2020-2021学年英语新教材人教版必修第一册课时作业20 UNIT 5 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材人教版必修第一册课时作业20 UNIT DISCOVERING USEFUL STRUCTURES 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、.阅读理解A young woman carrying a threeyearold child got on a bus.The conductor hurried to give her a warm welcome and then kindly asked the other passengers to make more room for the woman and her child.On seeing this, people were surprised and began to talk.“You know this conductor used to be very rud
2、e.Now suddenly he has changed his bad behavior, ”said a middleaged man.“Yes, he should be praised and we must write a letter to the company,” said a second passenger.“Thats right,” another lady said, “I wish a newspaper reporter were here so that more people could learn from this conductor.”Just the
3、n a gentleman who looked like a teacher turned to the conductor and said, “Excuse me, but can I know your name, please? Your excellent service must be praised.”Before he could open his mouth, the threeyearold child sitting on the young womans lap interrupted, “I know his name.I call him Dad.”本文是一篇记叙
4、文。一直对乘客非常不礼貌的售票员一反常态地对上车的一对母子非常客气,乘客们惊讶于他的改变,最后发现这对母子是他的妻子和孩子。1.The passengers were _ to see the conductors kindness to the woman and the child.AexcitedBpleasedCinterestedDsurprised答案:D解析:细节理解题。根据第一段“On seeing this, people were surprised and began to talk.You know this conductor used to be very rude
5、.”可知,看到这一幕的时候,乘客们都很惊讶这位售票员如此有礼貌。故D项正确。2One passenger suggested writing a letter to the company to _.Amake a demand for more busesBpraise the conductor for his good serviceCcriticize the conductor for his rude behaviorDinvite a newspaper reporter to write about the conductor答案:B解析:细节理解题。根据第二段第一句“Yes,
6、 he should be praised and we must write a letter to the company, said a second passenger.”可知,另外一个乘客建议写信给汽车公司表扬这位售票员。故B项正确。3The word “he” in the last paragraph refers to _.Athe gentleman Bthe conductorCthe middleaged man Dthe threeyearold child答案:B解析:词义猜测题。根据第三段“Just then a gentleman who looked like
7、a teacher turned to the conductor and said,Excuse me, but can I know your name, please? Your excellent service must be praised.”可知,一位乘客转向售票员询问售票员的姓名。本句中he指代前句中的“the conductor”。故B项正确。4It is clear from the story that the conductor _.Ahas changed his attitude towards his workBhas been kind and polite t
8、o all passengers nowChas not changed his rude behavior to passengersDhas been kind and polite to women with children now答案:C解析:推理判断题。根据文章“I know his name.I call him Dad.”可知,实际上上车的妇女和孩子是这位售票员的妻子和孩子,他只是对自己的亲人非常礼貌客气。实际上并没有改变对其他乘客的不礼貌行为。故C项正确。.完形填空Born in America, I spoke English, not Chinese, the langu
9、age of my ancestors.When I was three, my parents flashed cards with Chinese _1_ at my face, but I pushed them _2_.My mom believed I would learn when I was ready.But the _3_ never came. On a Chinese New Years Eve, my uncle spoke to me in Chinese, but all I could do was _4_ at him, confused,scratching
10、 my head.“Still cant speak Chinese? ” he _5_ me,“You cant even buy a fish in Chinatown.”“Hey, this is America, not China.Ill get some _6_ with or without Chinese,” I replied and turned to my mom for permission.“Remember to ask for fresh fish, Xin Xian Yu,” she said, handing over a $20 bill.I _7_ the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421250.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
