2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Lesson 3练习 北师大版选修7.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Lesson 3练习 北师大版选修7 2019 2020 学年 高中英语 练习 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、Lesson3ScientificBreakthroughs课时过关即时巩固一、单词拼写1.He was faced with the d of whether or not to return to his country.答案:dilemma2.The children were s into four groups.答案:split3.The (总理) deals with important affairs of the state.答案:premier4.The policeman had to w with the case in order to catch the crimin
2、al.答案:wrestle5.Its too early to know the (结果) of her illness.答案:outcome二、完成句子1.这些学生的年龄在19岁到22岁之间。These students ages 19 22 years old.答案:range from;to2.他们拥有两套房子,另外还有一条船。They own two houses,a boat.答案:not to mention3.他现在仍在同他的前任女友通信。He is still his former girlfriend.答案:corresponding with4.我正要锁门,这时天开始下雨了
3、。I lock the door it began to rain.答案:was about to;when 5.她下决心要让儿子改掉坏习惯。She decided to her son his bad habit.答案:cure;of三、阅读理解AAirtight plastic bags can help farmers protect their harvests without the use of harmful chemicals.These bags are designed to keep air out of crops in storage.Using them is a
4、simple way to fight insects and keep crops fresh.Ten countries in West and Central Africa are involved in a project to improve the storage of cowpeas,also known as black-eyed peas.Farmers can lose much of the harvest to insects called bruchids(豆象),which grow from eggs to adults in a few weeks and th
5、en lay forty to sixty eggs.They can destroy the whole harvest within months.Farmers can sell their crops immediately.But selling crops at harvest time means more competition and lower prices.Or they can use pesticides(杀虫剂) to kill the bugs.But a crop scientist Dieudonne Baributsa says,“They end up m
6、isusing or overusing the pesticide.In Nigeria,a lot of cases of death have been reported.They usually call cowpeas killer beans in Nigeria.”Mr Baributsa is a researcher at Purdue University in Indiana,America.The project is called PICSPurdue Improved Cowpea Storage.He says the storage bags are thick
7、 enough so that any insects already in the cowpeas will die from a lack of oxygen.The lack of air will also help prevent the growth of bacteria that can ruin the harvest.The bags cost about two dollars each.Mr Baributsa says that is not much,especially if it means farmers can wait long enough to get
8、 a better price for their crops.The bags are produced locally.Donors currently support the project,but the groups involved are working to build a lasting market for the bags because donation for the project will not last forever.A company based in the United States called GrainPro makes another kind
9、 of airtight bags.These are called Super Grainbags.Phil Villers,the companys president,says storing a harvest safely not only helps farmers earn more money,but also reduces the amount of the harvest loss to insects,spoilage and mishandling.“What does not get wasted means it is possible to feed a hun
10、gry world,” said Phil Villers.1.What is the best title for this passage?A.Simple Bags Save the HarvestB.Plastic Bags Kill the InsectsC.Bruchids Do Harm to the HarvestD.Pesticides Threaten Food Safety解析:本文属新闻报道类文章,开头即点明了本文的中心,故选A项。答案:A2.It can be inferred that bruchids .A.steal the stored crops for t
11、heir futureB.survive in airtight plastic bagsC.grow slowlyD.breed fast解析:从第二段的“whichgrowfromeggstoadultsinafewweeksandthenlayfortytosixtyeggs.Theycandestroythewholeharvestwithinmonths.”可知选D项。答案:D3.How does the name of “killer beans” come out?A.The beans are poisonous by nature.B.People eat beans tha
12、t are infected by bugs.C.Farmers use chemicals to kill bugs improperly.D.Bugs ruin beans within a short time.解析:从第三段的“Theyendupmisusingoroverusingthepesticide.InNigeria,alotofcasesofdeathhavebeenreported.TheyusuallycallcowpeaskillerbeansinNigeria.”可知选C项。答案:C4.Which of the following statements is NOT
13、 true?A.Any insects in the bags will soon use up the air and then die.B.The airtight plastic bags currently sold on the market do not last long.C.The project provides the farmers with the bags for free at present.D.What farmers can earn from the use of the bags is more than they have to pay.解析:从第四段的
14、“Hesaysthestoragebagsarethickenoughsothatanyinsectsalreadyinthecowpeaswilldiefromalackofoxygen.”可知A项正确;从第四段的“Donorscurrentlysupporttheproject”可知现在为农民提供免费的塑料袋,故C项正确;从第四段的“getabetterpricefortheircrops”可知D项正确;文章提到免费为农民提供塑料袋持续的时间不会长,而不是市场上卖的塑料袋用的时间不够长,可知应选B项。答案:BBSince his students began using Quizlet,E
15、nglish teacher Tristan Thorne has noticed an improvement in their ability to learn and use new words.Quizlet is a learning App,a computer program you use on your mobile phone.It can help users build and test their knowledge of English words.Quizlet has word sets for millions of subjects.And,it is qu
16、ickly becoming a useful mobile tool for language learners.Thorne teaches at Columbia University in New York City.Thanks to learning Apps,Jeff Strack,another English teacher,has also noticed improvement in his students ability to remember information.He teaches at Hostos Community College,also in New
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437304.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级语文《聊斋志异》知识总结清单精讲课件ppt.ppt
