分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语外研版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 6 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:409364
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:34.17KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语外研版2019选择性必修第一册课后习题:UNIT 6SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析 2020
    资源描述:

    1、Unit6NurturingnatureSectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.As he swims,his body temperature s drops,which in turn causes his muscle control to drop,slowing him down.答案steadily2.Although the coral looks hard,it is very d.答案delicate3.China has a s culture with a long history.答案splendi

    2、d4.Its a (悠闲的) season-long tour of a continent-wide buffet line.答案leisurely5.Their cancers are not so clearly tied to r exposure.答案radiation6.The traditional philosophy is a kind of (镜式) philosophy characterized by “fundamentalism”.答案mirror-like7.She kept telling me how things were different in Puer

    3、to Rico,to always put on sunscreen,not to w away from my grandmother,and other warnings.答案wander8.The fancy natural s and life there,along with the authors romantic and intensive emotions will inspire you to explore the mysterious land.答案scenery.短语填空be put into operation;be about to do;thanks to;wor

    4、k on;overcome the challenges of;above sea level;reach out;bring.to life;be located at;at ones leisure1.If I choose to other projects in my own time,then I say that is my business.答案work on2.These old men and women usually go to dance .答案at their leisure3.She had some doubts about what she .答案was abo

    5、ut to do4.If we keep that spirit alive,then I know that we will our time.答案overcome the challenges of5.The project which was agreed on last month will soon.答案be put into operation6.The Museum the edge of the airfield.In general,exhibits are in good condition.答案is located at7.The Qinghai-Tibet Platea

    6、u is the worlds highest plateau,averaging over 4,000 metres and covering an area of 200,000 square kilometres.答案above sea level8.Let us our hands to catch a falling leaf and write our words on it.答案reach out9.His aim,in which he succeeds proudly,is to the culture of the time .答案bring;to life10.All h

    7、umans are probably more aware of these problems worldwide than ever before advances in technology and communication.答案thanks to.完成句子1.既然我有健康保险,我就能要求返还医疗费用。Since I have health insurance,I was able to my medical expenses.答案claim for2.一条曲折的河流蜿蜒流入大海。A wandering river .答案winds its way to the sea3.考试前的晚上,

    8、恐惧和焦虑让我内心无比惊慌。The night before the test I fear and anxiety.答案was overcome by4.我们将努力赶上世界先进水平。Well do our best to the advanced world levels.答案catch up with5.主席与到会的每一个人握手。The chairman shook hands with everyone .答案present at the meeting6.机遇到处是,但靠你去抓。There are chances everywhere,but you must them.答案reach

    9、 out for素养提升.阅读理解A主题语境:人与自然体裁:说明文Soon enough,we will lose some of the most amazing sites on Earth!TheGreatBarrierReefRising air temperatures will cause sea temperatures to rise as well.All life supported by the oceans will be affected with this shock to their ecosystem.Corals are some of the most vu

    10、lnerable marine animals and we are already watching whole reefs disappear.The Great Barrier Reef in Australia is no exception and will continue to shrink as the temperatures rise!These reefs are some of the best in the world for diving,but they will soon disappear!VeniceSprawling across(横跨)hundreds

    11、of small islands in Northeast Italy,Venice is at extreme risk of sinking into the Adriatic Sea.Rising sea levels are in fact a serious threat to many coastal cities located at sea level.Lucky for us,however,Venice is developing a series of sea walls to protect the city in times of high tide.Glacier(

    12、冰川)NationalParkGlacier National Park was once covered by over 150 glaciers,but by 2005 it only had about 27!Located in Montana,Canada,this park is over a million acres and has a huge plant and wildlife population.As temperatures rise,the glaciers and ice melt,which will upset the ecosystems sustaini

    13、ng over a thousand plant species and hundreds of animals.TheAmazonThe cause behind the disappearance of these fantastic places ultimately comes down to humans.Our expansion usually requires cutting down forests for land,fuel and materials,but rarely considers the consequences.These forests are sourc

    14、es of food and medicine for just about everyone on the planet!What will happen if we lose these valuable places and beautiful destinations?【语篇解读】本文是一篇说明文。作者向我们介绍了如今全球变暖所引发的一些问题:我们将失去一些地球上最令人惊奇的地方!1.According to the text,what is causing the corals death?A.Rising sea levels.B.Rising sea temperatures.C

    15、.Humans diving activities.D.The shrinkage(缩小)of their habitats.答案B解析细节理解题。根据第二段“TheGreatBarrierReefinAustraliaisnoexceptionandwillcontinuetoshrinkasthetemperaturesrise!Thesereefsaresomeofthebestintheworldfordiving,buttheywillsoondisappear!”可知,珊瑚虫死亡的原因是因为海水温度升高,故选B项。2.What can we infer from the part

    16、of “Venice”?A.Many places are in the risk of sinking below the sea level.B.Venice is the only coastal city of Italy.C.Venice will never sink because of the protection of sea walls.D.Italy consists of hundreds of small islands in the Adriatic Sea.答案A解析细节理解题。根据第三段“Risingsealevelsareinfactaseriousthrea

    17、ttomanycoastalcitieslocatedatsealevel.”可知海平面的升高威胁着很多沿海的城市,故选A项。3.What can we learn about Glacier National Park from the text?A.It doesnt support any living thing for its cold.B.It is covered by over 150 glaciers.C.Plant species and animals in it have died out.D.It covers a large area in Montana.答案D解

    18、析细节理解题。根据第四段“LocatedinMontana,Canada,thisparkisoveramillionacresandhasahugeplantandwildlifepopulation.”可知冰川自然公园在蒙大拿州占据了很大的面积,故选D项。4.Which sites shrinking reason differs from the other sites?A.The Great Barrier Reef.B.Venice.C.The Amazon.D.Glacier National Park.答案C解析细节理解题。根据TheGreatBarrierReef中“Risin

    19、gairtemperatureswillcauseseatemperaturestoriseaswell”;Venice中“Risingsealevelsareinfactaseriousthreat.atsealevel”,可知这三个景点正在消失的原因是气候变暖。根据倒数第二段第二句可知亚马孙雨林的减少是因为人类领地的扩张,和以上三个景点原因不同。故选C项。B主题语境:人与自然体裁:说明文Building a five-star hotel in the middle of a valuable wilderness(荒野)without damaging(破坏)the environmen

    20、t might not be easy,but it is far from impossible.The King Pacific Lodge in British Columbias Great Bear Rainforest shows that if enough care and attention is taken,the task is possible.Unlike many other hotel building plans,no trees were cut down and no land was wasted to build it.The Lodge does no

    21、t have the same location(位置) but sits on a floating boat pulled into the sea bay in May,till September.Those wishing to stay in one of its seventeen rooms must access it by boat or seaplane.Each guest staying at the Lodge is charged 3% tax(税)on the protection of the natural resources,but is given th

    22、e chance to see whales and bears.And since these are the main attractions of the area and of the Lodge,the management knows well that in order to stay in business they must make the area untouched.In 2000,the Lodge management signed an agreement with the native(本土的)Gitgaat people.Together they work

    23、for the benefit of the area.The Lodge knows that the native tribe(部落)is the owners of the land,so it pays the tribe for the use of their land and even supports the native youth and employs the tribes people.They,in turn,teach the newcomers about the local culture.The King Pacific Lodge is one of a g

    24、rowing number of tourism companies that manage to minimize their environmental damage to win the approval(批准)of the local government where they set up their business.These companies pay more attention to environmental protection and are careful to use natural resources and protect endangered animals

    25、.Realizing how destructive tourism can be,they want to avoid the love-it-to-death effect of tourism.【语篇解读】这是一篇说明文。主要说明了在一片珍贵的荒野中建造的一座五星级酒店KingPacific旅馆,它坐落在一艘浮动船上,不占用土地,不砍伐树木。为了继续营业,他们必须保持该地区的原貌,同时与当地人签署协议,一起为这个地区的利益而工作。越来越多的旅游公司试图将对环境的破坏降到最低来表明旅游业可以减少对环境的破坏。5.From the passage,we know that the King

    26、Pacific Lodge .A.follows other hotels building plansB.is less popular among touristsC.is far away from an important wildernessD.has been created after careful consideration答案D解析细节理解题。根据第一段可知KingPacific旅馆是经过深思熟虑才成立的。故选D项。6.Which of the following statements is TRUE?A.The King Pacific Lodge is in an ar

    27、ea without any trees.B.The King Pacific Lodge can be moved from place to place.C.Guests in the King Pacific Lodge can take part in programs about the protection of nature.D.Guests in the King Pacific Lodge have to pay extra money for the boat to get there.答案B解析细节理解题。根据第二段第二句可知KingPacific旅馆可以从一个地方移动到

    28、另一个地方。故选B项。7.According to Paragraph 3,we learn that some of the native people .A.want to learn the newcomers cultureB.are not willing to sell their landC.are employed by local government to work for the LodgeD.may have the chance to work at the Lodge答案D解析细节理解题。根据第三段可知一些当地人可能有机会在浮动的旅馆工作。故选D项。8.According to the passage,the tourist industry.A.will always do harm to the environmentB.cares little about the importance of environmentally friendly tourismC.can do less damage to the environmentD.always has a disagreement with the local government答案C解析细节理解题。根据最后一段可知旅游业可以减少对环境的破坏。故选C项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语外研版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 6 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409364.html
    相关资源 更多
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt
  • 《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt
  • 《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt
  • 《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt
  • 2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc
  • 2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx
  • 2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 4 NATURAL DISASTERS课件 新人教版必修第一册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 4 NATURAL DISASTERS课件 新人教版必修第一册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION 新人教版必修第2册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION 新人教版必修第2册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 TRAVELLING AROUND 新人教版必修第1册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 TRAVELLING AROUND 新人教版必修第1册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课件 北师大版必修1.pptx2023年高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课件 北师大版必修1.pptx
  • 2022年高考英语一轮复习 Unit 4 Cyberspace 单元主题语篇训练(一)(含解析)北师大版必修2.doc2022年高考英语一轮复习 Unit 4 Cyberspace 单元主题语篇训练(一)(含解析)北师大版必修2.doc
  • 2022年高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration 单元主题语篇训练(二)(含解析)北师大版必修1.doc2022年高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration 单元主题语篇训练(二)(含解析)北师大版必修1.doc
  • 2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题四 语篇填空.pptx2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题四 语篇填空.pptx
  • 2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题三 完形填空.pptx2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题三 完形填空.pptx
  • 河南省2021届高三英语上学期1月期末试题汇编 短文改错专题.doc河南省2021届高三英语上学期1月期末试题汇编 短文改错专题.doc
  • 河南省2015届高三高考冲刺卷 英语 扫描版含答案.doc河南省2015届高三高考冲刺卷 英语 扫描版含答案.doc
  • 五年高考(2011-2015)英语试题分项精析版专题22 阅读理解之社会生活类(解析版) WORD版含解析.doc五年高考(2011-2015)英语试题分项精析版专题22 阅读理解之社会生活类(解析版) WORD版含解析.doc
  • 2022版高考英语一轮复习 专题二十一 应用文写作模拟训练(含解析).docx2022版高考英语一轮复习 专题二十一 应用文写作模拟训练(含解析).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1