2020-2021学年高一英语人教版必修1课时分层作业10 UNIT 4 SECTION Ⅰ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高一英语人教版必修1课时分层作业10UNIT SECTION WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 人教版 必修 课时 分层 作业 10 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十)Section (建议用时:35分钟)高考题型练习提能力.阅读理解AWhen an earthquake hit a small town,many houses fell down.After the earthquake,all the newspapers reported many stories about some of the families who were in trouble.One Sunday,when I was reading a newspaper,a special picture touched me.It
2、gave the clothing sizes of each family member.I thought that this would be a good chance to teach my children to help those who were less lucky than themselves.I said to my sevenyearold twins,Brad and Brett,and threeyearold Meghan,“We have so much,and these poor people now have nothing.Well share wh
3、at we have with them.”I filled a box with foods and clothes.While I was doing this,I encouraged the boys to choose their toys and donate some of their less favourite things.Meghan watched quietly as the boys took out their old toys and games and put them together.Then she walked away.A few minutes l
4、ater,she came back with Lucy,her muchloved doll.She put the doll on top of the other toys.“Oh,dear,”I said.“You dont have to give Lucy.You love her so much.”Meghan said,“Lucy makes me happy,Mummy.Maybe shell make another little girl happy,too.”I looked at Meghan for a long moment.She taught me a les
5、son.Its easy to give something that we dont want any more,but hard to give what we cherish(珍爱),isnt it?【语篇解读】作者从女儿身上悟到了何为真正的给予。1The writer has children.AoneBtwoCthreeDfourC细节理解题。根据第二段“I said to my sevenyearold twins,Brad and Brett,and threeyearold Meghan.”判断可知答案。2The underlined word“donate”in Paragr
6、aph 3 probably means“ ”A捐赠 B丢掉C展出D放好A词义猜测题。由孩子们找玩具及“Lucy makes me happy,Mummy.Maybe shell make another little girl happy,too.”判断可知答案。3Lucy is the name of Aa girl Ba gameCa dollDan earthquakeC细节理解题。由第三段“.she came back with Lucy,her muchloved doll.”判断可知答案。4Whats the best title of this passage?AA famil
7、y storyBThe spirit of givingCThe way of helping othersDA sad experienceB主旨大意题。全文介绍作者看了报纸报道地震之后许多家庭陷入困境,她想借此机会让孩子们学会关爱他人,结果女儿给自己上了一课。BBuildings crashed to the ground in seconds.Thousands of people lost their lives in a flash.Since they were told an earthquake would hit Tokyo around September 16,Japan
8、ese people havent been able to get these thoughts out of their minds.They heard the news from Yoshio Kushida,a researcher who used radio waves to predict that an earthquake would strike with a magnitude(量级) of at least seven.“It would be terrible not to warn people of a possible disaster in case a q
9、uake actually occurs.”he said.His warning had a big effect.Frightened Tokyo people have been stocking up on water,food and candles in preparation for the terrible day.But Kushida hasnt had much support from the experts.At present,predicting earthquakes is thought to be impossible.No one can tell exa
10、ctly where or when the next major earthquake will occur.An earthquake begins tens of miles below the earths surface:its too faraway to see.Ancient Chinese and Italian scientists forecast earthquakes by special“earthquake clouds”They found that a week before an earthquake,there were often strange clo
11、udsshaped like snakes,waves or feathersin the sky.They thought the clouds might come from a gas produced underground by an earthquake.People also used to watch animals to see if earthquakes were coming.When they saw birds fly away suddenly,dogs barking violently or fish jumping out of the water,they
12、 told people to leave the area.Some scientists believed animals had a sharper sense of changes taking place underground.But the ancient methods were not reliable enough.Nowadays,scientists use special instruments to predict earthquakes more precisely(精确地)Satellite systems are very useful:they record
13、 small changes in the earths magnetic fields(磁场)which help show where and when an earthquake may strike.【语篇解读】要准确地预测地震很难,但从古至今人们都尝试用不同手段对地震进行预测。5Since they were told an earthquake would hit Tokyo,Japanese people Ahave had no mind to do their workBhave always thought great damage it may causeChave al
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-422492.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
