2019年英语新同步外研必修二讲义:MODULE 1 单元小结 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步外研必修二讲义:MODULE 单元小结 WORD版含答案 2019 英语 同步 必修 讲义 MODULE 单元 小结 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Several years ago, I had much food high in fat and rarely took exercise. As a result, I became overweight, which is too awful for my lung. It is hard for me to breathe. When I lay down, it was hard for me to get up. I couldnt live a normal life. When I walked in the street, many people would stop to
2、 eye me. My mother was anxious about me and took me to a doctor. The doctor advised me to change my unhealthy lifestyle, to be on a diet and take exercise. I began with eating vegetables and fruits. Even the captain of our school team allowed me to exercise with his team. Gradually, things headed to
3、wards the better. I lost fifteen kilograms and my body didnt pain. Now I am fit and if one member is injured, I will take the place of him. 几年前我吃了很多高脂肪含量的食品,并且很少锻炼。结果,我太胖了,这对我的肺来说太可怕了,我呼吸困难。当我躺下后,我再起来就很难了,我不能过正常的生活。当我走在街上时,很多人会停下来盯着我看。妈妈为我担心,带我去看医生。医生建议我改变不健康的生活方式,进行节食并锻炼。我从吃蔬菜和水果开始,我们校队的队长甚至允许我跟着他的
4、队员训练。慢慢地,事情朝着好的方向发展了,我减了30斤,身体不疼了。我现在很健康。如果有队员受伤了,我会顶替一会儿。加餐练(一)完形阅读组合练.完形填空As an Instructional Coach (教研员), I like to keep my candy boxes full in my office, with a variety of treats for my teachers. So this Saturday, I headed over to the _1_ to check out the latest Christmas candy. Sure enough, the
5、 _2_ were freshly filled with all the latest Reeses White Crme and Milk Chocolate Peanut Butter Trees! I _3_ some bags of candy and headed on my way.Remembering my husband told me to be sure to get the tires rotated (轮胎换位), I drove to a tire shop to see if they could _4_ me. Sure enough, they got me
6、 in right away. It didnt need a _5_ time so I just stayed in the car. Six men in the shop _6_ together quickly and my car was _7_ in minutes. Then I _8_ my candy, thinking that these men would _9_ some milk chocolate. _10_ I handed a handful of candy to one of them and told him to _11_ with his work
7、mates. It was a _12_ thing, but nearing the end of what Im guessing was a(n) _13_ day at the tire shop. Seeing them eating with great _14_, you would have thought Id given them gourmet desserts (美食甜品)! “Thanks so much for _15_ today!” I heard one of them _16_ say.As I _17_ out of the tire shop, I th
8、ought, it truly is the little things that make a _18_ in life! Im going to _19_ practicing those small acts of kindness! And I _20_ that you can take along a bag of candy the next time you get your tires rotated!语篇解读:本文是记叙文。作者在轮胎店对调轮胎时送给工人们一些糖果,这个小小的善举让他们非常开心。1A.officeBschoolCrestaurantDstore解析:选D根据
9、文中的“check out the latest Christmas candy”及“were freshly filled with . Milk Chocolate Peanut Butter Trees”可知,周六“我”开车到“商店(store)”去看看有没有最新的圣诞糖果,果然“货架上(shelves)”摆满了各种各样的糖果。2A.carsBboxesCshelvesDrooms解析:选C参见上题解析。3A.handed outBpicked upCprepared forDput away解析:选B根据本空后的“some bags of candy and headed on my
10、way”可推断,“我”“挑了(picked up)”几包糖果就离开了。4A.helpBteachCtrainDaccept解析:选A根据文中的“get the tires rotated (轮胎换位), I drove to a tire shop”及“Sure enough, they got me in right away.”可知,“我”要对调轮胎所以来到了轮胎店,看看他们能不能“帮(help)”“我”。5A.funBlongCgoodDhard解析:选B根据下文中的“so I just stayed in the car”及“in minutes”可知,因为花不了太“长(long)”时
11、间,所以“我”在车里等着。6A.workedBranCmovedDchecked解析:选A根据文中的“Six men in the shop . in minutes.”可知,轮胎店的六个工人一块儿“干活(worked)”,很快就把“我”的轮胎换“好了(done)”。7A.builtBdoneCwashedDchanged解析:选B参见上题解析。8A.enjoyedBthrewCrememberedDshowed解析:选C根据文中的“my candy, thinking that these men . I handed a handful of candy to one of them”可知
12、,“我”“想起(remembered)”了刚买的糖果,想着这些工人应该“喜欢(like)”吃奶油巧克力糖。9A.buyBbringCfindDlike解析:选D参见上题解析。10A.ButBSoCStillDHowever解析:选B上文中的“thinking that these men would”与下文中的“I handed a handful of candy to one of them”是因果关系,故选“所以(So)”。11A.restBtalkCleaveDshare解析:选D根据本句语境及下文工人们一起享用糖果的场面可知,“我”给了其中一个工人一把糖果,让他跟其他同事一起“分享(
13、share)”。12A.difficultBluckyCsmallDstrange解析:选C根据“我”给工人们发糖果的举动可知,这真的是一件“小(small)”事。13A.bigBspecialCunfortunateDbusy解析:选D根据文中的“but nearing the end of what .”可知,“我”猜工人们在轮胎店“忙碌(busy)”了一整天。14A.satisfactionBinterestCsurpriseDencouragement解析:选A根据下文中的“you would have thought Id given them gourmet desserts (美
14、食甜品)”可知,这些工人“心满意足地(satisfaction)”吃着糖果。15A.taking offBcoming inCsettling downDcheering up解析:选B根据文中的“Thanks so much for .say”可知,一个工人“高兴地(happily)”说,很感谢“我”今天能“来(coming in)”他们店里并赠给他们糖果。16A.happilyBproudlyCcalmlyDpatiently解析:选A参见上题解析。17A.droppedBdroveClookedDwalked解析:选B由第二段开头一句中的“I drove to a tire shop”可
15、知,轮胎对调好后,我把车“开(drove)”出了轮胎店。18A.choiceBdealCdifferenceDliving解析:选C从上文中轮胎店工人们收到“我”送的糖果很开心可以得出,往往是这样的小事在生活中起着“重要的作用(make a difference)”。19A.stopBriskCimagineDkeep解析:选D根据文中的“practicing those small acts of kindness . you get your tires rotated”可知,“我”打算以后“继续(keep)”做善事,并“希望(hope)”大家下次去轮胎店对调轮胎的时候也能带上一包糖果。2
16、0A.hopeBnoticeCbelieveDrealize解析:选A参见上题解析。.阅读理解The World Health Organization (WHO) says people around the world are eating more sugar. As a result, health problems related to weight gain and tooth damage are increasing. Sugary foods and drinks also weaken the bone.The WHO finds that, on average, the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404300.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
