2021_2022学年新教材高中英语课时素养评价九Unit3FascinatingParksUsingLanguage含解析新人教版选择性必修第一册202106021219.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价 Unit3FascinatingParksUsingLanguage 解析 新人 选择性 必修 一册 202106021219
- 资源描述:
-
1、九Unit 3Using Language. 单句语法填空1. He was very humorous, so we were all amused(amuse) at his stories. 2. Incredibly (incredible), some people dont like the name. 3. I have rarely (rare) seen her display any sign of emotion. 4. She addressed me with an easy familiarity(familiar) that made me feel at hom
2、e. 5. James, a chocolate-brown pointer mix, turned from adorable(adore) pet to problem child in a matter of weeks. 6. The boy shouted as he wandered(wander) around the neighbourhood, looking for his dog. 7. This is actually a very entertaining (entertain) book putting over serious health messages. 8
3、. A cyclist (cycle) crashed when he touched wheels with another rider. 9. He hoped she would remove that prohibition(prohibit) soon. 10. There really is nothing more rewarding (reward) in this world than helping other people improve their lives. . 用适当的介、副词填空1. Finally she put on a blue dress of beau
4、tiful silk that fit her well and she appeared to want the most. 2. Tracksuits, cycling shorts and running shoes are very much in fashion now for everyday wear. 3. He went ahead of us to tell the good news to his parents. 4. If anything, swimming will appeal to her most strongly. 5. The suns rays can
5、 penetrate(穿透) water up to 10 feet. 6. They know this carit is carrying a person very familiar to them. 7. His sudden death turned her world upside down. 8. These pointed shoes are out of fashion now, but they were in fashion two years ago. 9. I stretched out a hand and picked up the book. 10. We ar
6、rived at the airport, checked our baggage and wandered around the gift shops. . 完成句子1. It was the boy who had been in prison that stole the money. 正是那个曾坐过牢的男孩偷了钱。2. If any else, I hope you will have fun playing here. 如果还有其他的, 我希望你在这儿玩得开心。3. Id like to leave as soon as possible and join my children,
7、wherever they are. 我想尽快离开, 回到孩子们中间去, 不管他们在哪儿。4. Whoever was waiting for them there had command of the situation. 在那边等候他们的人控制了局势。(主语从句) 5. I dont think this fact made him bitter but I think it frightened him and made him sad. 我认为这一点并不使他感到不满, 而是令他感到惧怕, 忧伤。. 阅读理解A(2021商洛高二检测)The Shanghai Disneyland the
8、me park officially reopens to the public on May 11, 2020. During the initial reopening period, the majority of Shanghai Disneylands attractions, rides, shows and shopping, accommodation and dining locations will resume operations, with controlled attendance. Some interactive attractions and experien
9、ces, such as children play areas, and theater shows will remain closed. Guests shall obey the following requirements when Shanghai Disneyland reopens: 1. Purchase dated admission tickets for Shanghai Disneyland online, as on-site sales will not be available. Annual Pass holders must make a reservati
10、on for their visit date and time on-line before their visit to the park. 2. Provide basic personal information for each guest visiting the park, including name, phone number and ID number via Shanghai Disneys official website after purchasing a ticket and before arriving at the park. A Shanghai Disn
11、eyland Reservation QR Code will be provided after the success submission of the required identification information, and guests will be required to present the code before entering the theme park. 3. Undergo temperature screening procedures upon arrival. 4. Wear a mask during the entire visit to the
12、 park except when dining. 【文章大意】本文是一篇应用文。上海迪士尼主题公园于2020年5月11日正式向公众重新开放。主要介绍了上海迪士尼主题公园重新开园时, 游客在游览期间必须遵守的一些要求。1. Which of the following is closed during the initial reopening period? A. The theater. B. The shop. C. The restaurant. D. The hotel. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段最后一句可知, 一些互动景点和体验, 如儿童游乐区和戏剧表演将继续关闭。所以
13、, 电影院在最初重新开放期间是关闭的。故选A。2. What is mentioned about the Annual Pass holders in the text? A. They neednt provide basic personal information. B. They can enter the theme park at any time. C. They cant use the Annual Pass at present. D. They have to book the visit in advance. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段第二句可知, 年票持
14、有人必须在参观公园前, 在网上预约参观日期及时间。所以年票持有人必须提前预定参观时间。故选D。3. What is a must during the visit? A. Arriving on time. B. Wearing a mask. C. Bringing food and water. D. Being accompanied with friends. 【解析】选B。细节理解题。根据最后一段中的“Wear a mask during the entire visit to the park except when dining. ”可知, 参观期间必须戴口罩。故选B。B(202
15、1大连高二检测)We all know that theme parks are places to have fun and amuse ourselves, but among so many exciting rides there are also some dangers. Make sure you know what the safety standards are for all the attractions at the park. If you do that, you will be safe and have fun. Drink water. Believe it
16、or not, dehydrationwhen your body doesnt have enough wateris the commonest cause of injuries at theme parks. Drinking water while you are at the park is not enough. You must make sure that you drink enough water before your visit. Use your “common sense”. There are lots of people around, so make sur
17、e where your friends or family are. Also, if you are walking and want to stop, make sure nobody is walking behind you. First step aside, then look behind and if you arent in anybodys way, then stop. It might sound exaggerated(夸张的), but crashes between people can cause accidents. Follow the instructi
18、ons. The majority of theme parks have instructions for each ride. Some rides only allow people of a certain height. So make sure you are not too tall or too short before boarding any ride. Also, people with certain diseases or conditions are advised not to go on some rides. Do remember: if you are t
19、old not to go on a ride, then DONT. Do not ride with a bad stomach or if youve just eaten. Rides can make you ill because of their violent changes of direction and your lunch may end up on someone elses head: surely not a very pleasant experience. Have fun, relax, and be a little brave! Some rides m
20、ight look scary but theme parks are very safe places. 【文章大意】本文是一篇说明文, 主题公园虽然能给我们带来极大的乐趣, 但也存在一定的危险, 本文就介绍了在主题公园游玩时的注意事项。4. What is the leading reason for injuries at theme parks? A. Snow. B. Dehydration. C. Fire. D. Crashes. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段第二句可知, 脱水当你的身体没有足够的水时是主题公园里最常见的受伤原因, 也就是说脱水是在主题公园里受伤的主要原因
21、。故选B。5. Which of the following will the author agree? A. Children should not play in theme parks. B. One shouldnt eat anything before riding. C. One must always stay with his friends or family in theme parks. D. One must read the instructions before playing in theme parks. 【解析】选D。推理判断题。根据第四段第一、二句可知,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369614.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022七年级语文下册 第三单元 10 阿长与《山海经》习题课件 新人教版.pptx
