2020届高考艺考英语复习作业:必修二UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届高考艺考英语复习作业:必修二UNIT 2THE OLYMPIC GAMES WORD版含解析 2020 高考 英语 复习 作业 必修 UNIT THE WORD 解析
- 资源描述:
-
1、 基础巩固单句语法填空1I would like to apply for a position advertised(advertise)in yesterdays newspaper.2You can rely on it that hell pay back all your money.3Hundreds of jobs will_be_lost(lose)if the factory closes.4Recent studies show that we are far more productive at work if we take short breaks regularly
2、(regular)5For example,people volunteer to_express(express)personal values related to unselfishness.6The harder you work,the greater progress you will_make(make)7I bought a dress for only 10 dollars in a sale;it was a real bargain.8When he was abroad on business,he picked up some spoken English.9Her
3、bright clothes always make her stand out in a crowd.10The basketball coach,as well as his team,was_interviewed(interview)shortly after the match for their outstanding performance.能力提升 .阅读理解“Now stretch (伸展) over your right leg!” my dance teacher yells over the music.“If it doesnt hurt, youre not try
4、ing hard enough.Hold that stretch for 30 seconds!” My dance teacher works hard to form us into the dancers we desire to be.In order for this to occur, we stretch hard a lot!Dancing is a real passion of many people, including me.I work hard to make myself better, and prove that I am good enough.Perfo
5、rming a dance routine is more than just a performance.Dancers tell stories when they dance.It is a way for us to express our personal feelings.Just letting go and letting your body move with the music can create your emotions.Dance tells us things that our mind secretly hides.“Get up and do it again
6、! You need to keep your spirits up!” Even though I am completely worn out after my dances, I love to hear those words.It gives me a sense of relief knowing that I can again express my feelings out on the floor.“Practice makes perfect! Come on.We have a competition this weekend, and we need to work h
7、arder!”Competitions are the best possible example of fun.For a dancer, life cannot get better than competitions.The thrill of losing yourself onstage is a rush of energy rushing through your body! The feeling is unexplainable.As you sit there putting on your makeup, fixing your hair, and putting on
8、your costume, the rush just gradually grows until it is ready to be released onstage.Finally the time comes to tell your story.Standing backstage waiting for your name to be called is one of the scariest moments.You are ready to show the world what you are capable of and what you have been perfectin
9、g for a while.Once your number is called, you walk out onstage.The applause at the end tells each dancer that their story has been received, and that the dance has been brought to life.语篇导读本文是一篇夹叙夹议的文章。作者通过舞蹈训练、参加比赛,总结出了舞蹈的真正内涵,舞者就是通过自己的肢体语言把藏在内心的秘密附加上生命的载体。1What does the authors dance teacher requi
10、re her to do during the dance class?ABuild up her confidence.BKeep encouraged and serious.CTrain her body to the fullest.DUnderstand the music.解析:C细节理解题。根据第一段的舞蹈老师所说的If it doesnt hurt, youre not trying hard enough.Hold that stretch for 30 seconds!可以看出,老师要求学生最大限度地拉伸自己的身体,故C项正确。2How does the author un
11、derstand dancing according to the passage?AIt is a good way to release stress.BIt takes talent, confidence and patience to dance well.CIt is no more than a performance with our bodies.DIt is a way to show our personal emotions.解析:D细节理解题。根据第二段的第四、五句Dancers tell stories when they dance.It is a way for
12、 us to express our personal feelings.可知,舞蹈者跳舞的时候就是在讲故事,它是一种表达个人感情的方式。故D项正确。3As far as the author is concened, a dance competition means_.Aan improvement in her life.Ban opportunity to have fun.Ca reflection of her perfect thoughts.Da way to experience the scariest moment解析:B细节理解题。根据第四段的第四句话Competiti
13、ons are the best possible example of fun.可知,对于作者来说,一次舞蹈比赛就是开心的机会。4What would be the best title for the passage?ABringing Dance to LifeBTraining for CompetitionsCDancers Special FeelingsDEncouragement from My Teacher解析:A主旨大意题。本文作者通过舞蹈训练感悟出:舞蹈就是用肢体语言表达自己感情的形式。再根据文章最后一句The applause at the end tells eac
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403767.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
