2019-2020学年英语外研版选修6同步检测:3-1SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语外研版选修6同步检测:3-1SECTION INTRODUCTION 2019 2020 学年 英语 外研版 选修 同步 检测 SECTION INTRODUCTION
- 资源描述:
-
1、Module 3Interpersonal Relationships FriendshipSection Introduction & Reading and Vocabulary时间:30分钟满分:60分班级_姓名_分数_.单句语法填空1Some money will be_raised (raise) to put up a primary school.2Hearing the sad news, the little girl burst out crying (cry)3The school is close to our house, so it is quite handy f
2、or the children.4After only two days, she lost interest in art, and turned to science.5Yesterday I had a chat with her and told her what feelings I had then.6If this subject is completed on time, a large amount of money needs (need) raising.7The flood lasted a whole week, causing (cause) a lot of ho
3、uses to be damaged.8Late that evening, there was a knock at/on the door.9She knew beyond question that I was a person who could be_trusted (trust)10You could have answered my question, if you had listened closely (close).短语填空(可变换形式)from time to time, go through, turn round, as a result, knock over,
4、for a while, lose interest in, burst out, raise money, hold up1We have_been_raising_money for the poor boy to get him back to school since two months ago.2When she heard that her father had died in the accident, she burst_out crying.3Walking alone on the countryside road, I heard a strange noise beh
5、ind me, but when I turned_round to look, I found nothing.4As hightech smartphones develop, we have_lost_interest_in those traditional ones already.5He speaks a little bit fast but very clearly. However, he likes to gesture from_time_to_time while hes talking.6Joe was_knocked_over by a truck yesterda
6、y, but not seriously hurt.7The world is going_through a challenging time, and China is doing its best to stay ahead.8You will have to wait for_a_while to see Mr. Chen. He is in a meeting.9In order to cover her sadness, she held_up her arm and wiped her tears off.10The development of economy has brou
7、ght about the increasing use of cars, which, as_a_result,_greatly increases the demand for parking spaces.阅读理解AWe had just finished thirteen miles of hiking in the Smokey Mountains.We were tired and our muscles ached as we made our way back to New England.The car ride to the airport followed by a tw
8、ohour flight left our legs in worse condition.When I heard that two seats in first class on our next flight were available for a small upgrade (升级) fee,I jumped at the chance.We agreed to blow our budgets and paid the fee to upgrade our tickets.As we boarded the plane,we felt as if we were part of a
9、n elite group.We took our seats and were happy to join the other few passengers who could fly in such luxury.As we chatted away about hiking,waterfalls and bears,I could hear people around us talking about busy schedules and business meetings.We noticed that the stewardess (空姐) was working nonstop t
10、o ensure the comfort of the first class passengers.As the stewardess walked by our seats near the end of the flight,I looked at her and said,“Thank you and I hope you have a great night.” She stopped at our seats with a look of disbelief on her face.After a few moments the stewardess walked back to
11、our seats.She asked us what company we were traveling for.“I can tell you work with the public,” she said.“Why do you think so?”I asked.She answered very quietly,“Because you are the only passenger here to say thank you or stop to say something nice to me tonight.”The sense of belonging to the elite
12、 group of people in first class disappeared as we heard her words.Our seats in luxury offered us more than a comfortable ride.1Why did they choose to travel in first class on the next flight?AThey were very rich.BThey were very tired.CThe tickets then were cheaper.DThey wanted to make more friends.答
13、案与解析:B细节理解题。根据文章第一段可知,坐头等舱主要是因为他们由于旅途跋涉已经非常累了。2On the plane,the author at first felt that _.Ahe was one of the richBhe was a businessmanChe was a little uncomfortableDhe was thankful to the stewardess答案与解析:A细节理解题。 根据文章第二段第一句说作者觉得自己好像是有钱人的一部分了。3After the stewardess heard what the author said,she _.Ak
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411549.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
陕西省宝鸡市2019-2020学年高一地理下学期梯级强化训练月考试题(一)(PDF).pdf
