分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019-2020学年高中英语 Module 6 The World’s Cultural Heritage Section Ⅰ Introduction .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:417444
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:2.34MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高中英语 Module The Worlds Cultural Heritage Section Introduction 2019 2020 学年 高中英语 World
    资源描述:

    1、Section Introduction & Reading and VocabularyComprehending 阅读理解AScientists recently discovered that pictures on cave walls at Creswell Crags are the oldest known in Great Britain. But they didnt find out in the usual way.Archaeologists often date cave art with a process called radiocarbon dating.The

    2、 technique can measure the age of carbon found in charcoal(木炭)drawings or painted pictures.Carbon is an element(成分) found in many things, including charcoal and even people.But in this case, there was no paint or charcoal to test.People carved the pictures of animals and figures into the rock using

    3、stone tools.The scientists had an“aha!”moment when they noticed small rocks stuck to the top of the drawings.The small rocks must have formed after the drawings were made.“It is rare to be able to scientifically date rock art,” said Alistair Pike,an archaeological scientist at Britains University of

    4、 Bristol.“We were very fortunate that some of the engravings(雕刻) were covered by stalagmites(石笋)”When a test proved that the stalagmites formed 12,800 years ago,the scientists knew the art underneath them had to be at least that old.And some of the animals shown,like the European bison,are now extin

    5、ctanother tipoff(征兆) that the art is quite old.The artists came to Creswell Crags.This place is one of the farthest points north reached by our ancient ancestors during the Ice Age.At that time,much of the North Sea was dry,so people could move about more easily.Some tools and bones found there are

    6、13,000 to 15,000 years old.They show that the travelers hunted horses,reindeer, and arctic hares.Their artwork is similar to art in France and Germany.It tells scientists that the Creswell Crags artists must have had a close connection to peoples several thousand kilometers awayanother important evi

    7、dence of understanding how humans spread out across the world.【解题导语】本文是一篇说明文,带领我们探寻英国古老的洞窟美术的历史。1Why do scientists say the art is quite old?AThe art was carved into stone with stone tools.BMost animals carved in the stone are extinct.CThe cave is one of the farthest points in the world.DSome picture

    8、s were covered by stalagmites more than 10,000 years old.D解析:细节理解题。根据倒数第三段可知答案。2By studying the cave art,scientists could learn about _Ahow ancient people crossed the North SeaBwhy some of the animals have died outChow humans spread out across the worldDwhat ancient people had for food at that timeC

    9、解析:细节理解题。根据最后一段最后一句“another important evidence of understanding how humans spread out across the world”可知。3Which of the following can be the best title for the text?ACave Art About Animals Is Most BeautifulBCave Art Is Found in an Unusual WayCCave Art Turns Out to Be Britains OldestDCave Art Has a G

    10、reat Influence on BritainC解析:标题归纳题。本文主要介绍Creswell Grags的洞窟艺术为什么是英国最古老的艺术,后半部分给出了证据。BI was selfish as a teenager, I usually spent my time thinking about myself and taking care of my own needs. I let my older brother do most of the work around the house until he left for college. I let my mom and dad

    11、worry about our bills and problems while I read books, played, and lost myself in my own imagination. This didnt change even when I went to college either. I studied hard but only to make my own life better. Even when I started to explore my faith, it was only to increase my own happiness.I married

    12、after graduation and decided to start a family. Of course, I had no idea what hard knocks reality had in store for my selfish soul. Soon I found myself unemployed, deeply in debt, and with a new baby on the way. I found out that life has little sympathy for spoiled people. In fact, all of the strugg

    13、les I was going through were beating the selfishness slowly out of me. Still, I didnt give up on happiness.I knew that there must be a way to find it. I finally realized, however, that it had to include more than just my own needs, wants, and desires. The answer began to make itself clear one night

    14、shortly after my baby boy was born. I got a bottle and held him in my arms. As I was feeding him I looked down and saw his big, innocent, trusting eyes. I smiled and talked to him. Then he smiled and I could fell my heart growing, expanding with love. I felt such peace and joy. At that moment I had

    15、a hint of the truth: it is by growing our hearts with love that we find our happiness.Carolyn Arends wrote, “The more people you let into your heart, the bigger your heart gets. The more love you get, the more love you have to give. It just keeps growing.” So, keep loving, keep living and keep carin

    16、g. Keep growing your heart today, tomorrow, and always.【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文,主要讲述作者由一个自私的人成长为一个心中对他人有爱的人,也明白了“爱他人即幸福”的道理的经历。4What do we know about the author form the first paragraph?AHe often helped his brother with housework.BHe studied hard for his family.CHe put his own needs above othersDHe was conc

    17、erned about his family.C解析:推理判断题。根据第一段中的“let my older brother do most of the work”, “let my mom and dad worry about our bills and problems”, “This didnt change even when I went to college either”, “I studied hard but only to make my own life better”和“it was only to increase my own happiness”的描述可推知,作

    18、者在青少年时期较为自私,行为处事总是只考虑自己,几乎不为家人考虑,即他把自己的需要放在别人的需要之上。故选C项。5What did the author realize after he suffered in life?ASpoiled people cant survive the hardship of life.BLife is cruel to spoiled people.CSpoiled people are never happy in life.DSelfishness is helpful.B解析:细节理解题。根据第二段中的“Soon I found myself unem

    19、ployed, deeply in debt, and with a new baby on the way.I found out that life has little sympathy for spoiled people.”可知,作者在经历了人生的失意后,终于发现生活对被宠坏的人是残酷的。6What can be inferred from the passage?AThe author loved kids.BThe author often fed his baby.CThe author realized the importance of happiness.DWhen ca

    20、ring for his baby, the author got inspired.D解析:推理判断题。根据第三段中的“As I was feeding him.it is by growing our hearts with love that we find our happiness”可推知,作者在照料孩子的过程中领悟到了通往幸福的途径。7Which can be the best title of the passage?ALoving Others, a Way to HappinessBThe Elder One Grows, the More He GetsCHelp Othe

    21、rs, Help OneselfDKeep Growing to Live a Happy LifeA解析:标题归纳题。根据最后一段的描述可推知,这篇文章的主旨是“爱他人即幸福”。 完形填空Growing flowers from seeds needs both physical work and selfcontrol. One must take care of the seeds, and make sure they get watered on a 1 basis and believe they will actually produce flowers gorgeously(灿

    22、烂地). Thus, 2 gorgeous flowers without mistakes is a miracle(奇迹), which needs to be fed, 3 and hard work. How does the same thing 4 in life?The miracle I dreamed of was to become a(n) 5 speaker. I would, to be honest, sit in front of motivational speakers as they speak, wishing one of them would spot

    23、 6 valuable in me and encourage me to follow my 7 . I neither said anything nor did but wish. Then one day, I met a professional speaker at a conference I 8 . He told me the National Speakers Association 9 helps whoever makes up his mind to start professional speaking businesses. Their club was two

    24、hours drive away from my home, and expensive, 10 I was very excited to hear of it. Frankly it didnt matter to be 11 or to pay it. I joined it and made my first speech but I 12 halfway. I got so angry at myself that after getting home I locked myself in my home to 13 making speeches for three days. A

    25、nd I 14 figured out what I would speak on and then tried to improve my speaking 15 . I stuck to it and sincerely said yes to whoever 16 my shortcomings. All the time, I stopped the negative 17 in my head from disturbing me.Now five years passed, and a(n) 18 was worked. At the age of 53, I became a p

    26、rofessional speaker at last. What miracle are you hoping for? What seed do you mean to 19 and then water it, to grow your miracle? If you havent started, remember to do it now, and the 20 the better.【解题导语】作者说种花需要信念,需要小心呵护才能创造奇迹,这与努力工作有着相同的道理。本文作者讲他如何创造奇迹,如何努力地成为一名职业的演讲人。1A.newBcommonCchangeableDregu

    27、larD解析:作者说种花需要照看种子,定期浇水,并坚信种子会开出漂亮的花朵。2A.harvestingBobservingCenjoyingDgrowingA解析:由后文“gorgeous flowers without mistakes is a miracle(奇迹)”可知作者说不出错误地收获灿烂的花儿是一件神奇的事。3A.set asideBcared forCplayed withDpicked offB解析:根据语境可知花需要被照料。4A.existBliveCappearDimproveC解析:根据前后文可知作者问像种花这种类似的情景在生活中会出现吗?5A.importantBus

    28、efulCpositiveDexcellentD解析:根据语境可知作者的理想是成为一名优秀的演讲者。6A.bothBsomethingCeverythingDneitherB解析:作者每次听职业演讲人演讲总是坐在最前排,希望演讲者发现他身上一些宝贵的东西,从而鼓励他追求理想。7A.taskBopportunityCdreamDheartC解析:根据上下文语境可知作者希望有人鼓励自己追求理想。8A.attendedBpraisedClikedDknewA解析:根据前文可知作者在一次他参加的大会上遇到了一位职业演讲人。9A.seriouslyBpartlyCperfectlyDreallyD解析:

    29、那位职业演讲人告诉作者,国家演讲者协会真正地帮助每个决心以演讲为职业的人。10A.asBbutCorDandB解析:逗号前后的两个分句是并列句,它们之间存在转折关系,因此用but连接。11A.inconvenientBdifficultCanxiousDunreasonableA解析:由前文可知那个演讲俱乐部离作者的家较远,对作者来说不方便。12A.succeededBstartedClostDquittedD解析:根据前后文可知作者参加了那个演讲俱乐部,他做了第一次演讲,但他半途放弃了。13A.finishBenjoyCpractiseDimagineC解析:作者对自己非常生气,他把自己锁在

    30、屋里三天,练习演讲。14A.slowlyBimmediatelyCfinallyDeagerlyC解析:根据语境可知作者把自己锁在屋里三天,练习演讲,终于弄清楚自己要讲什么了。15A.energiesBskillsCemotionsDmeasuresB解析:根据语境可知作者极力地去提高自己的演讲技术。16A.pointed outBtalked aboutCpicked outDgot overA解析:由前后文可知作者说无论谁指出他的缺点,他都虚心地接受。17A.movementBplanCchoiceDvoiceD解析:作者阻止他头脑中的负面思想对他的干扰。18A.sceneBwonderCexpectationDincidentB解析:五年过去了,奇迹终于发生了。作者在53岁时终于成了职业的演讲人。19A.useBfindCplantDchooseC解析:作者此处仍用种出花比喻创造奇迹,因此他问“你打算培育什么样的种子(创造什么样的奇迹)”。20A.earlierBmoreCshorterDeasierA解析:作者说如果你还没有开始的话,你须立即开始,越早越好。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高中英语 Module 6 The World’s Cultural Heritage Section Ⅰ Introduction .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417444.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1