2020-2021学年高中英语 Unit 10 Money Section Ⅱ Warm-up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit 10 Money Section Warm-up 2020 2021 学年 高中英语 Warm up
- 资源描述:
-
1、课时作业(二)Unit 10MoneySection Warmup & Lesson 1Language Points(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空/单句改错1As far as I am_(concern),only by studying hard at ordinary time can you succeed eventually.答案:concerned2The man was sentenced to prison for five years because he had given_some national military secrets t
2、o the enemy.答案:away3In conclusion,people around the world should be aware_the real situation of water shortage.答案:of4Teenagers who drop_of high school usually have trouble finding jobs.答案:out5Word came_at least 60 people were killed in the traffic accident.答案:that6Determining to study hard,he bored
3、a hole in the wall to “steal” light from his neighbor to read at night.答案:DeterminingDetermined7Concerning about the student,the teacher called his parents to find out why he was so often absent from class.答案:ConcerningConcerned8The heavily polluted river near the chemical factory gives away a terri
4、ble smell.答案:awayoff9Because of financial crisis,many people have been out of the work recently.答案:去掉the10He was satisfied with his earning as an accountant.答案:earningearnings.阅读理解Two weeks ago,a 5yearold girl named Sunshine Oelfke emptied out her piggy bank(存钱罐)onto the living room floor and immedi
5、ately started counting.Her grandmother,Jackie Oelfke,thought she was playing as she carefully lined up the coins,but then she saw the girl put the coins into a plastic bag and place it in her backpack.“That aroused my curiosity,” Jackie told CBS News.“Nobody messes with the piggy bank.” After observ
6、ing Sunshine at work a few minutes longer,Jackie decided to find out why the little girl broke into her savings.“What are you doing with that money?” Jackie asked her granddaughter.“Im taking it to school,” Sunshine replied.The little girl finally stated the real reason why she needed the money.“Im
7、going to take it for milk money.My friend Layla doesnt get milk her mom doesnt have milk money and I do.”Jackies heart melted at Sunshines words.Choked with strong feelings,Jackie held her sweet granddaughter tightly in her arms.Last week,Jackie and Sunshine met with her teacher,Rita Hausher,and han
8、ded her the$30 the kindergartner had saved.There are 20 kids in Sunshines class and about half dont get milk.It costs $0.45 a carton (纸盒)The total adds up to about $180 a month for every child in the class to have milk every day.After dropping Sunshine off at school,Jackie posted a tearful video on
9、Facebook to explain her granddaughters plan.To her surprise,dozens of people offered to donate toward the cause.Within a week,Jackie raised more than $1,000.Now every student in Sunshines class can get free milk for the rest of the year.Jackie said Sunshine doesnt see her kind act as a big deal.She
10、was just trying to look out for her friends.“She doesnt understand the effect shes brought about,” Jackie said.“But now she knows she can do whatever she puts her mind to.”语篇解读这是一篇记叙文。文章主要介绍了一个女孩为了自己的朋友清空她储蓄罐,为她朋友买牛奶。她的故事在Facebook上传开之后,感动了很多人。人们纷纷加入到这一慈善事业中。1Why did Sunshine empty her piggy bank?ASh
11、e wanted to play with the coins.BShe needed to train her counting skills.CShe intended to pay for her friends milk.DShe hoped to show off her savings in class.解析:细节理解题。根据第四段中的“Im going to take it for milk money.My friend Layla doesnt get milk her mom doesnt have milk money and I do.” Sunshine看到朋友没有牛
12、奶,她要把储存罐里的钱拿去帮朋友买牛奶。故选C。答案:C2How did Jackie feel upon hearing Sunshines words?ATouched. BCurious.CProud. DRelieved.解析:推理判断题。根据第五段中的“Jackies heart melted at Sunshines words.Choked with strong feelings,Jackie held her sweet granddaughter tightly in her arms”可知,听了Sunshine的话后,Jackie的心融化了。因为心情激动,她哽咽了。她把孙
13、女紧紧抱在怀里。由此可知,Jackie被Sunshine的话感动了。故选A。答案:A3In Jackies eyes,what did Sunshine learn from the experience?AMany hands make light work.BTwo heads are better than one.CA friend in need is a friend indeed.DNothing is impossible to a willing heart.解析:推理判断题。根据最后一段中的“now she knows she can do whatever she put
14、s her mind to”可知,Sunshine现在知道了:任何她投入心思的事情,她都能做到。即D选项:心之所愿无事不成。故选D。答案:D4What is the best title for this passage?AJackies Piggy Bank.BSmall Coins,Big Deeds.CA Moved Grandmother.DPiggy Bank and Carton Milk.解析:主旨大意题。文章主要介绍了一个女孩Sunshine为了自己的朋友清空她储蓄罐,为她朋友买牛奶。她的故事在Facebook上传开之后,感动了很多人。人们纷纷加入到这一慈善事业中。故本文最好的
15、题目是“小硬币,大行为”。故选B。答案:B.完形填空Shamatt had just arrived in Las Vegas when he realized his wallet was gone.It contained $60,his bank card,and his identification (身份证明) card.He was_1_, but it was his sisters wedding weekend and he didnt want to make a big deal of it.He thought maybe he_2_it on his plane fr
16、om Omaha to Vegas,so he called the_3_.He had no_4_.“I thought it was_5_forever,” he said.Following the wedding,he headed to the airport to fly home but was_6_about boarding the plane without ID.After an hourlong interview,Shamatt was finally_7_onto the plane.The following day,a package (包裹) arrived
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389896.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(适用于新高考新教材)备战2025届高考英语一轮总复习 Unit 1 Festivals and Celebrations课件 新人教版必修第三册.ppt
