2020-2021学年高中英语 Unit 1 Growing up Section C Developing ideas试题(含解析)外研版选择性必修2.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Growing up Section Developing ideas试题含解析外研版选择性必修2 2020 2021 学年 高中英语 ideas 试题 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Growing upSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇素养升华基础夯实.单句填空1.When the group discussion is coming to an end,make sure to (conclusion)it with important points.答案conclude2.The scientist (devote)most of his life to observing the behaviour of the chimps.答案devoted3.He put hi
2、s ear to the floor and heard angry shouts,but no words were (distinguish).答案distinguishable4.It is (evidence) that in competitive society there are both losers and winners.答案evident5.We were on the point of (give)up when the headmaster came to encourage us.答案giving.短语填空wander about;close at hand;be
3、obsessed with;find out;lay aside;encounter with1.The aim of the experiment is to the temperature and what happens when water is boiling.答案find out2.He used to be a very quiet child,but now he seems to sports.答案be obsessed with3.One day while he was working as a lorry driver he had a close death.答案en
4、counter with4.It is very important to have a dictionary when you are learning English.答案close at hand5.Years of war have forced people to leave their home and as refugees.答案wander about6.At last,having long waited in vain,he his flute,and casting his net into the sea,made an excellent haul of fish.答
5、案laid aside.完成句子1.当我想到我的座右铭时,我会重新振作起来,全身心投入到我正在做的事情中去。The moment I think of my motto I will get energetic again and .答案devote myself to what I am doing2.30岁时,他不仅是一名画家,而且还是一名艺术家。 ,he was not only a painter but also an artist.答案At the age of thirty3.只是在做了几百次实验之后,他们才成功地解决了这一问题。Only after they had perfo
6、rmed hundreds of experiments did they .答案succeed in solving the problem4.他为实验做了充分的准备,以便能顺利进行。He made full preparations for the experiment it could be conducted smoothly.答案so that5.小说与社会现实之间形成了一种特殊的联系。The novels and the social reality .答案form a special bond素养提升.阅读理解Josh Morrison,17,dreamed of raising
7、 $100,000 to build a home for a low-income family.After years of hard work,his dream has come true.The house is now in the early stages of building.Six years ago,Josh and his dad went into a Habitat for Humanity Restore,a home improvement store and donation centre run by the non-profit organization.
8、They were there to buy a sink.Josh,then 11,also noticed a collection of pennies.“I instantly felt the urge to help out with that,” he said.Josh set a fundraising deadline of four years.Many people doubted whether he could reach his goal of $100,000,but it didnt shake his faith.He raised money at his
9、 school and other nearby schools.He collected money from neighbours,got publicity from local newspapers,and placed cans in stores so that people could donate extra change.Joshs fundraising efforts began to produce results.Still,there were challenges.Four months before his deadline,he was $30,000 sho
10、rt.He decided to hold Family Fun Fair and Spaghetti Dinner in Uxbridge,which is in the province of Ontario.The event raised $19,000.“I didnt care how long it took me,”Josh said.“I would raise $100,000.” With three weeks left,a company called Joshs house,offering to donate $18,000.Eventually,Josh rea
11、ched a total of $134,000 before the deadline.“The momentum just kept going,and we decided to do more,”he said.“Joshs Penny House”is being built by Hahitat for Humanity in the city of Oshawa,along with 24 new townhouses.Josh has helped with some of the construction,as have other volunteers.He will ch
12、oose the family that moves into the unit.Next year,the 17-year-old will head to college in British Columbia,Canadas westernmost province.As an 11-year-old kid when starting fundraising,Josh was able to send a powerful message across the world.No matter how old you are,if you have a dream and are wil
13、ling to do anything to achieve it,it can come true.【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述17岁的乔什莫里森梦想筹集100,000美元为低收入家庭建造家园。经过他的努力,梦想终于实现。1.Which word can best describe Josh Morrison in paragraph 2?A.Cautious.B.Straightforward.C.Open-minded.D.Determined.答案D解析推理判断题。根据文中第二段讲述六年前,乔什提出四年的筹资期限,许多人怀疑他是否能达到100,000美元的目标,但这并没有动摇他的
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408194.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
