被救了,所以可怕的经历结束了。故选B。【40题详解】考查形容词辨析。句意:他们活着走了出来。A. free自由的;B. cool凉爽的;C. alive活着的;D

    91、. crazy疯狂的。幸存者被救了,所以是活着走出了安第斯山脉。故选C。第卷第二节 语法填空 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。A new study looked at conversations between parents and their kids when they explored a city park as well as an indoor education center. They found that talking outdoors was much more enthusiastic

    92、_41_talking inside.Researchers from the University of Manchester recorded conversations between parents and_42_ (they) 3-and 4-year-old children. They focused on children of that age because they _43_ (usual) have a lot to say, but often it can be challenging_44_ (hold) a conversation with them, res

    93、earchers said. But being outside seemed to help. “Our research shows that_45_ (nature) environments can better improve social communication, _46_raises the quality of parent-child conversations,” the study author Thea Cameron Faulkner said in a statement.The study_47_ (publish) in the journal of Knv

    94、iron-mental Psychology. Researchers said that there was obvious improvement in conversations held outside, but they didnt know why the communication flowed better. One explanation, they said, is that being outside in nature _48_ (ease) pressure for both children and adults_49_creates a better atmosp

    95、here for easier conversations. Another explanation is that talking outside may get greater levels of attention between_50_ (person).【答案】41. than 42. their 43. usually 44. to hold 45. natural 46. which 47. was published 48. eases 49. and 50. persons【解析】本文是一篇说明文。研究发现,父母与孩子在户外交流时,交流会更加的畅通。【41题详解】考查介词。句

    96、意:他们发现在户外交谈比在室内交谈更有激情。根据上文中的“much more enthusiastic”可知此处表示进行比较,空后是动名词短语talking inside,故空处应填介词than。故答案为than。【42题详解】考查代词。句意:曼彻斯特大学的研究人员录下了父母和他们3岁和4岁孩子之间的对话。设空处后为名词children(孩子们)为名词,故设空处应用形容词性物主代词修饰名词。故答案为their。【43题详解】考查副词。句意:研究人员说,他们关注这个年龄段的孩子,因为他们通常有很多话要说,但通常和他们交谈是很有挑战性的。设空处后为动词,故设空处应用副词作状语。故答案为usuall

    97、y。【44题详解】考查非谓语动词。句意:研究人员说,他们关注这个年龄段的孩子,因为他们通常有很多话要说,但通常和他们交谈是很有挑战性的。 固定结构:It +is +adj+to do sth“做是怎么样的”,其中it是形式主语,真正的主语是不定式,故设空处应为to do形式。故答案为to hold。45题详解】考查形容词。句意:该研究报告的撰写者西娅卡梅伦福克纳在一份声明中说:“我们的研究表明,自然环境能更好地改善社会交流,从而提高父母和孩子的对话质量。”设空处后为名词,故设空处应用形容词修饰名词。故答案为natural。【46题详解】考查非限制性定语从句的引导词。句意见上题解析。设空处引导非

    98、限制性定语从句,且在句中做指物的主语,先行词为communication(交流),应用关系代词which(that不能引导非限)。故答案为which。【47题详解】考查谓语动词的时态和语态。句意:这项研究发表在Knviron-mental Psychology杂志上。设空处在句中做谓语,和句子的主语之间是被动关系。叙述的是过去的事情,应用一般过去时,主语the study是单数,be动词用was。故答案为was published。【48题详解】考查谓语动词的时态。句意:他们说,一种解释是,身处大自然中可以减轻孩子和成年人的压力,并创造一个更容易交谈的氛围。句子的主语为being outsid

    99、e in nature(置身大自然),设空处在句中作谓语;根据主句的谓语is,可知时态为一般现在时。动名词短语作主语,谓语动词应用单数形式。故答案为eases。【49题详解】考查连词。句意见上题解析。设空处后的creates (创造)和上句中的eases(减轻)并列作谓语,故应用表示并列的连接词。故答案为and。【50题详解】考查名词的数。句意:另一种解释是,在外面交谈可能会引起人们更多的注意。设空处前为介词,设空处应用名词,设空处所给词为可数名词,且前无冠词,故应用复数形式表泛指。故答案为persons。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分

    100、)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中 共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及修改均仅限一词。2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。My parents and I visited my uncle in Seattle on last July. My favorite experience was our trip to Moun

    101、t Rainer, an volcano near Seattle. Before we left, my uncle gave us hats to protect us from getting sunburned, so I supposed that it will be very hot. Imagine my surprise when we drove up the mountain so I found the top covering with snow! My uncle led me to a small path to increase our chances of s

    102、eeing wildlife. Suddenly there appeared a field , small wild flowers grew up through the snow. Little animal stood still; tiny birds rose highly into the air. It was the most beautiful sight that Id never seen.【答案】第一处:去掉on第二处:an改成a第三处:will改成would第四处:so改成and第五处:covering改成covered第六处:me改成us第七处:small前面加

    103、where第八处:animal改成 animals第九处:highly改成high第十处:never改成ever【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章介绍了作者和家人去雷尼尔山,西雅图附近的一座火山旅游的愉快经历。【详解】第一处: 考查常用表达。“去年七月”直接说last July,前面不用介词,去掉on。第二处:考查冠词。句意:我最喜欢的一次经历是去雷尼尔山旅行,西雅图附近的一座火山。文中泛指“一座火山”,volcano 的首字母发音是辅音,所以an改成a。第三处:考查时态。这里含有一个宾语从句,主句I supposed用的是一般过去时,从句使用相应的过去的时态,所以will改成would。第

    104、四处:考查连词。句意:当我们开车上山时,我发现山顶上覆盖着雪,想象一下我有多惊讶吧。文中表示并列关系,所以so改成and。第五处:考查非谓语动词。句意:当我们开车上山时,我发现山顶上覆盖着雪,想象一下我有多惊讶吧。“山顶”和“覆盖”之间是被动关系,用过去分词作定语,所以 covering改成covered。第六处:考查代词。句意:为了增加了我们看到野生动物的机会,我叔叔带我们去了一条小路。文中表示“我们”,所以me改成us。第七处:考查非限制性定语从句。这里含有一个非限制性定语从句,先行词是a field,关系词在从句中作地点状语,用关系副词where引导定语从句,所以small前面加wher

    105、e。第八处:考查名词单复数。句意:小动物们站着不动。文中“小动物们”表泛指是复数意义,用名词复数,所以animal改成 animals。第九处:考查副词。句意:小鸟高高地飞到空中。highly 意思是非常,high意思是高高地,表示具体的高。所以highly改成high。第十处:考查副词。句意:这是我所见过的最美丽的景色。表示“曾经”,所以never改成ever。第二节:书面表达(满分25分)52. 假如你是学生李华,你的美国网友David想在假期来中国游玩,他尤其喜欢爬山,希望你给他提供一些旅游的建议。现根据下列的内容给他回信。1.对他来中国表示欢迎;2.给出他在中国旅游的建议(参观地及原因

    106、);3.欢迎他到你家来并一起爬山。要求:1.文中应包含所有要点;2.词数100左右,可适当增加细节,以使行文连贯。Dear David,_Yours,Li Hua【答案】Dear David,More than glad to know you are coming to travel to China.Im writing to express my warm welcome and give you some tips on your travel.As we all know, China is a beautiful country with many places of intere

    107、st.As a Chinese, I recommend you to pay a visit to Beijing, where you can visit the Summer Palace and climb the Great Wall.Besides, as the capital of China, Beijing can better show Chinese culture and tradition.Whats more, Beijing is close to my hometown.Its a good idea that you can come to my home

    108、and we can climb the mountain nearby together, which will be an exciting experience.I am looking forward to your arrival.Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生给美国网友David写封回信,给他一些在假期来中国旅游的建议。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要为一般现在时和一般将来时,少量现在进行时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1. 表示欢迎;2. 提供具体建议;3

    109、. 期望。第二步:列提纲 (重点词组)more than; give tips on; places of interest; recommend sb. to do; pay a visit to; be close to; look forward to第三步:连词成句1. More than glad to know you are coming to travel to China.2. Im writing to express my warm welcome and give you some tips on your travel.3. As we all know, China

    110、 is a beautiful country with many places of interest.4. As a Chinese, I recommend you to pay a visit to Beijing, where you can visit the Summer Palace and climb the Great Wall.5. Whats more, Beijing is close to my hometown.6. I am looking forward to your arrival.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成

    111、篇(衔接词)(供参考)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second And then, Finally, In the end, At last2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not onlybut (also), including,3.表转折对比关系:However, On the contrary, but, Although +clause(从句), In spite of + n/doing,

    112、On the one hand,On the other hand Some,while others,as for, sothat 4.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。【点睛】高分句型1:As we all know, China is a beautiful country with many places of interest.这句话运用了as引导的非限定性定语从句。高分句型2:As a Chinese, I recommend you to pay a visit to Beijing, where you can visit the Summer Palace and climb the Great Wall. 这句话运用了where引导的非限定性定语从句。高分句型3: Its a good idea that you can come to my home and we can climb the mountain nearby together, which will be an exciting experience. 这句话运用了it作形式主语,真正的主语为that从句和which引导的非限定性定语从句。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山西省长治市第二中学校2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-358292.html
    相关资源 更多
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1