2019版赢在微点 高考复习顶层设计英语复习习题:选修六题组提分练26 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版赢在微点 高考复习顶层设计英语复习习题:选修六题组提分练26 WORD版含答案 2019 高考 复习 顶层 设计 英语 习题 选修 六题组提分练 26 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、题组提分练二十六选修6Unit 1限时35分钟见学生用书P361加黑体小题训练主旨大意题之段落和文章大意题阅读理解A(2018佳木斯质检)体裁:说明文话题:旅游与交通难度:Travel DocumentsApply for a passport at least three months before you travel. Some countries require that passports be valid for six months after your trip ends and some foreign countries require that travelers obt
2、ain a visa.Stay ConnectedA secure way to maintain your emergency contact information is to enroll (登记) with our Smart Traveler Enrollment Program. Your information is stored securely and enables the Department of State, US embassy to contact you, your family, or your friends in an emergency accordin
3、g to your wishes.Health InformationHealth care tops the list of concerns for many older US citizens who are thinking about traveling abroad. Consult with your physician prior to your travel overseas to identify your healthcare needs at your destination. Research the environmental conditions at your
4、overseas destination that may contribute to your specific health concerns, particularly if you are sensitive to attitude, air pollution or other conditions.Travel SmartPack lightly and learn what clothing would be appropriate for your destination. Be aware that sudden changes in diet and climate can
5、 have serious health consequences for the unprepared traveler, whatever your age.【语篇解读】本文介绍美国老年公民出国旅行前应做的一些准备工作。1What is the main idea of the passage?A. The elder should consider more before traveling.B. The US citizens enjoy traveling around the world.C. Never leave your older parents to travel.D.
6、Make preparations for the older people in need.答案与解析A文章大意题。根据第一段第一句“An increasing number of senior US citizens are traveling abroad. The US Department of State wants you to be prepared so that you enjoy your trip.”可知,老年人在旅行前要做好准备工作,故选A。2An 70yearold American who hopes to travel to China will _.A. as
7、k his child to keep turn accompanyB. have his information stored in Chinese embassyC. need to have gained his passport beforeD. manage to obtain a visa from the US embassy答案与解析C细节理解题。根据Travel Documents中“Apply for a passport at least three months before you travel.”可知,70岁的老人来中国以前需要已经获得了护照,故选C。3Before
8、 the senior US citizens travel abroad _.A. they must reach about some foreign countriesB. they should apply for medical care abroadC. they must find a place in a peaceful countryD. they should consult their doctors for advice答案与解析D细节理解题。根据Health Information中第二句可知,美国老年公民到国外旅行前要咨询医生医疗保健需求方面的建议,故选D。4Th
9、e author recommended health insurance because _.A. people aged 65 years and older are ignored in the USAB. the older people can benefit from it when abroadC. health insurance is only effective within a few daysD. health insurance is mainly meant for emergency services答案与解析B细节理解题。根据第五段第三句可知许多公司提供短期健康
10、和紧急服务,由此推断出老年人在海外旅行时可受益于健康保险,故B项正确。阅读技巧12主题句定位法文章大意题一般文章的标题可根据主题句来判断,但在某些文章中,如记叙文,没有明确的主题句,这时就需要根据文中的事实细节,查找文章的“主线”,从而归纳出文章的主题。做题时要特别注意标题的三大特征:醒目性、概括性和针对性,从而快速而又准确地选择出最适合的标题。阅读理解B(2018泉州质检)体裁:说明文话题:社会难度:People usually visit cafes to ease themselves of their tiredness and keep themselves from falling
11、 asleep, but Mr. Healing, a popular cafe chain in South Korea actually does the opposite. Customers can come in, order a drink,lie down in a comfortable massage chair, and take a nap.Many Koreans suffer from a lack of sleep as a result of overworking, so any opportunity to relax and even take a nap
12、is greatly appreciated. Mr. Healing is the perfect place to go when youre on a short work or school break and you need to catch up on sleep. The cafe offers massage periods in various modes, depending on how much time you have and how you choose to spend it.The 20-minute session is priced at $3.5, t
13、he 30-minute massage costs $7, and the 50-minute session is $9, all of which also include a drink. Once you make your choice, you are taken to the “healing center”. You are asked to take off your shoes as well as any jewelry that might damage the chairs, after which you can choose a massage mode, fr
14、om “stretch” or “sleep”. You can start with stretch for a few minutes, and then switch to sleep if you want to take a short nap. After it comes to an end, you are taken back to the cafe area to enjoy a coffee or one of the many other refreshing drinks on the menu.(根据表时间先后关系的词after, then等可判断出第三段介绍服务流
15、程)Mr. Healing cafes are so popular in Korea that customers are advised to make reservations in advance to be sure that a massage chair is available. “I have to sit on a chair and stare at a computer monitor all day due to my job, the healing room was truly effective to relieve tiredness and stress f
16、rom weekdays,”said Park Hye-sun, a 24-year-old officer.Some have described Mr. Healing and other similar relaxation cafes in South Korea as simple fashions,but others see them as a sustainable business model, because they offer a service that Koreans really need.(暗示作者的态度)【语篇解读】本文介绍了一个治愈系咖啡连锁店。顾客可以在该
17、连锁店中补觉。5Why do customers come to Mr. Healing?A. To drink specialty coffee.B. To have themselves checked.C. To relax themselves.D. To sleep before work.答案与解析C细节理解题。根据第一段的第二句和第二段的第二句可知,咖啡店Mr. Healing跟其他咖啡店不一样,它是人们放松、休闲、下班后补觉的好场所。故C项正确。6What does the third paragraph mainly talk about?A. The price of th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-397616.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
