分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019-2020学年新素养导学同步人教版英语必修二练习:UNIT 1 3 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:437748
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:589KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年新素养导学同步人教版英语必修二练习:UNIT WORD版含答案 2019 2020 学年 素养 同步 人教版 英语 必修 练习 UNIT WORD 答案
    资源描述:

    1、Unit 1Section .单词拼写1As was reported,a chemical factory _exploded_(爆炸)last night,which killed 18 workers.2Its an _informal_(非正式的) party,so you can wear jeans tonight.3The ship _sank_(下沉) to the bottom of the sea because of the storm.4The judge called in several _eyewitnesses_(证人) to the killing.5In o

    2、rder to hide the treasure,they put a lot of huge stones at the _entrance_(入口处) to the cave.6Her hobbies include music and _painting_(绘画)7Throughout the _trial_(审判),he kept silent,which made others feel strange.8Our children go to the _local_(本地的) schools.9There is a lot of _evidence_(证据) to prove th

    3、at smoking has a bad effect on our lungs.10There is always a _debate_(辩论)about whether students should use cellphones or not at school.单句语法填空1There is something wrong with the computer,so he is trying to take it _apart_ and repair it.解析:句意:电脑坏了,他正在试图把它拆开进行修理。take apart“拆开”。2This kind of new machine

    4、is _on_trial before they are put into the market.解析:句意:投入市场之前,这种新机器处于试验中。be on trial “在试验中”与句意相符。3Jim said there was no clear evidence _that_ they meant to mislead investors.解析:句意:吉姆说没有明显的证据能证明他们意在误导投资者。that引导同位语从句以解释说明evidence的内容。4Young as she is,our English teacher is very experienced and _highly_

    5、(high) thought of by all of us.解析:句意:尽管年轻,我们的英语老师经验很丰富,受到大家的高度评价。be highly thought of意思是“受到高度评价”。5She quarreled _with_ her roommate _about_ who should do the cleaning last night,but she didnt think it was her fault.解析:句意:昨天晚上她和她的室友关于谁应打扫卫生吵了一架。这里要用quarrel with sb.about sth.“就(关于)与某人发生口角”。6They were

    6、walking along the shore _when_ a huge wave appeared out of nowhere,sweeping them out to sea.解析:句意:他们正沿着海岸走着,这时一个巨浪突然出现,将他们卷入大海。连词when在此句中为并列连词,相当于and then,意为“突然”;常用于句型“be doing.when.”。7It is certain that Mr Black will support your plan,for he always agrees _with_ whatever you say.解析:句意:确定无疑布莱克先生会支持你

    7、的计划,因为他总是同意你所说的任何话。8I prefer _to write_(write) with a pen rather than _type_(type) on the computer,because I type so slowly.解析:句意:我宁愿用钢笔写字也不愿在计算机上打字,因为我打字如此慢。prefer to do.rather than do.“宁愿做也不愿做”。.阅读理解Petra may be the treasure of the world, hidden among mountains.Its most beautiful scenery makes it

    8、the greatest ancient site stillstanding nowadays.Common sense says,“Perhaps theres nothing on the planet that resembles it”Without doubt, theres nothing on the world that resembles it.The rockcarved (雕刻的) rosered town of Petra is filled with mysterious charm;it had been“designed to strike wonder int

    9、o all who entered it”Petra is the most wellknown and beautiful site in Jordan that is about 262 km south of Amman, and 133 km north of Aqaba.The Dead Sea is 80 kilometers north of it.It was the legacy from the Nabataeans, who settled in the southwest of Jordan a lot more than 2,000 years back.Becaus

    10、e of its excellent culture, buildings and many water channels, Petra has become a UNESCO world heritage site and one of the New Seven Wonders of the World that attracts visitors all over the world.To get there, you must pass through a kilometer long,cool, dark and narrow gorge (峡谷) whose two high si

    11、des keep the sunlight out.Suddenly the gorge opens right into a natural square covered with Petras most wellknown monuments (遗址), which glow in the bright sun.The old town shows the visitors its beautiful look.It leads people to think about the creativity of the Nabataeans who made Petra as their ca

    12、pital.Petra flourished for more than 400 years at about,the time of Rome until it had been occupied through the Roman legions in 106 AD.Petra has 800 monuments; including buildings, tombs, baths, halls, temples,and streets, which were mostly carved in the pretty sandstone. Petra sights are in their

    13、finest at the beginning of morning and late afternoon.Once the sun warms the colorful stones, you will see the greatness of Petra since it was seen first when discovered in 1812 after being lost through the 16th century for nearly 300 years !文章大意:约旦的Petra古城是联合国教科文组织命名的世界遗产,它是新的世界七大奇迹之一。它隐藏在深谷之中,只有参观

    14、了它的人才能领略到它那令人惊叹的美。1From the text we can learn that _C_.APetra is on the top of a high mountainBPetra is a palace of the king in the old daysCno place in the world can be similar to PetraDthe Nabataeans built Petra in 106 AD解析:推理判断题。根据第一段的“Perhaps theres nothing on the planet that resembles it”确定C项为正

    15、确答案。其余选项与原文意思不符。2What does the underlined part “mysterious charm” in Paragraph 1 mean? _A_AThe unbelievable power to attract people.BAll kinds of visitors from the world.CA number of usual places of interest.DThe shops, restaurants and hotels.解析:词义猜测题。根据其后文“.it had beendesigned to strike wonder into

    16、 all who entered it”(它被设计出来就是为了让参观它的人感受到奇迹)可猜出该处意为“Petra充满难以置信的魅力”。mysterious charm“难以置信的魅力”。3Visitors reaching Petra _D_.Amust be disappointedBmust be very convenientCmust be very comfortableDmay not be very easy解析:细节理解题。根据第三段的“To get there,you must pass through a kilometer long,cool,dark and narro

    17、w gorge(峡谷) whose two high sides keep the sunlight out.”可知到达Petra的路不好走。4What can we learn from the text? _A_AYoud better enjoy the beautiful scenery at the beginning of morning and late afternoon.BBecause it had been occupied, Petra was lost through the 16th century.CPetra was developing quickly and

    18、 strongly for more than 800 years.DPetras monuments were all carved in light red stones.解析:推理判断题。根据最后一段的“Petra sights are in their finest at the beginning of morning and late afternoon.”确定A项为正确答案。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余项。Richards father died when he was five.Later on he lost his m

    19、other.An old woman felt sorry for the poor boy and often helped him.Of course he had no money to go to school.He had to work for a rich farmer.The man paid him nothing except food and clothes. 1. _D_He found some old books near the school and taught himself to read and write. 2. _C_ It connected the

    20、 village and the town.One morning people found there was a big stone on it.It stopped them from going to the town.They had to move it away, or they had to cross the mountain if they had something to do in the town.But the stone weighed at least thirty tons and the strongest young man couldnt do that

    21、. 3. _G_Richard looked at it carefully for a while and said, “I have a way to move it away.” But few men believed him. 4. _E_ Night fell and people went home.Only the boy stayed there.To their surprise, the villagers found the stone was gone the next morning.They didnt know which spirit had moved it

    22、 away. 5. _B_“How could he?” the rich farmer called out.“Hes only fifteen! He couldnt move it at all!”“He dug a big hole beside the stone,” said the old woman.“And then he could easily push it into the hole!”Looking at each other, the farmers couldnt say a word.AThere seemed to be nothing strange in

    23、 the village.BThe old woman said Richard had done it.CThere was a narrow path between two mountains.DBut the boy didnt lose heart.ESome farmers even laughed at the boy.FThe boy hoped he could do something for the villagers someday.GThey discussed for a long time, but nobody knew what to do.文章大意:本文是一

    24、篇记叙文,讲述了理查德移动挡住村民道路的石头的故事。1解析:空格处前文提到理查德没有钱上学而给人干活,但那个富有的农民只给他提供食物和衣服,后文又提及他找到一些书,自己学习阅读和书写,可见他没有丧失信心。故D项符合语境。2解析:根据后文“它连接村庄和城镇”可知空格处提及的为道路。故C项符合题意。3解析:上文提到石头太重,最强壮的年轻人都没有办法移动,下段提及理查德说他有办法移动石头,空格处为承上启下的句子。故G项符合语境。4解析:根据前文“几乎没有人相信他”可知,空格处与前文为递进关系。故E项符合语境。5解析:前文说大家不知道是谁移动了石头,下段有农民问他怎么做到的,由此可知空格处的内容是有人

    25、说明了是理查德移动了石头。故B项正确。.完形填空When I was young, my father had a small business.Each of the seven children in our family worked in our fathers 1. _D_ .As we worked and watched, we 2. _A_ that work was about more than survival and making a sale.One lesson stands out in my 3. _B_ .It was shortly before 4 _A_

    26、.I was in eighth grade and was working evenings, straightening the toy section.A little boy, five or six years old, came in.He was 5. _D_ a brown worn coat with dirty sleeves.The little boy looked poor to metoo poor to 6. _C_ anything.He looked 7. _B_ the toy section, picked up this item and 8. _A_,

    27、 and carefully put them 9. _C_ in their places. Dad came down the stairs and walked over to the boy.His blue eyes 10. _C_ and the dimple (酒窝) in his cheek stood out as he asked the boy 11. _B_ he could do for him.The boy said he was looking for a Christmas 12. _D_ for his brother.I was impressed tha

    28、t Dad treated him with the same respect as any adult.Dad told him to take his 13. _C_ and look around.He did. After about 20 minutes, the little boy carefully picked up a toy 14. _A_ , walked up to my dad and said, “How much is this, mister?” “How much youve got?” Dad asked. The little boy held out

    29、his hand and 15. _B_ it.In his hand lay 27 cents.The 16. _D_ on the toy plane hed picked out was $3.98. “That plane 17. _A_ exactly 27 cents!” Dad said as he 18 _C_ the sale.Dads reply still 19. _A_ in my ears.I thought about what Id seen as I packed the present.When the little boy walked out of the

    30、 store, I didnt notice the dirty, worn coat.What I saw was a happy child with a 20. _B_ . My best gift that Christmas was seeing my dads love in action.I will never forget what happened that day.文章大意:本文主要讲述了作者儿时在父亲的小商店帮忙,通过父亲的言传身教,作者明白了工作不仅仅是为了谋生和做生意,能够帮助别人是一种更大的收获。1A.workshopBfarm Coffice Dstore解析:

    31、由下文中的“When the little boy walked out of the store”可知,我们家中的七个孩子都在父亲的小商店工作。2A.learnedBtaught Cloved Dsigned解析:由下文可知随着工作和观察,我们学会了工作不仅仅是为了谋生和做生意。3A.way Bmind Clife Dtrouble解析:有一课在我脑海中印象非常深刻。4A.Christmas BsunsetCNew Years Day DMothers Day解析:由“The boy said he was looking for a Christmas_12_for his brother

    32、.”可知,事情发生在圣诞节前。5A.putting onBdressing CtakingDwearing解析:由空后的“a brown worn coat with dirty sleeves”可知,他穿着一件有着很脏袖子的棕色的破旧的外套。6A.tryBattempt Cafford Dmanage解析:由“The little boy looked poor to me”可知,我觉得这个小男孩太贫穷了,买不起任何东西。7A.forBaround Cup Dover解析:他在玩具区四处看。look around“四处看”。8A.that Bone CitDthis解析:拿起这个玩具,又拿起

    33、那个玩具。9A.upBaway Cback Doff解析:然后小心地把它们放回原位。put back“放回原处”。10A.closedBsmiled CshoneDlooked解析:他的蓝色的眼睛在发光。11A.who Bwhat CwhenDif解析:他问这个男孩他可以为他做些什么。“_11_he could do for him”是一个宾语从句,引导词在从句中作宾语,表示“什么”,所以用what。12A.tree Bcard Ccake Dpresent解析:由“I thought about what Id seen as I packed the present.”可知,这个男孩说他正

    34、在为他的哥哥寻找一件圣诞节礼物。13A.effort Bword Ctime Dcourage解析:父亲告诉他慢慢找,不用着急,四处看一看。take ones time“慢慢来,不着急”。14A.plane Bbear CcarDsection解析:由“The_16_ on the toy plane hed picked out was $3.98.”可知,这个小男孩儿选了一个玩具飞机。15A.showed Bopened Cgave Dturned解析:由“In his hand lay 27 cents.”可知,这个小男孩张开他的手。16A.prize Bmoney Cpackage Dprice解析:这个玩具飞机的价格是3.98美元。17A.costs Bspends Cpays Dgives解析:那个玩具飞机恰好需要花费27美分。cost“花费”(主语是物);spend“花费”(主语是人);pay“支付”;give“给予”。18A.took Breturned CmadeDoffered解析:他做这桩买卖时说。19A.rings Bstays Cremains Dgets解析:父亲的回答仍然在我耳边回响。20A.bag Btreasure Cpack Dthing解析:我看到的是一个获得珍宝的快乐的孩子。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年新素养导学同步人教版英语必修二练习:UNIT 1 3 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437748.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1