2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业17 UNIT 5 WARMING UP & READING (Ⅰ)——READING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业17 UNIT WARMING UP READING READING WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 习题
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家阅读理解AZachariah Fike has an unusual hobby.He finds old military(军队的) medals for sale in antique stores and on the Internet.But unlike most collectors,Zac tracks down the medals rightful owners,and returns them.His effort to reunite families with lost medals began with a Christmas gift
2、 from his mother,a Purple Heart with the name Corrado AG.Piccoli,found in an antique shop.Zac knows the meaning of a Purple Hearthe earned one himself in a war as a soldier.So when his mother gave him the medal,he knew right away what he had to do.Through the Internet,Zac tracked down Corrados siste
3、r Adeline Rockko.But when he finally reached her,the woman flooded him with questions:“Who are you?What antique shop?” However,when she hung up,she regretted the way she had handled the call.So she called Zac back and apologized.Soon she drove to meet Zac in Watertown,N.Y.“At that point,I knew she m
4、eant business,” Zac says. “To drive eight hours to come to see me.”The Piccolis grew up the children of Italian immigrants in Watertown.Corrado,a translator for the army during WW,was killed in action in Europe.Before hearing from Zac,Adeline hadnt realized the medal was missing.Like many military m
5、edals,the one Zacs mother had found was a family treasure. “This medal was very precious to my parents.Only on special occasions (场合) would they take it out and let us hold it in our hands,” Adeline says.As a child,Adeline couldnt understand why the medal was so significant.“But as I grew older,” Ad
6、eline says,“and missed my brother more and more,I realized that was the only thing he had left.” Corrado Piccolis Purple Heart medal now hangs at the Italian American Civic Association in Watertown.Zac recently returned another lost medal to a family in Alabama.Since he first reunited Corrados medal
7、,Zac says his record is now 5 for 5.本文是一篇记叙文。讲述了Zac的一个不同寻常的业余爱好:当在古董店或者网上找到旧的军队勋章时,他会设法找到其合法的主人并且归还勋章。1Where did Zac get a Purple Heart medal for himself?AIn the army.BIn an antique shop.CFrom his mother.DFrom Adeline Rockko.答案:A解析:细节理解题。根据第二段中的“.he earned one himself in a war as a soldier.”可知,Zac是在
8、部队服役的时候获得了一枚紫心勋章,故A项正确。2What did Zac realize when Adeline drove to meet him?AShe was very impolite.BShe was serious about the medal.CShe suspected his honesty.DShe came from a wealthy family.答案:B解析:推理判断题。根据第三段中的“At that point,I knew she meant business, Zac says.To drive eight hours to come to see me
9、.”可知,Zac意识到Adeline对这枚勋章是十分在意的,要不然她也不会打电话道歉,更不会驱车8小时来见自己。mean business“(非正式)当真,认真”,故B项正确。3What made Adeline treasure the Purple Heart?AHer parents advice.BHer knowledge of antiques.CHer childhood dream.DHer memory of her brother.答案:D解析:细节理解题。 根据第六段中的“But as I grew older,Adeline says,and missed my bro
10、ther more and more,I realized that was the only thing he had left.”可知,Adeline珍视那枚勋章是因为那是弟弟留下的唯一东西,承载着姐姐对弟弟的思念,故D项正确。BZhoukoudian is a small village situated about 50 kilometers to the southwest of Beijing.In the 1920s, archaeologists discovered some prehistoric human bones there which changed people
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412200.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
